Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyetlen ugrási lehetõség az az, ha egy megmászható emelvényre kell felhúzóckodni vagy korlátok között kell árugrani, akkor azt automatikusan megcsinálja ha odamész.
Ja és ha nem túl megeröltetõ: lehetőleg egy írásjelet rakj a mondatok végére ha megkérhetlek.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
2: nincs ugrás.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Csak minden low-on+ 800x600-as felbontás.
Egy (láma) kérdés:
Melyik billentyû felel meg az ugrásnak?????<#whatever>#whatever>
Figy nekem evvel az agp-vel kapcsolatban lenne kérdésem. his excalibur x850 xt 256-os gedeon kártyám van de az agp-t nem engedélyezi. kipipálom és akkór v an benne ilyen spart nemtom mi ami újradindítja a gépet és miután újraindult akkór visszaáll no agp-re ha kikapcsolom akkórse jó. Asus k8n Ai series alaplapom van pls help elõre is köszi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1)piros csirket kovessed, elobb utobb befog menni egy sikatorba, itt ussed ki, vedd fel a ruhajat ill. aktataskat, testet meg dobjad be kukaba
2)menj el a map eszaknyugati csucskebe, ilyen sarga csirkek orzott haz lesz itt, ide bemesz, emeletre fel
3)taskat ledobod az asztalra, megvarod amig a sarga csirke kimegy, pasingert izlestol fuggoen kinyirod, gyorsan eldugod a hullajat a hutobe, majd kisunnyogsz a teraszra, megvarod amig a sarga csirke bejon, majd kimegy
4)aktataskat es walkie talkiet felveszed, es bebujsz a szoba ajto melletti sarkaba stealthbe, amint bejon asarga csirke hata mogott kilopodzol, majd angolosan tavozol
5)terkepen megnezed hol a csaj, elmesz oda, koveted, elobb utobb beter egy sikatorba, szinten izles szerint kinyirni(nalam pl volt a sikatorba egy hugyozo oreg, igaz, epp hattal allt, ugyhogy gyorsan fejbelottem a csajt hangtompitossal majd spuri el)
6)megnezed hol van a foszer(nekem az exit melletti barba volt, uyghogy csak azzal tudok segiteni):bar melletti sikatorba bemesz, ott a hatso bejaratban, felmesz a lepcsokon, be a konyhaba, itt a szakacs mellett elsunnyogsz, be az ajton
7)fent az ajto elott lesz egy smarolo par, dobjad oket fejbe egy ermevel, majd bujj be a szekrenybe, varjad meg amig kimennek
8)ajtot feltorod, bemesz, izles szerint vegzel a csavingerrel, majd elhuzol innen is
vaz nem is lett tavirati =(
psnid HaTeBeKa
Arra is gondoltam hogy ki kene cserelni a kamu fegyvert igazira... most leltem a ruhatarnal.
ES BUMM MEGVAN 😄 Hulyeje tenyleg fejbe lovi mire a masik jon hogy megnezze es veletlenul a fejere esik a csillar 😄D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Suzuki Swift GL 1.3
Ugyebár elõször BIOS-ban kell engedélyezni a FASTWRITE lehetõséget mert külömben a vezérlõ sem engedi.
Segítene valaki, hogy ezt az egész BIOS-os dolgot hogy kell csinálni mert én ehez nem nagyon értek én nincs kedvem elbaszni a gépem?
Na meg persze ezerarcú. 47est azért nehéz elképzelni egy kannával a kezében szalmakalapban hogy õ most farmer😄
Pl, mekkora ujitás lenne ha a hitman 5ben lehetne kinézetet beállítani Sims-szerûen minden pálya elején: mûszakáll, hajfestés, stb😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ez gyenge😊 és nem is kreativ, nem használta ki pl a SPOILER !2.világháborus fegyverrel adódó trükköt. Meg azért lenne még mit optimalizálni a játékon, pl a tetõszerkezet leomlik, és futva jön le egy kopasz munkás a lépcsõn, és rá se hederitenek😊
Persze tökéletes játék nincs.
Suzuki Swift GL 1.3
nVidia GeForce 6800 GT 256 Mb.
Eddig a 84.21-es driver volt fent, azóta feltelepítettem az NGO féle 84.56-os drivert, de semmi javulás.
Suzuki Swift GL 1.3
"A FÜGGÖNY LEGÖRDÜL" pálya végigjátszásvideója (csak egyféle lehetõséget mutat be)
Nem én készítettem, a Hitmanforumon találtam.
De egyébként ma már mindenképp érdemes venni egy minimum 9500-9600-as kártyát (használtan már 10rugó alatt is vannak), mert nemigen lesz olyan új játék, ami ez alatt egyáltalán elindul, illetve ha el is indul akkor játszhatatlanul lassú lesz...
Elõször is az AGP gyorsítás nem összekeverendõ a gyorsírással (FAST WRITES)!!!
Akinek nem 8x-oson van az agp, annak vagy nem tudja a kártyája/alaplapja a 8x-os agp-t (mondjuk ez majdnem kizárt, hisz a PS 2.0-át tudó kártyák már mind 8x-os AGP-sek), vagy pedig az alaplapi chipset drivere nincs felrakva (vagy nem jól van felrakva...)!!!
Megint másik dolog a gyorsírás engedélyeztetése! Ezt elõször is a BIOSban kell megtenni, mert különben driverbõl nem lehet!
Ha BIOSban engedélyezett, akkor elméletileg az nvidia driverek automatikusan engedélyezni fogják, tehát nem muszáj a coolbits féle .reg fájllal bajlódni, vagy tweak drivert feltenni (NGO, OMEGA, stb.)
ATI kártyáknál a gyári driverek emlékeim szerint alapból engedélyezik a gyorsírást, de pl. az OMEGA driver direkt nem!!! Úgyhogy OMEGA driver esetében be kell pipálni (miután a BIOSBAN engedélyezve lett)
DE!!! Fontos, hogy ez csak akkor fog javítani a helyzeten, ha a speciális akadás probléma áll fenn, ez láthatóan nem ugyanolyan, mint amikor csak simán lassú egy játék! Tehát most ne álljon neki mindenki variálni, aki úgy érzi, hogy lassan fut a játék, csak az akinél egyszerûen 5 vagy még kevesebb az FPS szám!!!
Ja, még valami: A PCI-E-s kártyával rendelkezõk ne is próbálják keresni a gyorsírást, mert tudtommal ez az opció csak AGP esetén van!!!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
nálam a hivatalos demó sem indul el, vmi biztonsági hibára hivatkozik, mint a fullos anno telepítve. ez mitõl van??