Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepe79
Hykao-nak nem oz official nVidia Forceware driver van fent, hanem az NGO boost Forceware.. Az official nV driverben talán a coolbits2-vel lehet kiütni a registry-t, hogy lehessen állítani a fastwriteot és a gpu/mem órajeleket. A videókártya olyan téma, amihez kivételesen értek 😊

Suzuki Swift GL 1.3

Hykao, pontosan hol van a driverben az a fast write? Biosban be volt rakva, de a videokártya driverénél egyszerûen nem találom, pedig végignéztem A-tól Z-ig. 84.21-es ForceWare van fent. Köszi.

Hmuda
Ha ilyen a helyzet akkor általában nem is kell kinírni, mert ha alszik akkor minek kinyírni? Elosonsz mellette oszt csókolom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nah jo, nem szenvedek tovább ezzel a szaggatással, beszerzem PS2-re és nyomom kanapéról... 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

És ha nemtok mögémenni de szembõl se vesz észre, vagy ha nincs hangtompítosom akkor hogy?

signs
Én a tréninben csináltam olyat, hogy kitekertem egy csávó nyakát... Pedig húrral kellett volna megölni szerencsétlent. De nem tudom hogy csináltam. Vagy csak káprázott a szemem?😊

www.sabian.com

signs
Szerintem ez az optimalizálás "hibája". Vagyis mi nem tehetünk róla. Szerintem.

www.sabian.com

Hmuda
Péládul vedd a fáradságot és olvasd el mit ír a briefing-ben az adott célra.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ülõ: mögémész oszt fojtás a húrral.
Fekvõ: odamész és hangtompítós Silverrel egy fejlövés.

Ja és a tréning pályán van egy olyan rész ahol azt írja hogy használjam élõ pajzsként a gengsztert. Azt hogy kell?

hello!
Lehet hogy már volt errõl szó, szal bocs hogy nem olvasok vissza. Ülõ, illetve fekvõ embert hogyan lehet kinyírni anélkül hogy felkelteném?

csá mindneki valaki nemtudja hol vegyem fel a kulcsot a az opera pályá utáni küldetésben megvan a cucc de a kulcs még nics valaki<#help>
urbijoe
ez egy csomo játéknál igaz ,hogy magasabb grafikán és nagyobb felbontáson simábban megy
de nem értem mért?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

De nálam a Biosban az AGP beállítást vagy Autora vagy Disabled-re lehet állítani.Most Auton van és a Smartgart ba nincs AGP gyorsítás.Omega driver van fent azt hallottam hogy ez tiltja az AGP gyorsítást.Ez lehet a gond?
bepe79
Talán mert az alaplap BIOS-ában nincs 8x AGP gyorsítás beállítva? <#smile> Akkor nem engedi a Catalyst-ben a Smartgart fülön 8x-ra tenni az AGP-gyorsítást, ha pl. a BIOS-ban 4x-esen van.

Suzuki Swift GL 1.3

Mr_no_NaMe
Sztem érdemes lenne beírni a faqba, hogy mindenki ultra highról (mindent full maxról) kezdje a játék beállítását mert nálam speciel ultra highon jobban megy mint lowon...Mondjuk ez naggyából csak azokra igaz akiknek meglenne a gépük hozzá, de akiknek kisebb gépük van azoknál is lehet, hogy ha magasabban vannak a beállíátsok akkor jobban fog menni alacsonyabb beállításoknál.
Lehet hogy ezért szaggat nálam a Hitman: Az Ati Catalyst-ba a SMARTGART-on belül az AGP gyorsaságát nem engedi felvenni 8 szorosra.Miért??Biosba is be van kapcsolva autora az AGP fastwrite és mégse engedi állítani az ati catalystba!!!
olympus
de csak annyi hogy hol a kulcs azt se tod?

Divatcsapatok OLÉ!

Mr_no_NaMe
Nade hoppácska. Felvettem MINDENT amit el tudtok képzelni full maxra magyarul ultra highra...be fogtok fosni...jobban megy mint low/medium között...tömegben 30-40%-al kevesebb szaggatás. Nagyon gyönyörû 😄
Hmuda
Nem mert azt még nem vittem végig SA szinten.

grizzly21
nem az a legmagasabb de nem érdekel, az már nekem jo😊

grizzly21
nekem nem tölti😞

olympus
silent assasin a legmagasabb

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
HMUDA!
Tudsz segiteni?
#2088??

Divatcsapatok OLÉ!

Rage47
progessional a legmagasabb szint? nekem hitman-re sikerült...
bepe79
Az ilyen az csak ne is tudja elindítani.. aki egy securomot vagy safedisc-et nem tud kijátszani, ha már warezol, még .nfo segítségével sem, az ne warezoljon.

Suzuki Swift GL 1.3

grizzly21
Ez az operaházas pálya beszarás..nagyon jo😊 professionalra vittem végig😊
mondjuk em tudom miért irja az ujság hogy vérdijat érez, amikor balesetnek állítottam be mind2 halált..

Piedon
Érdekes, nekem is x800GTO kártyám van, de nekem PCIexpresszes és azon egyáltalán nem szaggat. Szóval nem biztos, hogy (csak) kártyafüggõ.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Mr_no_NaMe
Hát mondjuk nem nagyon szaggat, de épp eléggé ahhoz, hogy elcsessze a hangulatot.
startmenü/futtatás/ és beírod ,h dxdiag

http://thenamelessphoto.com/

Mr_no_NaMe
Thx, de a dxdiag az hol van? És a winyó defrag az mi?
olympus
Srácok a Missisipis pályán megvan a két csávó de hol a kulcs a hajohoz?😄

Divatcsapatok OLÉ!

nekem nem szagat csak a kép akad be de az átvezetõ animok is meg 5másopercenként nem fojamatosan akad cska 1 pilantra és nem tom miért más játékok ami enél azért joval szebb megy

ALien

bepe79
Nem ennyit. Ha nagyon-nagyon akad, akkor:

- fastwrite on
- driverben antialiasing és aniso filtering ki
- teljesítmény csúszka a 3D-nél Nagyon magasról magasra vagy magasról közepesre
- AGP gyorsítás mértéke max
- dxdiagban videó-gyorsítás max
- DirectX-bõl a legújabb, DirectX 9.0c 2006 áprilisi legyen fent
- winyó defrag ajánlott
- kártya GPU/VPU és MEM órajele emelhetõ (ezzel megintcsak ésszel, nehogy baj legyen)

Suzuki Swift GL 1.3

new life mapon hol a picsbe van a mikrofilm? kinyírtam mindenkit és kéne a szalag D😄D: flatline mapon megkaptam a terrorista rangot... [<#zavart2>]

http://thenamelessphoto.com/

gamerman01
Mr_no_NaMe
Köszi Hykao megvan a catalyston is...engedélyezve van és maxon van az AGP speed...De még ígyis szaggat nagy tömegbe (lásd a 2. pályán mikor a Dont kell kinyírni) mikor nem kéne. Most akkor ennyit tudtam tenni?
bepe79
Catalyst-ben SMARTGART vagy AGPGART fül vagy valami ilyesmi. Nem nehéz megtalálni ott sem. <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

Sziasztok! Látom jó sok kérdés, guide születik itt, ezért gondoltam, hogy a Hitman játékoknak tényleg kijárna már egy magyar website, ahol minden fentvan minden egyes részrõl, most fõleg a 4.-rõl. Az oldal készül, php, design megvan, azonban segítségre lenne szükségem, néhány olyan emberre, aki már végigvitte a játékot, és be tudnaküldene guideokat, ismertetõket stb.. Akit esetleg érdekelne a dolog, keressen MSN-en: [email protected]

Mr_no_NaMe
Nah csekkoltam és a BIOSba engedélyezve van az AGP Fast Write Capatibility vagy mi, vagyis eddig úgy játszottam és eléggé szaggatott.
De én ezt a catalystba nem találom sehol. Hol van?
hykao
Használd a térképet, valamint a küldetés infóban megnézheted, hogy hogyan néz ki a célpont, arcról fel lehet ismerni õket.
Egyébként nem értem, hogy nem találhatod...fõleg a fiút: kajak szem elõtt van folyamatosan...

@Hmuda: ennél pontosabban nem tudom leírni, mert alaplaponként más-más lehet a BIOS beállítások kiosztása, de nem lehet eltéveszteni: belép az illetõ a BIOS beállításoknál az AGP szekcióba, és ott a FAST WRITES funkciót ENABLE-re állítja! Eltéveszteni sem lehet, és a gépet sem tönkretenni ezzel! Nekem nVidián ezután már alapból engedélyezte a driver, nem kellett átállítani már semmit, ATI drivereknél pedig azt hiszem a Smartgart-nál lehet beállítani, de már nem emlékszem pontosan rá. ATI kártyát sem hinném, hogy tönkre lehetne tenni ezzel, maximum egyes (általában 9600-as) kártyákkal FASTWRITES engedélyezésnél mûködésbeli zavarok léphetnek fel, de tönkre ettõl még nem megy a kártya!
bepe79
Nem lehet nagyon pontosan leírni, mert egyrészt nem minden lap BIOS-ában van fastwrite állítási lehetõség, másrészt ahány alaplap, annyi BIOS és annyi menürendszer, stb. A lényeg az, hogy ha van állítási lehetõség, akkor FastWrite kapcsoló ON és save&exit.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
P.S.: nem minden alaplapnál lehet a BIOS-ban FastWrite-ot állítani. Pl ASUS-ból van egy csomó, aminél nincs ilyen..

Suzuki Swift GL 1.3

signs
Jah, thx, ez az injekciós trükk valahogy kimaradt... Nem figyeltem, majd még próbálkozom, kösszépen!

www.sabian.com

Tatyla
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
add be neki a tecchalott injekciót majd végez a többi maffiózóvalha még nem tetted majd menj le vissza a hullaházba,de erröl kapsz értesitést ha már ott van és akkor add be neki az ellenszert és exit...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

signs
Argh, nem bírom megcsinálni azt ak üldetést, amikor az Agent Smith-el kell szarakodni... 😞 Minsig lekapnak valahogy, odaáig már eljutottam, hogy beszéljek vele, de utána mindig kampó... 😞 Most pl. újraindult a gép is XD
Ez utalás volt arra hogy már hagyjam abba a próbálkozást 😊

www.sabian.com

Tatyla
hát azt hiszem jöhetne a The murder of Crows taktik,ha nem vagyok nagyon pofátlan...<#vigyor5>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CalebJoe
Nekem alapból be volt kapcsolva a fastwrite a bios-ban ,de a catalyst-ben nem találom sehol.
A játék így is szaggat😞(
Lacc
Valaki árulja már el, hogy merre találom az elsõ küldetésben a drogbáró fiát, mert égen földön kerestem, de csak nem találtam. Még a vízesést is megnéztem, hogy nem vízisiel-e éppen, vagy nem lövi-e be magát a pincében, de csak nincs meg.
JohnnySmith
<#ravasz1><#nyes>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)