Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepe79
Alaplap kiskönyve.

Suzuki Swift GL 1.3

Mr_no_NaMe
A New Life pályán beinjekciózom a fánkot odamegyek a megfigyelõ kocsihoz kinyitom az ajtót és bedobom nekik. Nem akarják megenni. Vmit rosszul csináltam?
francois
#2228<#help>

bepe79
A Primary Graphics Adapter-t AGP-re teheted a PCI-ról. A többihez !!! NE !!! nyúlj, hacsak nem vagy egészen biztos benne, hogy mit csinálsz!

Suzuki Swift GL 1.3

én 😄
igaz játék nincs meg ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sajnos nekem a BIOS-ban nincs olyan,hogy Fast Driver.A VGA beállításainál van olyan.Megnézem,hogy mit csinál.Mert most ott ki van kapcsolva.

én gfx 5500-öt😄DDD
bár azon eléggé szaggat...😄:/

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grizzly21
Használ valaki fx 5600at itten? szoljon pls, akár privátba

Viktorr
Már megvolt,itt vmi más gebasz van...😞

francois
na tényleg F2 volt a kulcsszó. bekapcsoltam a fast write-ot meg 8x-ra tettem az agp mode-ot, de találtam olyat h Primary graphics adapter és az nekem PCI-n van, állítsam AGP-re?
Meg van olyan amit nem ismerek pl: agp 3.0 calibration (kikapcsolva)
AGP staggered delay (auto)
AGP GADSTB output delay (auto)
Ezek mik?<#help>

bepe79
Egyébként a fastwrite nem csinál mást, mint azt, hogy "megmondja" a CPU-nak, hogy az adatokat (jelene esetben a Hitman: Blood Money játéknál a game textúrákat) közvetlenül a videókártyának küldi, kikerülve a memóriát (rendszermemóriát, és nem a vga memóriáját). Egyébként az AGP 2.0 szabvány része. Ha jól tudom, egyes ASUS lapoknál és Asrock alaplapoknál nem gond, hogy nem lehet állítani BIOS-ban, mert alapértelmezettként be van kapcsolva, és a videókártya driverében be/ki lehet kapcsolni (a chipset drivernek fönt kell lennie).

Suzuki Swift GL 1.3

francois
Ja csak olyan gyorsan bootol h csak bevillan egy rakás szöveg de nem lehet elolvasni, pláne nem kikeresni h setup mivel jön be de mindjárt kipróbálom az F2-t.

Sztem ez sima win üzenet. ha több játéknál is elõfordult akkor win reinstall javalott. Elöször próbáld meg a meglévõt javíttatni. A setupnál lehet beállítani, és a mostani c:\windows mappát ad meg. ja, azért elõtte legyen egy backup
Minden bootoláskor kiirja ,hogy F2->Setup... Tehát nem del hanem F2.
nagykispeter
Nem mindig a del-t kell nyomni.A kézikönyvbe nézd meg melyik gombtól jön be a BIOS

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Ja akad nekem is pedig ATI RADEON 9900-om van de prof on végigtoltam 😄 egynap alatt tök könyû (ha tanulmányozod a mapot meg a terepet meg az õrök mozgását)
francois
Nem tudják egyesek beállítani a fast write-ot meg az agp gyorsítást, az semmi
én még a BIOS-ba se tudok belépni, valami szar asrock alaplapom van aztán hiába nyomom indításnál a deletet, semmi. Arról nem is beszélve h az ati control panel-em sem nyílik meg vmi cli.exe hibát dob ki<#taps>.

Amúgy ASUS Radeon 9550-es kártyám van, Intel Celeron 2.4GHz és természetesen akad a Hitman <#help>

Viktorr
Srácok:

Hogyan tudnám az alaplap drivereit frissíteni biosban vagy máshogy?

Lécci kéne egy kis help mert már elegem van,hogy feltehetõleg azért nem mennek az új játékok...

"Az Hitman .exe hibát észlelt ezért leáll..."

😞(((((((

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tobbfelekeppen:
-Ha a liftben utazo zold ruhas tudost a lift tetejerol megfojtod, akkor nala is talalsz egy keycardot a 8. emeletre
-A 7. emeleten van egy erkely, ahol egy londiner cigizik, ott is fel tudsz maszni a falon egy parkanyig, azon meg eloldalazol egy nyitott ablakig, azon bemaszva mer a 8. emeleten is vagy.

kirol
Hát szerintem igen is szép. Én egyik korábbival sem játszottam, de a mostani nagyon jó.

Hány küldetés van benne?

Hmuda
Hagyjátok már ez a srác csak trollkodni jár.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ewuk
akkor azthiszem Neked marad a ps2-es verzió! jó játékot hozzá.
azért szaggat mert mnég nincs hozzá driver
Én tegnap próbáltam ki a játékot de ahhoz képest hogy van egy 9600 xt 28 athlon 64 meg 1gb ram elég jól fut.Csak néha nagyon belassul.
olympus
SPoiler!!!

Én ugy jutottam fel hogy egy ido utan megjelent és akkro fel tudtam menni de a rendor nem enged tovabb. Ezért megoltem utana mindenkit és végül egyetlen élõ ember nem volt az egész pályán<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>
utána újrakezdtem de most még nem jelent meg.

Divatcsapatok OLÉ!

Köszi! Nem tudom miért kellett így megoldaniuk. Ráadásul csak pont szembõl jelenik meg a lehetõség.

Minden jog fenntartva!

Smuge
megvan már

Smuge
Segítség!!

Flatline pályán , hullaházba hol kell átmenni az élöhalott ügynökhöz? Ahol átvitték ott nem tudok..

A videó alapján azt nem értem h. miként cserélte ki a fegyvert. Mert a színpadon ugye igazi sült el, annak ellenére h. az öltözõben nem járt...

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Hali!

A (hol a fekete bõrönd) Casinós pályánál a sejkhez, és a 8.-ra hogy lehet feljutni? a lift tetejét megjártam már
Smuge
Esetleg #2199-re is válaszolnál?

grizzly21
nem mértem le, de tutira 10 alatt

j0nNyKa
odamesz hozza, es nyomsz 1 e betut..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Segítség!

A Flatline pályán valamiért nem tudom beadni az ominózus injekciót az ügynöknek. Benne van az inventoryban, de nem tudom elõvenni. :S
Elõbb kéne beadni mint a célpontot likvidálom? Netán valamit még tennem kéne? Vagy mi lehet az oka?

Minden jog fenntartva!

hykao
Hány FPS-sel fut?

@Bepe: Silent Assassin legyen a cél! 😊
bepe79
Lunatic ranking / minõsítéssel megcsináltam a Delgado-s pályát. Most jön a D'Alvaro-s.

Suzuki Swift GL 1.3

grizzly21
nemtom én eddig megvoltam vele elégedve ár/teljesitmény arányban.
És 800*600 ban mindent, MINDENT leveszek a lehetõ legalacsonyabbra, amit lehet azt ki is kapcsolok és ugy sem jo..itt valami más baj lehet. pedig a driver friss.

Smuge
Flatline pályán , hullaházba hol kell átmenni az élöhalott ügynökhöz? Ahol átvitték ott nem tudok..

hykao
2004-ben... 😊
kirol
2005 augusztus 31-én vettem. Mikor jött ki a legutóbbi(Contracts) demója?

Szerk:
Ekkor: 27/04/2004
Ez az, aminek a demojában valami repülõtéren hóesésben kezdõdött?
Ha igen, mindjárt elhalok. 2 éve volt, és olyan, mintha 3 hónapja lett volna. Hogy repül az idõ! Iszonyat durva.<#csodalk>

hykao
Azóta gondolom videokártyát cseréltél... 😊

@Grizzly: sztem cseréld le, az 5-ös széria már megjelenésekor sem volt szerencsés vásárlás...(de ha leveszed a post processinget, és az élsimítást is kikapcsolod, valamint az anizotrópikus szûrést lejjebb veszed, azért futnia kéne normálisan 1024x768-ban...)

!!!SPOILER!!!
@Bepe: nálam elhurcolják a helyszínrõl a hullát...(mondjuk én balesetnek álcáztam - ahogy a videóból is látszik -, így nem volt szükség - szerintük - helyszínelésre...)
kirol
Érdekes. Nekem az elõzõ szaggatott (demo) ez meg megy rendesen.

Hali Lazlo!!

Az a helyzet hogy Asus k8n Ai ezen az alaplapon nForce 3 chipset van!!
Ha felraksz egy 5.11-es alaplapi drivert megoldodik a problémád!
Utánna belövi teljesen magátol 8X-osra és marad is ott. Nekem 9600 se Radeonnal sikerült és megy a játék mint a szemét!
bepe79
!!! SPOILER !!!

A Delgado-s map-on vettem magamhoz egy Silverballer-t, és vettem hozzá egy silencert / hangtompítót. Elutaztam, és a térrõl egybõl lementem szemközt a borospincébe. Ott lesétáltam a lépcsõn, a belsõ, sötétebbik felén mentem, és így nem vett észre a lépcsõ tetejénél álló õr. Ott bebújtam a szekrénybe, és elrejtõztem. Megvártam, amíg a célszemély piros pólóban arra sétál, és ekkor kiugrottam. Sajnos egybõl felismert, mert fekete öltönyben, fekete bõrkesztyûben voltam, kopaszon. Mivel nem volt nálam fegyver, õ pedig húzta elõ, ezért lecsaptam, elvettem tõle az automata fegyvert, és azzal eltettem láb alól. Mivel elõtte õrökért kiáltott, meg a lövés is hangos volt, ezért visszabújtam a szekrénybe. Egybõl ott termett vagy 3-4 õr, járkáltak, kerestek, de a szekrénybe hál' az égnek nem néztek be. Itt készítettem is két shotit:

http://web.t-online.hu/bepe1979/bepehitmanbloodmoneyfull18.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/bepehitmanbloodmoneyfull19.jpg

A 2.-on már jól látszik, hogy "becsomagolták" "szegényt", otthagyták a földön, és mindenki ment a maga dolgára, mintha mise törpént volna. <#wink>

!!! SPOILER VÉFE !!!

Suzuki Swift GL 1.3

grizzly21
Hát ez kész.
Fx5600am van, a contracts 1024 medium-on hibátlan volt, ez meg 800*600 teljesen low beállításon is szaggat. még az egér is lassu a menüben..ideje uj videokariba fektetni?😞

hykao
Lesz...egyelõre csak a gyakorló és a Chilei pályákon vagyok túl. Ahogy haladok elõre, csinálok mindegyikrõl - lehetõleg többféle megoldást is bemutatva.

© Lazlo: Ahogy már írtam: rakd fel az alaplapi chipset driverét!
bepe79
Tehát felmentél a piros hálón a catway-re / hallway-re, és ott át kell ugrani a másik erkélyre. Ott csak oda kell menni és ha nyomod az elõre gombot, akkor kimászik magától és ha tovább nyomod az elõre gombot, akkor átugrik magától.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
jump to the next balcony..

Suzuki Swift GL 1.3

Hmuda
Olvasni erény: "azt automatikusan megcsinálja ha odamész."

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gamerman01
A demo pályáján a tutorial azt mondja miután valami piros rácson felmásztam a színházban utána valahova ugrani kell.

DE NEMTOM HOGY!
<#help><#help>