Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzuki Swift GL 1.3
igaz játék nincs meg ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
bár azon eléggé szaggat...😄:/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Meg van olyan amit nem ismerek pl: agp 3.0 calibration (kikapcsolva)
AGP staggered delay (auto)
AGP GADSTB output delay (auto)
Ezek mik?<#help>#help>
Suzuki Swift GL 1.3
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
én még a BIOS-ba se tudok belépni, valami szar asrock alaplapom van aztán hiába nyomom indításnál a deletet, semmi. Arról nem is beszélve h az ati control panel-em sem nyílik meg vmi cli.exe hibát dob ki<#taps>#taps>.
Amúgy ASUS Radeon 9550-es kártyám van, Intel Celeron 2.4GHz és természetesen akad a Hitman <#help>#help>
Hogyan tudnám az alaplap drivereit frissíteni biosban vagy máshogy?
Lécci kéne egy kis help mert már elegem van,hogy feltehetõleg azért nem mennek az új játékok...
"Az Hitman .exe hibát észlelt ezért leáll..."
😞(((((((
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tobbfelekeppen:
-Ha a liftben utazo zold ruhas tudost a lift tetejerol megfojtod, akkor nala is talalsz egy keycardot a 8. emeletre
-A 7. emeleten van egy erkely, ahol egy londiner cigizik, ott is fel tudsz maszni a falon egy parkanyig, azon meg eloldalazol egy nyitott ablakig, azon bemaszva mer a 8. emeleten is vagy.
Hány küldetés van benne?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Én ugy jutottam fel hogy egy ido utan megjelent és akkro fel tudtam menni de a rendor nem enged tovabb. Ezért megoltem utana mindenkit és végül egyetlen élõ ember nem volt az egész pályán<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
utána újrakezdtem de most még nem jelent meg.
Divatcsapatok OLÉ!
Minden jog fenntartva!
Flatline pályán , hullaházba hol kell átmenni az élöhalott ügynökhöz? Ahol átvitték ott nem tudok..
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
Hali!
A (hol a fekete bõrönd) Casinós pályánál a sejkhez, és a 8.-ra hogy lehet feljutni? a lift tetejét megjártam már
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A Flatline pályán valamiért nem tudom beadni az ominózus injekciót az ügynöknek. Benne van az inventoryban, de nem tudom elõvenni. :S
Elõbb kéne beadni mint a célpontot likvidálom? Netán valamit még tennem kéne? Vagy mi lehet az oka?
Minden jog fenntartva!
Suzuki Swift GL 1.3
És 800*600 ban mindent, MINDENT leveszek a lehetõ legalacsonyabbra, amit lehet azt ki is kapcsolok és ugy sem jo..itt valami más baj lehet. pedig a driver friss.
Szerk:
Ekkor: 27/04/2004
Ez az, aminek a demojában valami repülõtéren hóesésben kezdõdött?
Ha igen, mindjárt elhalok. 2 éve volt, és olyan, mintha 3 hónapja lett volna. Hogy repül az idõ! Iszonyat durva.<#csodalk>#csodalk>
@Grizzly: sztem cseréld le, az 5-ös széria már megjelenésekor sem volt szerencsés vásárlás...(de ha leveszed a post processinget, és az élsimítást is kikapcsolod, valamint az anizotrópikus szûrést lejjebb veszed, azért futnia kéne normálisan 1024x768-ban...)
!!!SPOILER!!!
@Bepe: nálam elhurcolják a helyszínrõl a hullát...(mondjuk én balesetnek álcáztam - ahogy a videóból is látszik -, így nem volt szükség - szerintük - helyszínelésre...)
Az a helyzet hogy Asus k8n Ai ezen az alaplapon nForce 3 chipset van!!
Ha felraksz egy 5.11-es alaplapi drivert megoldodik a problémád!
Utánna belövi teljesen magátol 8X-osra és marad is ott. Nekem 9600 se Radeonnal sikerült és megy a játék mint a szemét!
A Delgado-s map-on vettem magamhoz egy Silverballer-t, és vettem hozzá egy silencert / hangtompítót. Elutaztam, és a térrõl egybõl lementem szemközt a borospincébe. Ott lesétáltam a lépcsõn, a belsõ, sötétebbik felén mentem, és így nem vett észre a lépcsõ tetejénél álló õr. Ott bebújtam a szekrénybe, és elrejtõztem. Megvártam, amíg a célszemély piros pólóban arra sétál, és ekkor kiugrottam. Sajnos egybõl felismert, mert fekete öltönyben, fekete bõrkesztyûben voltam, kopaszon. Mivel nem volt nálam fegyver, õ pedig húzta elõ, ezért lecsaptam, elvettem tõle az automata fegyvert, és azzal eltettem láb alól. Mivel elõtte õrökért kiáltott, meg a lövés is hangos volt, ezért visszabújtam a szekrénybe. Egybõl ott termett vagy 3-4 õr, járkáltak, kerestek, de a szekrénybe hál' az égnek nem néztek be. Itt készítettem is két shotit:
http://web.t-online.hu/bepe1979/bepehitmanbloodmoneyfull18.jpg
http://web.t-online.hu/bepe1979/bepehitmanbloodmoneyfull19.jpg
A 2.-on már jól látszik, hogy "becsomagolták" "szegényt", otthagyták a földön, és mindenki ment a maga dolgára, mintha mise törpént volna. <#wink>#wink>
!!! SPOILER VÉFE !!!
Suzuki Swift GL 1.3
Fx5600am van, a contracts 1024 medium-on hibátlan volt, ez meg 800*600 teljesen low beállításon is szaggat. még az egér is lassu a menüben..ideje uj videokariba fektetni?😞
© Lazlo: Ahogy már írtam: rakd fel az alaplapi chipset driverét!
Suzuki Swift GL 1.3
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun