Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepe79
A swap-et legalább 1.5 GB-ra vagy 2 GB-ra állítottad a win-ben? A töredezettség-mentesítés is megvolt?

Suzuki Swift GL 1.3

VRSDM
mindet megnéztem és mind stimmel egyedül a hangkarim-at nemtudom

u dont have to listen anybody else but me

bepe79
A game readme-je ezt írja, hogy ezek lehetnek gondok a desktopra dobásnál:

Hitman: Blood Money is crashing to the desktop with no error messages.

This problem can be caused by several different things. Here's a list of the most common culprits associated with these crashes:

q Make sure the DVD-ROM is clean (check for both scratches and smudges on the reading surface of the DVD).

q Make sure the game has been installed properly.

q Make sure DirectX 9.0c has been installed properly.

q Make sure you have the latest drivers for your video card and that they are DirectX 9.0c -compatible.

q Make sure you have the latest drivers for your sound card and that they are DirectX 9.0c -compatible.

q Make sure Virtual Memory is enabled on your system.

q Run Disk Defragmenter.

q Try exiting the game, rebooting your machine, and re-entering the game.

Note: That if your system crashes to the desktop while playing Hitman: Blood Money, you should probably reboot your computer before starting a new play session. Otherwise, DirectDraw or DirectSound may be in a locked state, and the game will be unable to use your sound or video hardware.

Suzuki Swift GL 1.3

VRSDM
nem megy ezzel sem ugyanugy kidob, lehet hogy SSE-miatt van? bár ha ugyan az az motor mint eddig akkor az nem valószínû. meg az AGP-m 4x-es ez lehet ok?

Rage47
van ez így😊
Rohadt nagy!Még meg sem jelent a game,de már Reloades verzió is van.😄

Bemész M4-gyel,és lelõsz mindenkit.😊Nem így csináltam😄.Most a Fehér házban vagyok.

Tatyla
havas liftes pálya taktik?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Atika :o)
mar rajottem 😊 egyszeru volt 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Ok, köszi!
Nforce-on elég sokan panaszkodtak a fagyásra, de ezekszerint csak a rendszerükkel lehet a gond.

Csak halkan, mert ez illegális...

VRSDM
nem, még nem de most az következik...

bepe79
Melyik Catalyst van fent a 9550GE-hez? Próbáltad a 6.5 beta-t, a legújabbat?

Suzuki Swift GL 1.3

VRSDM
ez milyen? nekem direct-x 9-es karim van (9550GE /ha nemtudnátok gyárituningos 400/400-on fut, és nagyobb hûtõs)... és a szép kis rendertrailer után kidob, pedig ez 100%ig, pixelshader 2.0-ás kari... (everest-3dmark-tudásom egyszerre nem tévedhet) erre tudtok valamit? (krakkolva van)

DirectX 9.0c Redistributable (2006 április) erre gondoltatok? ezzel se megy 😊
A Flatline pályán mit kell csinálni? Nagyon nem vágom.😞 Méreggel kell megõlni az ügynököt vagy mi? Meg azt se tudom melyik méreget kell használni.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Sulthal
Meg tudná valaki mondani, hogy a pc-s verziót lehet-e gamepaddal irányítani?

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Rage47
oda nem is kell 2 bomba😊) böven elég 1 is😊
bepe79
Nem fagy. Akkor sem, ha tárgyat dobok el. Kipróbálva.

Suzuki Swift GL 1.3

ok koszike 😊 akkor hiaba keresem 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Valaki tudna adni 1 rövid leírást, a "csõrikés" pályáról? Mert ezzel eddig magamtól nem mentem sokra... Elõre is tenx.

Farishta
Az Opera elõtt még nem lehet megvenni a második bombát.

Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.

ez mind szep es jo az upgradet megtalaltam de az a baj hogy bombaval kapcsolatos dolgot ott nem talaltam a harmadik palyaban mikor szinhazba kell bemennem ott mar lehet ket bombam??? 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

scorpeeon
Hol van az az ügynök, amelyiket a FLatline pályán meg kell találni?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Ati 9600 PROm van,256MB-tal.És rohadtul szaggat!Mindent levettem Lowra.De még így is.

Hmuda
#2260: Úgy hogy fejleszted az alapfelszerelés bombák számára vonatkozó részét.

#2261: Úgy hogy feléleszted és kimentek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rage47
mielött elkezdesz egy pályát, a start game felett van olyan h upgrade. ott tudsz venni új bombát majd, asszem a 2. pálya után.
urbijoe
a korházas pályán hogy kell kinyitni az ajtot a kijáratnál?
megöltem a csávot és nem tudok kimenni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

sziasztok hogyan tudok venni ket bombat hogy ne csak egy legyen nalam???

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

A reloaded verzió valóban hibás?????
Állítólag, ha el akarsz dobni egy tárgyat, akkor fagy a játék.
Ez igaz lenne?

Nem kell a dx9-et letörõlni, csak frissíteni kell az áprilisi verzióval(bemásol 8-10fájlt és kész, még restart se kell).
És már jó is.

mondjuk letöltöd erröl a linkröl és bemásolod a system 32 mappába...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

ja amugy nekem geforce 2 titanimom van es hát sajnos ..
hat hogy is mondjam..
nem indul..😊
Sziasztok!
Tudjátok hogy mi a cime az introban felcsendulo munek?
elore is koszi
Zoli
Hm.. Nekem is Asrock alaplapom van, P4dual-915GL. Végignéztem alaposan a leírást, és a BIOS-t is, de sehol nem találom azt a helyet, ahol az AGP-t vagy a Fastwrite-ot be lehetne kapcsolgatni. Felraktam a chipset drivert az alaplap CD-rõl (bár szerintem már 1x felraktam), de úgy sem találom..

miért van az h minden játék ezt irja ki nekem ...ja és nem indulnak!
"Az alkalmazást nem sikerült elinditani,mert d3dx9_27.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
Na már most szerintem ez directX probléma mivel eddig futottak a game-ek...de nem engedi letörölni a directX-et ,bár a vezérlõpultban nincs is benne.Ujrainstallálni se engedi mert vagy leáll az install vagy egybõl kiirja h már fent van.
Mit lehet ilyenkor tenni?
grizzly21
akinek az uj foreware megoldotta az szoljon.
de az is akinek fx 5600a van

Hello! Átvittem a 2. pályát és ezt írta ki a végén:
http://www.kep feltoltes.hu/view/060523/HitmanBloodMoney_2006-05-22_18-34-02-89_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (a szóközt majd töröljétek)
ez jó eredmény?

Rage47
gondolom azért, mert az még nem hivatalos... ott szokott lenni, h "whql"
urbijoe
vigyél magaddal😊

urbijoe

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pálya elején, mikor bemész az operába, egyböl balra kérd a ruhád az õrtõl a fülkében
urbijoe
nekem ezzel is szalad

hol talátatok igazi pityut az operás pályán a kamu helyett?
bepe79
!!! nVidia ForceWare driver (2006.05.23) letöltés !!!:

ftp://download.nvidia.com/Windows/91.28/

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Ezen a konfigon egy cseppet szaladna azt hiszem a Hitman: Blood Money --->

http://pcworld.hu/story.php?sid=6275

"Athlon 64 FX-62 és nForce 5 teszt"

http://www.pcworld.hu/apix/0605/nforce5/nforce5_1.jpg

http://www.pcworld.hu/apix/0605/nforce5/nforce5_2.jpg

"Az nForce 500 elsõdleges apropóját az AMD új tokozása, az AM2 adta: a processzor új foglalatot kapott, és a hûtés is teljesen új. Ez jó lehetõség volt az NVIDIA számára a számos újdonságot tartalmazó nForce 500 termékcsalád bemutatására. A családtagok az nForce 590 SLI, 570 SLI, 570 és 550 lapkák. A csúcskategóriát jelentõ 590 SLI a kemény magos játékosok számára készült; az 570 SLI a teljesítmény orientált, „hagyományos” két VGA kártyás (SLI) játékosokat célozza, míg az 570 Ultra és 550 MCP a középkategóriás felhasználói rétegnek készültek."

<#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

francois
Ok megvan köszi.

francois
igazából az lenne fontos h a Primary Graphics Adapter-t állítsam át AGP-re mert most PCI-n van?

Mr_no_NaMe
Jaa...itt csesztem el a pisztolykicserélésnél is...q-val raktam le nem e-vel..thx :o)
reménytelen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem be kell dobni, hanem mikor csukva van az ajtó, akkor odamész, és e-vel rakod le. Onnan tudod, hogy jól raktad, hogy 47-es leteszi az ajtó elé a fánkot, és bekopog.
bepe79
Hát már mért akarna bárki is mérgezett fánkot enni? <#vigyor> Nem hülyék azok..

Suzuki Swift GL 1.3