Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki mondja meg, hogy a Flatline pályán hol van az az ügynök akivel beszélni kell mer nem találom és kúrvára idegesít már.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Noninnyó
Megvan, vak vagyok :-D

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Noninnyó
Üdv!

A madárkosztümös pályán (ünnepséges) merre van az exit? El van torlaszolva, amerre menni kéne, és nem találom, hol lehet átjutni a kordonon.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

grizzly21
mivel nekem az a játék teszt a jócskán belecsúszott a zöld csikba, igy szerintem mindenképp beállítással van gond. A BIOSban ezeket találtam :
AGP capability - 4X mode (még 1 X et lehetett választani)
Delay Transaction - Enabled
Memory Turbo Mode- Disabled
Memory hole at 15M-16M- Disabled
LEhet valamelyik jo?vagy mást keressek

Vigyázz a lebegõ macikkal! 😊

ááhh...köszi😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

AnuluWork
Biztos felrobbant a bohóc a kertben és ott maradt a macija.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SNAKE01
hali!a "NEW LIFE" küldit hogy lehet megcsinálni Silent assasin -ra?spoiler-ben válaszoljatok.

más:sétálgatok a pályán és egyszercsak belebotlok egy lebegõ maciba!😄

Én is 😊

800 mega a demo? Na, ezt is tölthetem egy ideig... 😊 Bár, ahogy írtátok, megéri. 😊

AnuluWork
Sokszor elég jól nekilökni az illetõt hátulról mondjuk a falnak. Attól is kampec lesz. És még baleset is ...

AnuluWork
SPOILER!

Ez okés, de mindig máshová megy a piros "tyúk". Legalábbis nálam a táskával hol jobbra, hol balra indult el. A férfi élpont is mindig máshol van ...😊

Senkit sem kell drasztikusan megölni. Ki is lehet mindenkit lökni magasról ...

Pretorian
Szerintem ne erõltesd 5200-al a játékot. Kategóriákkal erõsebb kártyákkal is xaraxik, hiába is trükköznek az ilyen-olyan beállításokkal. Ha pedig nem ilyen jellegû tanácsokat vársz, mondok másikat: szerezz be egy erõsebb kártyát. <#crazya>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

hykao
Tessék itt a közvetlen link: http://f6.putfile.com/videos/14221302169.wmv (16:9-es formátumra kell állítani a lejátszót)
Evogordon
14 FPS? hm <#pardon1>

Lobsterman
de azt kérdeztem, de reménykedtem nem csak a gépigényt kapom, hanem valami javaslatot, és egyebeket is 😛
De azért kösz a választ 😊

Spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval amikor elkezdõdik a pálya, akkor követed a fickót a táskával, és amikor bemegy az elsõ háztömb udvarába, akkor lelövöd/megfojtod/megmérgezed. Lehetõleg a szemetesládához közel, mert utánna gyorsan felveszed a ruháját és õt pedig berakod a ládába. Azért kell gyorsan csinálni, mert egy rendõr arra járõrözik. Én a gyémántos táskát a láda mellett hagytam, és a küldetés végén mentem csak érte. Aztán nem sokkal késõbb arra jön a célpont csajszi, én õt is kinyírtam. Elvettem a walkie-talkie-ját és a hulláját elhúztam egy eldugottabb sarkába az udvarnak. Õt késõbb megtalálták a rendõrök, de nem lett belõle gond. Aztán irány a Rock Bar mögé. Az ott dohányzó pincért másvilágra küldeni (méreg/lövés/fojtás). Bemenni a Rock Bar-ba. A Wc-n és a konyhán keresztül menve a lépcsõház ajtójához menni. Pick lock és már benn is vagy. Aztán irány a legfelsõ emelet. Be az ajtón, majd a köv. ajtón Pick Lock. De óvatosan, mert ott van a merénylõ csávó, aki mászkál ide-oda. Akkor kell ajtót nyitni, amikor a legtávolabb van tõlünk. Beosonás, majd a rosszfiú kicsinálása tetszés szerint. Walkie-Talkie-t elvesz. !!!NEM VESZED FEL A RUHÁJÁT!!! Aztán kimenni az épületbõl. A térképen nézve irány a bal felsõ sarok épülete (nem jut eszembe, hogy van-e neve. Ott sárga madárruhás arcok õrzik az épületet. Az egyik folyamatosan járõrözik, ezért amikor épp tõlünk távolodik, akkor be lehet osonni a hátsó udvarba, de vigyázat, mert az udvarban két õr is van, az egyik nekünk háttal egy eldugott helyen, a másik viszont az épületbõl szokott kijárni bagózni. Én úgy csináltam, hogy megvártam amíg a bagózós visszament, odamentem a nekem háttal álló õrhöz, másvilágra küldtem és elrejtettem a szemetesbe. Gyorsan kell csinálni, nehogy a bagózós meglássa. Majd megvártam, hogy visszamenjen a bagós a helyére, utána mentem, elrejtõztem a szekrényben, megvártam, hogy újra kiálljon bagózni, és akkor megfojtottam, vissza húztam a szobába, felvettem a ruháját. Bementem a nagyterembe, fel az emeletre, megvártam, hogy kimenjen az õr a harmadik célponttól. Bementem, amikor az erkélyen állt, fejbe lõttem. Bejött az õr, aki szintén kapott egyet. Célpntok kiiktatva, visszamentem a táskáért, majd irány az exit 😊 Leírni hosszabb volt, mint megcsinálni 😊

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

dante3
Hát ezt csak az tudja megmondani aki próbálta fx 5200-al.
Amúgy nem azt kérdezted,hogy hogyan futna ilyen kártyán!<#wow3>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Hát ezt csak az tudja megmondani aki próbálta fx 5200-al.
Amúgy nem azt kérdezted,hogy hogyan futna ilyen kártyán!<#wow3>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

bepe79
Ez nem a 2. pálya, hanem a Hide out.. <#rolleyes>

Suzuki Swift GL 1.3

Lobsterman
merthogy a minimum az egy dolog hogy teljesül, de ajánlottban már 1giga ram és 256os kártya szerepel, ami viszont nekem nincs

Lobsterman
tudom. ezt már láttam. akkor átfogalmaznám. érdemes futtatni fx5200al? Szépen magyarul nem e akadna mint az p*csa? 😊

AnuluWork
Errõl írhatna valaki bõvebben is!

dante3
The minimum system requirements are as follows:

OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000/ Microsoft Windows XP (admin rights required) 95/98/ME/NT not supported. CPU:
Pentium 4 1.5GHz or Athlon XP equivalent
RAM:
512MB system Memory
GRAPHICS:
Direct3D 9 compliant cards supporting pixel shader 2.0 (nVidia GeForce FX or ATi Radeon 9500) SOUND:
Direct X compatible sound card
DVD-ROM:
DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
5GB Free Space
INPUT DEVICES:
Keyboard and mouse

dante3
A minimumjában ott szerepel az geforce fx!

Lobsterman
vajh futna ez nekem fx5200al? 😄

dante3
Nem tudjátok,vissza lehet tartani a lélegzetet sniperezés közben,hogy ne ugráljon a célkereszt annyira?

leslieboy
De igen!Ezt a folytatás dolgot bekéne rakni faq ba!

Amikor látod,hogy dobog Hitman szíve,nyomd az elõre gombot,meg a jobb bal egérgombot gyorsan,és felkel a sírról!Azután lehentelhetsz mindenkit!Ugyanis az ottani kredit nem tom,mire volt jó,de baromira bekever!Pedig ott nincs vége😊..

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

kirol
<#mf1>Persze írj be mindent!

DanRyu
A Demót most tõltöm! <#alien2>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Pretorian
vaz, elfelejtettem: SPOILER!!!

Pretorian
Én úgy csináltam, hogy a színészt a replikás megoldással intéztettem el, a másik mikulást pedig felrobbantottam, amikor a színpadon sirámkodott a teljes testõrgárdával együtt: beöltöztem színésznek, fogtam egy toolboxot, amiben már ott lapult a gránát, és egyszerûen leraktam a horhe mellé. Paraván mögé be, majd durr.
Persze a silent assassin rating ugrott, de legalább látványos volt a dolog.

Pretorian
Csak ki kell menni, a hátad mögött lévõ lépcsõn felfelé.

daxan
Hali! A 2. pályán mit kell csinálni?

itt elakadtam. Az értem hogy fegyvereket kell felvenni és lövöldözni meg minden, de ha az utolsó töltényemet is ellövöm akkor sem tudok tovább menni. Azt tudom hogy egy ajtó fog kinyílni de nem nyílik ki.

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

urbijoe
rákkattintasz és megnézed 😊

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

nemtom!!lehet láma vok!!!de le lehet azt a videot tölteni???😄DD

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hykao
Ne lõdözz annyit, és valójában induláskor fegyver sem kell egyik pályán sem... 😊

!!!SPOILER!!!
"A függöny legördül pálya - ahogy én megoldottam... 😄DD"
A pisztolyos dolgot sem bíztam másra, inkább saját kezûleg csináltam... 😊
Egyébként a szemüveges homokbúvár nagykövetet úgy is ki lehet nyírni, hogy rárobbantjuk a felette lévõ világítástechnikai helyiséget (csak ilyenkor vele halnak a testõrei is...)

Más: megtaláltátok az operaház fantomjának maszkját az alagsorban? Illetve láttátok a magyar nevet a ládákon? 😊
Lacc
G gomb
Macccy
Ámulok mennyi lehetõség van.
Hogyan kell beledobni az ellenbe a konyhakést? És mondtátok, hogy a kiürült fegyvert is oda lehet b*szni ... ezeket hogy kell? <#confused>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

francois
A suburban pályát nagyon keményen csináltam meg: (amúgy elsõ nekifutásra ment ez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elején odamentem a furgonhoz kinyitottam, jó a ruhátok, egy-egy golyó, szerencsére takart az ajtó, igaz az egyik holttest kicsúszott de nem vette észre senki, utána már simán ment minden, úgy jártam-keltem mintha ott laknék. Amikor bement a fõgóré a szobába számítógépezni a válaszfal mögött elrejtõztem, zongorahúr, húzom a fal mögé erre megjelenik egy FBI ügynök, csak nézi semmi gyanu, innentõl a tied, konyhában beinjekciózni a piásüveget, asszony konyha közepén összeesik aztán el a mikrofilmet, furgonba vissza az öltöny azt csá.

bepe79
Mint lentebb írták, megy, csak a .ini file-ban a DefaultScene=M00/M00_intro.GMS részt kell megtúrni egy kicsit hozzá.. <#wink> Mondjuk ez engem nem érint, a 6600-am Shader Modell 3.0-át is tud, így PS3.0-ás.. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

grizzly21
megnéztem ezeket találtam:
AGP capability - 4X mode (még 1 X et lehetett választani)
Delay Transaction - Enabled
Memory Turbo Mode- Disabled
Memory hole at 15M-16M- Disabled

6600GT-m van. Elvileg nem is megy PS 2.0 inkompatibilis kártyával.

grizzly21
ok megnézem

Az nem az lesz. Az AGP Fast Writes-t csak Enabled vagy Disabledre lehet tenni.
Mondjuk az elnevezések alaplaptípusonként eltérõek.

grizzly21
geforce fx 5600am van. az elvben nem tud, vagy igen?

Felajánlja pályák után, hogy lefizeted e a szemtanúkat/rendõrfõnököt vagy akarsz e új személyazonosságot vásárolni. Különben egyre hírhedtebb leszel. De ha betelik a pohár, nem tudom, mi lesz, nekem még nullán áll ez a hírhedtség-méter.

grizzly21
nekem ilyen volt hogy AGP voltage meg frequency. mindkettõ AUTO-ra volt rakva

Gondolom nem gef4ti-d van és nemis olyan kártyád ami nem tud ps2.0-t😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

A Biosban. Nálam az Advanced Chipset features/AGP options alatt volt.
Mindenképpen meg kell lennie, az AGP rész alatt keresd.

Bár nem írtad, hogy hogyan tetted hûvösre a tenor urat.
SPOILER!
Én felvettem a ruhatárban a töltött színházi piszolyt, és elmentem vele tenor segédjének a szobájába, be a szekrénybe. Aztán amikor a fickó két próba között bejött és lerakta az asztalra a vaktöltényes színházi pisztolyt, kiment wc-re, kicseréltem a vaktöltényes piszolyt a töltöttre. Aztán a színdarab közben lelõtte vele.
Szépen ki van dolgozva a játék, a színházi pisztoly eredeti német mauser.