Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A madárkosztümös pályán (ünnepséges) merre van az exit? El van torlaszolva, amerre menni kéne, és nem találom, hol lehet átjutni a kordonon.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
AGP capability - 4X mode (még 1 X et lehetett választani)
Delay Transaction - Enabled
Memory Turbo Mode- Disabled
Memory hole at 15M-16M- Disabled
LEhet valamelyik jo?vagy mást keressek
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
más:sétálgatok a pályán és egyszercsak belebotlok egy lebegõ maciba!😄

800 mega a demo? Na, ezt is tölthetem egy ideig... 😊 Bár, ahogy írtátok, megéri. 😊
Ez okés, de mindig máshová megy a piros "tyúk". Legalábbis nálam a táskával hol jobbra, hol balra indult el. A férfi élpont is mindig máshol van ...😊
Senkit sem kell drasztikusan megölni. Ki is lehet mindenkit lökni magasról ...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
De azért kösz a választ 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Amúgy nem azt kérdezted,hogy hogyan futna ilyen kártyán!<#wow3>#wow3>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Amúgy nem azt kérdezted,hogy hogyan futna ilyen kártyán!<#wow3>#wow3>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000/ Microsoft Windows XP (admin rights required) 95/98/ME/NT not supported. CPU:
Pentium 4 1.5GHz or Athlon XP equivalent
RAM:
512MB system Memory
GRAPHICS:
Direct3D 9 compliant cards supporting pixel shader 2.0 (nVidia GeForce FX or ATi Radeon 9500) SOUND:
Direct X compatible sound card
DVD-ROM:
DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
5GB Free Space
INPUT DEVICES:
Keyboard and mouse

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Persze a silent assassin rating ugrott, de legalább látványos volt a dolog.
itt elakadtam. Az értem hogy fegyvereket kell felvenni és lövöldözni meg minden, de ha az utolsó töltényemet is ellövöm akkor sem tudok tovább menni. Azt tudom hogy egy ajtó fog kinyílni de nem nyílik ki.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
!!!SPOILER!!!
"A függöny legördül pálya - ahogy én megoldottam... 😄DD"
A pisztolyos dolgot sem bíztam másra, inkább saját kezûleg csináltam... 😊
Egyébként a szemüveges homokbúvár nagykövetet úgy is ki lehet nyírni, hogy rárobbantjuk a felette lévõ világítástechnikai helyiséget (csak ilyenkor vele halnak a testõrei is...)
Más: megtaláltátok az operaház fantomjának maszkját az alagsorban? Illetve láttátok a magyar nevet a ládákon? 😊
Hogyan kell beledobni az ellenbe a konyhakést? És mondtátok, hogy a kiürült fegyvert is oda lehet b*szni ... ezeket hogy kell? <#confused>#confused>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Suzuki Swift GL 1.3
AGP capability - 4X mode (még 1 X et lehetett választani)
Delay Transaction - Enabled
Memory Turbo Mode- Disabled
Memory hole at 15M-16M- Disabled
Mondjuk az elnevezések alaplaptípusonként eltérõek.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mindenképpen meg kell lennie, az AGP rész alatt keresd.
SPOILER!
Én felvettem a ruhatárban a töltött színházi piszolyt, és elmentem vele tenor segédjének a szobájába, be a szekrénybe. Aztán amikor a fickó két próba között bejött és lerakta az asztalra a vaktöltényes színházi pisztolyt, kiment wc-re, kicseréltem a vaktöltényes piszolyt a töltöttre. Aztán a színdarab közben lelõtte vele.
Szépen ki van dolgozva a játék, a színházi pisztoly eredeti német mauser.