Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

told végig azt megtod😄DDPPP

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

heliosz007
húú nagyon állat ez a game !!
hány pályás???

Lord Myn
#2397...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

hykao
Térkép??? Használjátok egyáltalán bazz??? Még PRO fokozaton is kajak jelölve van a térképen az a rõtfejû Ügynök! 😛
A You better watch out címû pályán a kis üvegcsében lévõ cuccot hova kell önteni? meg hogy kell kinyírni a jakuzziban lévõ fickót?
VRSDM
na nekem nem megy sem a reloaded crackel sem curerom-al... folyton kidob az asztalra... a gépem is megfelelõ a confignak szoval ennyi, ... nemért :S sebaj

u dont have to listen anybody else but me

Sephi
Faxom mar az egesz korhazat bejartam de nem lelem meg azta huje agentet. Talan a zarkaba van?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hykao
Milyen videokártyád van?

Amúgy már letöltehõ az új 90-es szériájú nVidia driver! (több, mint 60 megásra puffadt basszus - és nekem nagyon nem jön be az új felülete...szerencsére van lehetõség választani a klasszikus felületet - és a coolbits féle .reg is jó hozzá)
hykao
Nem kell oda méreg... 😊
Lord Myn
Talán azért mert nem a "sujzos" <#conf> pasinak kell beadni...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Elindul a jatek faszan nem is szaggat de minden targy es karakter atlatszo. Olyan mint ha az opacity 50% lenne mindenen. Olvastam a FAQ-t de nem volt benne ilyen. Van valakinek otlete?

Sephi
Flatline kuldinel nem vagom hogyan kene beadnom a sujzos pasinak a merget...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lord Myn
Néhány hozzászólással ezelõtt ugyanezt kérdezte egy másik kolléga, válaszoltam is, csak kicsit kéne visszaolvasni...

bepe79
Köcci a segítséget 😊 Mégis merre? Majd adja magát? Vagy alszik valamelyik szobában, ahová csak úgy jutok be, hogy tetõn, meg párkányon meg jóégtudja hol kolbászolok, és az erkélyrõl mászok be?!

Suzuki Swift GL 1.3

urbijoe
simán meg lehet talállni 😊

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

A telepítés végénél kiírja hogy kívánja-e telepíteni a GameShadow-t. Tulajdonképpen mi is az?

Sejtettem, hogy nem a neve Agent... 😊 De miután minden játékba kötelezõ betenni valamit a Mátrixból, ez sem maradhatott ki...

hykao
Már készítem arról a pályáról a végigjátszás videót,nemsokára felnyomom! 😊
bepe79
Agent Smith = Smith ügynük. Szerintem. <#vigyor> Már csak az a kérdés, hogy hol van.. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

Tényleg Agent Smithnek hívják? Ez egy hasonló kaliberû poén a készítõktõl, mint a hármas részben a késekbõl kirakott szmájli a hentesnél.

nem túl hosszú, de ha azt vesszük átlagos játékidõt ad. Én napi 2-3-4 küldetést csináltam meg szóval kb 5 nap volt nekem

Végigjátszottam kurva jó volt !

Történet (csak hogy jól értettem e mindent + néhány kérdés)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval volt az a tolókocsis tag, akinek a fél arca a 47es miatt olyan amilyen. A másik pedig egy riporter volt akinek a segítségével nyilvánosságra akarja hozni , hogy miket is csinált a fortiszevön + egy Franchise keretében klónoztatni akar. Ezért kellett kinyirni a VP-t mert az meg akarta ölni az elnököt aki támogatta a klónozást (vagy fordítva nem is tom). A végén pedig az összekötõ enigmatikus Diana szvsz tetszhalottat csinál hõsünkbõl (sztem nem ölte meg), elárulva ezzel hogy mi lesz az 5. hitman epizód elsõ pályája. Mindent jól értettem ? aki jobban felfogta pls mondja el, tudni akarom a storyt pontosan. thx

bocs az elõzõ postért,rosszat nyomtam

Harly18
Ilyen rövid??? Vagy a nap 24 órájában játszottál? Én még odáig sem jutottam, hoyg elkezdjem 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

bepe79
A szanatóriumos pályán Agent Smith hol a tökömbe van? 😊 Merthogy nem találom sehol. Egy bomba-lerakó helyet találtam meg, a lámpánál fönt, és azzal megöltem valakit, de nem a célszemélyt, hanem azt a lila köpenyes részeg disznó köcsögöt, aki állandóan rájárt ott a piára. <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

Végigjátszottam kurva jó volt !

Történet (csak hogy jól értettem e mindent + néhány kérdés)

Sikerült kössz a helpet.😊

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

De szar lett ez a reloded crack... állandóan kilép a játékból :@@

reménytelen
Már rengetegszer kérdezték, és rengetegszer meg is lett válaszolva!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mikrofilm a feleség nyakláncában van.
Dave9214
PLz segitsetek, most ott tartok asszema a 5. pályán, hogy kinvagy házaknál és kikel csinrni vkit, jo az megvan, de vmi MICROVIDEO rol is bezsél nem értem mit kéne! léccike segits!

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Nézni fogom.

bepe79
Ma kéne kijönnie a Hitman4-turbózó Final Catalyst 6.5 drivernek a Radeon kártyákhoz.

Suzuki Swift GL 1.3

A havas, mikulásos pályra tud vki silent assasin taktikot?
bepe79
Nekem is jól mûködik, engem egyszer sem vág ki, akármit is csinálok.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Engem meg sem az unleashed, sem a reloaded werzió nem dob sem az asztalra, sem fegyvereldobásnál nem lép ki. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nálatok lesz valami gond, csak by the way a reloaded törés "jó"..

Suzuki Swift GL 1.3

francois
Melyik pályákhoz van eddig videóvégigjátszás?

most akkor mi van a reloaded crackkel? <#confused><#nemtudom>

A reloaded féle crack-rõl annyit, hogy nekem tökéletesen mûdödik, ahogyan rengeteg más embernél is. Egyszer sem dobott ki vagy fagyott le.
Úgyhogy ott más lesz a gond.

Bence94
na lécci hol lehet letölteni a soundtrackot??

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

VRSDM
akkor valszeg nekem is ez a gebasz, mert kidob de a gépem megfelel neki 😞
akkor reinstall...

u dont have to listen anybody else but me

Ez ultrabrutál!

Tatyla
a reloaded féle crack-röl annyit hogy miután felraktam azt kidobott folyamatosan vissza az asztalra ugyhogy mardjon a securomloadernél aki tud...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bence94
hali nálam ha jól emlékszem nem de késõbb mondok pontos választ.

Lunki88
Csak nálam csinál olyat a game hogy ha eldobok egy fegyvert akkor kidob az asztalra? A reloaded cracket használom, elõtte nem volt ilyen gond...
Bence94
hy megmondanátok hol lehet a soundtrack-ot letölteni meg a 2-õjét is?

Thx vágom már.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Lord Myn
*** SPOILER ***

Már írtam neked, hogy a vigyorgóban van, amit kártyás kapuk õríznek. (Az egyik gumiszobában van).

Lunki88
You better watch out nevû pályának megköszönném ha valaki leírná spoiler keretben a végigjátszását.
Lobsterman
Hogy hányszor hallottam ezt már... 😄
Na sebaj. Úgyis akarok venni majd nyár végén gépet, addig max pihentetem a beszerzését. Pedig még az Obliviont is sikerült kultúrált sebességre felturbóznom 😊

SNAKE01
olvass vissza,már levolt írva párszor...

bepe79
Ez az operaházas map után van? Mert én is ott járok most. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3