Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
És hogy raktál bombát a telefonba?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

FragStaR
Meg lehet már venni itthon is és ha igen hol ? Egyébként hülyeség h 4 gb ram kell hozzá nekem a demó Ultra High on (1280x1024 16AF 8AA) is vitte folyamatosan

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

reménytelen
Visszagondolva azokra az idõkre, mikor még izgatottan lestünk minden egyes információmorzsát a játékról... van egy reklám és egy háttérkép, melyeket nézve gondolkodóba estem.

Kérdésem: Lehet-e a játékban valakit ily módon megölni? (Kenyérpirító a fürdõkádba)
HOGY lehet megcsinálni az utolsó pályát (fehérház) valki help?!
Rage47
amúgy meg ott a FAQ a bannerben.
Rage47
kiirja, játék közben sztem h melyik gombbal éppen mit lehet csinálni - a bal felsö sarokban.
Randelz
kösz..amúgymeg olvastam hogy a tört verzióban van akinek akárhogy állitja a grafikát mindenhogy szagat.Nálam is ez van low on ugyanúgy szaggat mint mediumon.
off:melyik gombal lehet egy embert pajzsnak használni ?

Rage47
nincs load gomb, csak páya közben sajna.
Randelz
Nekem most lett meg a játék és a hülye kérdésem lenne hogy hogyan lehet betölteni egy mentett játékot.Nem találok load gombot ???

Hmuda
Amiket eddig leírtam taktikák azok mind jók voltak Pron SA-hoz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rage47
ez már naon LOOOL😄D
bepe79
A 18+-os részhez:

te perverz állat!!! <#vigyor><#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Végigjátszás videók nem elegek? Amúgy nemsokára felkerülnek a magyar Hitman4 oldalra is, jobb minõségben! Szép sorban készülnek, ahogy haladok elõre.
Mellesleg a leírt taktikák jó része nem alkalmas SA fokozat elérésére nehezebb fokozatokon!
hykao
Csakhogy nem PRO fokozaton...PRO fokozaton már az is elég ahhoz, hogy ne legyen meg a Silent Assassin, hogy nem a saját ruhádban hagyod el a pályát vagy elfelejted a videóanyagot magadhoz venni. Ha megtalálnak egy olyan hullát, amit nem balesetnek tûnõ körülmények között intéztél el, máris ugrott az SA fokozat.

!!!SPOILER!!!
Pl. az "Egy Új Élet" pályán addig nem lett SA minõsítésem PRO fokozaton, amíg Vinnie-t el nem rejtettem a nappaliból nyíló kis kamrába, úgy, hogy azt ne lássa senki. Nem volt elég az sem, hogy méreggel öltem meg, és békésen ücsörgött tovább a TV elõtt a székben, a negró FBI-os felfedezte, aztán már ugrott is az SA minõsítés (Professional lett minduntalan), pedig még a csajt is úgy kábítottam el, hogy arra is azt hitték, hogy baleset - miután elhagytam a helyszínt, addig fel sem fedezték...
Nade aztán csak sikerült az SA...úgyhogy aztán már csak mókáztam egy kicsit (a szomszéd kölök faházikójából lõdöztem kábítólövedékkel az FBI-osokat, a medencetisztítót, a csajszit, meg aki még arra tévedt...(erre a bohóc elkezdett sírdogálni lol...)

No meg: 18+
Csuhai G
Szerintem (is) csinálhatnátok 1 végigjátszást! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Rage47
jah, gondoltam erre én is😄 csak volt már úgy h nem rakott vki spoilert és sajna akaratlanul beleolvastam, s jobban szeretem ha meglepetés ér a pályákkal kapcs.
Hmuda
Nem fogom belerakni, mert akkor már nem lenne mirõl beszélni, csak arról, hogy "nálam nem szaggat, nem értem másoknál miért" meg "nálam szaggat, másoknál nem értem miért nem".

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bazza
Taktik plz a lagzihoz!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Rage47
Sztem a FAQ-ba, vagy vhová fel kéne rakni ezeket a szupi taktikokat, s nem kéne többször leirogatni😊
Gerbill
Kösz, szerintem soha nem jöttem volna rá😄

francois
Az mondjuk jó lenne, ha már írtok taktikot pályához, h legalább a küldetés nevét megjelöljétek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én úgy csináltam hogy amíg a csávó felment az emeletre, a bombát beraktam az ablaknál lévõ telefonba, kimentem az fbi-os kocsihoz. amikor visszaért felhívtam a kocsiból, felvette és bumm...😊
Rage47
szuuper, köszi😄
Ja, meg is csináltam, csak odébhúztam egy alélt testet, és amikor elengedtem... kidobott az asztalra. Nyolcadszor. Nagyon gagyi ez így.

És hiába vettem magamhoz a videókazettát a felsõ emeleten lévõ videósszobában, nem lett kipipálva az objektíva.

Miért mindíg az én HSZ-met kell törölni!!!!??????!!!

Tatyla
mississipi taktik,please...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AnuluWork
S P O I L E R ! ! !

Jakuzzi. 😊

Leitatod, dugni akar, kimegy levegõzni, kilököd ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Én nekem nem sikerült rájönnöm, hol van a Chad nevû politikuscsemete. Viszont kinyírtam már a "filmrendezõ urat" és a kérdõjeles személyt is. De kivágott, hetedszererre is, ezúttal egy kolbászt akartam ledobni a rendezõ kutyájának, hogy elhallgasson.

AnuluWork
Jaja. Faszául végzel a manussal, még a holtteste sem kerül elõ, majd mennél tovább az öregre, erre kivág rendszeresen. Tuti valami hülyeség miatt, de kivág ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Gerbill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én rájöttem arra hogy a csajt hogy kell balesetnek látszódva megölni, de a férfira nem tudtam rájönni, pedig igazándiból csak õt kéne eltenni lábalól

Na, ez nagyszerû. Elég nehéz végigvinni a havas pályát úgy, hogy bármit lerakok/elhelyezek (pl:bombát), a játék kilép az asztalra. És, hála az "egyedi" mentési rendszernek, kezdheted elõrõl az egészet. Most fordul elõ ötödjére. Kezdem unni.

grizzly21
fasza

bepe79
Nem minden alaplap BIOS-ában van FastWrite állítási lehetõség.

Suzuki Swift GL 1.3

Noninnyó
Én most vittem végig az Unleashed-es verziót, és egyszer sem volt benne semmilyen hiba, kivágás, semmi. Tökéletesen szuperált, és nagyszerû lett a játék, kellemes órákat szerzett. Gratula!

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

grizzly21
csak ezeket találtam a BIOSban:
AGP capability - 4X mode (még 1 X et lehetett választani)
Delay Transaction - Enabled
Memory Turbo Mode- Disabled
Memory hole at 15M-16M- Disabled

valaki tudja hol lehet a fastwrite?

Nem muszály balesetnek látszania, késsel vagy piszolylövéssel is lehet SA-t csinálni. Lényeg, hogy csak a célszemély haljon meg.
Ez az eddigi játékokban nehéz volt, de itt nem az, lévén hogy bárkit simán ki lehet vonni a forgalomból anélkül hogy megölnéd.

bepe79
Minimum:

OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000/ Microsoft Windows XP (admin rights required) 95/98/ME/NT not supported. CPU:
Pentium 4 1.5GHz or Athlon XP equivalent
RAM:
512MB system Memory
GRAPHICS:
Direct3D 9 compliant cards supporting pixel shader 2.0 (nVidia GeForce FX or ATi Radeon 9500) SOUND:
Direct X compatible sound card
DVD-ROM:
DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
5GB Free Space
INPUT DEVICES:
Keyboard and mouse

Recommended:

OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000/ Microsoft Windows XP (admin rights required) 95/98/ME/NT not supported.
CPU:
Pentium 4 2.4GHz or Athlon XP/64bit Equivalent
RAM:
1GB system Memory
GRAPHICS:
ATI X800 series, nVidia GeForce 6800 series, or higher video card
SOUND:
Direct X compatible sound card
DVD-ROM:
DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
5GB
INPUT DEVICES:
Keyboard and 3 button mouse

És amin jól fut, és nem akad:

OPERATING SYSTEM: WinXP B2600 + SP2
CPU: A64 X2 4800+
RAM: 4 GB DDR RAM
GRAPHICS: nVidia GeForce7 7900 GTX / ATi Radeon X1900XTX
SOUND: Audigy4 or X-Fi
DIRECTX: DirectX 9.0c 2006Apr

Suzuki Swift GL 1.3

Hm. A havas pályán (You better watch out...) tényleg kivág az asztalra, ha megpróbálsz eldobni bármit is. Függetlenül attól, mi ez. De csak ezen a pályán csinálja, és nincsen összefüggésben a crack-el. Nyilván egy bug, amit majd javít egy patch.

Valaki beirná a gépigényét a játéknak?
kösz
bepe79
Tudom, hogy megszentségtelenítettem meg megszégyenítettem a Hitman nevet. <#vigyor> Én sem így szoktam játszani, csak felidegesített a virágot plántáló nõ, meg hogy ordibált és odahívta az összes body-guardot.

Suzuki Swift GL 1.3

Hát azért a Hitman játékoknak nemigazán ez a lényege. Ezt a pályát meg nem túl nehéz Silent Assassinra összehozni.
SPOILER!
Én Bohócruhában jutottam be, és fellopakodtam a konyhából az egyik emeleti szobába, ahol egyedül volt a tanúvédelmis patkány, aztán szépen beledobtam a hátába a konyhából hozott kést.
Aztén "elaltattam" a részeg nõcit, és távoztam a mikrofilmel. SA.

Lacc
<#idiota>
bepe79

Suzuki Swift GL 1.3

ja, akkor az egy alsó megboldogult keze akar lenni. Azért, jó cukrászhoz méltóan, tettél a két réteg közé egy réteg vért? 😊

hykao
Legjobb a thumbnailes megoldás, nem véletlenül linkelgetem azt a rohadt Imagevenue-t...(ingyenes, jó, gyors, és egy füst alatt akár 10 kép is felnyomható vele...)
bepe79
Több rétegben fekszenek. Tehát nem csak annyi, amennyit ott látsz, alattuk van még legalább ugyanennyi.. <#nyes>

Suzuki Swift GL 1.3

Szép lett. Ilyen szõnyeg nekem is kellene. 😊 Megpróbáltam követni... Az a kéz ott bal oldalon kié is pontosan?

bepe79
Az elsõ képet ezért tettem URL-be. A 2.-on a pályából nem mutatok semmit sem, ezért mertem betenni. <#smile> Tehát azon nincs is spoiler jellegû dolog. De ha át tudod szerkeszteni URL-é, az is jó.

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Légyszives: http://imagevenue.com/ (vagy URL)
bepe79
Valószínûleg meglesz a Silent Assassin:

http://web.t-online.hu/bepe1979/bepehitman4bloodmoneyfull30.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/bepehitman4bloodmoneyfull31.jpg

Na jó, ezt újrakezdem, most csak úgy nagyjából földerítettem a terepet, meg megsasoltam elsõ körben a New Life map-ot.

Suzuki Swift GL 1.3