Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Egyébként a felsõ szobában - ahol a számítógép is van - oda is lehet bombát rakni az újságok alá...de gyakorlatilag bárhová rakhatsz bombát, csak ledobod, és kész...sõt még dobni is lehet - távolabbi célpontokhoz. 😊
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
én ma telepítettem fel a gamét tetszik de nemtudom talán elcsesztem az elsõ küldetést.a vidámpark fõnökét élve kell elfogni vagy nem mert én lelöttem elsõre.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Van a játékban autosave??
http://flickr.com/photos/zolika90/
Nemtaláltam semmi 5letet rá,az eidos fórumon meg szerintem hiába kuncsorgok patchért...Bár megnézem mitszólnak ha rakoikfel képet meg videót a kis ps2 átirat bakijukról....
Nincs még valami átírható hogy,menteni lehessen???
http://flickr.com/photos/zolika90/
Gef4ti-al tolom elindítottam úgy ahogy egy fórumon olvastam...Átírod defaultscene-t (lent írtam..)...Fut a játék csak menteni nemtok,és mentéskor ezt írja ki.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nah szal így szemléletesebb...Valaki esetleg valami megoldást hogy menteni tudjak?😊
Vagy kuncsorogjak tovább eidoséknál egy patchért?😊
DefaultScene=M00/M00_intro.GMS
Így indításkor a tréningpálya jön be egybõl (gef4ti-n így indítható,csak mentésnél kivág). Ments..Engem kivág és ezt a kiírást látom elötte.
Mondom indítsd úgy a játékot ahogy lentebb írtam (jólllentebb😊 ) és meglátod...Ez egy sima átirat pc-n feljavított graffal...A dx9-es húzás meg semmimásra nem megy mint pénzhajhászás..😊
Ez azért mókás😊
a ps 2 meg egy más redszer az csaj játékra lett kitalálva valoszinü hogy ps 2 is van ilyen szép a játék (tudjuk hogy a tv és a pal rendszer sokat elmos a hibákbol)!!
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Amúgy elmehetnek a készítõk a picsába,lehet hogy régi a gef4ti meg lehet hogy nincs benne ps2.0,de ezért a 2-3 textúráért igazán belerakhattak volna az opciókba egy választási lehetõséget (mint a komolyabb játékok hatalmas többségében) amiben kiválasztod a shadert...
Már csak azért is mert xbox-on és ps2-n nemhinném hogy dx9-el és ps2.0-vbal futnak a dolgok...Köcsögök.
Amúgy nemtom kinek tünt fel de pc-n átiratot kaptunk feljavítgatott graffal. Legalábbis elég érdekes hogy amikor menteni akarok (amúgy azabaj hogy hiába indítom el a gef4ti-vel mentésnél kilép a game) akkor megjelenik a CHECKING MEMORY CARD 8mb blablabla....Álá Playstation 2😊))))))
Érdekes megfogalmazás...😊
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Voltam zárás előtt. _______________
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun