6739
Command & Conquer III
  • a_n_d_r_e_w
    plz ne spammeljél már, ott a spam topic
    ert a topicot meg ne féltsd, demó napjától jópár napig elsö volt (új vagy? akkor meg bízd ránk...)
    Házigazda? olvass vissza...
  • Nortai
    nem lesz nagy 7,9Gb :) addig megnézem a Rome (2x09) részét... :)
    Securom védelem, hmmm
  • tibur55
    Beszélnek egy kínai változatról is, ami már fent van az IsoHunt-on:
    Command & Conquer 3: Tiberium Wars (English & TChinese)

Viszont ez csak 5,12 giga???
  • ski22o
    én nforce fórumot nézegetem...

81*100MB - azta!
  • gyonax
    Ez hol?
  • ski22o
    néztem énis, vmi megmozdult
  • Newfronter
    [ 12:04:20 ] [ +RPre ] ...( PRE )...( GAMES )...( Command_And_Conquer_3_Tiberium_Wars_Kane_Edition_AlcoholClone-CLONEGAME )...
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
  • kovecses
    ???
  • Antrax #2729
    jáh :S

mióta eluntam a demot én sem írok semmit mert csak a spam megy :S
  • fsgh
    nézem 65 uj üzi mondom biztos kijött már warezra...erre csak sok sok szpem...
  • kovecses
    Érdekes dolgok ezek...
  • Antrax #2726
    Nah ha minden jól megy ma már le lehet tölteni^^

((((( csak semmi warez XD )))))
  • dudiomsz
    Sziasztok!

Valakinek arról nincs infoja hogy kb milyen terjedelmü lesz a játék telepítetlen változata?
  • Caterpillar
    Nos én erre talán csak annyit tudok mondani hogy nem itt a fórumon kell érezd hogy "jhé itt a játék amire vártam..." hanem otthon magadban!

Mint látható házigazda valóban nincs, de valószínűleg az lesz akinek bizalmat szavaz a keménymag (5-6 fő)...
  • kovecses
    Igazatok van de csak részben!

Én akkorsem érzem itt azt a hangulatot, hogy jhé itt a játék amire vártam...

Nincs házigazda?

Az pech..ki lehet házigazda?
  • Gabrielle
    Hidd el lessz itt bőven hozzászólás, ha kijön, addig meg feszűlten várjuk hogy valamelyik kedves csapat megnyerje a warez háborút. Persze mások meg a sorbanállásnál fognak háborúzni :).
  • ski22o
    Nem arról van szó, hogy nem érdekel, csak volt egy demo - tudom mire számítsak. Mellesleg a C&C1 óta kísérem figyelemmel a sorozatot és ez a tiberium wars is legfőképp a sztori miatt érdekel, ami majd úgyis a missionökben bontakozik ki.
    Egyébként ha beleolvasol a STALKER és NFS topicba láthatod milyen "értelmes" kommentek vannak. Mind2 gámát boldog-boldogtalan feltette, nemhiába van kiemelve elöbbinél, hogy az első szobánál mit kell csinálni...

• Sampras
    Most nezem hogy a kane edition angolul lesz, a sima meg magyar felirattal jelenik meg...
  • Caterpillar
    Megmondom neked őszintén nekem rohadtul nem hiányzik a felesleges napi 1000-1500 hozzászólás... Inkább örülni kéne hogy nincs az a trágyadomb mint mondjuk Stalker topicban és nincs az 1500 HSZ -ből 1400 -ban arról szó hogy mi a második ajtó kódja!

Beszélni nem hiszem hogy van mit maximum találgatni aminek sok értelmét megintcsak nem látom... A többség már a demo után leírta a véleményét elöljáróban ennől többet majd csak ha már a kampányt is befelyeztük lehet írni...

Lesz itt még tarthatatlan állapot sajnos amit nem tudom hogy fogunk megfékezni hiszen még házigazdánk sincs...
  • BEAST #2718
    amiket te bemasolgattal nagyreszt mar a demoban is megtalalhato introbol megtudhattuk xD ... a gamestaros tesztet meg mar linkeltek ha jol emlekszem :p
  • kovecses
    Akkor én miket illesztettem be?

Nehogy már!

Az ember percenként talál új infot a játékról!

Miért?

Mert egyre többen próbálják ki!
  • Newfronter
    De mit írjunk? Várjuk a megjelenést, majd írunk ha megjelent, egyébként sincs semmi érdemleges infó.
  • kovecses
    De tényleg senkit nem érdekel?

A Nedd for Speed meg a Stalker meg még jónéhány topic napi több ezer hozzászólást produkált főleg a megjelenés napján, napjától!

Itt meg semmi, nagy kihalt az egész!

Hogy beszéljen az ember másokkal a játékról ha senki nem ir semmit?
  • kovecses
    Ja tényleg, bocsika...csak a lelkesedés! :D
  • ski22o
    "he has absolutely no life..."
  • Sephi
    Hagyd mar vaze...o legalabb erdekeset irt... masolt be :D

Amug meg a GameStar-os csavo kicsit sem WOW fanatikus :D
  • robotnyk
    ki mondta, hogy versenyspammelés a top 10 topic? elég legyen már...
  • BiG G
    Tudom jószándék meg minden de ne legyél már láma... nem egyszerűbb belinkelni? Aki akarja elolvassa ott, nem kell ide szpemmelni, ráadáasul átláthatatlanul, mert visszafele szúrtad be a részeit, külön-külön... nagy ötlet volt, gratulálok.
  • kovecses
    vége:

Hagyományok ftw…
    A C&C3-tól a forradalmiság olyan távol áll, mint ide Lacháza, de persze ez nem feltétlen baj. Pár grandiózusabb, vagy eredetibb küldetés azért remélem lesz később a játékban, mert a GDI első fele eddig nem rázott fel igazán.
    Olyan különleges kunsztokat nem láttam még az MI-től sem, igaz, volt egy pálya, ahol egyszerre három felől támadtak, ott rendesen leizzadtam, viszont ott sem érvényesült igazán a gép furfangossága, inkább csak az állandó agresszív támadások osztják meg a játékos figyelmét.
    A multiplayert egyelőre nem tudtam kipróbálni, mert mivel még nem került boltokba a játék, így nem találtam partnert az online szolgáltatáson keresztül. Gyanítom azért, hogy a multi hatalmas plusz lesz a játék többi részéhez képest: ezen a téren a LOTR: BFME 2 is nagyon nagyot alkotott.
    A negatívumok ellenére pedig egyelőre azért bejövős a játék, a végleges tesztet pedig a következő GameStarban olvashatjátok…
  • kovecses
    folyt.:

Kóla, chips, élőmozi…
    A grafika mellett érdemes még kitérni az átvezető mozikra, amelyek ugyan kicsit unalmas sztorit foglalnak össze, viszont a színészek korántsem ripacskodnak annyira, mint azt „valahol” máshol olvastam… :) GDI oldalon a legtöbbet a Michael Ironside-ot láthatjuk, aki most Sam Fisher helyett egy főparancsnokot alakít, de megjelenik a színen Billy Dee Williams is, mint a GDI erők elbizakodott, és rendkívül ostoba főmuftija, illetve pár csinos hölgy is (például Jennifer Morrison és Grace Park) is, akiktől a Ironside helyett kapjuk időnként a parancsokat. (Jennifer Morrison tartja velünk állandóan a kapcsolatot a csatatéren.) Természetesen a hölgyekkel külön dobozban foglalkozok majd a GameStar oldalain (Chicks of Command & Conquer 3), jó pár látványosabb fényképpel dúsítva ezt a részt. NOD oldalon pedig az überlaza Josh Holloway (Lost) osztja az észt. Összességében a színészek jó munkát végeztek és igen meggyőzőek, csak hát néha annyira buta szövegeket kell elhadoválniuk… Mindegy, ez Command & Conquer, senki sem várt Solarist, és a videók azért igen szórakoztatóak.
  • kovecses
    folyt.:

I’m too sexy for my game?
    A játék grafikája igencsak kellemes: az egységek részletesen ki vannak dolgozva, bár igazság szerint nem túl fantáziadúsak – a játék első szakaszában nagyjából ugyanazokkal találkozhatunk, mint a korábbi részekben. Ami viszont mindenképpen elismerést érdemel, az a különféle robbanások ábrázolása: döbbenetesen jól néz ki, amikor egy böhöm nagy épület lángolva darabjaira hullik szét. Maguk a helyszínek egyébként igen látványosak: az USA-ban a Különvélemény című filmre emlékeztető futurisztikus parkoló autókat láthatunk, Afrikában a forgószél romos sivatagi házak között fújdogál, a már vörös zónába tartozó Kelet-Európa pedig kicsi a STALKER poklára emlékeztet.
  • kovecses
    folyt.:

Omgz, a Pentagont támadják!
    A keretsztori a szokásos kliséket vonultatja fel: Kane visszatér (hogy miért, és hogyhogy mégsem halt meg, arra eddig még semmilyen magyarázat sincs…), lerombolja az USS Philadelphia nevű űrállomást és a „szent ügy nevében” elhatározza magát arra, hogy az egész világot meghódítja. A sztori elején nem volt semmilyen csavar, vagy érdekesebb fordulat, még olyan típusú sem, mint amilyenek a Red Alertekben voltak: nem árulta el senki a GDI-t, vagy a NOD-ot, nem kellett megmenteni valamilyen tudóst, nem fogtak el senkit és a játék jelenlegi állásában még az idegenek sem támadtak.
    Igazság szerint a játék első néhány küldetése eléggé unalmas: a GDI oldalon meg kell szabadítani a Pentagont, a NODdal meg el kell foglalni, ezen kívül pedig el kell foglalni x katonai bázist, illetve meg kell semmisíteni y célpontot, no meg ott vannak a „tarts ki, amíg jön az erősítés”, meg „kommandózd végig az übersolderrel, vagy csapattal a pályát” típusú feladatok. Remélem a játék második felére kicsit jobban összekapják magukat a fejlesztő arcok, mert eddig mondjuk nem rágtam le a tíz körmömet…
  • kovecses
    folyt.:

hogy ez a harmadik részre sem változott meg…
    Same old, same old…
    A GDI küldetések közül eddig talán hét-nyolccal játszottam, a NOD közül pedig 3-4-el, és ezután nyugodtan elmondhatom, hogy a játék nem sokat változott az előző részek óta. Ez nem csak az alapvető játékmenetre vonatkozik (amelyre már nyílván rájöttetek, miután gondolom sokan kipróbáltátok a demót…), hanem a küldetések struktúrájára is. Csakúgy, mint eddig most is a világ különböző pontjain kell kijelölt hadszíntereken kell helyt állnunk (eddig az USA-ba, Afrikába és Kelet-Európába jutottam el) és a küldetések kiválasztása a legtöbbször pusztán arra korlátozódik, hogy klikkelünk egy adott helyszínen, illetve előfordul, hogy két misszió közül választhatunk, de miután végeztünk az egyikkel, akkor utána úgyis le kell nyomnunk a másikat (a sorrend meg tök mindegy…). Túl sok variációs lehetőségre tehát ezen a téren ne számítsatok: a főtérképnek ezúttal sincs semmi jelentősége…
  • kovecses
    GameStar teszt (ők már játszanak vele):

Tegnap végre kézhez kaptam a Command & Conquer 3 – tényleg – végleges verzióját, ezért úgy gondoltam, hogy a március 30.-ai megjelenés, illetve a GameStar cikk előtt megosztom veletek tapasztalataimat egy gyorsteszt formájában…

Kegyetlen, nem is olyan távoli jövő, ahol két mindenre elszánt hatalom, a GDI és a NOD harcol egymás ellen egy a Földre került kristály, a tiberium megszerzéséért. A GDI mindezt tulajdonképpen az emberiség megmentéséért, a NOD pedig egyfajta vallási fanatizmusból teszi, ám ez a rendkívül fontos nyersanyag mindkettejük számára a háborús gépezet motorját táplálja. Ez volt az eddigi C&C részek lényege, és gondolom nem okoz nagy meglepetést
  • kovecses
    A GDI azon van, hogy kiötölje a Tiberium kristályszerkezetét semlegesítő eljárást, ám a NOD fanatikusai meg vannak győződve, hogy egy ősi prófécia - és természetesen Kane - eljövetelét akarja a GDI megakadályozni. Márciusban a NOD nukleáris rakétát küld a GDI földkörüli pályára állított Philadelphia űrállomására. A GDI erőinek főtámasza megszűnik létezni, a kommunikáció összeomlik, s a NOD Shock Trooper sejtek által indított állandó támadások nyomása alatt kilátástalannak tűnik a GDI jövője. Valahol itt lépünk be a játékba, mint mindenre elszánt GDI parancsnok. Feladatunk, hogy kiutat találjunk a reménytelennek tűnő helyzetből és térdre kényszerítsük a NOD erőit.
  • kovecses
    2047-et írunk, valahol egy alternatív jövőben. Az idegen eredetű Tiberium szinte megállíthatatlanul terjed, marja föl, teszi lakhatatlanná a Föld színét. A titokzatos NOD Testvériség terrorista taktikákkal kívánja magának a hatalmat, míg a GDI avagy Global Defense Initiative a világ erőit egyesítve küzd a testvériség őrült vezére, Kane ellen és próbál megoldást találni erre a delikát Tiberium szituációra. A Föld színének 20 százaléka lakhatatlan Tiberium sivataggá vált. A vörös zónában ionviharok és azonnali halált okozó embernyi méretű Tiberium kristályok burjánzanak. A sárga zónákban található a NOD által meggyőzött nincstelen populáció 80 százaléka. Itt is jelen van a Tiberium, de jóval kisebb koncentrátumban. A fennmaradó kék zónákban trónol a GDI és az emberiség 20 százaléka. A lakosság folyamatosan gyarapszik, s radioaktív öltözék nélkül, a kisebb Tiberium kitörések ellenére is boldogulnak.
  • kovecses
    Jesszusom még a80as évek is megelőz minket!

Élénkebben srácok!

Senkit nem érdekel a játék?
  • kovecses
    Hát sajna tényleg nincs semmi sehol!

Akkor majd ha hazajövök hétvégén letöltöm!
  • beatz
    itt talalhattok egy kis olvasnivalot ;]
    http://www.cncgeneralsworld.com/articles/originsandhistoryofcnc/
  • SötétBarom
    Kane = a bibliai Cain
    ;)

Van egy összefoglaló kb 15 oldalas iromány a C&C történelméről valami websiteon.. Egész érdekes. A nod létrejöttét valahova a 18. század környékére teszi.