Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alien mothership
/Idegen anyahajó/
Az Anyahajó közel tíz harcost szállít, amik megvédik az ellenséges támadóktól. Pajszokkal fejleszthetõ.
(vagy ez tuti a szuperweapon?)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Geforce 7600gt, 2gb ram,3700+ proci
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Azért néha akad a 7800GT-n is. De ritkán. Jól optimalizált egyébként.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Arra viszont jó, hogy legalább 4 olyan dolog jutott eszembe ahol elb*sztam tegnap 😊
De tény, hogy picit "kevés" pálya van a Demo-ban 😊 Lehetõség az akad 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
#1734: van olyan generátor...
bár itt már lehet támadni lentrõl is artileryvel, meg repcsikkel.
nodal láthatatlani lehet bázisokat?
azt hogy?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
(büszke magára)
mert itt gyakorlatilag semmi, a játék már vándorol az aranylemezre. Ezért is csinálják a patchet, mert a fullhoz már nem nyúlhatnak.
One Vision. One Purpose.
végül is jók ezek a választható ai-k, mert gyakorlatilag a kölünbözõ emberi gondolkodásmódókat és játékstílusokat lehet ezáltal kipróbálni... ha vkinek meg ez nem tetszik, még mindig ott az alap balanced azt jónapot...
steam-roller amúgy azt jelenti: gõzhenger (ebbõl már jobban lehet értelmezni a dolgokat)
a LOTR RTS-el szoktunk nagy ork-ork csatákat vívni.
Game Speed télleg gyors egy "picit" ... tegnap Medium (gondolom nektek ez a normal ...) GDI a következõt jáccotta el ...
Mindkét oldalsó tiberium mezõnél már ott voltak a refinery-eim, mellettük pár torony,Anti gyalogos, Antivihékül, minden, éppen a hadierõ utánpótlást akartam küldeni mikoris beküldött egy Surveyor-t, ami miután elkezd "kicsomagolódni" NEM LÖVIK A TORNYOK!!!! Mire az egységeim odaártek, addigra kész lett, hopp meg is jelent egy refinery, War Factory ... utánna barakk ... mide odaértem mindegy volt ... 2 egész perc alatt egy komplett bázist felhúzott a cuccaim mellé ... ez a játék 5-ik percétõl a 7-ikig ... Hmmm ... kicsit felidegelt ...
Másik alkalommal az egyik oldalsó tiberiummezõt elfelejtettem elfoglalni az elején ... mikor sikerült az támaidásait visszaverni, egy kisebb csapattal elindultam befelé ... 2x antivihélkül tornyot és 5 sonic disruptort számoltam ... és ez is elég elején volt még 😊
Szóval nekem gyors még egy picit ...
Gyakorlatilag semmit sem tudnak kezdeni vele Nod-ék..remélem azért megszivatnak néha...nem akarok idegsokkot kapni,de azért egy kis ellenállás nem árt
ha te azt tudnád...^^
AI az én tapasztalataim szerint:
turtle ugye adott
rusher az az elsö 5 percben szeretné eldönteni a küzdelmet (ezért szinte csak egységeket gyárt, védelmet elhanyagolhatóan)
balanced próbálja ezek lehetö legjobb kombinációját kiválasztani
guerilla ahogy valaki írta is, mintha a gyenge pontot keresné, ritkán támad kétszer egy helyröl, egy módon
stemaroller???
One Vision. One Purpose.
amúgy ez az én kedvelt taktikám is... Körbépíteni a bázist minden jóval aztán bumm neki...na mind1...a teljesig még gyakorolni kell..😛
ha megkérlek kiírod hogy milyen modokban lehet játszani(gondolok itt arra hogy az ellenfél milyen felfogásban játszik majd ellenem)
valójában a turtle szerepe az lenne, hogy beássa magát a játék elejen, nem költ semmire csak védelemre, majd mikor eléri a magasabb technikai szintet, akkor kezd el nagyon keményen támadni, úgy hogy tudja a bázist baj nem érheti (itt már keményebb mint bármelyik másik játékos elvileg)
bár semmi ilyet nem láttam a turtle AI-tól, de szerintem csak azért mert kicsi a pálya, és nincs ideje kifejlödni
One Vision. One Purpose.
(Turtule ez amúgy milyen mód?)
hogy ott lehet-e irányítani, nem tudni
Mondjuk érdekes az EA nézöpontja. Csinálunk hajókat, csinálunk falakat, csinálunk sokmindent amitöl változatos lehetne a játék, de nem, a multiba nem rakjuk bele, mert akkor szegény rusholgató tiniknek gondolkodni is kellene, és akkor meg nem vennék a játékot...
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,