Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
skrimibe tuti lesz sztem
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
/*WTF?!*/
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
meg szeretném rendelni, de kicsit drágics :\
szerintetek? 😄
miez?:
3 egyedi egység kinézet
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
amúgy emlékszem én is rengeteget toltam a Tiberian Sunnal 😊 csak vmiért nem tudtam kiakasztani a gamet, habár most is megvan csak felkéne rakni :|
igen, az EA egy nagy pénzéhes valami, ami lehetöleg úgy intézi el a konkurenciát, hogy felvásárolja (az meg sem fordul a fejében, hogy esetleg jobb játékokat kellene csinálni), de amíg sikeresen magamögé állítja a tudatlan, ámbár nagyképü tizenéveseket, addig létezni fog 😊
One Vision. One Purpose.
Leszedtem a demot, tetszik nagyon, legutóljára ps1-en verettem az elsõvel(?), azon is órákat verettem, ezmeg szerintem ha kijön, napokat vesz majd el az életembõl!<#eplus2>#eplus2>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
amúgy bocs a kérdésért ha volt már: de az eredeti game mennyibe fog kerülni? Mert végre eljutottam arra a szintre h egy stratégia játékot is érdemes megvenni eredetiben ^^ Eddig talán a Warhammer 40K Dawn Of War hozott ki belõlem hasonlót.
a választ elõre is köszi!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
a Mamuth tank már ott is brutál volt😄DD
Mindennap ezzel játszottam,skirmishek százait nyomtam le.micsoda emlékek! 😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
One Vision. One Purpose.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Intel Pentium 4 1700Mhz
DDR Ram 1024MB (266Mhz)
GeForce 6200 128MB (alaplap miatt csak 4X AGP)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
haver bázisához minimum 30 disruptorra volt szükségem 😊
One Vision. One Purpose.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Szal tényleg van a NOD-nak egy-két jó kis egysége ez tény, de valahogy összhatásban durvábbnak hat a GDI. De az is igaz, hogy lehet csak én vagyok túl amatõr a NOD-hoz. Mert lehet avval is szívatni csak sokkal nehezebb 😊.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
A demó nekem is tetszik, akármennyire nem tartom tiberian folytatásnak (sajnálom, más néven csinálhatták volna, senki sem nyavajogna) de jó játéknak tünik
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Egész jó gém.Csak sajnos a dizájn...lehetwtt volna jobb is.A GDI harvestere nem tetszik.Alap gép,rajta,vmi téglatest,aminek van 2 karja és lapátol.A NOD-é még elemgy,azzal a karomszerû begyûjtõivel.A kombájnszerûség jobban bejött volna.A másik a NOD féle 3 lánctalp elv.Stealth tanknak,scorpion tanknak 3 lánctalpa van.De ez csak az én véleményem.Azon kívûl nagyon nagy.Az obelisk hangja meg a régi szép idõket idézi.Bár....a Titant belerakhatták volna.Megnéztem volna.
Gém kinézetétõl eltéve...ez a rész lezárja a sztorit,vagy akarnak még a Tiberiummal foglalkozni?
lenne gy kérdésem: nosztalgi gyanánt hálóba szeretném csapatni a c&c gold-ot (c&c95) mikor rákattintok a network gombra ujra vissza ugrik a fõmenübe... :S ha vki +tudná mondani nekem h hogy eleht hállóba toli azt nagyon megköszönném 😊!
elõre is köszi
Szevaszotk
Viszont tuning Avatar jó, csak drága + lassan készül + nem olyan mint a mammut, hogy kattintok és elkészül ... "mikrózni" kell vele ... ergo nem olyan nooboknak való mint én 😊 Majd rágyúrok és jóleszez 😊
(Mellesleg én is mindig NOD vagyok, csak igy többször kapok ki 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Avatarok dupla lézerrel gyilkosok, kis skorpiótankok felturbózva + stealth tankok légvédelemnek még viszonylag kis létszámban is tudnak kemény megeleptést okozni. Aztán jöhetnek a háttérben a beam tankok, egyedül kis sebzés, de 5-10 ellen már nem véd semmi, és meglepöen szívós kis dögök.
One Vision. One Purpose.
ez medium:

#1652: tényleg úgy néz ki😄 amúy szétlõtte a geneátort ami elrejtette a bázist...és ezért olyan amilyen😄