Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

a_n_d_r_e_w
nem, semmiféle vizi egység

One Vision. One Purpose.

ColdFire
red alertbe is volt hajó, ezmeg nem generals...
skrimibe tuti lesz sztem

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

fsgh
hááát ha küldetés csinálsz ott látsz majd 2 nod hajót😊 ha akkorák lesznek tényleg a hajók akkor nagyon durvák lesznek😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

asysoft
Szerintem úgy lesz, mint ahogy az elsõ C&C-ben volt: bizonyos küldetésekkor hajók fogják bombázni a partot😊 (Vagy csapatot raknak a partra, lényeg, nem irányíthatjuk õket.)

/*WTF?!*/

fsgh
jaja...most is 30percek csak úgy repülnek egy egy skrimhisnél

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ColdFire
most jut eszembe, hajokat még nem is láttunk😊

ColdFire
hmmm
meg szeretném rendelni, de kicsit drágics :\
szerintetek? 😄

miez?:
3 egyedi egység kinézet

berlinboy6329
Pont ki is jönne a 6 rész,ha EA normális cég lenne.Megcsinálták ezt,és a kiegje meg lehetne a Twilight és kész is.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SLICK
THX!

amúgy emlékszem én is rengeteget toltam a Tiberian Sunnal 😊 csak vmiért nem tudtam kiakasztani a gamet, habár most is megvan csak felkéne rakni :|

a_n_d_r_e_w
lesz, böven lesz még rész
igen, az EA egy nagy pénzéhes valami, ami lehetöleg úgy intézi el a konkurenciát, hogy felvásárolja (az meg sem fordul a fejében, hogy esetleg jobb játékokat kellene csinálni), de amíg sikeresen magamögé állítja a tudatlan, ámbár nagyképü tizenéveseket, addig létezni fog 😊

One Vision. One Purpose.

ajem kisa
Hello!
Leszedtem a demot, tetszik nagyon, legutóljára ps1-en verettem az elsõvel(?), azon is órákat verettem, ezmeg szerintem ha kijön, napokat vesz majd el az életembõl!<#eplus2>

Shiwo
pedig az ea az, amennyire én hallottam..mondjuk nem tom, hogy annyira elvetemült-e mint a 3DO volt 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a_n_d_r_e_w
11xxx a síma
12xxx a Kane

One Vision. One Purpose.

elvileg nem lesz több rész mert a 3-dik epizód zárja le az egészet..ha mégis lesz akkor az ea 1 pénzéhes valami aki többet akar lehúzni valamirõl 1-re roszabb minõségbe....
SLICK
na végre én is kipróbáltam eme nagyszerû játékot!! EA úgy látszik kitett magáért 😊

amúgy bocs a kérdésért ha volt már: de az eredeti game mennyibe fog kerülni? Mert végre eljutottam arra a szintre h egy stratégia játékot is érdemes megvenni eredetiben ^^ Eddig talán a Warhammer 40K Dawn Of War hozott ki belõlem hasonlót.

a választ elõre is köszi!

Tigristank
Ezt sokszor lehet látni, még az eredeti dobozosomon is ez volt az egyik kép. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

fsgh
the best😄DD

a Mamuth tank már ott is brutál volt😄DD

berlinboy6329
Azok a rééégi szép idõk!😊

Mindennap ezzel játszottam,skirmishek százait nyomtam le.micsoda emlékek! 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

a_n_d_r_e_w
szerintem is (mondjunk az 1.7-es P4-et (cerkát?) nem terhelném sok gépi egységgel 😊)

One Vision. One Purpose.

lényegre törõ válasz... (lowon sztem menne)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Muki100
cerka 2 ghz és fx5200 nehezen múlod alul de elindult, nálad is el fog (valahogy).

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ColdFire
nem

igaz...

Hi.. Szerintetek fog menni ezen a gépen:

Intel Pentium 4 1700Mhz
DDR Ram 1024MB (266Mhz)
GeForce 6200 128MB (alaplap miatt csak 4X AGP)

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

a_n_d_r_e_w
EA

One Vision. One Purpose.

de ennek miért tiberium van a címében és miért nem tiberian?

a_n_d_r_e_w
hát, sunban lehetett mammutot gyárani, egy egész darabot 😊 de az nem söpört át semmin 😊))

haver bázisához minimum 30 disruptorra volt szükségem 😊

One Vision. One Purpose.

Kontrakcio
remélem nem az lesz mint a c&c tiberian down és a tiberian sun-ban h legyártassz sok mammuth-ot és átsöpressz a nod bázison...

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

MaYDaN
Köszi a kimerítõ válaszokat srácok 😊!
Szal tényleg van a NOD-nak egy-két jó kis egysége ez tény, de valahogy összhatásban durvábbnak hat a GDI. De az is igaz, hogy lehet csak én vagyok túl amatõr a NOD-hoz. Mert lehet avval is szívatni csak sokkal nehezebb 😊.

Kontrakcio

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
hát igen, az alap sztori az nekem tetszik, hogy a föld tibermentessége uszkve 20% stbstb, csak 1et sajnálok... nem kellett volna +változtatni azt a tipikus c&c jellehzetességeket mint pl a jobb oldali épület és egység kijelzõ! nekem a nod temploma 1általán nem tetszik :S titánt hiányolom még a harvesterek is lehettek volna kicsit , hogy is mondjam... hasonlithatna kicsit a régi cserebogaras nagy tartájjal a hátán és úgy kebelezi be és nem tiber rudakat csinál belõle mint a GDI-nál, remélem a tiberfa is lesz, bár kétlem... jah! és a modern hadviselésben még a szanitéc is részt vesz... jó lehet h a gyalogság fogyó eszköz de igy is fogyna mint a cukor!

Tigristank
A történet engem is nagyon érdekel, remélem nem rontották el.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

a_n_d_r_e_w
Szerintem nem sokat, már csak ha a hollywoodi trendeket nézzük, manapság nem nagyon tudnak maradandót alkotni. Viszont nagyon bízok a színészekben (Kane, Sawyer, BSG-s csajok)
A demó nekem is tetszik, akármennyire nem tartom tiberian folytatásnak (sajnálom, más néven csinálhatták volna, senki sem nyavajogna) de jó játéknak tünik

One Vision. One Purpose.

berlinboy6329
Aham,értem.Kössz.Nem tudom,hányan dolgoznak még a Westwoodból az EA-nál,de nekik kéne összehozni a sztroit.Jó kijött a C&C3 demo-ja,és mindenki mondja,hogy mmilyen jó,meg atomdurva,brtuál meg mittomén.Én a történetre leszek kiváncsi....A törénetre,de nagyon,mit sikerült EA-éknak összehozni.

a_n_d_r_e_w
lezárta volna, ha a westwood csinálta volna (6 rész, 3 fö+3 kieg). De érthetö okokból az EA még szeretné folytatni, azért is nem lett Twilight a címe.

One Vision. One Purpose.

berlinboy6329
Avatart kipróbáltam,felbakoltam rá a Beam cannon(cannon?)lézerét,és meglepõen jól sebezte a Mammoth tankot.7-8 lövésbõl elintézte volna,ha nem küldök rá 2 Vertigo Bombert.

Egész jó gém.Csak sajnos a dizájn...lehetwtt volna jobb is.A GDI harvestere nem tetszik.Alap gép,rajta,vmi téglatest,aminek van 2 karja és lapátol.A NOD-é még elemgy,azzal a karomszerû begyûjtõivel.A kombájnszerûség jobban bejött volna.A másik a NOD féle 3 lánctalp elv.Stealth tanknak,scorpion tanknak 3 lánctalpa van.De ez csak az én véleményem.Azon kívûl nagyon nagy.Az obelisk hangja meg a régi szép idõket idézi.Bár....a Titant belerakhatták volna.Megnéztem volna.

Gém kinézetétõl eltéve...ez a rész lezárja a sztorit,vagy akarnak még a Tiberiummal foglalkozni?

Kontrakcio
komoly, csak mire kijön a full gém nem ártana nekem egy kis tuning h észre vagyem a grafikai különbséget a c&c3 és a generals között 😄D

lenne gy kérdésem: nosztalgi gyanánt hálóba szeretném csapatni a c&c gold-ot (c&c95) mikor rákattintok a network gombra ujra vissza ugrik a fõmenübe... :S ha vki +tudná mondani nekem h hogy eleht hállóba toli azt nagyon megköszönném 😊!

elõre is köszi

Szevaszotk

Én GDI vok (a sonic emitter nagyon ott van XD )

DummyBoy
De én láma vagyok ám méág hozzá ... + nem is nyomtam annyit ... Beam nekem is tetszett ... Bázis védelmét messzirõl szétkapta mint a kisangyal 😊

Viszont tuning Avatar jó, csak drága + lassan készül + nem olyan mint a mammut, hogy kattintok és elkészül ... "mikrózni" kell vele ... ergo nem olyan nooboknak való mint én 😊 Majd rágyúrok és jóleszez 😊

(Mellesleg én is mindig NOD vagyok, csak igy többször kapok ki 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

fsgh
arról meg ne is beszéljünk hogy milyen királyok az Obelsikek és az hogy 3at tesz le egy lövegnél^^

fsgh
full graf😉

a_n_d_r_e_w
Mióta kipróbáltam a Nodot, eszembe se jut GDI-t választani (pedig régen jobban tetszett az eröteljesebb haderö)
Avatarok dupla lézerrel gyilkosok, kis skorpiótankok felturbózva + stealth tankok légvédelemnek még viszonylag kis létszámban is tudnak kemény megeleptést okozni. Aztán jöhetnek a háttérben a beam tankok, egyedül kis sebzés, de 5-10 ellen már nem véd semmi, és meglepöen szívós kis dögök.

One Vision. One Purpose.

ColdFire
nemtom 😄
ez medium:

berlinboy6329
Ez csak medium lenne?<#wow2>

ColdFire
medium graf?

fsgh
irány támadni^^

fsgh
Szerintem a Nod védlme igen utõs...fõleg a 3as osztás miatt...jobban védik a bázisod szvsz mint a GDI lövegei...a lézerágyúról már nem is beszélve(Obelisk asszem^^)

#1652: tényleg úgy néz ki😄 amúy szétlõtte a geneátort ami elrejtette a bázist...és ezért olyan amilyen😄

ColdFire
ami ugy általában? 😄DDDDDDDDD

SötétBarom
Elég lál ami történik, ha a scrin oldalt választom.. ;D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;