Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fain 5let, hajrá hajrá... <#eljen>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

ahhhha

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Rage47
jaja, az jó lenne😊
fsgh
hallom vannak itt trükkök...valaki összefoglalhatná😊 és akkor az akár már mehetne is a FAQ-ba...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DummyBoy
Ja, qrva Surveyor 😊

De végre megvertem a (Igaz csak medium ...) GDI-t én is 😊 Kiéheztettem ... rájöttem pár öngólra amit rugtam ... és így már nem is volt nehéz 😊

A kis Beam Cannonoknak meg a Venom tud asszem célt adni valahogy, de nem , de még sosem próbáltam ... ellenben a Jugger az kecseg 😊 Fõleg azzal a táppal, hogy tudsz ledobni snipereket ...

Na, mindjárt letesztelem a venomos dolgot ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

egy GDI egység a pajzsnál van legalul. Megveszed, elviszed a kijelölt helyre, ott szítnyitod/telepíted, és már építkezhetsz is 😊

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Vmit tuti nem látok, mert a skirmishben GDI-vel sehogy sem tudok pl. silot építeni, helipadot, meg missile uplinket.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Kicsit bõvebben ?

Ammegmi ?

veszel egy surveyort

Egy távolabbi tiberium mezõre úgy lehet csak építeni refineryt, hogy odakolbászolok egy MCV-vel és ott kibontom ?

Mert úgy lesz építési területem.

Mert ugye Zero Hourban oda építettem, ahova nem szégyeltem <#nevetes1>

basszus ez eddig eszembe sem jutott...

a_n_d_r_e_w
tápold az obelisket a kis beam tankokkal, megnö a lötávja és a tüzgyorsasága

#1791: van a juggernautoknál a speckó tulajdonság gomb, arra rá kell kattintani, majd keresni egy snipert, és annak a lesz egy körzete ahová tudsz lövetni

régen abban bíztam, hogy ez automata lesz, bázisvédelemre nagyon jó lett volna 😞

One Vision. One Purpose.

a végét már sokáig eljátszogattuk és ráuntam...

Vettem az obeliskeket...

(de jött juggerrel és amint elkészült egy a másikat le is rombolta)

Shiwo
jah, errõl a képességrõl olvastam...csak nem jöttem rá, hogy lehet aktíválni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

akkor csak kevés hiányzott hogy lenyomjon

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Ki kellett lépnem...

Nem tudtunk dõlõre jutni
(nem vert le de a védekezésben elfogyott a pénzem és feladtam)

Rage47
jah, bocs akkor visszaszívtam😄
annyiból jó volt, hogy felfedték magukat a juggerek..
a_n_d_r_e_w
az speckó tulajdonság, valahol kolbászolt egy sniper a bázisod körül 😊

One Vision. One Purpose.

Rage47
sztem van benne bug...
nálam az ellenfél juggernautjai a pálya egyik felébõl a másik felébe lõttek az én bázisomra, és szétbobmáztak egy épületet😄 ment is egybõl az atom a fejükre...😄
DummyBoy
Bahhhh ... Hard meg ilyenek ... Medium GDI állandóan kibaszik velem ...

Fél perc alatt befészkeli magát a bázisomra és leshetek, felhúz 4-5 AV tornyot és helló ...

(De pl.: Medium NOD-ot megverem ...)

Apropó, vettetek olyat észre, hogy ha a kijelöltök egy csapat tankot vagy valamit és elindítjátok õket a minimap-re kattintva akkor néha félúton megállnak?

Most elõször sikerült volna szétszednem a Surveyorokat, mindenütt Scorpion tankok várták volna + AT-sek, erre a Scorpionok megálltak mindenfelé a pályán o.O

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

a_n_d_r_e_w
igen Josh Holloway a lostból, Jennifer Morrison a Dr Houseból, Tricia Helfer és Grace Park a Battlestar Galacticából, Billy Dee Williams a Star Warsból és Michael Ironside a Starship Troopersböl

Színészek részéröl mindent beleadott az EA

One Vision. One Purpose.

fsgh
turtle?hard? nem éled túl😛

ha majd eljön a multi ideje én könnyû elnfél leszek nektek😄D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gerbill
A demó elején a videómontázsban tényleg Swayer van, a Lostból? Már csak ezért is beszerzem a játékot😄 Remélem sok szerepe lesz😄

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Rage47
hajrá😄D
Nah egy meccs hard turtle ellen

SZURKOLJATOK!

XD

Rage47
én balanced, normalon jáccottam párat, gdi-vel meg nod-dal is, mindegyikkel csak gyõztem, sztem mindegyik ugyanolyan erõs...
fsgh
ezzel az a bajom hogy közben támadnak is és egy uj bázis építése idõ és pénz...amibõl a játékban nem sok van...😛

a_n_d_r_e_w
nekem mindig mást lö vele, úgyhogy általában mindenböl kettöt építek lehetöleg minél messzebb egymástól 😊

One Vision. One Purpose.

fsgh
ilyen nincs GDI-vel nem tudok nyerni a NOD ellen normalon...fordítva igen de így...megcsinálták az atombombát s körülötte volt 15légvédelmi(vagyis 5 de az szétágazik) 15 földi és 4-5 Obelisk...esélyem se volt szétlõni...meg is öltek...

(itt van olyan hogy mire dobják általában a szuperfegyvert? mert a Red Alert2-ben vagy a tankgyárra vagy a viziépületre dobták..)

berlinboy6329
Egy jó kérdés.a Scrineknek miért kell perkálni az egységekért.Elméletileg õk ilyen betörõk,akik lerohannak mindent,és mindenkit,miért kell nekik fizetni?ez annyira abszúrd.Reméltem olyan fejlõdésmódot,mint pl a W40K😄oW😄C-ben a Necron faj.Nem kell nekik semmiért fizetni,csak sok stratégiai pontot kell elfoglalni.Mondjuk itt is tiberium egységeket kellett volna számolni.Vagy úgy lesz?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

de nekem meg mindig nemmegy. nemtom elinditani a setup exet
Tigristank
Remélem nincs igazatok.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

beatz
total egyetertek =) nem kell ennyire fennakadni rajta

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

LegionarR
Én meg lexar*m... Nekem árnyék nélkül is nagyon bejött a Demo...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

most mégis, ea-tol mit vársz? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát igen, ettõl tartok én is. Betolják hogy majd milyen fasza árnyékrendszer lesz (mint az elõbbi képen) aztán jön a döbbenet a pixelek láttán. Ez csúnya húzás, de valószínõleg igazad van egyébként :-(((
mert az egy kép ami ugye aapfelállásban is már photoshopolt mert maugy ki se adnák, a demo az meg demo, ami nem photoshopolt, kb ennyi 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Na ezen az idegen anyahajós képen gyönyörû az árnyék. Akkor a demóban miért nem??
Ejh hát már no.....
finomabban 😊

buldozer99
takarodj már innen a kurva anyá***
muszály mindenhova betenni?

Forca Barca

SpiritFire
Tört verzió! <#guluszem1>

Voltam nyitás után!

Tuvok
Fordulj a moderátorokhoz, talán feléd segítõkészebbek .
Írtam már régebben házigazda ügyben, az e-mailt azóta is olvassák ...

Rage47
modinak irj a modi topikba
De nem házigazda tuvok...

végülis tök8 m van a képen itt legalább már nem azok a gázos árnyokok vannak<#eljen>

GeneralsHungary
Valaki kitenné a top-hoz a magyar oldalat (www.cnctw.hu)

Tuvok, légszíves, írtam neked már egyszer.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

hi nekem van egy problemam, letoltottem de nemakarja felrakni. valami sztarsagot ir ki: zip file is damaged, truncated, or has been changed since it was created. dl again... na most micsinajjak, 2x toltottem le, szerencsere h jo gyors a cselo most😄
Tuvok
Command & Conquer III
(436 új üzenet)

<#fejvakaras>

ColdFire
wow

Devourer tank
/Pusztító tank/

A Pusztító tank a jármûvek és
épületek ellen a leghatékonyabb,
nagy sebességgel lerohanva õket elsodorja õket. !Tibériummal feltöltve nagyobb a tûzereje. !!!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.