6739
Command & Conquer III
-
#2777 igen, parancsolj:
Command & Conquer 3: Gépigény
(PC Games) Az EALA - Electronic Arts Los Angeles - nyilvánosságra hozta a Command & Conquer 3 Tiberium Wars hivatalos hardverigényét:
* #OS: Windows XP, Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of Vista are not supported)
* #CPU: 2.0GHz or high, or AMD equivalent
* #RAM: 512 MB or more
* #Disk Drive: 8x or faster DVD drive for retail SKUs, not required for digitally downloaded version
* #Hard Drive: 8.0 GB or more of free space
* #Video: GeForce4, ATI Radeon 8500 or greater (ATI Radeon 9200 and 9250 PCI, NVIDIA Geforce 4 MX cards not supported.)
* #Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
* #Network, Internet Multiplayer: 2 players (no voice support) - 56 Kbps Internet connection; 2-8 players (with voice transmission) - Broadband-class connection
-
#2776 persze hogy érdekel, de még nincs meg, de tötlöm -
#2775 pl nézd meg akülföldi fórumokat, már 2-3 napja lázban égnek, ez tök normális!
És itt mivan?
Síri csend?
Miért?
Mert nem mer senki hozzászólni mert akkor valaki spamnek nézi?
Érdekes! -
#2774 Gépigényről tudunk valamit? -
Caterpillar #2773 Nekem már csak egy kérdésem volna:
Te csak azért jöttél hogy beszólj és flémelj vagy a játék is érdekel?
Ha ez utóbbi akkor nem értem az elmúl 2 hszedet ha az elöbbi akkor meg talán nem biztos hogy szükség van ilyenekre mint te... -
#2772 Célom nem ez volt, csak számomra sértő hogy egy most megjelenő játékra az atya világ sem reagál semmit?
Ez normális?
És az normális hoyg aki reagál ra az spammelő messiásnak tartják?
Nem értem tényleg!
OFF! -
#2771 játék 7,5 Gb, kitömörítve vagy 10 feltelpitve 20?? -
#2770 dede, én látó vagyok, látom a topicmegváltót, ki leszállt közénk, hogy topicunkat a top 10-be emelje :P -
#2769 Mert te láttál itt messiást? H..hol? Csak nem látó vagy ? -
#2768 c&c -
#2767 mert eddig ezt itt sikerült elkerülni. söt, van külön spamtopic
(nem, nem gyülöljük az újakat, de az önjelölt messiásokat igen :)) -
Soneji #2766 akkor én is. köszönöm! -
#2765 Neked szeretném megköszönni hogy emberként kezeltél!
köszi! -
#2764 Mit integetsz? Nem értem min vagytok kiakadva, itt a topicok 99% -ban ugyan ez megy.
Feleslegesen megy a cirkusz.
Forum, egyéni vélemények megosztása.
kuss legyne má -
#2763 Mit integetsz? Nem értem min vagytok kiakadva, itt a topicok 99% -ban ugyan ez megy.
Feleslegesen megy a cirkusz.
Forum, egyéni vélemények megosztása.
kuss legyne má -
#2762 lehet azért szólok sokat hozzá, mert minden fórumhoz amin bent vagyok sokat szólok hozzá!
Csak máshol nem vádolnak meg mindennel, hanem elbeszélgetnek velelm...
Mindegy!
Mindenkitől elnézést kérek hogy betévedtem ide!
Igérem többet nem fog előfordulni... -
#2761 ez már fájt igazán, az elmúlt 1 órában én szóltam 3-at, te 9-et, khmmm
de tudod mit, ahelyett, hogy itt indulatból válaszolgatsz, gondolkozz el azon miért van az, hogy többen rádszóltak
részemröl ennyi -
#2760 Értem, szóval itt kialakult egy kemény mag ami védi tagjait éa az újakat meg kidobjátok, h a leleks és köözöl egy két információt a játékról (ami nem spam)!
Majd felidegesititek vele hogy spam (ami spam9 és erre muszály visszairnia
(ami már spam)!
Kszönöm nektek kedves fórumozók!
de azthiszem egy ember köszönte meg az infot, na annak kösöznném meg hogy itt lehettem!
Köszönöm! -
Caterpillar #2759
Jobb az ilyen "betegséget" még a tűnetek kezdetén elfolytani! -
#2758 -
#2757 Ok!
Akkor nem irok!
Innen elzavartatok!
Sajnálom, tipikus magyar hozzáállás, ezért nem megy ez az ország semmire!
-
#2756 Igazad van részben, de lassan már csak te spammelsz a hozzászólásaiddal maikkel engem hordasz le!
Ha észerevennéd én már abbahagytam reggel!
De te tudod! Ha neked ez jó?! -
#2755 nem szálltam rád, csak kértem hogy hagyd abba a spamet, erre elkezdtél itt nekem örjöngeni.
nem, nem állunk egy oldalon, akkor állnánk egy oldalon, ha te is felfognád, hogy nem az a topic egyetlen célja, hogy bekerüljön a top 10-be, föleg nem akkor, ha ezt floodolással akarod te egyedül elérni
warez élni fog, de itt az SG-n tiltott, és azonfelül, hogy magadnak gyüjtögetsz vele büntetöpontra valót, még az összes warez vérpistit is idecsalogatod, és az megint nem tesz jót majd a topicnak -
#2754 nem hiszem hogy hianyzik ide ez a sertodott gyerekes viselkedes , mar nem egyszer latott informaciokkal spamelted a topicot , majd miutan szoltak neked, felhaborodtal hogy te igazi rajongo vagy xD , vedd tudomasul es kesz , nem kell minden kritikat szemelyes sertesnek venni kulonben a sajat es mas emberek szorakozasat ronthatod el. -
Caterpillar #2753 Nah akkor a tisztán látásért: warez = spam topic... Ezt a topicot hagyjuk meg a játékról értekezésnek! Ha ezt nem sikerül betartani hamarjában lesz házigazdája a topicnak... -
#2752 Na figyelj, nekem veled semmi bajom, légyszives szálj le te is rólam jó?!
Ha észrevennéd egy oldalon vagyunk!
Ja és a wareez él és élni is fog mert nem mindenki milliomos!
Bocs OFF !!! -
#2751 Na végre már tölthető a game :) -
#2750 /signed -
#2749 Hogyan fogjuk majd elinditani?
Ez itt a kérdés! -
#2748 Elég megnézni a lokóját -.- -
#2747 nem, de ha idejön a semmiböl, és játsza magát, hogy ö az egyetlen igaz rajongó, na azon már én is fel tudom húzni magam, szal nyugodjál csak le plíz...
és a warezt is jobb lenne mellözni -
#2746 navégre, mászik is le -
#2745 Protection: SecuROM 7
To play the game: download off your favourite site, unpack, mount the disc in d-t,
install using a serial below, run yasu to hide your drives, play! -
#2744 Onnan van mit gondolsz?!
:D
BH -
Caterpillar #2743 Elkezdődött...
(Smswebhez is jöhet majd a link, ha lesz! Wanadoot leszámítva, mostanság használhatatlan...) -
refo #2742 "Aszfalton" már van... -
#2741 Ez is spam wazzeg? -
#2740 Na ezt kapjátok ki:
Command And Conquer 3 Tiberium Wars Kane Edition AlcoholClone-CLONEGAME (Új)
Uploaded 26m 21s after pre. -
#2739 Alakul, a végén még lesz is valami! :D -
#2738 Mi az isten van veletek?
Az ember jó akar és már el is tessékelitek?
Nem értem!
De jobb ha most nem is reagálok erre mert k*rva ideges lettem!