Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
De végre megvertem a (Igaz csak medium ...) GDI-t én is 😊 Kiéheztettem ... rájöttem pár öngólra amit rugtam ... és így már nem is volt nehéz 😊
A kis Beam Cannonoknak meg a Venom tud asszem célt adni valahogy, de nem , de még sosem próbáltam ... ellenben a Jugger az kecseg 😊 Fõleg azzal a táppal, hogy tudsz ledobni snipereket ...
Na, mindjárt letesztelem a venomos dolgot ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Ammegmi ?
Mert úgy lesz építési területem.
Mert ugye Zero Hourban oda építettem, ahova nem szégyeltem <#nevetes1>#nevetes1>
#1791: van a juggernautoknál a speckó tulajdonság gomb, arra rá kell kattintani, majd keresni egy snipert, és annak a lesz egy körzete ahová tudsz lövetni
régen abban bíztam, hogy ez automata lesz, bázisvédelemre nagyon jó lett volna 😞
One Vision. One Purpose.
Vettem az obeliskeket...
(de jött juggerrel és amint elkészült egy a másikat le is rombolta)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Nem tudtunk dõlõre jutni
(nem vert le de a védekezésben elfogyott a pénzem és feladtam)
nálam az ellenfél juggernautjai a pálya egyik felébõl a másik felébe lõttek az én bázisomra, és szétbobmáztak egy épületet😄 ment is egybõl az atom a fejükre...😄
Fél perc alatt befészkeli magát a bázisomra és leshetek, felhúz 4-5 AV tornyot és helló ...
(De pl.: Medium NOD-ot megverem ...)
Apropó, vettetek olyat észre, hogy ha a kijelöltök egy csapat tankot vagy valamit és elindítjátok õket a minimap-re kattintva akkor néha félúton megállnak?
Most elõször sikerült volna szétszednem a Surveyorokat, mindenütt Scorpion tankok várták volna + AT-sek, erre a Scorpionok megálltak mindenfelé a pályán o.O
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Színészek részéröl mindent beleadott az EA
One Vision. One Purpose.
ha majd eljön a multi ideje én könnyû elnfél leszek nektek😄D
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
SZURKOLJATOK!
XD
One Vision. One Purpose.
(itt van olyan hogy mire dobják általában a szuperfegyvert? mert a Red Alert2-ben vagy a tankgyárra vagy a viziépületre dobták..)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ejh hát már no.....
Voltam nyitás után!
Írtam már régebben házigazda ügyben, az e-mailt azóta is olvassák ...
Tuvok, légszíves, írtam neked már egyszer.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Devourer tank
/Pusztító tank/
A Pusztító tank a jármûvek és
épületek ellen a leghatékonyabb,
nagy sebességgel lerohanva õket elsodorja õket. !Tibériummal feltöltve nagyobb a tûzereje. !!!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.