6739
Command & Conquer III
-
SzlobiG #2817 Ahogy elnézem a Kane edition jobb mint a sima, pedig már azthittem, hogy fordítva.:) Már régóta vártam ezt a gémet demóval is sokat toltam majd még ezzel. -
#2816 Jaja! azért a Kane részt valahogy én sem értem!
Állandóan mindig meghal de valahoyg ottvan a következő részben!
kitalálhattak volna valalmi más "megváltót" !
:D -
raymond01 #2815 jaja
kellene egy warez topik mint a TDU-nál is van!
ne veszekedjetek inkább örüljünk hogy kint a game, ki lehet próbálni utána meg hétvégén meg lis lehet venni itthon is vhol! -
#2814 Én em provakativan irtam csak szokásom mindig felkiálltójelet a mondat végére tenni!
Bocsika
többet nem fordul elő -
Caterpillar #2813 Ha megtennéd megköszönném! -
#2812 Biztosan jó játéklesz!
Én
c&c-s játékban még nem csalódtam!
Mondjuk a Generals az nehezen indult nálam, de ráéreztem! -
Caterpillar #2811 Nem azt szóltam le ami az üzeneted mondanivalója hiszen én is szóltam érte, hanem a stílust amiben megírtad... Egyértelműen provokatívan írtad!
És az eredménye újabb minimum 10 hozzászólás tök feleslegesen!
A játékról még semmi érdemleges nem lesz még legalább 2 órán át ergo csak a spammelés megy... Ugyan fejezzük már be itt és most ezzel a hsz -vel. (PONT) -
#2810 semmi linket nem postoltam, nem is fogok. az viszont biztos hogy ha veletlenul is hozzajutnek ilyesmihez, kizarolag kiprobalas celjabol tortenne ;P =) remelem [b]meg fogja ernia penzt ez a jatek[b]
#2806 a post meg belatom azert nem ide valo volt csak hirtelen kiugrottam a borombol sry =) -
#2809 nem értem!
próbálok beilleszkedni!
Most én figyelmeztettem valalkit hogy ne irjon warezos hozzászólást!
mi ezzel a baj? -
#2808 A spam topikot itt a bannerben át kellene írni Warez, OFF és Spam topikra, mint a stalkeres topikban, és nem ártana vmi nagyobb betű sem :S
Modiknak szóljak???? -
#2807 Csak ugyan azt tettem mint ti!
Figyelmeztettem hogy mit nem szabad!
Érdekes?
Akkor ost rosz volt amit tettem?
Akkor mégis csak rossz volt amit tettetek?
Caterpillar #2806 És látod hogy mégis csak te csinálod magadnak a flamet?
Beatz neked meg ott a spam topic... ;) -
#2805 Ne linkelj ide warezos dolgokat mert leszólnak mint engem!
#2804 Command_And_Conquer_3_Tiberium_Wars_Kane_Edition_AlcoholClone-CLONEGAME
auhh..7,46 gb..nembaj mar jon ^^ -
Antrax #2803 Erre nagyon jó haza érkezni :)
MEGJELENT!!!!!! -
#2802 hát igen.. mikor fogok én ezzel játszani amikor még mindig csak 256k/sec-cel töltök a hülye invitel miatt?? Hamarabb meglesz a kezemben az eredeti:P ááhh... -
Soneji #2801 ezt nagyon szépen mondtad -
Gabrielle #2800 Ha így megy, benne lesz a TOP10-ben a fórum. Persze nem hiszem hogy ez a legjobb módja az előre jutásnak. -
#2799 ...szerintem a piramisok árnyékában csepredett puputeve szemében megcsillanó tejfeles naplemente az igazi... -
#2798 Sajnos nem Ő a szánalmas ... -
EasyRider1 #2797 most itt ki öl kit? mert már nem tok rajtatok eligazodni.... -
Soneji #2796 ide se fogok járni -
Caterpillar #2795 Mi lesz itt addig omg! -
#2794 Erre csak annyit tudok mondani: szánalmas
-
#2793 beválljam?
na majd este visszérünk rá, mennem kell, jók legyetek :) -
Caterpillar #2792 Andrew!
Bevállalod? -
#2791 Én megmondtam előre!
Bocs, de ti nem hagyjátok abba! -
#2790 Mindenki tudja hol jelent meg és mindenki tudja hogy mikor!
Érdekes te nem?
Ezért nem tudok neked hozni példányt! -
#2789 Gratulálok. Holnap, elmész dolgozni/iskolába, ordibáld, hogyy megjelent a C&C új része, és 3 percenként mond el mindenkinek. Aztán mutasd meg nekik, hogy az ENSZ már '48ban megmondta... geez. -
#2788 Igaz, kösözönöm! -
#2787 ha megjelent, akkor ha elmégy a boltba, hozzál nekem is példányt köszi... -
#2786 oké, kösz az útbaigazítás, megpróbálok nem lelkesedni anyira a játékért és nem hozzászólni csak napi 2-3at!
de nem fog gyorsan történni a változás, mert én nem ehhez vagyok szokva!
Megértettem, tartom magam hozzá!
csak ne piszkáljatok már!
de szerintem ez el sem küldöm és már vlaki emgint piszkálni fog!
előre elnézést kérek a válaszomért! -
#2785 Majd pár év elteleik és Te is megtudod a szó értelmét ...
Addig is gondolkodj még rajta ... -
EasyRider1 #2784 háj! ez a 7 gigás matyi a kén edésön! óóó hát türelem rózsát terem holnapra itt a normális (magyar)ezt mndek töltsem le h hamrabb játszak? :D :P -
#2783 Megjelent ez nem is lehet titkolni 0:00-kor történt meg!
Bocs! -
Caterpillar #2782 Rosszul látod...
Ez a kis társaság túl jól ismeri az sg fúrum "szokásait" és egyáltalán nem szereti őket... Nem szeretjük a napi 1500 hozzászólást aminek 99% warez vagy off esetleg olyan dolog ami a FAQ -ban benne van... Sőt azokat az embereket sem szeretjük akik nem tudnak visszaolvasni sem!
Veled pedig az ég világon semmi bajunk nincs, érthető hogy felfokozott érzelmi állapotban vagy! Én is más is mindenki aki csak egy kicsit is szereti, tudja mi az a c&c! Azért mert nem kezdünk el örömódákat zengeni és nem termeljük a hozzászólásokat gépies módon pusztán talán a félelemnek köszönhető meg az sg közösségnek! (tisztelet a kivételnek!)
Szerintem felesleges erről tovább acsarkodni nem vezet sehova... -
#2781 Egy kis off, mert Loreal :)
http://www.oszk.hu/hun/kiallit/virtualis/1848/1848_12pont_hu.htm
1.pont nah meg a szólásszabadság, tudtommal ma is érvényes :)
aki nem tudná a szo értelmét:
szólásszabadság – »Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket« – így szól az ENSZ által 1948-ban elfogadott Emberi jogok egyetemes nyilatkozata. -
#2780 nem jelent meg most. Az még napok kérdése. Söt, az is napok kérdése, hogy egyáltalán az emberek értesüljenek róla, megvegyék/letöltsék, feltelepítsék, játszanak vele, véleményt alkossanak róla. (aki próbálta a demót már alkotott, aki a fullra várt, az még mindig vár) Egyedül te vagy az, aki a külföldi megjelenés másnapján itt türelmetlenkedsz, linkelgetsz olyan marhaságokat, mint #2768, megsértödsz, ha ez nem tetszik másoknak, duzzogva bejelented, hogy a világ igazságtalan, de még mindig itt vagy -
#2779 Latom meg mindig nem erted , elmagyarazom. Itt nem elit-c&c-forumozokrol , meg kemeny magrol lenne szo , ketlem hogy az lennek , ha nagyon altalanositani szeretnek akkor ugy mondanam hogy van egy fajta forumozo aki szeret kulturaltam tarsalogni egy adott temaban, es van egy masik fajta forumozo aki nem kepes egy hozzaszolasba osszeszedni a gondolatait ezert par 1-2 uzenetekkel bombazza a topicokat, jellemzo hogy raul a refresh gombra hisz azert van ott hogy "chateljen" , pedig a forumozas nem errol szol. Nos, nekem ez volt az utolso hozzaszolasom ebben a temaban, meg mielott engem is spammel vadolnal xD -
#2778 "Kialakult keménymag" : az :) a Többség (gyk: Ti ...) szimplán köcsögöknek hivja őket, de több néven megfordulnak a topikokban ...
- BF esetén ősbéefeseknek hívták őket ...
- Globálisabb kereteket figyelembe véve talán a Homo Sapiens Sapiens-nek nevezhetnénk ezt a sajnos egyre kevesebb egyedet számláló kis csoportot ...
- Elszigetelődve, kirekesztve élnek, a mai társadalmi normáknak sajnos ugyanis képtelenek megfelelni ...
- Veleszületett "gondolkodás" nevű betegségük miatt egyre több attrocitás éri őket a mai világban ...
- Több olyan ismertetőjellel rendelkeznek amelyek eltitkolására kénytelenek a beilleszkedés kedvéért ... kisebb lista a teljesség igénye nélkül: ... min 80-as IQ, az olvasás és szövegértés képessége, fantázia, valamint általában minimum 18 évnél magasabb életkor ...
No offense persze