Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Juggernaut nálam is csúszott már de nem zavaró..
(de végül sikerült nyernem)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
@DaemonHunter:
Mellesleg én akkor vettem észre mikor kijön a gyárból ... akkor kicsúsztatják ... lezártam ennyivel ... azóta meg NOD vagyok, szal nem zavar 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Már nemtok mit csinalni, pls help meeeeee
Szörnyû ilyet mondani, de lehet hogy megveszem ... Pedig a BF2 után megfogadtam, hogy soha többet nem adok pénzt EA-s cuccokra 😞
De ez teccik ... és ha ez a tendencia megmarad én is megveszem ... De azért letesztelem elõtte ... De félek hogy a jól ismert EA-s kásztömör szörvisz nehogy itt is meglegyen 😞
az viszont valószínünek tünik, hogy a boltokba kiszállítás után elkezdenek feltünedezni, mondjuk egy héttel az árusítás megkezdése elött 😊
One Vision. One Purpose.
Én nem fogom kibírni 😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
One Vision. One Purpose.
ha túlélem a költözést (itt szoktam csak veszteni néha) akkor utána már verhetetlen vagyok. még egy belött atom se képes olyan kárt okozni, amit ne tudnék egy percen belül helyrehozni
pénzhez meg nem kell mindkét mezö. csak az egyik oldalsóra két refinery+2 harvi. ezek olyan gyorsan hoznak, hogy ha 2 gyárban egyszerre gyártok, akkor is silokért nyavajog. az a mezö meg elég nagy, hogy igy is kitartson vagy 35 percig (28 nál meg nem tart tovább a meccs 😊)
más: 30fps
ennek egyszerü oka van. A SAGE motor nem az idöhöz viszonyítja magát, hanem a kékockákhoz. Azaz akkor telik el 1 mp a játékban, ha lemegy 30 képkocka. Így lehet majd lassítani, levenni mondjuk 25-re, 20-ra (gáz)
ha valaki fel szeretné emelni 60-ra, majd úgyis meg lesz a lehetösége, de készüljön fel, hogy minden dupla olyan gyorsan fog történni
Ez az oka annak is, hogy a játék belassul, ha leesik a framrate (sok egység pl)
One Vision. One Purpose.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
amugy ezeket honnan lehet kideriteni?
bár irja a játék ha rávisszuk az egeret... 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
pl.: Beam tankról a sugár ágyút Stealth tankról meg azt az alcázó szutykot, Flame tankról a lángszórót...
Egyszerre több is lehet rajta
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Viszont a surveyort/emissary-t nem szabad hagyni kicsomagolódni ...
Próbaképp nézd végig mi történik ha egyszer kész van az emissary/surveyor ...
Figyelni is elég ...
(emelett ha új fõbázist építesz, akkor több épületet is gyárthatsz egyszerre, ugyanúgy mintha Crane-t építettél volna)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
("Ha következtetéssel jössz rá és nem írsz rá semmilyen egyenletet az nulla pont!" /régi matektanárom/ )
Powerplant,Refinery (közben surveyor), Barrack, Közben az elkészült surveyorokat kiviszem a két sarokra, Két enginer be spikeokba, közben készül az újab crane és egy warfactory +1 harvester. Utána két refinery egy power és 3õrtorony Mire ezek kész vannak a két surveyor már le vannak telepedve.Gyors lerak 2 refinrey (3 õrtornyot oda ahol elõször támad, ilyenkor rendszerint low power, de addig a fõbázisban kikapcsolom a védelmet). Most kit barrack és egy power plant (ilyenkorra fogy el a pénzem) power plantok fõbázisra, barrackok a két mellékbázisra. Kb ilyenkorra érkezik el az az idõ hogy a spikeokat nem csak enginerrel piszkálja. Akkor gyors oda is védelem surveyor stb... Ekkorra már 6 harvesterem van pénz az jön rendesen. Gyors techcenter legalább két sonic emitter mindhátom bázisra és minimum 4 légvédelem + 5 tank. A maradék idõben silot és power-t veszek. Azek után már látom hogy neki van szuper weaponja. Nah akkor gyors 3 reptér a fõbázisra= 3*4 bombázó azzal gyors szétkapom a szupervépont.( ha bázis szélére veszi akkor elég egy APC plusz egy enginer) idõközben ekészült a 20 mamut és csak azon kapom magam hogy nyertem 😊
de mit csinálsz a szuperfegyverükkel?
Valahogy nekem középen nem jött soha, az oldalsó mezõknél volt fight ... De ott mind a kettõnél, ha nem voltam elég gyors akkor mindig olyan böszme védelmet csinált amivel nem volt kedvem szembeszállni 😊 A mostani projekt az lesz, hogy egyik mezõt meghagyom neki, és hagyom bevédekezni, majd letesztelem mi ellen mi a jó 😊
De én is próbálgattam pár dolgot ... szvsz lesznek majd falak, különben a Venom és a Beam Cannonok Prisma-ás lövésének nem sok értelme lenne ... (Javitsatok ki ha tévedek ...) kicsit a hatótávja ... de Beam Cannon az isten 😊 ...
Feltünt nekem, hogy ha Guardra teszem a Stealth tankokat, akkor végignézik ahogy az Orca-k szétlövik a bázis, agressziv esetén viszont télleg jók légvédelemnek is 😊 Nállatok lõnek automatikusan?
Meg arra leszek még kiváncsi, hogy a fullosan bevédett enemy base-hez milyen közel jutnak az EMP Buggy-k 😊
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Mintha olyasmit olvastam volna hogy 30fps -re van korlátozva, de majd valaki okosabb megerõsít vagy megcáfol! <#dumcsi>#dumcsi>
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
relative olcsó is, nagy számban jöhet nekem mammuth meg juggernaut, beleszarok a képükbe 😄DD
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
elöször a kezdöhelyre egy refinery, közben gyártani két emissaryt vagy surveyort, erömü, kisembergyár, két engineer azonnal a két spikeba, crane, erömü, majd két refinery készenlétbe, illetve tornyok készenlétbe. idöközben a két surveyor deployolt az egyik oldalsó mezö két szélén, akkor két refineryt ott lerakom, erömüvek, tornyok a hidakhoz meg a régi bázishoz, újabb crane ezúttal az új helyre, erömüvek, gépgyár, tech building és tornyok (mostmár légvédelem is) egyszerre építeni, ahogy a tech building lentvan, erömüvek upgrade és tápos tornyok építése mindhárom építövel, közben a gépgyárban 2 harvester az új bázisra
ez kb olyan 3-6 perc. ha ezt túlélem, akkor innen már döl a lé (5 harvi)
a hidakon nem tud már átjönni (3-4 fejlett torony blokkolja rendesen a bejáratot) közben a régi bázisról eltereltem a figyelmét, ezért van idö azt is tápolgatni
One Vision. One Purpose.
Egy valamire tanított meg ez a demo nagyon, hogyan kell rohadt gyorsan turtleködni 😊)
pillanatok alatt képes vagyok úgy beásni magam, hogy atommal se szed ki 😊)
One Vision. One Purpose.
jó nagy lötávja van, kifüstöl mindent a környékröl
legközelebb azt fogom tesztelni, hogy egy black hand és két rakétás egység mennyire stabil védelem 😊
Most az AI (GDI hard turtle)végre alulmúlta önmagát (eddig túl jó volt 😊)
szóval kitalálta hogy neki az az oldalsó tiberium mezö kell, amelyiket én sajátítottam ki. Odaépített vagy négy refinery, persze ahogy kijöttek a harvik az obeliskjeim szétmarcangolták öket. Majd újabb refinery, újabb harvester, újabb mészárlás. Ment így egy darabig, amíg el nem fogyott az összes harvestere, és szépen abba is hagyta a játékot. Semmit se csinált 😊
Így volt idöm próbálgatni ezt-azt 😊
A vicces az egészben az volt, hogy ott volt a másik oldalsó mezö. érintetlenül. Az nekem se kellett, ö meg hülye volt odamenni 😊
One Vision. One Purpose.