Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
itt asszem úgy lenne hogy meg van adva a földgömb beállítod hány ellenség legyen kiválasztod a kezdõ országát és innen körökre osztve megy ha egy országért folyok a háború az meg real time-be a kis térképen (mint egy sima skirmish). Az országokra lehet építeni épületeket ami real time amikor kezdet a pályát ott lesznek. És minden ország más bónusszal rendelkezik (pl.: +5% sebzés az összes egységnek)
Gémsztár azt állította még tavaly hogy lesz...
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Generalsban az amcsi szuperfegyver jó volt, azzal nem lehetett elsöpörni egy egész bázist. Azt szerettem...
Pl ez a szupercucc kampányban nagyon megfogja nehezíteni a dolgon :S
Még tavaly amikor bejelentették a játékot a gémsztár írta hogy lesz. Úgy mint a BFME 2-ben... (war of the ring)
(csak azok a fránya orkák ne ölnék öket ennyire 😊)
De a postodról jut eszembe, ki hogy áll a superwepon rendszerhez?
nekem tuti az elsö dolgom lezs kikapcsolni a játék elött, szerintem unfair egy olyan fegyver, ami ellen nem lehet védekezni
One Vision. One Purpose.
de nem hiszem, hogy a fullban más lenne, viszont bízom benne, hogy némi ini tweakkel ez is megoldható lesz
One Vision. One Purpose.
engem is érdekelne, az enyém most szervízben van, de ki szeretném majd próbálni 😊
One Vision. One Purpose.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
tudom láma kérdés, elõre is bocsánat, de hogyan lehet forogni a kamerával? Faq-ban nincs.
nem a témához tartozik, de az elõbb legnagyobb meglepetésemre online játszottam a Renegade-el. gondoltam kicsit zúzok vele amíg eljön a március vége, erre x-fire-vel simán csatlakozott és már zúzhattam is valakikkel. próbálta már valaki? vagy lenne kedve valakinek? küldjön privátot ha igen.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
köszönöm
\\__/) (O.o) ( } { )
* Fel kell telepíteni a februári directX-et (a demó tartalmazza, de a telepítõt nem indítja el. A temp könyvtárban kell megkeresni mielõtt a telepítés véget ér és törlõdnek a fájlok, avagy le kell tölteni valahonnan)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\\__/) (O.o) ( } { )
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Feltelepitettem és nem indul el. kiirja h DemoGame.dat - A komponens nem található. d3dx9_29.dll -t nem találja, már ujra telepitettem, de semmi.
Vkinek esetleg vmi ötlete?
segitsen vki
\\__/) (O.o) ( } { )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
guerilla Ai volt😊
Ez milyen ai volt (ugye nem balanced?) XD
olyan hülyék voltak hogy elém építkeztek...és pont oda tették a Szuperweapont is...😄DD
GDI-t választottam és akkor tünt fel hogy ... hmmm ... télleg .. beszélni kellene neki 😊
Fõleg azért nem figyeltem mert a "Stealth Tank Ready" meg "I'm an emissary of Kane" az szólt szépen 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../