6739
Command & Conquer III
-
#3141 Huh olyanokat multizok 2 haverommal csak az a baj hogy az egyik pro sratégiai játékokban és mindig sz*rrá ver minket :D
Nagyon fasza játék a GDI-al kezdtem el. -
BoKK #3140 Sorry rosszul linkettem .Itt az egyik.Emitt meg a másik. -
BoKK #3139 Jó hír C&C szerető barátaim. Bizony meg jelent mind a két változat. Itt meg nézheted. -
#3138 Itt mindössze arról volt szó, hogy ki mit gondol, mi lesz majd a javításban ? Az illető meg adott 3 tippet, hogy mi lesz benne szerinte... -
#3137 Amugy a videók komolyak a játékról ... a nagy tömeg ,hent stb. nagyon állat ... a Demo-ba kár hogy nem lehetett Multiba tolni ... na meg kiváncsi leszek lesz e a map csinálás mint a legelső részbe :] -
Antrax #3136 köszi^^
-
#3135 én meg reménykedtem :D na mind1 úgy is lesz olyan videó, h végigtolják a gamét 5 prc alatt :D:D
szedném már le csak várom a magyar verzsönt (de minek hiszen angolul volt zsíír az összes eddigi rész...) -
#3134 Én is toltam Demo-val ... de ha te letolod a Brutált akkor GRATULA :D -
#3133 mármint a fokozatot néztem meg ^^ -
#3132 nem tudom, h ki csinálta a "szövegbeírásra kialakított részhez" ezt a hátteret, de nagyon ott van :) -
#3131 mit néztél meg? ha videó akkor én is megnézném... :) -
Antrax #3130 mi már a demon megedződtunk :) -
#3129 Ja vélemény a legmagasabb fokozatról: nem tom ki az a fószer aki a legnagyobb fokozatot letolja ... én megnéztem és sasoltam csak ... igaz a nevéhez illik (brutál) :) -
#3128 Csak azért "népszerűbb", mert azt telespammelik :D -
#3127 ez ki a ló***t érdekel? fontosabb a játéknál hogy hova szpemmel több kis szerencsétlen vérpistike mer elakadt egy vasajtónál? -
#3126 persze, hogy jobban fog tetszeni, mivel jobban fut a gépeden, és nem utolsó sorban full:D -
#3125 Aki esetleg nem birna a játékkal még easy fokozaton sem:
trainer -
#3124 Tudom kicsit másfelé terelem a dolgott mert most írok ide először ... csak annyit hogy a Demo-ja a Tiberium Wars-nak már nagyon jó volt, a teljes játék még jobban fog tetszeni úgyérzem (remélem nem csak én vagyok vele így). -
Antrax #3123 erőteljes hm... -
#3122 Biztosan!
Ez egy még el nem készült RTpatch!
Igy sajna hiába legózok vele!
Majd ha kész lesz letöltjük! -
#3121 Szerintem ez egy befejezetlen patc!
Ém legozom vele még de szerintem majd ha itt fent lesz akkor lesz jó:
patchek -
#3120 Vélemény a top 20ról :S
A test drive népszerűbb
1. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
2. -{>=Trax ToPeek<=}-
3. Test Drive Unlimited
4. Command & Conquer III
5. Bogyóka & Társai
6. SilkRoad Online
7. '80 as évek zenéi
8. World of Warcraft
9. PlayStation3
10. -=Dragooonka=-
11. Battlefield 2
12. C&C3 SPAM Topik
13. Fekete tesvérem topikja -.-
14. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
15. Titan Quest
16. Szubjektíven: PlayStation 3
17. Mogyis topik
18. Partyarcok
19. Humoros és aranyos képek, videók
20. WWP offer, spammer topik. -
#3119 Szeretném megkérdezni hogy beirhatom-e mit javít a patch vagy spamnek számít? -
#3118 vki el tudná magyarázni, hogy hogyan lehet müködésre bírni a patch-t?:) -
raymond01 #3117 lehet hölyeséget kérdezek de van a játékbaj vizi egységek mert sztem kellene lenni de én még nem találkoztam vele!?
mondjuk csak skimist próbáltam még, de ott nincs is olyan pálya amin lennének vizes területek! -
#3116 Nem hivatalos értesülések szerint:
First patch will:
1) Kill a bugs
2) Balancing Scrin faction (they are OP atm)
3) Block illegal copies
patch fórum -
#3115 Most már csak arra lennék kiváncsi hogyan röffentsem be a patchet hogy elinduljon
az tuti hogy kell a core meg az alul lévő fjlok,
de hofgy a különböző nyelvekkel mit kezdek és hogy miért mellékeltek egy eredeti exét?
támogatják a warezt?
:D
-
#3114 ha jól látom a patch tartalmaz hungarian rtg-t
nem tudom mit jelent de remélem azt hogy hamarosan kész a amgyarositásom
:D
-
#3113 Ai? Mondjuk nemtom mennyire gáz, de én speciel a hardot még nem tudtam levágni, pedig próbálkozom xD -
#3112 Totalcommandert használva ftp-n elnyulod az egész patch mappát és akkor tutira megy! -
do2 #3111 magyarnyelvű gémsz kéne már remélem hamar feétüri vki és remélem 2 dvd-s verzió lesz :)
-
#3110 Nem mintha értenék is hozzá, de ez a patch biztos hogy a Kane editionhoz is jó? Nem lehet hogy azért b*szik működni, mert csak a normál verzsiönhez tervezték? -
#3109 A core könyvtár tutira kell neki -
#3108 fal? hol? -
Antrax #3107 A patch-től lesz-e fal? (próbálta már vki?) -
#3106 Patch-nél le kell szedni az egész könyvtárat, csak úgy fog működni, ha fog!
Link
Innen kell minden (max a nyelv specifikus dolgok nem, de a többi igen) -
#3105 Nemértem, mindegy!
a lényeg hogy a patch a rossz!
ok kösz az infot!
akkor le se töltsem?
vagy töltsem máshonnan? -
#3104 Mit linkelt be amire válaszoltam? -
#3103 nekem sem indul a patch -
#3102 A játék nem indul el vagy a patch?
A patch lehet azért nem emgy mert megcrackelted ajátékot!
Nekem szerintem ez a patch lesz a megoldás a fagyásra!
Majd hétvégén kiderül mert addig suliban vagyok!
De a tesóm jelentette hogy tutira az nvidia volt a hunyó mert azóta a 97.95ös driverrel nem fagyott meg bezzeg a 100 sorozatu driverekel amikell a stalker a legjobban ment kifagyot!