Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a spam topikhoz ki van rakva!!!!

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

GeneralsHungary
Skirmish játékokat sajnos nem lehet menteni.

Valaki tetesse már ki az oldal linkjét ide, ne nekem kelljen intézkedni, ritkán járok ide.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

mooo
Azt nem lehet valahogy megoldani,hogy ne a C meghajtóra csomagolja ki?
Eleg jo lett szerintem a demo alapjan legabb is.
Nem olyan gepgyilkos mint a supreme commander es megis nagyon szep.

May the force serve you well!

Kontrakcio
beatz, sztem te a replay-ra értetted

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kösz, de ezt egyik hírben sem látom. Az elsõ hack-lecke a NOD berakása, a második a replayek, és ennyi. Hol a save game? 😊
Sephi
"Kissé Generals-os de azért megvan szrencsére a C&C feeling."

HW forumrol bekopes 😄DDDDDD

Annyira semmi Generalsz fiiling sincs benne hogy az mar fajdalmas 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ja ja eszontam en is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

beatz
http://www.cnctw.hu/

fooldalon kint van a hirek kozott

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

Most, h már aranylemezen van sztem pár napon belül fenn lesz a neten, ez attól függ, mikor kezdik el szortírozgatni a cuccot.

Viszont azt tudja vki, h a demoban hogy lehet megoldani a mentés/visszatöltést skirmishben?
fsgh
én ugyis megvárom a hó végét😊 én megveszem😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

MaYDaN
Demo hack letölthetõ innen akit érdekel. Az összes menü unlocked. A multiplayerben még csatlakozni is lehet persze játékot nem lehet indítani (nagy kár) 😊. Replay alapból elérhetõ. S mintha a GDI mission játszható lenne NOD szemszögbõl? bár ez korántsem biztos de, sajna nem igazán tudok németül úgyhogy valaki aki ért e nyelvül az lökhetne kicsit több infót 😊.

a_n_d_r_e_w
jaja, valószínü, úgyis lesz olyan bolt(os), ami nem bírja kivárni az idöt 😊)
lehet tippelni, szerintem 1 hét 😊

One Vision. One Purpose.

Sephi
Elkészült a Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Egymillióan töltötték le a demót. Március 30-án indul a nép bevásárolni. Hollywood mozijelenetek mellett multiban élvezhetjük az EA által beadott Spectator sportközvetítés injekciót. Demó.

Ime. Par nap mulva mar fent lesz 😄

Sephi
HOPPA!

Eppen ma volt szo rola hogy hamrabb jelenik meg a "piacon" a jatek mint az eredeti lancs date! Szal figyelni az nforce-ot!

(nem tuti, szal nem kell anyazni ha nem igaz!)

addigra lesz új gép (Y)

Sephi
Man csak 2 het kb.... ARRGHH

a_n_d_r_e_w
scrinek egyik egysége képes átváltoztatni az embereket visceroiddá, de hogy a tiberiumnál ez müködik-e az majd kiderül 2 hét múlva

One Vision. One Purpose.

Jól mondod... "Demo"

Aztán lehet hogy majd csak a kék tiberium tud ilyesmit elõidézni...

fsgh
de a demóban nincs ilyen:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Tudod a mutáns ami akkor "jön létre" mikor egy egységed elhalálozik a tiberium mezõn... Szépen tudtak növekedni és elég nagyot oda tudtak csapni az ellennek! TS ben asszem a Ghost Stalker tudta is õket irányítani meg volt hozzájuk küldetés is ha jól rémlik...
fsgh
visceroid?

Shiwo
kár 😞 pedig arra szerettem rácsalni a nod egységeit a hower tankommal 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a_n_d_r_e_w
nem, amit átjött a mutálódott földböl a TS-böl az a zöld és a kék tiberium, nameg a visceroid

One Vision. One Purpose.

A hivatalos screenshotokon nem látom azt a barna tiberium gazt :S

Az nem lesz a full verzióban?

FAQ

gabo91
Demoban csak ez az egy pálya van? Vagy a többi népel is lehet valahogy menni?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

miért van az ha elinditom a játékot újraindul a gép?

Szerencsére nekem nem volt semmilyen jellegû gondom 😄

fsgh
ez géptõl függ...én kétszer szedtem le és rossz volt...aztán anyám gépén meg jó...(ugyanazanetünk..)

LegionarR
Nem tudom mi a gond a videókkal... Én még a demóban is elég sok robbanást láttam bennük...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

a_n_d_r_e_w
torrenten keress rá, az csinál hash ellenörzést

One Vision. One Purpose.

Takimate
köszi próbálom

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Hardwired?

Egyébként tuti nincs és nem is attól függ honnan szeded! Sajnos a saját netedtõl is nagyban függ! 😞
Takimate
ó ne ! 😞
és mi az a tuti forrás ahonnan jó lesz ?
mert másodjára 1,3 GB ot nem szeretnék puszira leszedni 😞

Hát azt hiszem nincs más mint újra leseznvedni! 😞
Takimate
jaj-jaj tud segíteni valaki kéremszépen ?

leszenvedtem a demót de azt írja ki hogy a "zip file is damaged..." 😞((((

helpme
mit tegyek ?

a_n_d_r_e_w
lesz
nem tudni milyen de lesz
azt emlegetik olyan lesz mint a bfme-s world editor (builder?) (aztat bevallom nem ismerem)

One Vision. One Purpose.

Egyáltalán lesz?

ColdFire
lesz? 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Map editor az milyen lesz?

Megerõsítem! <#nezze><#worship>
azért is bízom egyébként benne hogy ehhez most jó lesz majd a soundtrack, mert aki pl. látta a Szigetet, az tudja hogy Steve Jablonsky milyen félelmetesen jó zenéket képes készíteni 😉
Tigristank
Nem sok ez. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

kicsit sok lett a szerintem ... ehh

Szerintem pedig nagyon jó lesz a játék, bár azt remélem GDI-al nem a tömeges mammoth tank gyártás lesz a legjobb tactic.Szerintem a mammothok egyébként is túl olcsók ahhoz képest hogy milyen tûzerejük van, míg a fejletebb gyalogsági egységeket elég drágák ahhoz képest hogy elég könnyen elhullanak(legtöbben egyszerûen áttapos az ember). A Nod oldal pont emiatt jobban is tetszik egyenlõre, több stratégiai lehetõséget lehet náluk használni.Sztem a graf abszolult ok, a gépem nem egy erõgép mégis reccenés nélkül fut a game, A Nod férfi "bemondójának" a hangja nagyon feelinges szerintem(youtube)

A videókkal nem is lenne baj ha történne is bennük vmi nem csak a kamárába bámulva mondanák a magukét , hanem lenne vmi akció, robbanások stb.

Sztem nincs semmi gond, ennek a topiknak ugyanúgy megmaradt a forgalma...
Csak mostmár nem itt elemezgetjük a meccseinket és nem a képek töltenek ki egy oldalt. Sztem ha vki elakad vagy vmi problémája van a játékkal nem hiszem hogy õ a Pistike vs AI meccsekre és egyéb témákra lenne kíváncsi

Most, hogy RA2, TS van a gépemen és aktívan játszok velük, valahogy nekem sem hiányzik annyira ez a mostani C&C... (AI viszont fejlõdött)

2D-s grafikával jobb lenne... és megint túl közel van a kamera... idegesítõ az egész... mind1, szar az egész úgy ahogy van...

No kicsit objektíven visszatérve a dologhoz: annyit biztos nyújtani fog, mint az elõdei... Talán történetben is lesz némi csavar az idegeneknek köszönhetõen...

Majd kiderül, meg remélem kiderül már kint is, mert kurvára pocsék ez a ködös-nyálkás fostalicska idõjárás... Napot akarok!
Muki100
Hát ez van ha nem a Klepácski csinálja 😞

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

a zenét én is nagyon remélem hogy a teljesben jó lesz, mert a demóban tényleg nulla :///

az eddigi C&C-knek hihetetlenül atmoszferikus zenéje volt, nem is beszélve a Generals fajonként eltérõ és eszmléletlen hangulatos soundtrackjeiról.