Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként ez az ion cannon elképesztõ, hihetetlenjol lehet vele rombolni...
építettem egy Missile Uplink-et de semmi hasznát se vettem edig. Mire lehet használni? Oldalt megjelent pár dolog, de elég drágák, ezeket lehet vele használni?
bocs a sok kérdésért... <#lookaround>#lookaround>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
elfolgalni?talán enginer? az ai ébként eladja az épületeit ha megpróbálod elfoglani..szal az ai nem rosz(de azért hülyeségeket is csinál)..foglalni majd max ember ellen lehet multiba😊
És ellenséges épületeket eltudom foglalni valahogy?, mert a szerelõ ember jármûveket elfoglal de épületen még nemprobáltam. (bocs a hasonlatért, ugy mint generalsban volt a katonáknál a zászlo és azzal tudtál foglalni)
Hát tényleg nem játszottam más cnc vel, a NOD oldal anyibol ismerös hogy renegade-val játszottam.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
siloba automatikusan megy a pénz(tényleg nem játszottál más cnc-vel??)
crane meg ad egy extra építõ listát(több épületet tudsz 1szerre gyártani)
De még mindig felteszem a kérdést, van valami amivel folyamatosan tudok bevételt csinálni? Mert a tébérium mezõk kifogynak (lassan termelõdnek ujra)
Tébérium siloba automatikusan raktároza el a tébériumot vagy én pakoljam bele, és a GDI nél (meg aszem nod nál is van) a daru mire jo?
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
THX , kokárdát csak nem tûzhettem ki a monitorra XD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
már el is felejtettem 😄DDD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Egyébként jonak tûnik a játék, de van pár dolog amit hiányolok belöle...
Ja és mégvalami van itt valami olyan épület vagy dolog ami folyamatossan nyomatja pézt?(pl.: black market, drop zone, haecker ienekre gondolok)
persze, biztos jó játék lenne, hiszen a TD,TS,RA1-2 csapat nagyrésze ezen dolgozik (bizony Klepacki bácsi is, szal zenével nem lesz gond) de mintha a designerek nagyrésze már nem lenne ott
jó öreg Erich Gooch kár hogy nem velük tartott
design nélkül meg....
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
én RA2be ezzel mészároltam ha azon az oldalon voltam ^^
amugy vkinek meg volt a yuri's revenge?😊
elég jó volt az is, egész uj faj
a nod légierö meg említésre se volt méltó...
most azért más a helyzet, igen erös a nod bombázó, de egyetértek, a mammut overpowered. Viszont egyszerüen orvoslható lenne (fogom is a modomban 😊) ha levennék a sebességét. Akkor még mindig erös lenne a pályán, de ahogy egy bázis közelébe érne, a tornyok játékszerévé válna, és az ember kénytelen lenne más egységet is vinni (amolyan devastator módon)
One Vision. One Purpose.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ez eddig is így volt (TS disruptor, vagy orca bomber. Nod oldalon más volt a helyzet, de itt is)
ez azert nem igaz mert ott azért kelett vegyesen vinni az 1ségeket..itt meg szinte tök fölös...mammuth öl levegõt földest meg ienek...szal kicsit imba a dolog😊
gyalogos tök igaz..semmi értelme..ki is hagyhatták volna õket ennyi erõvel..pl tibsun-ba a sima géppityus gyalogság..nagy tételbe(pár száz db xD)iszonyat nagy mészárlást rendezett...itt ennek legkisebb esélye nincs
ill harvester 1000..mindig is 1400 volt az ára😊
az a baj, hogy nagyon sok ilyet húzott meg az EA, hogy majd figyeljük a multi játékokat, és utóbalanszolunk.
na ennek mi értelme? patchenként új szabályrendszer?
(föleg ilyen triviális dolgokra kellett volna odafigyleni, gyakorlatilag ránézésre látszik hogy ez így nincs rendben, mégis így csinálták :S)
One Vision. One Purpose.
nem tudom, szerintem várjuk meg a véglegest
-az ai olyan hülye hogyha harvestert akar venni eladja az épületeit és refineryt épít...
igaz, meg a tesztelök is hülyék, mert nem figyeltek oda, hogy a refinery harvesterestül 2000, és anélkül eladva 1000, erre régebben odafigyeltek (azt hiszem a TS-ben 400 volt egy üres refinery után befolyó pénz)
-haverster 2400-at hoz nem 700-at(mert annyit kéne zöldbõl,és ezért olyan gyors a játékmenet)
abszolút igaz, spam topikban már meg is vitattuk 😊
-skirmishbe letelepített mcv-vel kezdünk
bármikor lehet undeployolni 😊
- kevés 1ség és épület van
abszolút nem értek egyet az egység oldalon, épületek közül én is hiányolok jópárat
-meg lehet nyerni 1 skirmisht 1 féle 1séggel
ez eddig is így volt (TS disruptor, vagy orca bomber. Nod oldalon más volt a helyzet, de itt is)
-imba super weapon..kicsit átestek a ló tuloldalára..ioncannon rohadt nagyot szól és területre..mindig szolidabb volt,atombomba..hmm ez pasz tibsun-ba nem volt😄 rift generator meg ugyszint imba(scrin sw)
úgyis ki fogom kapcsolni 😊
One Vision. One Purpose.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Angry mob foreva ?😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
szerintem nem generalsos éppen, és a sztori miatt meg a videok miatt érdekel azért a dolog de sejtem hogy nem lesz maradando mint a tibi.
és tényleg mission accomplished hol maradt?😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
-A multi pályák mind szimetrikusak(jópár multi video rep van és mindbe szimetrikusak...és cncbe sose voltak azok)
-az ai olyan hülye hogyha harvestert akar venni eladja az épületeit és refineryt épít...
-küldetés és skirmish végén victory kiirás és nem Mission Accomplished van
-haverster 2400-at hoz nem 700-at(mert annyit kéne zöldbõl,és ezért olyan gyors a játékmenet)
-skirmishbe letelepített mcv-vel kezdünk
- kevés 1ség és épület van
-meg lehet nyerni 1 skirmisht 1 féle 1séggel
(mammoth,tripod,avatarmstealth tank..stb stb)
-imba super weapon..kicsit átestek a ló tuloldalára..ioncannon rohadt nagyot szól és területre..mindig szolidabb volt,atombomba..hmm ez pasz tibsun-ba nem volt😄 rift generator meg ugyszint imba(scrin sw)
+- ezt nem tudom hova irjam..de az 1ség fejlesztés nekem köztes állapot
+2 féle gyártó sor az ...bár ez se volt sose jellemzõ a cnc-re ugy gondolom ez pozitívum valamennyire
+élõ szinészes átvezetõk
+sidebar
összeségébe nekem az a véleményem hogy ez a játék már nem az eredetiségról szól($)..és nagyon el lett generalsosítva..ill valamien szinten starcraftosítva
A németeknél a szigorú eröszakellenes törvények miatt a fanatikusok nem felrobbannak, hanem leteszik a bombát és elfutnak :S
One Vision. One Purpose.