6739
Command & Conquer III
-
Caterpillar #3221 Frissen telepítettem és ez lett a hála:
Nem értem... -
#3220 Falószínűleg azért nem tudjátok felrakni az 1.1 es patcht update-tel mer előtte bemásoltátok a magyar nyelvet amit devids csinált ! Nah azt töröljétek ki a Játék mappájából és úgy frissítsetek és akkor jó lesz! Aztán másolás vissza és ennyi.. -
#3219 ahhoz nem kell
úgy kell indítani
parancsikonnál a cél után beírni -
#3218 Igen de ehez kéne a cfg file!!!amit írtam h nemtalálom :) Pls mondja meg vki h holvan és akkor talán be tudnám állítani -
#3217 "de semmivel * ugyanúgy meg lehet tapasztlni a multi élményeket"
*: sem rosszabb :)) -
#3216 Hamachi arra jó, hogy LAN -t hozzon létre neten keresztül. Ez az én FAQ-m (mondjuk régen frissítettem): LINK
Van egy magyar oldala is a Hamachinak: LINK
Nemsokára nekem is 'meglesz' a játék, és majd csatlakoznék vkikhez, feltéve ha rendesen fut majd a játék a gépemen :)
Nagyon jó a háttér ebben az üzenő akármiben, mármint ahova a szöveget kell írni! -
#3215 igen, de semmivel ugyanúgy meg lehet tapasztlni a multi élményeket, mintha valaki neten játszana.
spam topic: nálam sem megy
16:9-hez meg #3099 próbáld meg, aztán tájékoztass, hogy sikerült-e :))
-
BoKK #3214 Azaz ha haverom indit egy servert fel csatlakozokrá ezzel a progival erre jó?? -
#3213 16:9 es felbontást nem lehet vhogy elővarázsolni?? Jah és pls help: Merre van a config file?? Vhogy nem találom -
BoKK #3212 Hamachi ez mi és mire való?? Engem ide dobot a google. http://www.hamachi.cc/ -
#3211 Nálam sem megy.Érdekes.... -
#3210 Ami azt illeti a hamachi az nem online , mer az csak LAN ba összeköti a gépet neten keresztül (végülis) ... -
#3209 nálam O.K. -
Caterpillar #3208 Srácok spam topiccal mi lett? Nem látom a hozzászólásokat sem a szövegdobozt csak a bannert meg a két hamachi szoba címét/jelszavát! -
#3207 google :) -
BoKK #3206 Hamachi(n)??? Az mi ??
-
#3205 próbáld ki hamachin és alkoss véleményt magad;) -
BoKK #3204 Ok thx. És szerintetek neten izgalmas és jó játszani?? -
#3203 Ha neten akarsz akkor vedd meg az eredetit , máshogy nemlehet! -
BoKK #3202 Haho valaki tud neten játszani vele?? -
Newfronter #3201 Ne légy már ilyen, itt mindenki a közösségért tesz jót, ha valakinek van problémája, próbálunk rá választ adni. Csinálhatsz mást is, de nem kötelező, ha tudsz segíteni más problémáján az is ér ennyit, ha elakadt valaki vmiben, és te válaszolsz neki. Ezért van a fórum. -
runner78 #3200 Valaki tegyen be sceenshot-okat a magyaritás utáni állapotról...
köszi -
#3199 Jaja pontosan :( -
#3198 ezzel egyetértek, nekem az inetrnetszolgáltatóm használ NATot, ezért mire bármit le tdnék szedni rapidshareröl,eletelik egy örökkévalóság... -
#3197 az jó lenne
megköszönném -
#3196 ja nem is számitottam másra tőletek
már az elején utáltatok
akkor mehet a szobor
meg én is el innen
-
#3195 Akkor elküldjem a gmailes emailedre? -
BoKK #3194 Ti tudtok neten játszani vele??? Vagy azt csak az eredetivel lehet?? -
#3193 Szörnyű, most mindenki mást fog isteníteni. Szobrot állítunk neki téged pedig elfelejtünk. Ez van barátom.
Valaki be tudna rakni pár SCRINshotot? :P És milyen a scrin EVA? -
#3192 Az hogy nem tudom letölteni, mert egy koliban vok, ahol mindenkinek ugyanaz az ip-je kivelé ezért már tulééptem a letöltési limitet és még egyszersem töltötteem le -
#3191 mi rajta a képtelenség? -
#3190 Pedig tegnap már adarabos patchből sejteni véltük hogymegoldahatóü valami magyarositás dolog... -
#3189 Csak szar hogy több napja szenvedek vele és más avatja ke a babérokat azért, mert amikor emgjelent a patch éppen aludtam! -
BoKK #3188 Nektek eredeti a játék??? Vagy másolt?? -
weky #3187 Köszönöm a segítséget, nekiesek a pályának! :) -
#3186 Videokra a feliratot csak a rendes magyar verzióból lehet majd kiszedni sztem, de addig ez is nagyon jó, akinek kell az használja! :) -
#3185 utólagos engedelmeddel FAQ :) -
#3184 Máshova nem tudod feltenni, mert képtelenség letölteni -
#3183 Tudom, ezel küdök már 2 napja -
Newfronter #3182 Először fegyveresekkel védd be a 2 hidat, ezzel letudtad azt az oldalt, a jobb felső sarokban van a tankgyártó ellenség központja, de mielőtt letámadnád őket, kiépíted a védelmet a bázis körül, pitbullokat és rakétavetős gyalogosokat gyárts elsőnek, utána mehetnek tankok, na abból jó sokat gyárs, ha ez megvan akkor elindulsz és beszorítod őket ott fennt és letámadod a bázisát. ha ez megvan, akkor minden erődet a 2 hídhoz csoportosotíd és még rá is gyártasz egy keveset. Elsőnek menj be a NOD bázisra és pucold ki őket, ha megvan akkor menj az MCV felé és pusztísd ki az ellenséget minden házból, utána akonvojt vidd be a bázisodra és kész, utána még lesz egy bázis a jobb alsó sarokban, azt meg rád bízom hogy írtod ki őket, na az egy elég tökös bázis, kell egy jó taktika hogy kinyírd őket, de ez sem nehéz.
Húh remélem elegendő magyarázatot és segítséget kaptál.