Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
Köszönöm szépen. Tisztában vagyok vele, most (még) egy Geforce 7600 GT csücsül benne, de mivel úgyis jön az érettségi, és már szinte mással nem is játszom mint C&C játékok, ezért egy idõre lemondok róla. Aztán majd veszek vmi 8600-ast nyáron 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Valószínûleg menni fog, mivel max 30 fpssel megy a game, annyit meg talán az is elbír (legfeljebb nem 1600-ban játszod). Ettõl függetlenül az egy nagyon gyenge kártya egy olyan géphez...
BiG G
Hali, egy kis tanácsot kérnék! Kissebb nehézségek léptek föl, ezért el kell adnom a videókártyám, helyette egy Geforce 6200-at vennék, mint köztes megoldás. A gép amibe kerülne: 3.2 GHz Intel P4, 1 gb memória (a sebesség szempontjából a többi lényegtelen)

Szerintetek fog futni medium grafikán elfogadhatóan?

Cobra.
Kipróbáltam a demot és nem vagyok elájulva tõle. A kameramozgatás elég katasztrófa, nem lehet eléggé kizoomolni, a demo skirmish pályája meg viccesen kicsi. A fullban is ilyen kicsi pályák vannak?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

a_n_d_r_e_w
Én azt tapasztaltam, hogyha nem építem körül a mezöket, akkor hamarosan harvesterhiányban fogok szenvedni. (ezért is költözök komplett bázisostúl valamelyik oldalsó szigetre...)

habár meg kell hagyni, az EA-s srácoknak sikerült a CnC-s történelem legbugyutább harvester AI-ját összehozni (az ember azt hinné, visszfejlödni csak nem tudnak, de rámcáfolnak mindig 😊)

mindez azért érdekes, mert ez és az útkeresö AI egyszerüen borzasztó, cserébe a támadó AI elég jó, és tényleg meglátszik a különbség a stílusokon. Valahogy az az érzésem, hogy ezekre nem fordítottak idöt

One Vision. One Purpose.

Tuvok
Ó az nem baj !

Ai mennyire piszkálja a haverstert ? Megint csak RA2 vs. TS, elõbbiben rendesen védeni kellett, utóbbiban átballag az ellen bázisán anélkül, hogy rálõnének (az egységek, védelmi épület lövi persze) .

a_n_d_r_e_w
szvsz a demóban sem kevés, és mindössze 4 mezö van 2 játékosra, az nem túl sok
TS-ben egy 1vs1 pálya akkora volt, mint itt a 4vs4 😛
ha nagyobb pályán jut 3 mezö egy emberre, akkor nem lesz gond

szerintünk épp az hogy sok (nem a tiberium, az értéke)

One Vision. One Purpose.

Tuvok
Szerintetek van elég tiberium ? A RA2-vel mindig az volt a problémám, hogy rögtön elfogyott az érc, pláne hogy a szövetséges harvester vissza is teleportált . A Tibsunban még egész tûrhetõ mennyiség volt, azaz nem fogyott olyan gyorsan .

a_n_d_r_e_w
Apologies accepted, Commander 😉

jó nosztalgiázást 😉

One Vision. One Purpose.

BiG G
Meggondolatlan felkiáltás volt, ezúton kérek elnézést a TS közösségtõl. A 2331-es számú hsz kizárólag a magánvéleményem tükrözi. Now, are we cool commander? 😊

A bónusz diszkkel meg csak az a bibi, hogy amit én leszedtem, azon nem volt rajta a C&C1, így elõástam a First Decade-t, így pedig egy nosztalgiázós C&C délutánba csaptunk át... Idõtöltésnek mielõtt megjelenik a C&C3 végigviszem a két C&C-t, tehát az elsõ részt és a Tiberian Sunt, így adózva a Westwood emlékének (RIP).

a_n_d_r_e_w
egyáltalán nem úgy hangzott (ellenben a mondat másik felével), csak próbáltam rávilágítani, hogy neked nem tetszett az nem egyenlö azzal hogy szar, na de mind1

bonus disc: akkor azért volt olyan ismerös, asszem januárban már egyszer kikerült netre (BTW én is úgy tudom, hogy a preordereseknek járt C&C gold)

One Vision. One Purpose.

BiG G
a saját véleményemet kinyílvánítottam, nem szabad?

egyébként meg pre-ordered bonus disc, tehát akik megrendelték, azok kapták ezt ízelítõként.

elég szépeket offoltatok...

sztem belehetne fejezni 😊

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

reméljük a legjobbakat a cnc3-nak..nekem a taktikaval nicns bajom..lehet benne variálni de...de...nem tom..valhogy nem érzem értelmét..látom hogy a multi mammuth,tripod és avatar spam-bol fog állni mert ezek annyival erõsebbek mindennél hogy nincs értelme mást gyártani..meg ez a tulzott nagy harvester tiberium gyüjtés..nekem ezt nem fogadja be a gyomrom..ea nagyot akart alkotni..de....szal értitek...2 pozitvum van a game-ba nalam...a graf(igaz nekem elég szar de fullon rohadt szép),és hogy megy tovabb a story..de semmi több..
Muki100
Nekem bejött az összes CNC rész a generalst és TS-t kivéve. Egyszerûen nehezen bírja befogadni a gyomrom a mai napig a TS látványvilágát és játékmenetét, ha picit másképp lenne tálalva ugyanaz ami valóban a játék mögött "áll", jobban szeretném. A RA2 például nekem sokkal jobban bejött pedig csak kozmetikai változások voltak benne (nomeg irányítási a lenti gombsorral) nem? Pedig nem vagyok finnyás a játékok grafikájára, RTS-eknél meg fõleg nem, én a DOS-os CNC1-et is nagyon bírtam, de a TS egyszerûen ronda és rossz. Az egyetlen pozitívum nekem az volt, hogy jó videók voltak benne.
Az új részt a demo alapján elég semlegesen várom, de lehet ha jobban és szebben menne jobban tetszene, de ezért nem a játékot kell okolni elsõsorban. Picit az volt az érzésem mintha egy remake jönne, de aztán ez elmúlt, pláne, hogy a történet is rendesen tovább megy és jönnek a scrinek.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

a_n_d_r_e_w
te szaroztad le 😉

Bonus disc: leszedtem, megnéztem, szvsz fake
- csak olyan videók vannak rajta, amiket eddig is láttunk
- ami van videó, az is csak sneak peak meg preview, hogy majd lesz a DVD-n
- nincsenek rajta a wallpaper contest nyertesei
- ha valakinek megvan a bonus DVD, és felteszi netre, annak megvan a síma játék is, miért nem teszi? 😊

One Vision. One Purpose.

BiG G
1. Nem fejeztem be valamiért a mondatot, a fejemben így nézett ki: ...de késõbb az eladott darabszám a Westwood-ot igazolta, mivel a Red Alert 2-t nagyobb példányszámban adták el, tehát jobban bevált a pörgõsebb játékmenet.

2. Nem tudom hogy azonos idõmennyiség alatt mennyit adtak el a Red Alert 2-bõl, de biztosan többet. A Tiberian Sun rétegjáték, a hardcore c&c-seknek okozott örömteli perceket, míg a Red Alert 2 az RTS-re fogékonyabb nagyközönséget célozta meg.

Szvsz teljesen felesleges azon vitázni hogy melyik jobb. Van akinek ez, van akinek az a favoritja 😊 (attól függetlenül hogy mennyit adtak el abból, vagy ebbõl, hogy milyen is volt, a lényeg hogy azzal játszol amivel szeretsz)

a TS nálam best of marad (Y)

a_n_d_r_e_w
de az eladott darabszám a Westwood-ot igazolta
csak két észrevétel, aztán le is zárom a témát, mert toál szétoffolódik a topic 😊
1. miben igazolta? ha ök úgy gondolták volna, hogy a TS nem jó, sose csinálják olyanra, és a RA-et sem a helyettesítésére készítették, szóval tényleg nem tudom mit igazolt, maximum azt, hogy ök tudnak jó stratégiákat csinálni
2. 1999. júliástól kb 2000. áprilisáig eladott 1.5 millió példány TS csöppet pont az ellentéte annak amit mondasz 😛

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
nincs baj a pörgöséggel, hacsak nem az az egyetlen cél, és nem megy az atmoszféra rovására (mint ahogy az EA most csinálja, hogy gyakorlatilag addig kurtítja a lehetöségek számát, amíg nem csak egy-két fajta taktika marad mint lehetöség)
kíváncsi vagyok meddig marad életben a játék, de erösen kétlem, hogy akár megközelítené mondjuk pl a starcraft életkorát (de azon is csodálkoznék, ha bármely volt WW játék életkorát), és erösen remélem hogy az EA pofára esik a sok világrengetö ötletével együtt

One Vision. One Purpose.

lehet..sztem cnc3 totál más irányba ment mint szerettük volna..kiv leszek a ra3-at mennyire szarják el..(a keménymag meg tiltakozik a cnc3 és az ea ellen!!!igaz fiúk??!!!😄😄😄)ea sose értett az igazi átütõ sikert érõ játékokhoz..most sincs ez máshogy..eredetit nem tud alkotni...

blizzardról meg annyit hogy õk meg a gamesworkhsop warhammer 40.000 nevû táblás játékát lopták el és ültették át a saját világukba..az eredmény magáért beszél..de az 5let nem az övék...
BiG G
Így van, a Red Alert-ek pörgõsebbek voltak mindig is, fõleg a RA2, és szerintem nagyon jó hogy a C&C3 is pörgõsebb lett. Lehet pörgõs játékban is taktikázni, sõt igazán olyankor élvezetes a taktikázás, amikor kevesebb idõd van átgondolni, megfontolni a dolgoakt, azonnal kell döntened - ez jobban jelenvan egy pörgõsebb játékmenetben.

A keménymagnak lehet hogy jobban tetszett a Tiberian Sun, mint a Red Alert 2, de az eladott darabszám a Westwood-ot igazolta, a RA sorozat sikeresebb volt mindig is, mert az emberek jobban szeretik ha zajlanak az események.

Ettõl függetlenül sok olyan hibája van a Tiberian Sun-nak, ami miatt igazán csak a keménymag maradt mellette. Bugos rettentõen, neten szinte játszhatatlan, és a kezelése nehézkes, majdnem ugyanannyira, mint a C&C1-nél, miközben kijött a nagy rivális Starcraft, és köröket vert a Westwood összes játékára... a cég becsületét pedig a Red Alert 2 hozta vissza.

a_n_d_r_e_w
a CnC keménymag szerint (elég elolvasni bármely fórumot, mindenütt van belölünk jópár 😊) épp az ellenkezöje az igaz.
És éppen ez volt a szép Westwoodtól. Hogy megcsinálta a CnC sorozatot, majd megcsinálta azoknak, akiknek nem jön be ez a stílus, a RA-eket (és azok mindig az elözö CnC-re épültek, így nem volt nehéz kijavítani azok hibáit)

Szóval mindig is létezett a singleben erös CnC, és a multira kihegyezett (trendi módon hívhatnák fast, fluid és fun) RA (ezért nagyobb a arajongótábora is)
Na de az EA most megfordította a dolgot, FFF-et csinál egy CnC-böl. Ezért van mindenütt felháborodás. Skaggsnek volt igaza (bár akkor még ezt nem ismertem fel) mikor RA3-at akart csinálni ehelyett. Lehet ö már tudta mik az EA szándékai. De ugye szegénynek "családi okok" miatt mennie kellett....

One Vision. One Purpose.

BiG G
megvan a maga depressziós hangulata, ez némelyeknek bejött, de a többségnek nem. túl nehézkes az irányítása, redalert 2 ilyen szempontból sokkal jobb volt.

a_n_d_r_e_w
nem szarozni a TS-t, bestest játék a világon. maradjunk annyiban, hogy nem a te ízlésednek való...

One Vision. One Purpose.

Kontrakcio
de akkor is részemrõl nagyságrendel viszi a pálmát a c&c1 =)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

BiG G
c&c1, redalert1-2 király még mindig 😄 többi sajnos így évek múltán is ritka szar 😞 fõleg a renegade, de a tiberian sun-tól is a szõr felállt a hátamon...

Kontrakcio
dacade, de sokan panaszkodtak az "legális" csomagra hasonló problémák miatt... azt nem értem h miért nem tudnak kiadni egy normális csomagot, nem tartana semeddig!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Muki100
First decadet próbáltad vagy az "eredetit"?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

a_n_d_r_e_w
virtual pc, és arra egy 98 vagy egy millenium talán
hátha azokon jobban megy

One Vision. One Purpose.

Kontrakcio
én má tul vagyok rajta, leszedtem... csak nekem a c&c1 az akadozott a RA1 el együtt + a yuris revenge állandóan kilép hibaüzenettel mikor betölti a pályát:S

vkinek vmi 5let?

BiG G
Andrew-nek van igaza, abban benne van mindegyik, azt nézd meg. Ez a pontos neve azt hiszem: Command & Conquer The First Decade

Egyébként meg rossz volt az nfo, nincs benne a c&c1, megyek leszedem énis a first decade-t 😞

a_n_d_r_e_w
inkább keressd akkor a first decadet, abban benne van az összes (lehet próbálgatni CnC, RA, TS, RA2, és akkor te is értenéd miért nem CnC a generals 😊)

One Vision. One Purpose.

gabo91
tudnál adni linket? Mert akkor végigtolnám a cnc 1-et (legyen valami fogalmam cnc röl)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

BiG G
énis, végig is nyomom a C&C1-et mégegyszer 😄

ColdFire
kell a ráknak, jáccani akarok 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

BiG G
Felkerült a netre a plusz tartalmakat hordozó "bonus disc", nagyobb torrentoldalakról már tölthetõ.

Az nfo-ból:
"Yes i know this dvd is only 600ish MB. I was surprised too!
This is the bonus that you get when you pre order Command & Conquer 3

There are trailers, and behind the scenes footage. + The Extra Walpapers.

This package also came with the first Command & Conquer game....
but i know everyone has atleast 2 copies somewhere

Enjoy this DVD."

Tehát a játékból trailerek, hogyankészült-a-játék videók, háttérképek, és a Command & Conquer 1 ajádnékba.

Gerbill
Mert megilyednek tõled a scrinek és hazamennek.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

GregSB
Ejj, jöhetne már márc 28, kezd unalmas lenni az egyetlen skirmish pálya 😊

Sephi
Mert nagyon ugyes vagy!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tigristank
Mert õk alapból nincsenek benne a demóban.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

gabo91
Mért van az hogy ha scrin re teszem a ellenséget akkor pályainditás után kiirja hogy nyertem és vége a pályának?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

itt a pont..kis szikra..és nem nagy..-.-
BiG G
leszámítva azt a csekélységet, hogy ezek a tények a kurvamindegy kategóriába tartoznak 😄 a C&C3 jó lesz/lett, ennek örüljetek, hogy egy kis szikráját visszahozták az eredeti C&C1-es hangulatnak😊

a_n_d_r_e_w
leszámítva azt a csekélységet, hogy az nem a generals motorja, hanem az emperoré és a renegade-é... 😛

One Vision. One Purpose.

Már leszámítva azt a csekélységet, hogy láthatóan a Generals motorja hajtja mindkettõt...

nézd a jó oldalát..szép kerek szám a 100😄
100 hozzászólásban sikerült kitárgyalni hogy a Generalsnak a C&C-hez semmi köze? XD

gabo91
Ja de kicsit költségessek, akkor inkább az ion cannonra pazarlok pézt

igen arra jó csak..megkapod azt a 2 extra erõsítést...