6739
Command & Conquer III
  • sonka18
    De hogy hamachival?Ma már prószáltuk de nem tudtunk a joint-ra nyomni...!
    Elmondanád?
  • NeBby
    Nah végre lenyomtam a GDI hadjáratot (Nehéz szinten) .... Semmi extra nincs a végén , azé' többre számítottam De azér fasza játék
  • Karez
    Emberek egy kérdés... a magyarítás átbuherálás működik a kane editon-al is? Bár ha igen van egy olyan érzésem az a oldalanként 2-2 új egység neve megmarad de nem nagy gond túlélem....egyébként haveromnak kell majd ez a magyarítási buhera nagy cnc fanatik.
  • ronhaven
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    20millio ember meghal, Michael Ironside aszondja szegyelld magad, Lando Calrissian kirugja, es mondja nagy jovod lesz ömellette. teend

a "jo" veget mondja el nekem valaki spoilerbe lecci
  • fsgh
    ISTEN ez a játék:))) reggel óta ezt nyomom:P Gdi utolsó pályájával küzdök...ahol választhatsz hogy tiberium bombát dobod-e le vagy megküzdesz az ellenel...(ha az elsőt tenném meg akkor vereség lenne??)
  • Csero90
    Hamachi...
  • sonka18
    Sziasztok!

Valaki lenne olyan rendes és elmondaná hogy hogyan lehet ezzel neten keresztűl úgy játszani hogy nincsen eredeti játékom??
  • Shiwo
    (274 új üzenet)

fú..valaki összefoglalná pár szóba a lényeget ? :P
    nahjó..megeléxem 1-2 válasszal..pl. hogy érdemes-e feltenni az 1.2-es patchet, illetve már tudjátok-e ,hogy lehet betenni feliratot a videók alá...
  • bestyen
    Ti hogycsináltátok meg a 2.küldetést amikor a pentagont kell megvédeni???Amikor le akarom rombolni a NOD-ok bázisát akkor állandóan kiirtanak. Próbáltam úgy hogy mindenkit oda küldök és úgy is hogy csak az APCket küldöm oda vagy csak a lövészeket. PLS valaki segítsen.

Előre is THX!
  • a_n_d_r_e_w
    azoknak akiknek eredeti van és mégsem tudnak online játszani:

Message from the Executive Producer, Mike Verdu:

While I’m delighted that people are having a blast with the single player campaign and skirmish modes of the game, I’m disappointed that we’ve had some teething problems with the online multiplayer. Most of our customers are able to play on-line, but I know that a number of you are having trouble - and I owe you an apology. Some of you can’t connect to C&C Online and others are having issues once on-line. This is unacceptable, especially for a product that we designed for competitive multiplayer game play. I am sorry that you are encountering problems and I want you to know that the development team is working very hard to understand the issues, fix the bugs that affect the largest numbers of people, and roll out patches as quickly as possible.

We have issued one patch already and we have two more in the works. I believe we have a bead on the issues that affect the most people and I expect that we will solve these problems in a matter of days.

Just to be clear: Not everyone is having problems playing on-line… the majority of people are able to get online, play games, and a have a great time. For those that are having problems, please bear with us. We will fix these issues and make C&C the great online multiplayer game it was designed to be – and we ask for your patience as we work through the issues.

Mike Verdu
    Executive Producer
  • TVelvet
    Azon gondolkozom, vajon Kane meghalt az ionágyutól a templómába? mert amikor a Nodokkal voltam elvileg lemenekült.
  • Sas6
    nem kell. mehet egybol az 1.2
  • urbijoe
    ha csak az 1.2-es patch-et rakom fel az elég,vagy kell az 1.1 is?
  • Muki100
    ez 100%, minden C&C kivéve a renegadet kapott, és pont az EA hagyná ki? Meg amikor kérdezték Kanetől, hogy mik a tervei a közeljövőben most, hogy befejezte a forgatást mondta, hogy hát a kiegészítő videóinak forgatása :D
  • Sas6
    én nekem is de semmi... :O :)
  • a_n_d_r_e_w
    nincs plussz egység, csak a kommandó egységek másképp néznek ki. ennek mi köze lenne a multi játékhoz???
  • Kindred Blades
    Az a pálya marha egyszerű tud lenni, a trükkje az, hogy hagyd ülni a mérnököket a lyukban, és előbb szedd össze a többi egységet. kapsz pár rakétást, kiszemelsz egy területet, ahol van épp épület, beülteted őket, és a többi kiszabadított katonát az épület környékén lepakolod, innentől kezdve a repülőkkel, és arratévedőkkel nem lesz gondod. Utána jöhetnek az mérnökök, berakod őket is közéjük, commandoval kiírtod az elfoglalható gdi bázis környékén patrolozó ellenséges kékségeket (ekkorra már bőven megkapta a kis csillagját, azaz meggyógyul, ha valami baja esne). A többi épület is simán bevehető így, a kommandós pucol, a mérnök pár méterrel lemaradva mögötte, szép nyugisan el tudsz foglalni mindent, a lényeg az, hogy amíg erre figyelsz, a többi mérnök védelem alatt álljon. Ha a bázisod már megvan, onnantól egyszerű. Normal fokozaton egy egységet sikerült vesztenem.

Másnál is előfordult, hogy egységvesztés nélkül végezte ki valamelyik pályát, és a Unit Kill/Death ratio 1 lett? :D
  • LegionarR
    Én semmi hasonlót nem láttam a játékban, pedig a Kane van meg...
  • Sas6
    Vagyis plusz egység skin.. Erre pontosan nem jöttem még á milehet... valaki rájött?
  • Csero90
    Meik a plusz egység? kinél mi?
  • Dénes é
    ez az amikor az elején 1 db kommandósod van és azzal kell meg keresni a többi embert és erőműveket meg az ellen épületét kell elfoglalni
  • Randelz
    Remélem hogy majd a tiberium wars is kap addont mint a generals
  • Rage47
    én a kane-el
  • Sas6
    Amugy itt midneki a Kane Editonnal játszik?:) Mert pl ha letöltök mási kverziot akkor abban nem lesz pl +1 egység midnen népnél mint a kane editonban. Szal ha mási kverziot toltok le akor nem tok játszani a tobbiekkel. Szal ti meikel jatszottok?:)
  • Sliders
    studgart az a pálya mikor van egy kis bázisod, és erőműveket kell elfoglalnod.. majd hazavágni az Alienek Construction yard-ját? Ha az, akkor én ott a következőt tettem:
    Legyártottam 5 tankot és egy csomó rakétást meg riflemant... lent van egy tibérium furó torony azt foglald el, meg egy bazi nagy tiberium siló....
    ha ügyes vagy az öt tank elég lesz. Én a tank gyár mellé tettem őket, egyből tudják szerelni, a raksisok, meg a rifle manok meg elöbb utóbb csillagos veteránoká avanzsálódnak a tankokkal együtt. Aztán elöbb utóbb a gép abbahagyta a bázisom támadását... nem jött több ellenfél... Érdemes APC-ben szállítani 3-4 tank kiséretében a mérnököket és elfoglalgatni az erőműveket, majd szépen a végén lerohanni a nem túl nagy bázisát.... addigra annyira megerősödsz hogy böffentés lesz :D
  • kejki
    De miért nem játszik senki? A 2. Hamachi szobába vagyok de mindenki offline. Dobáljátok ki az inaktivakat legalább, hogy be tudjon jönni aki jászania akar.
  • Dénes é
    én azt a pályát de utálom. most fogok nekiálni 3szor
  • Sas6
    jaja télelg fasza game:)) Az idegenek naon faszák :DD
  • fsgh
    nagyn király amúy a játék:) Stutgartban vagyok és aprítom az idegeneket:P
  • NeoMaN
    Tán ha visszavennéd a húzott procit....
  • ronhaven
    a foldon uszo fekete foltokat mivel lehet kikapcsolni?
  • Rage47
    ezzel azért nem mernének szembeszállni :D
  • nando42
    © the1gabor
    ma 14:34 | privát | válasz erre | #3680

mi az, hogy nem találtad!? egy lapot kellett volna visszalapoznod!

tegnap 19:19 | privát | válasz erre | #3544
  • Sas6
    F.A.Q.
  • the1gabor
    Hi!
    Pls irjátok le a linket honnan lehet a magyarítást leszedni a játékhoz! Nem talaltam a linket a forumban:( Kane-s re teszem fel az nem gáz?
    Elöre is kösz.
    THE1Gabor
  • Sas6
    Jaja egyetértek. Mi a szarért nemlehet csatlakozni mindig kidob stb....
    Meg sárga vagyok.. Pedigh semmilyen blok nincs bekapcsolva:@@@@@
  • fsgh
    csak maga a látvány:) a legjobb dolgok vannak együtt:)
  • TVelvet
    Ez a hamachi egy rakat szar, már elnézést... Itt probálkozok már 2. napja hogy lehessen multiba tolni még egy rohadt meccset nemtuttam tolni.. mindig időtullépés, vagy simán indítás elött kibax
  • Sas6
    Aham értem köszönöm szépen majd még menézzük.!!
  • Sliders
    Én a falat nagyon hiányoltam ajátékból.. az nagy feeling volt... áttörni majd támadni az ellent.. most nem lehet építeni.. kár.. régebben volt. Nagyon nagy segítség volt, hogy feltartsa az ellenfélt :)