6739
Command & Conquer III
  • a_n_d_r_e_w
    azt hallottam, hogy Vista alatt a creative drivereknek gondjai vannak, próbáld azt frissíteni
  • alma2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pedig ketfele vege van. Kulonbozo videokkal.

• The Garrett
    ugynezki akkor ebbol a dvd5 verziobol kimaradt a hang :P fasza akkor szedhetem a 8.2gigast :P
  • oregon1987
    Nekem is az a problémám hogy átvezető videók közben nincs hangom! Meg amikor a jobb sarokban pofázik a csaj azt se lehet hallani! Az öszes többi dolgot hallom rendesen! :-(
  • beatz
    a jo kis korokre osztott vilaguralom =))
  • The Garrett
    * most nezem az van nfo ban hogy a francia meg a nemet nyelvu nincs benne :S angol még lehetne ^^
  • The Garrett
    de az a verzio. Nem mondod hogy abban alapbol nincs? :S
  • maniac001
    Tapasztalta már valaki, hogy ha a vga driverben az antialaising alkalmazásvezéreltre van téve, a játékban pedig 2x-esre akkor homályos a játék egy kicsit? Nem zavaró, csak gondoltam megkérdezem. Nekem ezt 7800GT karival csinálja. Drver a legfrisebb, nem tudom a verziószámát. Valaki tapasztalt ilyet? ATI karival esetleg?
  • Mikiller
    LoL! Hát ezt nem tudtam, de annélkül is végig lehet nyoni ezexerint Igaz, hogy vagy tizedjére sikerült normálon.
    Thx!
  • Shiver
    pass, nálam nincs gond, talán nézd meg a candc hivatalos honlapját ott keresd meg a fórumot és szörcs benne hátha írta már vki

valóban dune 2 volt még :)
  • DummyBoy
    Nekem meg Dune 2 :)

Kérdés: 1.03-nál járunk és Vista + Audigy-nél még mindig megvan a gond ... pár perc után elhallgat a játék ... Watafak??? Valakinél volt ilyen? Vagy nem olvastatok erre valamit? Már vagy 40 kül. beállítást kipróbáltam, eddig sikertelenül :( Valaki jutott valamire?
  • Shiver
    legalábbis azt hiszem bár rémlik vmi mintha lett volna
  • Shiver
    huh nekem első stratégia még a Civilization volt :)
  • TomDantes
    Akkor jó!
    Mondjuk a Red Alert 2 már nekeim is csak kellemes emlék. Az első stratégiám volt. Ha jól emlékszem az oroszokal valamivel kevesebb mint egy délután kelett a tetjes győzelemhez.
  • Shiver
    nem olyan rövid, hosszab szerintem mint a red alert ,bár emlékeimbe örzöm már csak azt :)
  • savoo
    Véletlenül nem a DVD5-ös verziód van?
  • TomDantes
    Végre megszereztem és kipróbáltam és hála istennek nem fagy le mint a demo.
    Megcsináltam néhány pályát, és az a véleményem jó lett a játék.
    Sőt! Igaz nincsenek benne olyan nagy csavarok, meg semmi különleges extra de épp ez a lényeg! Oly rég vágyam már egy normális simas pörgős jó hangulatú stratégiára.
    Annak idején a Red Alert 2 tőt legaláb tucatszor vittem végig mind két oldallal, hát űgy tűnik ezt is legalább ennyiszer végigtolom majd.
    csat attól félek ez is olyan rövid lesz mint a Red Alert volt,de sebaj a hangulat mindenért kárpótol.
  • The Garrett
    #3161 : erre a problemara talált már valaki megoldást?
    visszaolvastam de csak kérdés van, megoldások nélkül :S

idezem:"Más is találkozott olyan problémával hogy se az átvezető videók alatt nincs hang se akkor amikor a csaj megjelenik a sarokban küldetés közben és próbálna mondani valamit. Minden máshol van. "
  • Eagl3
    Mert áram alá kell helyezni őket.
  • alakulat
    Hi!

van egy kis problémám. mégpedig az h feltette a 1.03patch-t és utána magyaritottam aztán tudtam is vele játszani tegnap, de mikor ma beléptem a game ba hibával kidob(cnc3game.dat ezt jelzi ki h hiba 10különbözö hibát ir) mikor a mentést betölteném és csak akkor dob ki ha mentést töltenék be. vkinek vmi ötlete??
    előre is köszi
  • Mikiller
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az utolsó GDI zérópontos pályán nálatok is az a vége, ha ledobjátok Tibériumbombát, ha nem , hogy 25 millió ember meghalt stb. és a főnök legszivesebben lefokozna?Kipróbáltam ledobva is és nem ledobva is és mindig ugyan azt azokat a videokat adja be.

• Mikiller
    Nekem a Horvát pályán az ott lévő ágyúk be sem kapcsolódtak, hiába javítottam az erőműveket és őket is.
    Be lehet bekapcsolni?
  • JTBM
    Csillagos APC-t úgy lehet könnyen kinevelni, ha az ember nem lövi ki az ellenfél barakját, hanem ott hagy egyetlen APC-t. Ahogy gyártja a NOD a gyalogságot, az APC kilövi, általában még sérülést sem szenved és jópár gyalogság után tapasztalt lesz. Ezután lehet odavinni a másik, tapasztalatlan APC-t. ;-))) A bázist védő APC-k is csillagosok lesznek...
  • JTBM
    A horváth pályát én másodszorra csináltam meg, a következő taktikával:
    A bázison csak a 4 ágyú van bekapcsolva.
    Légitámadás ellen 4 APC védi a bázist rakétásokkal a 4 kikapcsolt légvédelmi torony mellett.
    Gyalogság ellen 4-4 APC gyalogsággal megpakolva védi a bázist.
    A 2-2 ágyút, ahogy lehet, megerősítem tankokkal.

Ezen a védelmen nem tud átjönni, ha az ember odafigyel, vesztesége sem lesz.
    Utána lehet egy támadó csapatot összeállítani és kiszedni a bázisokat.
  • JTBM
    A GDI-nál lehet hívni transport-ot, 500 Cr-ért. A horváth pályán az utolsó légierős bázist érdemes a földről kinyírni. Kell hozzá kb. 4 tapasztalt (önjavító) APC rakétásokkal és kb. 4 tapasztalt predátor. Sajnos a Mammoth tankot nem bírja el a transport, úgyhogy azok nem jöhetnek...

Általában érdemes legalább pár tapasztalt egységet kinevelni, mert ha már megvannak, azok vihetik el a támadásokban a találatokat, a többi pedig nem pusztul meg,, így gyűjti a tapasztalatokat. Nekem a horváth pálya végén volt már kb. 10 csillagos egységem...
  • jocika
    Én azt csináltam, hogy a bázis elötti kerek platformra felrepítettem a zónakatonákat és a NOD csapatok öket támadták. Persze nem tudták elérni, úgy hogy a végén kismillió nod egység keringet a platform körül. Addig míg ezt játszották, addig kiépítettem a bázisomat, csináltam 5-6 mammutot és utána azt hiszem darálás.
    Íziben sem megy?
  • greenvelvet
    Hello!

Valaki megtudná mondani hogy verjem meg egyiptomban alexandriába a gépet? mert nem tudom leverni
  • maffioso
    egészjó a game én is felraktam
    haverral probáltuk hamachin 2v2ben mediumon hát rendesen kikaptunk
    aztán 2v1ben hardon már nyertünk de ott is megizzadtunk mert az elején hatalmas rohamokkal támadott az ellen és csak győztük állni a sarat
    aztán a tripodjaimra már nem tudott kellő erővel válaszolni:P
  • bigapó
    szerintem nálad is az van, mint nálam volt. nem robbantotta fel véletlenül az öngyilkos terrorista-osztag a barakk-ot?
    nekem igen és ott megállt a progi. semmi hibaüzi. szerintem bug, mert mikor újrakezdtem a játékot és figyeltem a barakkra, akkor már továbbment:)
  • Rusy
    ja pár pitbult is csinálhatsz hátra az jó tankokra..
  • Rusy
    Mindenféleképpen előszőr a bázisokat nyomd le, legfőképpen a tankbázissal kezd jobbfölsősarok, 2 légvédelmet kapcsolj be mondjuk átlósan, meg egy két géppuskás tornyot, meg 1-2 tankelhárítót, csinálj sok géppuskást apcbe, azzal védd a bal oldalt, 3-3 tankal meg védd a jobb oldalt, meg csinálj még 1 aratót, ha van 15 tankod meg 1-2 apc, akkor mehetsz a tankbázisra, azt lenyomod, akkor kb 5 apc tudja írtani a gyalogosokat addig+ a torony, utána gyártasz még embert, és lenyomod a gyalogos bázist, majd a főépületért mész, csinálsz repülőbázist és lenyomod ajobb alsőban, a repcsibázist...

Valaki említette, hogy nem tetszik neki a játék és hogy szar eladná, ha magyar én 5 ezret adnék érte...
  • AlexCross
    a Nod egyik pályáján, nevezetesen az első Dél-Amerikában játszódón, nálam nem volt "háborús köd". ez bug és élvezzem, vagy ez a pálya sajátossága?

egy érdekesség: Németország az Észak-Európában van. de akkor Dániától északra az már mind odaát van náluk? minket meg jól palira vettek a földrajz tanáraink?
  • Fery21
    HI olyan kérdésem lenne hogy a Horvát pályát hogy lehet meg csinálni mert már több féle képpen is probáltam de mindig lenyomtak.Valaki ha tud adjon tanácsot.Ha lehetne mailben. [email protected]

KÖSZ
  • szapor
    én is ott tartok amikor a Nodoknál ott azt a rakétás pályát megcsinálom akkor utánna mek a másik feladatra beszél a pali meg a csaj vége a bejáccásnak és vissza hozza az ablakot :S Mér van ez pls help
  • Truck Driver001
    Estét emberek!Lehet én vagyok nyomi,de már az első küldinél [GDI kampány] elakadtam!:D
    Elfoglalom a bázist,megcsinálom a 3rifle squad-ot,aztán kész!Nem adja tovább a feladatot!:(
  • fsgh
    segítsetek plz! Nod küldi Austrália...elfoglalom a rakétás kocsikat de hiába viszem a megadott helyre nem evakuál:S és kinyírják...
  • bgabor
    Megjegyezném, hogy érdekes módon még az általad belinkelt oldalon is ezt írják:

"Számos honosító csomagot láttam az interneten, ám ezek mind kontármunkák. Előfordul, hogy nem lesz magyar a nyelvezet, illetve az angol vagy a többi nyelvezet fájlait, esetleg a konfigurációs fájlokat piszkálják. Ezek általában egy verzióval kompatibilisak, és körülményes a telepítésük."

Úgy látom, a FAQ-ban belinkelt is egy ilyen 'kontármunka'.

Viszont az, amit most belinkeltél, profi munkának tűnik.
  • AlexCross
    úgy van! látod másoknak világos volt!
  • Spaw
    Megjegyezném,hogy esetleg körül kéne nézned hátha van másik,ami nálad is működik.Egyébként meg gratulálhatsz is a készítőknek,mert munkájuk volt vele,te meg csak fikázod.Tessék itt a sültgalamb.
  • bgabor
    Megjegyezném, hogy nálam a FAQ-ban írt magyarítás totál tönkretette a gémet, csak az újratelepítés segített. El se indult vele a játék, és a readme-ben leírt módon történő letörlése sem segített. Gratula a készítőnek!