Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyik se megvan a baj...
Letiltottam az alaplapi hangkártyát és abban a pillanatban indul a játék....
Most az kajak komoly hogy cm6501-en nem lesz hang??? Ez vicc....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

vagy új ikszpét
tegyé fel új direktikszet hátha úgy megy vagy új videjókártyadrájvert
No senkinek semmi 5let hogy miért csinálja nállam ezt az indítás utáni EA logó utáni fekete képet?
Egyszerüen nem jut tovább,akármit csinálok a hangkártya hw gyorsításával,a codec csomagot is fullra leírtottam (k-lite) és minden driver friss,dx szintén...
Bejön némán az EA logó aztán fekete marad a kép..

balee4
jól van, megpróbálom!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee akkor uninstaláld tedd fel újra és krekkelés helyett egybõl updateld jónak kéne lennie
balee4
igen az

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

baleee clone verziód van ?
hát én msot foglaltam el a fehérházat, nem tom te kikkel kezdted el
nekem eddig nem akadt
Gyenge a géped, ez van.

Csúszik a hang, Fairlight verzió, FAQ nem is említi.
Van megoldás?

balee4
Nem tudná akkor vki felrakni a patch fileokat?

Balumann
Én nem raktam vissza az eredeti fájlt, letöltöte a patchet és gond nélkül felrakta magának, és ahhoz leszedtem az 1.1 -es cracket.

Viszont a játék a 3. pályától úgy akad, hogy szinte játszhatatlan :'( Pedig szinte teljesen levettem a grafot. A 2. pályán még teljesen, akadás nélkül futott 1024 -en medium texturákkal 😞

ilyen hülyeséget😊még jó hogy nem pánk kane 😊)
Rage47
mekkora baromság😄
balee4
Hát nem mondom marhára megéri...!😉

The Protector
Egy kis érdekesség:
Azok a vállalkozó szellemû Command & Conquer™ rajongók, akik vállalják, hogy tar kopaszon térnek be valamely 576 Kbyte üzletbe, a legendás játék legújabb részéért, ajándékot kapnak!Kane, a játéksorozat történetének visszatérõ, és az évek alatt kultikus személlyé avanzsálódott szereplõje. Õ a NOD testvériség, azaz a „rosszak” vezetõje, a fertõzõ és a világuralmat jelentõ Tiberium kristályok birtoklásáért folytatott harcban. Aki tehát vállalja, hogy “Kane kopaszon” tér be az 576 Kbyte üzletek valamelyikébe, a két harcoló alakulat kötelékének szimbolikus tagja lehet egy dögcédula által.
Forrás:Gamestar

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

jajaa ilyet cisnálnak nekem is megvan adva hogy védekezzenek vagy menjenek erre fogják magukat kirhonnak az épület mögül és szarrálövetik magukat
pedig nem adtam nekik ilyen parancsot😊
balee4
Én ezt nem értem, visszatettem az eredeti .dat file-t, rámegyek a frissitésre, és kiirja, hogy "patch download failed"- talán telepiteni kell elõtte az EA Linket?

engem meg az, hogy idióták. van, hogy teljesen kiválnak a csapatukból, és szétlövetik magukat. vagy simán nem hajlandóak oda menni ahova mondom.
Rage47
nekem egyáltalán nem csinálnak ilyet... szépen végzik mindig a dolgukat én úgy vettem észre😊
az zavar a játékba hogy néha maguktól hõsködnek az egységek befutnak bunkerek elé meg ilyenek.. pedig kiválasztottam hogyhogyan mozogjanak...
de gondolom itt mindenki biztonságimásolattal jáccik😊
valaki nem segítene nekem? meg kéne nézni, hogy most megy-e. gyertek a hamachi-s szobákba!
hát nekem a biztonsági másolatom van😊 szóval ha neked próbaképp a clone verziód van akkor az eredeti dat fájlodat tedd vissza, menj a programfáljba ott upgradeld fel 1.1-re aztán töltsd le az 1.1-s dat fáljt másold be a fõkönyvtárba a magyarositással ugyan ezt kell tenni csak bemásolod a fõkönyvtárba és felülirod a régit
rage
Elõbb telepíteni kell a patchet de úgy, hogy a crackelt file helyett visszatesszük az eredetit. Ha felment a javítás, akkor már lehet bemásolni a magyarosítás filejait.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nekem is gondom van a lan-os részével, és néztem, hogy a 8093-as portra hivatkozgat mikor a a networkra nyomok
balee4
Tudsz segíteni nekem? Hiába rakom fel a magyarosítást nem mükzsik vele a game, egy crash üzenettel kivág? Vagy ebben alapból nincs benne az 1.1-es patch, azt külön kellene telepiteni? Mert az meg a beépitett downloaderrel nem tudom leszedni!😞

hello feltenné valaki egy normális oldalra, ezt a magyar patchet, mert rapidshare-n egyszerûen nem jön le

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hát magyarositottam ezt a biztonsági másolatot😊 nem lett rossz a forditás, de remélem a magyar amit kiadnak azpn avideok alatt is lesz magyar felirat, mert ha nem akkor felesleges beszerezni azt
Gunn69
Valaki tudja melyik portokat használja multiplayerben?

Aki tudna segíteni a C&C3 elindításával, az írjon rám egy PM-et légyszives!
Elõre is köszönöm!
GregSB
Már írtam régebben hogy eredetiben tervezem megvenni most pénteken (leginkább a multija miatt), csak azért érdeklõdök hogy milyen lett mert ha sokaknak csalódás akkor lehet inkább én is beszerzek egy biztonsági másolatot 😛

Blasta
Tán csak akad vki az ismerõseid között, aki mondjuk csinálna egy biztonsági másolatot a sajájáról, ha már nem tudod letölteni? Hmmm? 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Najó a tököm televan ezzel a szemétdombbal...Leírtottam már mindent winfosban kikapcsoltam,meg basic-re tettem a hangkártya hw gyorsítást....Több ötletem nincs és még mindig csak annyit csinál hogy beadja némakussban az EA logót utánna meg a fekete képernyõt bámulhatom....

a_n_d_r_e_w
köszönöm bizalmadat, de a "futár" még mindig nem ért ide vele 😊
a demót toltam végig soxor
az én elvárásaimat nem hozza 100%-osan, de mégiscsak egy CnC, ami már nagyon-nagyon hiányzott, én is megrendeltem origináltba (egyéb okok miatt viszont nem engedhetem most meg magamnak), de amint újra helyrejövök, megveszem

One Vision. One Purpose.

GeneralsHungary
Aki regisztrált a pályázatra az látogasson el ide: http://www.cnctw.hu

Most sorsolunk.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

GregSB
No Endrú, Téged kérdezlek meg mert úgy látom tolod már egy ideje a játékot:

Megéri megvenni a játékot szerinted, hozza az elvárásokat?

Sajna nyár végéig gyengusz netem van csak, lehetetlen lenne letöltenem a warezt és kipróbálni, a demó meg igen csak soványra sikeredett...

Blasta
ehhh 😄
Szal nem de present, hanem "the" present

zsolti a véka
takarítsd ki a billenytyûzetedet, majd igyál egy pohár tejet...

Nálam mûködött 😛

Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...

Dave00
szijjasztok!az szeretnék kérdezni h mit tudok csinálni akkor ha elindítom a játékot és csak 1 fekete képernyõ jelenik meg!pls help!elõre is köcc

Blasta
Segítsen már vki plz, hátha emlékeztek rá.
Szal az a kérdés, hogy is volt az az idézet Kane-tõl, a C&C 1-ben anno? (a telepítés alatt írták ki)
"He, who controlls de present..." asszem így kezdõdött.

Köszi a helpet 😉

a_n_d_r_e_w
nagy fejlesztöstudió, milliós költségvetés, hollywoodi színészek, stb
szokásos bulváros szenzációhajhászás (nameg szerintem EA hungary marketing 😊)

One Vision. One Purpose.

Gerbill
Holnap az EA-val lesz valami interjú, és mivel a CnC-nek is kell egy kis reklám valószínûleg benne lesz az is.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Na valaki vmi 5let????

Balumann
már nekem is! külön mappát hoz létre a patch, 1.1 -es mappát az 1.0 mellé. Kész. Mostmár sajna scak késõbb tudom kipróbálni, hogy segített-e rajtam a patch.

milyen alapon? 😊

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Devids Pro
Nekem crackelve is simán felpatchelte.
Balumann
Hûha nem mentettem le az eredeti crackeletlen fájlt :S

a_n_d_r_e_w
ha jól láttam holnap CnC a fókuszban

One Vision. One Purpose.