Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letiltottam az alaplapi hangkártyát és abban a pillanatban indul a játék....
Most az kajak komoly hogy cm6501-en nem lesz hang??? Ez vicc....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Egyszerüen nem jut tovább,akármit csinálok a hangkártya hw gyorsításával,a codec csomagot is fullra leírtottam (k-lite) és minden driver friss,dx szintén...
Bejön némán az EA logó aztán fekete marad a kép..
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
nekem eddig nem akadt
Van megoldás?
Viszont a játék a 3. pályától úgy akad, hogy szinte játszhatatlan :'( Pedig szinte teljesen levettem a grafot. A 2. pályán még teljesen, akadás nélkül futott 1024 -en medium texturákkal 😞
Azok a vállalkozó szellemû Command & Conquer™ rajongók, akik vállalják, hogy tar kopaszon térnek be valamely 576 Kbyte üzletbe, a legendás játék legújabb részéért, ajándékot kapnak!Kane, a játéksorozat történetének visszatérõ, és az évek alatt kultikus személlyé avanzsálódott szereplõje. Õ a NOD testvériség, azaz a „rosszak” vezetõje, a fertõzõ és a világuralmat jelentõ Tiberium kristályok birtoklásáért folytatott harcban. Aki tehát vállalja, hogy “Kane kopaszon” tér be az 576 Kbyte üzletek valamelyikébe, a két harcoló alakulat kötelékének szimbolikus tagja lehet egy dögcédula által.
Forrás:Gamestar
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
pedig nem adtam nekik ilyen parancsot😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Elõre is köszönöm!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a demót toltam végig soxor
az én elvárásaimat nem hozza 100%-osan, de mégiscsak egy CnC, ami már nagyon-nagyon hiányzott, én is megrendeltem origináltba (egyéb okok miatt viszont nem engedhetem most meg magamnak), de amint újra helyrejövök, megveszem
One Vision. One Purpose.
Most sorsolunk.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Megéri megvenni a játékot szerinted, hozza az elvárásokat?
Sajna nyár végéig gyengusz netem van csak, lehetetlen lenne letöltenem a warezt és kipróbálni, a demó meg igen csak soványra sikeredett...
Szal nem de present, hanem "the" present
Nálam mûködött 😛
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
Szal az a kérdés, hogy is volt az az idézet Kane-tõl, a C&C 1-ben anno? (a telepítés alatt írták ki)
"He, who controlls de present..." asszem így kezdõdött.
Köszi a helpet 😉
szokásos bulváros szenzációhajhászás (nameg szerintem EA hungary marketing 😊)
One Vision. One Purpose.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^