Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na valakinek megvan az eredeti magyar példány ? a videók alatt belehet kapcsolni a feliratot ????
ColdFire
vagyunk egy páran hun-on 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Maxtreme
Háát..Ehhez a gamehez csak gratulálni tudok az EA-nek. Sikerült 1 olyan embert stratégiai játék elé szegezni, aki életébe nem szerette ezt a stílust 😊 (ez lennék én 😊 )
Talám pont azért mert mint azt már sokan említettétek, kicsit "árkádossabb" gameplay-el rendelkezik mint az eddigi részek. Mondjuk nem tagadom, ez a veteránoknak kicsit csalódás lehet 😊
Igazából eddig csak pozitív véleményt tudok róla mondnai (11 misszió után) Szép gfx, emellé kis vasigény (maxon szûrésekkel simán megy) izgalmas, pörgõs játékmenet.
Bugokkal nem igazán találkoztam még.
Amint félre tudok tennni 1kis zs-t a fizuból, tuti hogy megveszem. Ez a játék megérdemli.

NeBby
Valaki talált már megoldást widecreen re (16:9 , 16:10)? Enyhén zavaró a két fekete csík a monitor szélén <#buck>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Talán meg kéne venned 😛

sziasztok lene egy kérdésem meg van a legujab pach(crack) hamachi legujab de nem tudok játszani a cc3-mal miért?
a_n_d_r_e_w
sokunknál nem megy tegnap óta a spam topic, oka ismeretlen

One Vision. One Purpose.

ColdFire
?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

datango
off: nem megy a warez topik ? megszunik ?

Muki100
Szégyenfolt
Ha valakinek nem tûnne fel a laptop "b"-vel van írva, mint "labtop". Ez itthon nem is, de az angol anyanyelvû mûveletlen / számítógéptõl távol álló emberek körében gyakori hiba.
urbandictionary.com-ról:
A word that inexperienced college freshmen (most often girls) call their new laptops.

College Freshman: I just got my new labtop, it's awesome!
Experienced Geek: Laptop.
College Freshman: Yeah, that's what I said! Labtop!

Ez van, nem elég experienced geekek sajnos ma már akikre rábízzák egy ilyen honlap elkészítését ( ki tudja milyen kreatív geekek állnak a többi futószalagon gyártott EA játékoknak, hálistennek ez most korrektre sikerült)

Lehet apróság de szerintem akkor is ciki.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

próbálj gyengébb grafon nagyobb sebességre állítva a gamet játszani..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Randelz
Nembírja a configod a grafikát.

Skacok kink megvan eredetiben!!HElp!Megvettem be is jelentkeztem egyszer!És azota azt irja h nem sikerult kapcsolatot létesiteni a C&C3 serverrel!Nálam van a gond? V Áll?

Én még eddig csak demót toltam. Holnap megyek haza aztán megláttom 😊.
Reméllem, hogy nem csalódok benne. Holnap majd kitapasztalom egy kicsit. És majd találkozunk hamatchin vagy aki eredetivel játszik azzal meg bent a multiban 😊. Majd lehet, hogy csinálok egy HuN klánt. Nem azért, mert hogy All*Starsnak, hanem minden magyarnak, hogy egyszerûbb legyen egymást felismerni :o).

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

Hali.Na,én is felraktam ezt a gammát....Minden nagyon szép,minden nagyon jó.Csak az a gondom,hogy viszonylag lassan mennek az egységek.Fõleg az emberkék.Mintha lassított felvétel lenne futásról.Ez a gép hibája lehet,vagy másnál is ilyen?Régebben nyomtam a Generals-t,minha ott is így lett volna...

Szega87
én a GDI campaignt most kezdtem el és a white house nál vagyok 😊

SötétBarom
Én most végeztem a GDI kampányal, egész jó 5let, hogy 2 féle befejezése van, de sajnos mind2 elég lapos.. Az utolsó küldi is piskóta.. Gondoltam legalább lesz valami világbüntetõ videó a végen, helyette annyit kapok, hogy 2 scrin összeesik holtan.. jeee. A nodot most kezdtem, majd kiderül..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Casseus
nemtom én eddig csak skirmisht nyomtam 😊

ha te azt tudnád...^^

berlinboy6329
Akkor jó.
Még egy kérdés:ti már nagyban toljátok.Milyen a sztori?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Casseus
jobb a full

ha te azt tudnád...^^

berlinboy6329
Osztálytársam mindta,hogy a videók szépen mennek neki,nem késik a hang.Neki Radeon 9550es karija van,nekem 9600-as,és a demóban késett/sietett a hang.A fullban is elõfordulhatnak ilyenek?Plussz,optimalizáltabb lett a full,mint a demó,vagy nem várjak nagy javulást?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

(jól teszed, én is vettem ki pl olyan embert aki kétszer is bent volt stb...)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

NeBby
A C&C3_HUN hamachi szobát figyelem , hogy ki szokott bejönni és hogy ki csak úgy berakta magát , hogy majd egyszer talán... ha lesz kedvem ! <#vigyor2>Szal ne lepõdjetek meg , ha néha kiszedek pár embert a szobából ! Ezt azér csinálom , hogy mindig legyen hely ha valaki akar játszani , mer a másik szoba tele van és senki se tud bemenni !
Sztem így a legjobb.....

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Márminthogy van de nem építhetõ... sry <#rolleyes>
Hát vanni van és rombolható is szerintem nem sokáig tartana beletenni...
ColdFire
lett fal in dö gém?

Rage47
mi ez az oldal? nem tudtam kivenni igazán h minek regeljek...
Természetesen együtt jön ki minden nyelvre, legalábbis a mostani úgy jött ki.
cikasz
És mi lesz a honositott változattal? mert gondolom ahhoz honositott peccs is kell!

http://www.akciofigura.hu

Az nem lehetséges hogy lagg volt?
Kontrakcio
nekem tegnap az 1.1 hatására multiba érdekesen viselkedett... kb nem forogtak a az egységek az ellenség felé ugy lövöldözött , ami 1 idõ után elég vicces volt :I

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Nocsak ha valaki esetleg nem olvasta volna:

"Újabb Command & Conquer 3 patch közeleg

<2007-03-29 @ 10:00 - Chesario> (kommentek: 6)

A Command & Conquer 3: Tiberium Wars fejlesztõi bejelentették, hogy hamarosan újabb javítás lesz elérhetõ a frissen megjelent játékhoz.

Az Electronic Arts Command & Conquer 3: Tiberium Wars játéka úgy tûnik mégsem indult olyan simán, mint várták. A fejlesztõk rengeteg visszajelzést kaptak a játékosoktól különbözõ hibajelenségekrõl, amiket az 1.2-es patchben javítani is fognak, ráadásul az új javítást 24 órán belül elérhetõvé is szeretnék tenni az interneten."

by Gamestar
én is új bannert csinálok majd szövegdoboz nélkül a spam topikba, hátha akkor nem lesz gond senkinél :S

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Kontrakcio
sztem én megveszem eredetiben... kicsit már elegem van h folyton "idõ túllépés"miatt és "használt kulcsot" használok szöveggel fáraszt... és nehéz össze hozni egy többszemélyes gémet mert 4-5-6 közül min 2-nek van vmi baja :S vagy ez ellen van vmi +oldás?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Blasta
Mert persze...
Csak nekem kb. 3 haverom van, akik nem a c&c miatt kopaszok már évek óta, bármelyiket megkérhetném, hogy hozzon nekem egy free játékot a boltból.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Én már alig várom, hogy haza menjek és felrakjam cnc-t 😊

Hát ahogy itt "olvasom" sokaknak nem jönn be. De ez a saját vélleményük. 😊
Tegnap bementem 576k bolt a Mamut2 be és csak néztem/hallgatam, hogy nem 1ember veszi meg eredetit 😄.
Úgy, hogy aki megvette vagy letöltötte azoknak sok sikert a játékban. 😊

Egyéb: http://www.esl.eu/eu/jkja/tdm/ladder/team/2207433/ Reggisztráljatok oldalra és jelentkezzetek 😛

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

Rage47
azt hittem elõször, h erröl van szó😊
Methylisocloro
Úgy lenne igazságos ha valaki Kane kopaszon megy az üzletbe az megkapja ingyen a C&C 3-at 😊

a_n_d_r_e_w
megjött a "futár", feltelepítettem, patchet is felraktam, és tágra nyílt szemmel nézem, hogy hol vannak a beállítások. Az EA multi játékot csinált ilyen szánalmasan kevés beállítási lehetöséggel? (superweapon, tech level, stb? semmi?) a pályák száma is a 0-hoz konvergál, valami azt súgja csúnyán be fog evvel fürödni az EA, és hogy öszint legyek, nem is bánnám

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Off:
Antrax, utólagos engedelmeddel újratömörítettem a szövegdoboz hátterét, így 73 helyett csak 19 kilo 😊

One Vision. One Purpose.

Nahjó majdd holnap baxakodom még vele...
A hangkártya beállban minden lehetõséget kipróbáltam,ki is kapcsoltam fullra a hw gyorsítást...Újra is telepítettem a hangkarit...Újabb driver nincs csak a buzi vista alá de azt a franc rakja fel...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Shiwo
beszarás...csak úgy engedte updatelni magát, hogy kilöttem a tûzfalam o.O

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a_n_d_r_e_w
jó-jó, persze, de ha az EA logo megy, akkor a többi vidnek is mennie kellene. Max a játék fagyhat le, az meg mondjuk lehet az EAX miatt is, ezért kérdeztem

One Vision. One Purpose.

rage
A hangkártya beállításainál nincs alapból bekapcsolva egy EAX, valami effekt, surround hang, vagy bármi egyéb ?

Megpróbáltad a hardware-es gyorsítást nem csak basicre venni, hanem ki is kapcsolni?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

a_n_d_r_e_w
habár a spam topic kinél müködik, kinél nem, ennek akkor sem itt a helye

One Vision. One Purpose.

Blasta
MEGTALÁLTAM! 😄

"He who controls the past, commands the future, he who commands the future, conquers the past" -Kane.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Semmi....Lecsupaszítottam a winfost..

rage
Biztos, hogy valamilyen hang-codec zavar be.
Nincs fent semmilyen külön installált AC3 vagy hasonló codec ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ha nem tiltom le biosban a hangkártyát akkor nem indul a játék,az EA logó után fekete marad a kép....

a_n_d_r_e_w
játékon belül az eax be vagy ki van kapcsolva? (lehet-e ilyet egyáltalán?)

One Vision. One Purpose.