6739
Command & Conquer III
-
#4045 akkor megkérdem az idelátogatókat: szükséges még újabb hamachi szobákat feltüntetni avagy sem? (a tendenciát nézve én már másfél oldalas hamachi felsorolást vízionálok, és ezt szeretném elkerülni, de ha igény mutatkozik rá, miért ne...) -
SkyLinEXX #4044 Kész a legújjab Hamachi-s serverem
Név: SkyLinE_CNC3TWSERVER_2
Jelszó: kaneedtion -
#4043 gdi - rome
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én átmentem zone trooperekkel a jobb oldali scrin(vagy nod?) bázisra, majd likvidáltam őket:)) építettem egy bázist oda, 2 tankgyár, pár harvester, rengeteg mamut...győzelem:) -
SkyLinEXX #4042 Hát én is csináltam de az is tele van ott van fenn a leguccsó.Sztem tied lesz az 5.ik -
morfondőr #4041 Mivel tele vannak a Hamachi szobák ezért csináltam mégegyet:
Tiberium_Wars_HUN pass: tiberium
Akinek van kedve jöhet játszani!! -
#4040 Sziasztok.
Valaki adjon pár tanácsot a Roma pályához (gdi)
és a wasington os NOD hoz is kellene,
Roma: itt hmar felapritanak, és nincs ötletem se hogy mivel menyek támadni, mert mamutal nem jutok át a szakadékon de a repülök meg szarok.
Wasington: hatalmas a védelmük (pedig könyün megyek) hát a nodnál meg igen szarok az egségek, védekezésel már nincs gond de a támadásnál megvagyok akadva...
van az árnyékosztag abbol 20 db ot csináltam berepültem és sikerült felrobantanom a két barakot, utána esélyem se volt pedig 30db al mentem azokat egyböl lelöték, a harckocsik pedig igen szarok azokat utközben szétkapják pedig nagy seregel mentem... :S
valaki segitsen! -
Spunge #4039 nem tom en leraktam par hangmittert az jol szedi oket meg ACP bele raketas ember aknazni oda ahova teleportalni szoktak meg zonakatonak en ezeket csinaltam vedelemre asztan kitelepultam melletem levo kek tiberiumhoz ott tankokal meg elfoglaltam mernokokel azokat a nagy lepegeto robotokat -
#4038 szívesen, pedig nem is neked írtam :)
de örülök hogy segített :D -
#4037 TErmészetes, ogy a Kane van meg. -
#4036 Köszi. -
#4035 Az tudja, akinek ment :) -
#4034 Érdekes, kérdezni tudsz, olvasni nem. Javaslom a FAQ kiírás alatti részt -
#4033 a mai játékokhoz és az elkövetkezendőkhöz is kell az általad leírt konfig, persze csak ha szeretnél fullon játszani... -
#4032 north&south uhh de rég is volt :D -
#4031 Ez a játék megjelen magyar nyelven? -
#4030 pedig RTS-böl nem lehet Dune2nél régebbre menni (hacsaka a North&South-t nem soroljuk ide :)) -
virs lee #4029 Civ, Dune2? Azok már tök újak. Iron Lord, DOC: az már igen. :) -
#4028 Sziasztok
olaszország- roma (GDI)
kéne pár tanács a pályához mert iszonyat
rengeteg légvédelmi löveget csináltam de akkor meg teleportálodnak azok a nagy szarok és ugy szednek szét pár reaktort aztán végem... vagy ha nemjok a lövegek akkor légivel jönnek és ugy szednek szét, de baromi nehéz ez
(eddig 2pálya volt ami nehézséget okozott egyik ez a másik meg a horvátországi volt) -
#4027 Ausztrália második pályája nagyon könnyű:S csináltam 3 bázist:DD volt vagy 50(nem hazudok annyi pénzem volt mint a szemét) avatarom...de az ellenfélnek is volt vagy 20 lépeetője...gondoltam összecsapunk miután leromboltam a cél épületeket erre már nyertem is:) -
donatus13 #4026 networkban kell hamachival is ezt kifelejtettem kell segitség még,ird meg privbe -
donatus13 #4025 rosszul vannak meg csinálva ipk
legjobb megoldás a hamachi neten keresztül is tudjátok nyomni -
bgabor #4024 Kis segítség kellene:
LAN-on próbálunk ketten játszani, egyikünk hostol, a másik látja. Próbál csatlakozni, de ezt irja ki a progi:
Kapcsolódás sikertelen: kapcsolódási időtúllépés.
Ha viszont a másik gép csinál szervert, én nem is látom őt, tehát kapcsolódni sem tudok hozzá.
Mi ez? Más is találkozott már ilyemivel? Nekünk anno a Rome Total War
ugyanezzel a hibajelenséggel állt elő. Tud valaki megoldást rá, mi ez, és hogyan lehetne elhárítani?
(Tűzfal le van lőve, windowsos is, kerio-s is) -
TomDantes #4023 köszi, a nyílvánvaló ötlet nem jutot eszmbe. -
#4022 No offense, de a Vista nállam majd mindenben gyorsabb mint az XP volt :)
Mellesleg muszály ide beírnom a gondkat, hogy meg tudjam oldani ... eszmbe jutott egy apróság :) Valami okból nem a szokásos kodekjeim vannak fent hanem Vista Codec Pack ... na ez volt a gond :) Kicsit finomítani kellett rajta és 2 skirmisht végigtoltam rajta gond nékül, hanggal :) -
#4021 pl en ki se nyirtam benne NODokat, mire odaertem volna, hogy kikezdjek veluk az alienek kicsinaltak oket, meg is lepodtem rendesen. -
#4020 elég volt a "jajj hogyan írom ki" szövegböl. Olyan nehezére esik az embereknek venni egy DL lemezt? Egyébként is warez téma, törölni fogom. -
Kindred Blades #4019 Ah, 2*200-at is marha gyorsan meg lehet ám tölteni :)
Egyébként fogtok egy total commander-t, fájldarabolás, és máris mehet két dvd-re, csak annyi meló lesz vele, hogy ha újra kell telepíteni, akkor előbb fel kell másolni gépre, és össze kell illeszteni.
Ha valakinek segített, tippet adott, akkor szívesen. -
#4017 Jo otlet volt szerintem reszukrol belevarazsolni a harmadik fajt, rendesen megdobta a jatek hangulatat, valtozatossagat enelkul tuti a GDI kapmanyt is eluntam volna. Az atvezeto animok, ha egyaltalan lehet annak nevezni egy-ket kivetellel rettentoen unalmasak tuljatszottak, 100 x nagyon respect pl a warfront keszitoinek, amit ott kovettek el az klasszisokkal jobb.
A NOD kampanynal viszont a shadow katonak kicsit tullonek a celon, odarepitek x darabot, felrobbantom a refineryjet, aztan vegignezem ahogy ehenhal, nem eppen okos AI-ra vall :)
A 7.-8. palyan vagyok tul, de mindegyiket igy meg lehetett csinalni, ahol ilyesmi a cel, kulonosebben nagyobb erofeszites nelkul.
Remelem megvaltozik hamarosan a gep hozzaallasa a dolgohoz :)
-
#4016 igen, crackeled :| -
#4015 nem irom ki... 4x120 giga vinyo boven eleg mindenre :D majd ha meguntam letörlöm ^^ -
#4014 ez nem egészen igaz .. de ebbe ne menjünk bele.
Nekem 64bites VISTAm van, és jobban fut rajta mint az XP-men.
Meg lehet oldani eredeti gamenél hogy ne kérje a DVD-t? -
savoo #4013 Olvastam máshol is, hogy a dvd5-ös verzióban nincs hang az átvezetők alatt... Sejtettem, hogy nálad is ez a gond. -
#4012 Ez azért nem igaz, nem a kinézet a legnagyobb újítás a Vista-n, az kb. csak 1% -a az újdonságoknak, ha nagy gépigényt se az okozza... :/ Ne terjessz ilyeneket!
Ha jobb géped van, akkor meg sokkal jobb (habár a rengeteg hiba miatt nem alkalmas úgy, hogy XP nincs mellette), sokkal stabilabb, és jobban futnak rajta a dolgok!
-
#4011 VISTA SUX :) -
#4010 vista parasztvakító csak, minek tegyek fel olyan op-t ami csak grafikában fejlődött és ehhez kell neki atom proci meg 2 giga ram hogy az explorert is el tudjam indítani rajta?:) -
#4009 Na ja, azok egy nagy rakás szarok, még XP alatt is, de sajna csak 1 Vista Audigy driver van :( Winyó is egy van, Vistát meg szeressem, Xp-t nem akarok feltenni emiatt, mikor minden más megy szépen ... még a S.T.A.L.K.E.R. is ... -
#4007 Akkor lehet megróbálom mégegyszer lenyomni. -
#4006 Akkor énis belefutottam.
SZerintem akkor jön elő a bug, ha előbb kinyirod a NOD-okat, mielőtt ledodnád. De ez nem biztos. -
#4005 Nálam is igy volt.
Énis ledobtam és semmi. Jó voltál videó. -
#4004 de az meg bugos, néha nem jó véget ad be :)