Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Talám pont azért mert mint azt már sokan említettétek, kicsit "árkádossabb" gameplay-el rendelkezik mint az eddigi részek. Mondjuk nem tagadom, ez a veteránoknak kicsit csalódás lehet 😊
Igazából eddig csak pozitív véleményt tudok róla mondnai (11 misszió után) Szép gfx, emellé kis vasigény (maxon szûrésekkel simán megy) izgalmas, pörgõs játékmenet.
Bugokkal nem igazán találkoztam még.
Amint félre tudok tennni 1kis zs-t a fizuból, tuti hogy megveszem. Ez a játék megérdemli.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Ha valakinek nem tûnne fel a laptop "b"-vel van írva, mint "labtop". Ez itthon nem is, de az angol anyanyelvû mûveletlen / számítógéptõl távol álló emberek körében gyakori hiba.
urbandictionary.com-ról:
A word that inexperienced college freshmen (most often girls) call their new laptops.
College Freshman: I just got my new labtop, it's awesome!
Experienced Geek: Laptop.
College Freshman: Yeah, that's what I said! Labtop!
Ez van, nem elég experienced geekek sajnos ma már akikre rábízzák egy ilyen honlap elkészítését ( ki tudja milyen kreatív geekek állnak a többi futószalagon gyártott EA játékoknak, hálistennek ez most korrektre sikerült)
Lehet apróság de szerintem akkor is ciki.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Reméllem, hogy nem csalódok benne. Holnap majd kitapasztalom egy kicsit. És majd találkozunk hamatchin vagy aki eredetivel játszik azzal meg bent a multiban 😊. Majd lehet, hogy csinálok egy HuN klánt. Nem azért, mert hogy All*Starsnak, hanem minden magyarnak, hogy egyszerûbb legyen egymást felismerni :o).
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Még egy kérdés:ti már nagyban toljátok.Milyen a sztori?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Sztem így a legjobb.....
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://www.akciofigura.hu
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
"Újabb Command & Conquer 3 patch közeleg
<2007-03-29 @ 10:00 - Chesario>2007-03-29 @ 10:00 - Chesario> (kommentek: 6)
A Command & Conquer 3: Tiberium Wars fejlesztõi bejelentették, hogy hamarosan újabb javítás lesz elérhetõ a frissen megjelent játékhoz.
Az Electronic Arts Command & Conquer 3: Tiberium Wars játéka úgy tûnik mégsem indult olyan simán, mint várták. A fejlesztõk rengeteg visszajelzést kaptak a játékosoktól különbözõ hibajelenségekrõl, amiket az 1.2-es patchben javítani is fognak, ráadásul az új javítást 24 órán belül elérhetõvé is szeretnék tenni az interneten."
by Gamestar
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Csak nekem kb. 3 haverom van, akik nem a c&c miatt kopaszok már évek óta, bármelyiket megkérhetném, hogy hozzon nekem egy free játékot a boltból.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát ahogy itt "olvasom" sokaknak nem jönn be. De ez a saját vélleményük. 😊
Tegnap bementem 576k bolt a Mamut2 be és csak néztem/hallgatam, hogy nem 1ember veszi meg eredetit 😄.
Úgy, hogy aki megvette vagy letöltötte azoknak sok sikert a játékban. 😊
Egyéb: http://www.esl.eu/eu/jkja/tdm/ladder/team/2207433/ Reggisztráljatok oldalra és jelentkezzetek 😛
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
One Vision. One Purpose.
Antrax, utólagos engedelmeddel újratömörítettem a szövegdoboz hátterét, így 73 helyett csak 19 kilo 😊
One Vision. One Purpose.
A hangkártya beállban minden lehetõséget kipróbáltam,ki is kapcsoltam fullra a hw gyorsítást...Újra is telepítettem a hangkarit...Újabb driver nincs csak a buzi vista alá de azt a franc rakja fel...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
One Vision. One Purpose.
Megpróbáltad a hardware-es gyorsítást nem csak basicre venni, hanem ki is kapcsolni?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
One Vision. One Purpose.
"He who controls the past, commands the future, he who commands the future, conquers the past" -Kane.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nincs fent semmilyen külön installált AC3 vagy hasonló codec ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10