6739
Command & Conquer III
-
#4105 jáccik velem valaki? -
#4104 na ez már zsíros, #4101 törölhető :) -
Antrax #4100 akkor az új remélem ez már jó...
Név:C&C:TiberiumWar
Jelszó:tw -
#4097 Lenne egy kis problémám. Leszedtem a teszverziós magyarosítást a FAQból. Megcsináltam mindent, amit ír, de nem akar jó lenni. A letöltött .rar-t a a C&C 3 mappájába bontottam ki, de amikor elindítom a .reg fájlt, akkor azt mondja, hogy hiba a rendszerleíró adatbázis elérésekor. Lehet, hogy az a baja, hogy a játék a C:-re van telepítva, a Windows viszont az E:-n van? Vagy mi lehet? Más .reg fájloknál nem csinálja, csak ennél az egynél. -
#4095 AAHHH EZ AZ!!
Cologne,GDI.Kik*rt nehéz volt.Nem is lett volna nehéz,ha nem jöttek volna állandóan a Devastator Warshipek a Scrinek részéről.Nem tudtok vmi jó megoldást ellenük GDI-al?NOD-dal szimplán 1 előretolt Stealth tank védelem kell mert ha lőtávon belülre ér a hajó lazán lelövik,de itt GDI-nál nincs láthatatlan egység,és a meglévőek sem lőnek olyan meszzeire.Szemét 1 dolog ez a hajó. -
endurance #4091 Privátban tudnál adni egy linket?
Próbáltam már keresni az 1.3-ashoz, de sehol nem találtam:(
Ahogy olvasgattam, ez a probléma másnál még nem jelentkezett. -
#4080 egyenlőre kezdjük az elejénél, az is haladás lesz ha össze tudunk hozni 3-4 fős meccseket :D aztán ha már megvan a rutin akkor mehetünk a nagy vadra is :) -
Rusy #4079 géppityus apcvel tök könnyű kinyírni őket...
valaki 4046? -
#4078 én már ilyen tournament szerü meccsekre gondoltam hírtelen, mint ami a heroes5nél is volt, csak kéne aki megszervezi :) -
#4077 Antrax, törölsz akkor embereket? Most nem akartok multizni? :) -
Antrax #4076 Akkor Andrew vedd ki az összes hamacsi címet a bannerból és lesz egy amit minden nap frissítünk... -
#4075 flashben sajna nem vagyok otthon, de egy állandó kiírással (amit előzőleg is felvázoltam) életképes lehet: mondjuk minden este 8-kor game, aki tud az jön, akinek nem jó az később kapcsolódik, vagy másnap, így minden napra jutna gamer
mondjuk ennek alapfeltétele, hogy minden nap töröljük azokat akik nem jelennek meg, és egy ember csak egy hamachi szobában legyen fenn, egyszerre többen nem! -
#4074 Hajh, én se bírom megcsinálni a horvátországi pályát, már 5.-jére próbálkozok :( Agyamra mennek azok a hülye kámikáze emberek. Sztem az annyira hülyeség... nemtudom miért rakták bele a játékba, generals-ba is utáltam ... -
#4073 van valaki, aki jártas flashben, mert akkor mehetnének a meccsek bannerba vagy ide vagy a spam topicba, és frissülgethetnének -
#4072 okéj, vállalom. mondjuk minden nap este 8-tól lennének meccsek, másnap pedig töröljük azokat akik 8-kor offline-ok, így más is befér -
Antrax #4070 jaja engem is az zavar... az élesebb árnyékoknál mint pl egy villany pózna árnyéka még mindig ugrál kamera mozgásnál (bár már nem oly vészes) -
#4069 na akkor játszunk vagy mi lesz? :) -
#4068 simán vállalnám, csak akkor szórni kell kifele az embereket állandóan, vagy kell hogy legyen egy állandó közösség -
#4067 telepítsd fel a hamachi nevű programot, és join-olj egy network-höz, aminek az adatait fennt láthatod a kép alatt. -
#4066 engem nem is a pixelek zavarnak, hanem hogy vibrálnak mozgáskor -
Antrax #4065 Meccsek szervezését amúgy vállalnád? Vagy vállalná vki??? -
#4064 én jáccom valakivel ha megmondja hogyan kell -
Antrax #4063 de még így sem olyan éles mint FSGH-nál, a grafnál csak ez az egy negatívum van hogy kártya függő az árnyék minősége :S
de nekem ez a látvány már bőven megfelel
-
morfondőr #4062 Hibás a törés! Szedj le egy fixet! -
#4061 én például nagyon szeretnék most játszani, de csak a negyedik hamachi-ra fértem be, ott írtam mindenkinek aki fennvan, de senki nem válaszolt...
jó ötlet szerintem, akik nem játszanak azokat dobd ki légyszives -
Antrax #4060 ez a 16os határ nagyon kevés sajnos, olyan emberkét meg nemigen találni aki mindig játszik, de ha szolna vki hogy MOST akar játszani akkor pl kidobálnám azokat az emebereket akik épp inaktívak és akkor lenne elég hely...
ellenvetés? -
#4059 pfff, pedig már felcsillant a szemem (boldog 6600GT tulaj szintén) -
#4058 segitsen valaki:D feltettem 1 magyarositást és most kéri az eredeti cd:S
a magyarosítás innen van
http://www.cnctw.hu/download.php?view.19
segitsetek pls -
endurance #4057 Üdv!
Lenne egy kics gondom:(
A hiba akkor jelentkezik mikor töltenék be egy mentést. Kilép winsdows-ba és egy olyan hibaüzit ad, hogy game crash (out of memory). Persze a cnc3game.dat-ot írja hibának. (2 giga RAM-om van)
1.03-as patch fent van.
Elvileg a campagint tudom folytatni, de elég gáz mentés nélkül játszani.
Természetesen kezdhetem előről, mert ugye nem enged tölteni.
Lehet valamit nem jól csináltam? -
#4056 az a gondom a hamachi-val hogy akik nem játszanak éppen, azok is benn ülnek, és basszák a rezet, aki meg játszani szeretne az nem fér be...
nemtudom ki kezeli a szobákat, de ki kéne dobálni azokat, akik mondjuk 20 percig nem csinálnak semmit sem... -
Antrax #4055 jól emléxel, az árnyék gondra a megoldás sajnos egy új VGA lett... :S
Bár találtam volna egy olcsóbb megoldást :S
(előtte próbáltam mindenféle driverrel) -
#4054 na hogy, és nem eszi a 6600GT-t? (jól emlékszem?) -
#4053 Skirmish AI igy szerez magának szorult helyzetben resource-ot???
Két helyen is +6 resource jellegü szám ugrál veszett sebességgel 10 másodpercig. (600-1000 resource-ot nyerhet igy).
De lehet, hogy csak bug. -
Antrax #4052 de a lényegben egyet értünk :)
(végre megoldódott a pixeles árnyék gondom) -
#4051 azt hiszem egyetértünk :) (bár szerintem nem warez jellegü) -
Antrax #4050 szvsz a hamcsis dolgot nem nagyon kellene ki írogatni, nem divat hivatalos topikban, ez vmennyire warez jelleg mivel akinek eredetije van annak nem kell hamacsi hanem simán játszhat neten...
Ha igény van rá akkor én kiírom a spam topikban -
AlexCross #4049 a GDI küldetések gyengék voltak, a NOD se volt valami kemény, inkább csak érdekesebbek voltak mint a GDI. egészen mostanáig. Az első auszráliai feladatnál tartok és kurvára lehetetlennek tűnik. van olyan akinek sikerült már? Hard fokozatban ofkorsz. -
Rusy #4048 Olvass vissza egy két oldallal előbb írtam egy jó stratégiát rá,
gondoltam rá hogy az anyahajót a nod bázis felé ha csalom mit csinál vele kinyírja? csak nem sikerült mivel lehet odacsalni
-
#4047 Valaki mondja már meg hogy lehet a horvát első küldetést megcsinálni
mert miután lerombolom azt a szart akkor a méget kéne visszi vinni de akkor már nem tudom mert nincs meg addigra a bázis:S -
Rusy #4046 Hello valaki a zéró pontra is írjon légszi valami stratégiát, a másik befejezésre, mert a tiberium bombal kinyírom az egyik bázist a másikat már legyakom, de amikor nem használom úgy egy kicsit durva a sok atom, meg űrbelövő izé...