Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát az emberek inkább gépemberek mint emberek.
Maxtreme
Na igen, pont erre gondoltam a 3360-as postomban 😊

hát mit ne mondjak emberek ez sztem eddig alulmúlta önmagát
elveszett a tiberian sun féle c&c érzés 😞
na mind1 majd talán a következõ rész (ha lesz) jobb lesz
a_n_d_r_e_w
ha Szeged környékén lennél, átadnám neked az enyimet 😊

One Vision. One Purpose.

Muki100
Ahogy én láttam, egy duplarétegûn van, a Kénedisön pedig egy bónusz CD-vel jön.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a játékot 2 db 4,7 GB-os DVD-n vagy 1 db 8,5 GB-os DVD-n adják ki? Valaki meg tudná mondani?
F.A.Q.

berlinboy6329
Láttátok a Kókuszt a retek klubbon?Bizony ott volt a C&C3 is! 😊

igaz csak a háttérben nagyrészt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Helló. A "hungarian.big" nem tölti fel valahova valaki, mert nekem nincs benne a könyvtárba.

fsgh
hát nem leszek az😄DDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

<#hehe>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Rage47
ha kopasz vagy még ajándékot is kapsz^^ 😄
fsgh
holnap megveszem a C&C3-at😊 szerintetek az 576kbytban tuti megkpom holnap?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Köszönöm a segítséget Uraim!Tényleg a játék sebességet kellett visszanyomnoim max.-ra ujra.Hasít 1280X1024ben,max beállításokkal.<#papakacsint>

fsgh
jaaa asszem értem...a játékban csak simán lan és hostolás mert Lanhoz elvileg nem kellene kód meg szoba név meg ienek...

Muki100
Nem, simán annyi hogy elindítod a hamachit, belépsz a szobába és onnan olyan mintha hálózatban lennél a másik géppel. Kiválasztod a multiplayer -> LAN-t és hostolsz. Mintha valódi LANban lennétek.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Király tényleg nem kell patch igy jó lesz a a magyar szöveg.

gbc csabika
Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki hogy a gdi kampány hány act-bõl áll?

fsgh
vagyis csatlakozom a Hamachin..beírom a jelszót és a szoba nevét...aztán belépek a játékba és ott is csatlakozom a szoba nevével és kódjával?(bocs h láma vok ebben😛)

Balumann
Nem feltétlenül kell beállítani, csak ha van routered, vagy konfigurálni akarod a név kiírását (hogy ip-t írjon, stb). Akkor van lan kapcsolatod a szobában lévõkkl ha a hamachi online van.

Balumann
A Hamachi csak a LAN-t kapcsolatot hozza létre azok között, akikkel 1 szobába vagy, és aktív állapotba (online) vannak - zöld pötty jelzi a nevek elõtt, ha aktív. Az után/mellett a játékba csinálni kell valakinek LAN szervert, másoknak meg csatlakozni.

A hamachi egy virtuális LAN-t csinál

Tigristank
Kivételesen megnéztem azt a részt. A srácon jól nézett ki az a GDI-os póló, be kéne szerezni egyet. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

fsgh
nekem egy nagyon amatõr krdésem van😄D

az egy dolog hogy elépek az adott szobába a Hamachin de eközben a játékkal kell valamit csnálni?vagy csak legyen bekapcsolva vagy valamit be kell álítani benne??

(ilyenek is mehetnének abba az ismertzetõbe mert szerintem sok olyan ember van mint én...)

IE7 = csak a fejléc látszik
Firefox 2.0.0.3 = OK
Valami ott nem egészen stimmel... :-)
Köszi az infókat!

gabo91
elöbb volt a fokuszban, hogy jártak az ea-nál meg benne volt a legujabb szerzemény is vagyis a tiberium wars ...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Ki lett véve minden design elem nézd meg így jó-e

OK, köszi. Akkor ezek szerint azt is külön kérdésben kell megtudakolnom, hogy mi az ami miatt "nem mindenkinek" megy?

NeBby
Mûködik , csak nem mindenkinek!! Nekem pl megy...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Sziasztok! Én vagyok béna, vagy tényleg nem mûködik az "OFF, Spam" topik?

NeBby
hát ez messze van attól amit akartam <#vigyor3> Ettõl még játékba ki fogja írni a hibákat h pl Idõtúllépés stb...

TiberianFan
Remélem még ma menni fog a game! Már csak 20 , 30 perc és megcsodálhatom eme faján sikerült alkotást :]

höhö na majd én is tolok veletek!😊 holnap!!!:o)

Muki100
HAMACHI TUTORIAL by balu
én gyanítom hogy itt semmi dolgod nem lesz, mint LANon hostolni és csatlakozni.

gabo91
Én is szeretnék majd játszani hamachin keresztül, irhatnál rola akkor hogy hogyan kell vele

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

fsgh
az nem lenne rossz ha összedobnál egy ilyen kis szösszenetet😊 mert pl én nem tudok róla semmit s ha meglesz a játék én is szeretnék majd Hamachin játszani😊

NeBby
jó...majd késõbb 😊 gyorsan jáccok 1 meccset XD de sztem majd FAQ ba be kéne tenni...

ColdFire
írd 😄DDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

gabo91
Na végre megvan a game, nagyon király

NeBby
Ha gondoljátok letudom írni naggyából h hamachin hogy kell jáccani , mer sokan csak asziszik h bemmenni minden szobába és egybõl mehet...mer nagyonnemígy van!!!(csak mer mindenki tõlem kérdezgeti h hogy kell és kezdem unni 😊 )

hen-tes
Reméljük a patchekben javítják a hibákat. :c

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Megtettem😊Már egyszer be is jelentkeztem!Ha más accountot irok be... akkor azt irja h ez a felhasználo nem regisztrálta a játékot tehát jo!Csak nem tud csatlakozni sikertelen a kapcsolodás!!És hiába nyomom ki a tûzfalat nem az a gond!

NeBby
Regisztrálni is kéne 😛

NeBby
Hûbakker 5 percenként tele van a hamachi szobám <#vigyor3> 5 percre ne gyertek be lécci , mer mindenki visszateszi magát és kimegy (általában)

sikertelen csatlakozás a C&C3 onlinehoz!!!Mi a faszért?Eredetim van!

Ööö, a 21. században nem megy egy game wideban? Az suxx. Én is pont most vettem wide tft-t.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

én ezt értem, de engem az érdekel hogy az eredeti magyar verzióba be lehet-e kapcsolni a videók alatt a feliratot, erre adhatna vki választ aki már megvette a gémszt
Raylee
szóval, az angol verzióhoz nem kell semmiféle patch meg stb..., hogy magyarrá váljon a játékban a szöveg rész. A "hungarian.big" 338 KB BIG fájlt egyszerüen nevezd át "english.big"-re és ird felül a Lang-english mappában lévõvel és
KÉSZ!!!!!!! A JÁTÉK SZÖVEGE MAGYAR LESZ, EZ TUTI!!!!

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

sziasztok lenne egy problémám,haverral nyomnánk hamachival meg az sg hamachi szobába is játszanánk,de mokor nyomok egy joint gamet és azt irja conneting time qut ez mért van???

Ha vkinek megvan eredetiebn szoljon már priviben mert nem akar csatlakozni az accounthoz!HELP