Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elveszett a tiberian sun féle c&c érzés 😞
na mind1 majd talán a következõ rész (ha lesz) jobb lesz
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Azt szeretném kérdezni, hogy a játékot 2 db 4,7 GB-os DVD-n vagy 1 db 8,5 GB-os DVD-n adják ki? Valaki meg tudná mondani?
igaz csak a háttérben nagyrészt.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
az egy dolog hogy elépek az adott szobába a Hamachin de eközben a játékkal kell valamit csnálni?vagy csak legyen bekapcsolva vagy valamit be kell álítani benne??
(ilyenek is mehetnének abba az ismertzetõbe mert szerintem sok olyan ember van mint én...)
Firefox 2.0.0.3 = OK
Valami ott nem egészen stimmel... :-)
Köszi az infókat!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Starcraft2 e-mail: [email protected]
én gyanítom hogy itt semmi dolgod nem lesz, mint LANon hostolni és csatlakozni.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
KÉSZ!!!!!!! A JÁTÉK SZÖVEGE MAGYAR LESZ, EZ TUTI!!!!
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....