6739
Command & Conquer III
-
#4320 mai törlés megvolt, jó játékot a maiaknak :) -
#4319 Jók azok csak be kell védeni pár mamuttal én épp most támadok 3 lépegető meg elötte 10 mamut azt jöhetnek. Fincsi nehéz ez a vágjuk le a főellenfél főbázisában a mitto én milyen generátort egy már darabokban ráment 8bombázóm:D sebaj. -
#4318 Na sikerült megcsinálnom a bogarak 2. pályáját, köszönöm szépen VGQ -nak a jo leirást. -
TomDantes #4317 ez a horvát országos pálya nem? Hű de soka szerencsétlenkedtem ott, vagy 6szor 7szer újra kezdtem. Meglepően nehéz, az eddigiek már-már nevetségesen könnyűek voltek, ez viszont brutális!!!
Az utánna jövő pálya meg.. ostoba mérnökök! A fene beléjük mindig kinyírják őket!
-
Dénes é #4316 amúgy mo.-n is van harc???? -
#4315 Töled azért többet vártam :)
Olvasd el fent a kiírást plz :) -
#4313 kapcsold áram alá a bal oldali meg a lenti golyószórókat és jobb oldali ágyúkat! csinálj tankokat és menj fel jobb fentre van 2 bázis amiből a tankok jönnek ki, azt rombold le! utána küldj mérnököt és foglald el a főbázisát és utána már tudsz épitkezni és sima ügy az egész -
#4312 Hmm... Egy olyan küldetésnél vagyok, hogy 5 percig ki kell tartani a bázist amíg meg nem jön az erősítés. Folyamatosan áramhiány van ezért alapból le van kapcsolav minden golyószóró, ezekből egy párat lehet aktiválni úgy, hogy még pont jó legyen. Eddig még sima ügy. Letelik az 5 perc, jönne az erősítés, de beszorul vmi golyószóró miatt és nekem kell odamennem és idehoznom, a golyószórót kiszednem. Ha sok embert viszek, akkor a bázisomat szedik ki, ha keveset, akkor nem tudom idehozni az "erősítést" ami egyébként áll 6 db különböző, gyenge tankból és egy főbázisból, amibe előszeretettel kamikazéznak a fanatikus nodosok és szedik szét pillanatok alatt. Van vmi tipp erre a pályára? -
#4311 hallod a szarajevoira is irhatsz valamit! kaptam ien lépegető szarokat de nagy gány az egész szarra se jó:S -
#4310 Köszi szépen a lairást, megyek megprobálom igy ahogy irtad. -
#4309 még a vilámtorony épitéstöl mesze járok... :S -
VGQ #4308 nos.. a 2. scrinn pálya..iszonyat gány, és dög lassu..
-elöször is fogod és magad mellé teleportálod a 2 havertankot fentröl
-aztán elkapod a közelgö gránátos osztagot és agykontrolozod(vagy mi a joisten a neve)
-a gránátos osztaggal szétszeded a 3-4-5 házat amiben vannak mukik,aztán leálsz harcolni a tankokkal
-ha elestek a gyalogosok fogod a tankot és azt agymosod, lassan,de biztosan kell haladni elöre, és sak a GDI tankokkal harcolni elsödlegesen(nekem meghalt mindkét tankom az elenéj szal esélyem sem volt használni öket),
-folymatosan pusztitva a tornyokat és tankokat felváltva haladsz szépen a barakk felé.
- lesz egy olyan izmos torony majd az utadban , azt kerüld el dél-jobb felé:p az uton
-a tankal ki tudod löni a galogság ölö tornyokat egyszerüen,aztán odaviszed a tankot az izomtoronyhotz és az majd szétlövi, elfoglalhatod a barakkot
-legyártasz egy enginert, és teleportálod az elfoglalando ház mellé(dél-jobbra irányba kb, ott nem löik le a tornyok)
-miután elfoglaltad jön az erösités, egy tonna katona képében, városod nincs, célod a pusztitás ennyi katonával..nem nehéz ,mert az összes ellenfél védelmi torny offline..ugyhogy csak a tudsz concentrálni a katonaságra, ez már eccerü innen..
egy két tanács..csak akkor vegyél fel gyogyito dobozt,ha az életed eléggé vörös már
-az agykontroll münködik LoS nélkül is tehát elkaphatsz bárkit anélkül ,hogy rád birna lövi
-a tiberium mezö tölti a mukinak az életerejét, ha kifogytál a dobozokbol.
a lényeg,hogy lassan haladj,mert különben nem töltödik visszaa az agymosás képességed..és ne légy rest menekülni..jo gyors a kisficko:D -
#4307 scrin playereknek bug: ugyebár nem lehet két villámtornyot (vagymit) közel építeni egymáshoz, de ha az egyiket lekapcsoljátok, akkor mellé lehet rakni a másikat, majd vissza lehet kapcsolni -
#4306 láttam egy multi videót, ahol ekkora vagy ennél nagyobb Scrin erö gyült össze támadásra, majd láttam öket másodpercek alatt összeomlani és fejvesztve menekülni
mindezt néhány nod Venom miatt. Azóta mindig gyártok belölük vagy 30-at, és nincs az a scrin, aki veszélyt jelentene -
nyx #4305 a római pályán, ahol el van vágva a bázis egy szakadékkal ott nektek mi volt a nyerő taktika? tankkal nem lehet menni, a repülőket nagyon gyorsan leszedik.. :( -
#4304 mamuthban az erő -
#4303 Szerintm fogj pár Mammothot,azt csapass be velük a bázisra. -
#4302 hogyan kell a szarejevoi pályán kiiktatni az ion árnyékolókat? -
#4301 hát az én fejem milyen jól nézet ki mikor ezt megláttam:DDDDScrineket már ég le rusholtam(kiírtottam a bázisát erre kiderült hogy volt még 1 nekije:( ) -
#4300 :DDD jól néz ki:D -
#4299 mi történt velem....játszottam 2db 2vs2-t erre mind a 2 meccsen a társam kilépett és nyomhattam egyedül-.- mind2x kikaptam:DDDD
itt egy kép hogy mivel támadtak rám:D
-
#4298 2vs2-nél nálam szalad:) 3vs3-at már nem bírja -
#4297 jah nem ártana, de sztem még nincs; kivéve, ha magyarra állítod az egészet:S -
#4296 van már megoldás arra, hogy videók alatt legyen felirat ? -
#4295 nekem most jön az a pálya, majd leírom hogy csináltam, ha sikerül. :) -
dns1 #4294 Tényleg nem tud senki semmit a recsegésre? -
#4293 köszi, de a képeken kivül semitse értek. :( -
#4292 itt van végigjátszás, igaz angolul... -
#4291 Valakinek sikerült már a "bogarak" (mindig elfelejtem nevüket) 2. pályáját megcsinálni? -
#4290 Csak bizonyos ellenfelek ellen laggol, akiknek nagy a pingje vagy gyenge a hw-e. -
#4289 ez sajnos szinte teljesen biztos:( nekem is az van, de már egy nhl2007 is fogja. hát akkor ez? még ki se mertem próbálni:)) na meg először végignyomom a szinglit:) -
#4288 az lehetséges hogy azért lagol 3-3 ellen mert nekem csak 1megás netem van? -
#4287 olvass többet, kérdezz kevesebbet :P -
#4286 az a megoldás hogy letöltöd a 8gigás verziót mert azért nincs hangja mert kivették hogy dvd5 legyen! ha kell hang szedd le a 8gigás verziót -
peter01 #4285 Visszaolvastam és úgy látom ez nem csak nálam fordul elő van rá vmi megoldás? -
#4284 neked eredeti? -
#4283 mostanáan nem tudok egy jót játszani c&c3 onlinen...egyfolytában lagol:SSs de mint az állat... -
#4282 Nekem meg állandóan directx vagy mi hibával kilép!!!!!!! mit lehet tenni? -
#4281 gdi küldetés a horvát 3. küldetése asszem szarajevo ion ágyúval kell lőni -
dns1 #4280 Hali!
Srácok nem tudja vki a megoldást hogy ne recsgjen beszéd közben a játék?