Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítséget szeretnék kérni hozzáértõktõl! Megvan a játék eredetiben de nem tudok vele online játszani mert a routerem nem engedi. Tudja valaki hogy hogyan kell egy D-Link DI 604-est úgy beállítani hogy menjen a game?
<#shakehead>#shakehead><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#conf>#conf>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
a nap beszolasa, jol kinevetgeltem mara magamnat, kosz hogy rohoghettem egy jot =D
tanulj(atok) meg okosan jatszani. kthxbai<#banplz>#banplz>
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
De valamilyen érthetetlen módon nem jut eszembe hogy beírjam az elõbb említett játékok topikjába hogy "hú bazz de gagyi ez a játék"...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
AMD Athlon XP 2500 (1,8Ghz); 512Mb RAM, Abit Geforce FX 5600 256Mb
- azonban a demó kidob az asztalra egy hibaüzenettel.
mehetek új gépet venni vagy DX/driverfrissítés megoldja?
köszi
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
De izgulok nagyon, a demo folyton lefagyot, ha a teljes is lefog fagyni....frászt kapok, és kivégzem a gépem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nekem elsõre összejött, igaz, hogy a HP-ja kábé 2 maradt,de sikerült...
Hétvégén Nod-dal végigvittem,GDI-al elkezdtem.
Szerintem amit ki lehetett hozni látvány szempontjából, azt kihozták a fejlesztõk.Rendkívül látványos,igényes és szép lett.
A magyar fordítás hellyel-közzel jó,érthetõ, bár a "Látogatók" névrõl a 80-as években vetített csehszlovák sci-fi jutott eszembe a Lada Nivá-s idegenekkel.
Az elején picit zavart, hogy értem az angolt is és mellé fel van írva magyarul is,de megszokható perceken belül.
A videók nem rosszak,talán picit több renderelt részt vártam a Nod-nál,nem pedig egy ugyanazon háttér elõtt folyó állandó rizsáról.
Maga a sztori nem újdonság,engem személy szerint már idegesít a minden RTS sztoriban jelentkezõ árulók léte.Tehát mindig van, amikor a saját oldalad ellen kell küzdened.Ez már lerágott csont...
A Nod finálé nem túl fordulatos, de ez legyen még titok.
Ami különösen tetszett a játékmenetben, hogy lehet egyszerre több épületet is felhúzni, az agresszív módban az egységek mindent szétlõnek.Ez kényelmessé teszi a játékot.
A tölthetõ Obeliszk a hab a tortán, valahogy mindig erre vártam.Lévén,hogy eléggé defenzív játékos vagyok,nem szeretem a gyors-pörgõs játékmenetet,de elviselhetõ,kivéve egy-két küldetésben.Így aztán én mindig a bázisépítésre,a "szép bázisra" törekszem.Ezzel a hülyeséggel gondolom nem vagyok egyedül. <#vigyor>#vigyor> A védelmi lézerek nagyon látványosak, ötletes az elhelyezésük is,de a falat azért hiányolom.
A küldetések egyszerûek,nincs semmi extra,mint anno a C&C 1-ben,ahol a CoV 95-ös évszámában volt a teljes leírás, hogyan kellett a GDI egyik legidegesítõbb küldijét megcsinálni.Itt ilyenek nincsenek.
Látszik, hogy jó az engine,nem kell hozzá erõmû, hogy élvezhetõ legyen.
Egyébként tiszta Generals, kicsit felturbózva.
Összességében jól sikerült,látványos,szépen,igényesen kidolgozott.Sajnos vannak benne már lerágott csontok és apróbb hibák.
Kérdés:
Az hogy kidob XP alatt az asztalra idõnként (kb 45 percenként), az a játék hibája vagy az oprendszeré?Nem hibával, csak simán, és lehet folytatni utána.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Természetesen ez egy szubjektív vélemény, nem kell elfogadnotok. Csak gondoltam megosztom veletek. 😊
+ az sem tetszik, hogy csak bizonyos épületek köré lhet építkezni...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
1.) Az építkezés egyszerûen gagyi (tamádáskor egyszer megjelenik elõttem egy épület... no comment)
2.) Nincs utánpótlási lehetõség - ha lefogy a tiberium, akkor annyi. Szerintem az utánpótlás lehetõsége alap minden mai játéknál...
Egyéb:
EA bekaphatja, hogy nem rakott bele direct connectet.... az onli
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
--Fixed an error that caused players to experience unexpected disconnections and freezes while in online lobbies and Automatch search.
--Fixed an error that prevented players in online lobbies from chatting globally after sending private messages to other players. =========================================
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Örülök, hogyha megvédem azt a teherautót míg megérkeznek.
Utána ha megvárom a lépegetõket hát... felszántanak teherautóstul...
a bázisról tiplizni kell, mert szétkapják mint Foxi a perzsa szõnyeget.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!