6739
Command & Conquer III
  • TomDantes
    oldalt van neki ikonja, arra rá kattintasz, aztán az ellenségre...aztán dőlj hátra és élvezd az előadást.
  • borso
    Ion ágyu igen, de nem tudok rájönni a használatára. Megépitettem a vezérlőközpontot és semmi.
  • TomDantes
    Ionágyú ? az mindig be jön.
  • TomDantes
    én egyből küldtem oda vagy 20 mamutot, és a támadással egyidőben adtam nekik az ionból is, valamint tankokkal küldtem még olyan rakétás kocsikat. is.
    Nem volt vészes. ha lehet rendesen építkezni fejleszteni , akkor könyen megcsinálom.
    a horvát orszéági első és a másodok pályával viszont rengeteget szenvedtem.
  • bigapó
    és azt honnan lehet letölteni? nem nagyon vágom mi lenne a linken, de ha elmondod, hogy mit kell csinálni, akkor letöltöm én is. biztos korán van még, azért nem látom át, hogy honnan mit és ingyen van-e?
  • a_n_d_r_e_w
    két map pack
    van köztük olyan istentelen nagy pálya, hogy kevés az 1 giga memóm, mikor az ajánlott 512 :S
    de tényleg kegyetlen nagy, nézzetek rá :D
  • Christian
    feltelepítettem a játékot, patch-t is feltettem, de nincs sehol hang a játékban, miért?
  • mozesapo
    Olvass vissza egy picit, már leírtam, hogy kell.
  • borso
    Szarajevóban, hogy todom a Főtemplomot megsemmisiteni?
    A pályán mindenkit elintéztem a védőburok kikapcsolva.
    Ha valaki tud segiteni előre is megköszönöm.
  • berlinboy6329
    Hát én a hajamat téptem a Devastator Warshipektől.Nem volt elég, h nincs olyan jármű az egész gémbe,ami olyan messzire ellő,közelebb kell menni hozzá,és rohadt nagyot sebez is.2 ilyen 3 Mammoth tankom fél életét elvette.Bezzeg a bázis volt vagy 20-25 ilyen,úgy kellet tionnal szétszedni őket.
  • Bagoly81
    az 1.4 hez van magyarositás?
  • Balumann
    # Video: GeForce4, ATI Radeon 8500 or greater (ATI Radeon 9200 and 9250 PCI, NVIDIA Geforce 4 MX cards not supported.)

Így van benne a faq-ba...
  • Higany
    Szasztok. A GDI-nál a német pályát hogy lehet megcsinálni? Amikor ki kell menekíteni a tudósokat. Köszi!
  • Bagoly81
    Hamachi szobát irhatna nekem valaki mert nemtudok belépni arra amit ir a link fent!. köszi!
  • Carlos
    Valakinek sikerült már megcsinálnia a Scrin 2-es pályát, ahol egy hülye mastermind-al kell bóklászni?
    Tudna adni valaki tippet, hogyan kellene kiikatatni azokat a hülye védelmi ágyúkat?
    (az angol végigjátszást olvastam, de nem lettem okosabb tőle)
  • reger
    Valakinek elindul geforce4 mx -en
  • Split
    megvan... sikerült a pálya! :)
    azért köszi a segítségeket :)
  • BiG G
    megpróbálhatjuk, megyek hamára
  • UnknownAsshole
    vki play ?
    (1.4)
  • TomDantes
    Végre, győzelemre vezettem a GDI-t, ledobtam a tiberumbombát...szóval most már jöhet NOD, őket is győzelemre vezetm majd.
    Amúgy nem is volt olyan nehéz a GDI utolsó pálya.
    Azt hittem, nehéz lesz.
  • Shiver
    én is faszért teszek fel 1.3-at amikor minden jól működött :)
  • Shiver
    hát nem tom ki hogy van vele de amióta 1.3-at feltettem azóta scrin münich pályán 15-20 mp után kidob cnc3game.dat hibával, ötlet? anistrotopic ki van kapcsolva, 1.4.et most probalom feltenni de egyenlőre a biztonsági másolatomhoz még nincs "okos" exe file igy problematikás :)
  • BiG G
    mai törlés is megvolt, annyi engedményt tettem, hogy akik már egy pár napja mindig fennvannak azokat nem töröltem.
  • fsgh
    thx
  • Mr Manson
    peccs
  • fsgh
    valakinek van linkje az 1.04-es patchez?
  • gabo91
    megprobálhatjuk
  • raymond01
    van itt vki?
    játszani

• Antrax #4455
    Amúgy nálam vmiért (ugye 30FPS a limit) sivatagos pályákon mindig megy annyival max grafon, de a városi pályák ezt nagyon visszafogják... van hogy 10 FPS-re :S
  • Arthas
    Negatív
    Nálam a 64 bites Vistan szépen fut a játék...
  • greenvelvet
    nekem sem jó a hamachi
  • Gerygrey
    Nálam van a hiba hogy senkit nem látok a hamachis szerveren? Vagy ennyire nincs még meg senkinek a játék?
  • greenvelvet
    Játszunk raymond?
  • Gerygrey
    Én szeretnék, de sehol senki :(
    Mindegy, jövőhéten fizu, aztán végre meglesz a "dobozos" változat és mehet a móka. Rég volt már ilyen játék, amit alig vártam hogy megvehessem eredetiben :)

Egyébként nekem 1.04 van, az baj? Miért az 1.03-at preferáljátok?
  • raymond01
    nincs vki most aki neten akar játszani?
  • nyx
    ja a amagyar végigjátszáshoz meg itt egy kis segítség http://www.webforditas.hu/
    az angol végigjátszástt lent belinkelte vki
  • nyx
    ha csalni nem akarsz akkor minek a cheat?! :))
    azona apályán az extra feladatokmegcsinálásával, kapsz még egységkt, és a pályán lévő "konténerek" felszedésével meg lez pénzed, így többször tudszis hívni erősítést, oda nem kell csít!! majd a GDI uccsó pályán, az szívás!
  • Spunge
    pontosan meik az a kuldi lehet tudok segiteni hogy cisnald?
  • Split
    Nagyon facca kis game, egy kis segítség nem ártana...
    GDI küldiben van egy nehéz rész, ahol megadott számú sereggel el kell foglalni a fél térképet :)

Nincs valami olyan cheat, ami minden egységet a legmagasabb rangra emel?
    Mert csalni nem akarok, de átjutni mégsem tudok :'(
    Így hát a cél szentesíti az ezközt...
  • fsgh
    látom vistád van:) nem lehet az a baj?