Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Vision. One Purpose.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
One Vision. One Purpose.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
olaszország- roma (GDI)
kéne pár tanács a pályához mert iszonyat
rengeteg légvédelmi löveget csináltam de akkor meg teleportálodnak azok a nagy szarok és ugy szednek szét pár reaktort aztán végem... vagy ha nemjok a lövegek akkor légivel jönnek és ugy szednek szét, de baromi nehéz ez
(eddig 2pálya volt ami nehézséget okozott egyik ez a másik meg a horvátországi volt)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
legjobb megoldás a hamachi neten keresztül is tudjátok nyomni
LAN-on próbálunk ketten játszani, egyikünk hostol, a másik látja. Próbál csatlakozni, de ezt irja ki a progi:
Kapcsolódás sikertelen: kapcsolódási idõtúllépés.
Ha viszont a másik gép csinál szervert, én nem is látom õt, tehát kapcsolódni sem tudok hozzá.
Mi ez? Más is találkozott már ilyemivel? Nekünk anno a Rome Total War
ugyanezzel a hibajelenséggel állt elõ. Tud valaki megoldást rá, mi ez, és hogyan lehetne elhárítani?
(Tûzfal le van lõve, windowsos is, kerio-s is)
Mellesleg muszály ide beírnom a gondkat, hogy meg tudjam oldani ... eszmbe jutott egy apróság 😊 Valami okból nem a szokásos kodekjeim vannak fent hanem Vista Codec Pack ... na ez volt a gond 😊 Kicsit finomítani kellett rajta és 2 skirmisht végigtoltam rajta gond nékül, hanggal 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
szerintem
One Vision. One Purpose.
Egyébként fogtok egy total commander-t, fájldarabolás, és máris mehet két dvd-re, csak annyi meló lesz vele, hogy ha újra kell telepíteni, akkor elõbb fel kell másolni gépre, és össze kell illeszteni.
Ha valakinek segített, tippet adott, akkor szívesen.
A NOD kampanynal viszont a shadow katonak kicsit tullonek a celon, odarepitek x darabot, felrobbantom a refineryjet, aztan vegignezem ahogy ehenhal, nem eppen okos AI-ra vall 😊
A 7.-8. palyan vagyok tul, de mindegyiket igy meg lehetett csinalni, ahol ilyesmi a cel, kulonosebben nagyobb erofeszites nelkul.
Remelem megvaltozik hamarosan a gep hozzaallasa a dolgohoz 😊
szerintem
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nekem 64bites VISTAm van, és jobban fut rajta mint az XP-men.
Meg lehet oldani eredeti gamenél hogy ne kérje a DVD-t?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ha jobb géped van, akkor meg sokkal jobb (habár a rengeteg hiba miatt nem alkalmas úgy, hogy XP nincs mellette), sokkal stabilabb, és jobban futnak rajta a dolgok!
A felhők felett mindig süt a nap
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
SZerintem akkor jön elõ a bug, ha elõbb kinyirod a NOD-okat, mielõtt ledodnád. De ez nem biztos.
Þór vígi þessi rúnar
One Vision. One Purpose.
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Thx!
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
valóban dune 2 volt még 😊
Kérdés: 1.03-nál járunk és Vista + Audigy-nél még mindig megvan a gond ... pár perc után elhallgat a játék ... Watafak??? Valakinél volt ilyen? Vagy nem olvastatok erre valamit? Már vagy 40 kül. beállítást kipróbáltam, eddig sikertelenül 😞 Valaki jutott valamire?
Mondjuk a Red Alert 2 már nekeim is csak kellemes emlék. Az elsõ stratégiám volt. Ha jól emlékszem az oroszokal valamivel kevesebb mint egy délután kelett a tetjes gyõzelemhez.
Megcsináltam néhány pályát, és az a véleményem jó lett a játék.
Sõt! Igaz nincsenek benne olyan nagy csavarok, meg semmi különleges extra de épp ez a lényeg! Oly rég vágyam már egy normális simas pörgõs jó hangulatú stratégiára.
Annak idején a Red Alert 2 tõt legaláb tucatszor vittem végig mind két oldallal, hát ûgy tûnik ezt is legalább ennyiszer végigtolom majd.
csat attól félek ez is olyan rövid lesz mint a Red Alert volt,de sebaj a hangulat mindenért kárpótol.
visszaolvastam de csak kérdés van, megoldások nélkül :S
idezem:"Más is találkozott olyan problémával hogy se az átvezetõ videók alatt nincs hang se akkor amikor a csaj megjelenik a sarokban küldetés közben és próbálna mondani valamit. Minden máshol van. "
van egy kis problémám. mégpedig az h feltette a 1.03patch-t és utána magyaritottam aztán tudtam is vele játszani tegnap, de mikor ma beléptem a game ba hibával kidob(cnc3game.dat ezt jelzi ki h hiba 10különbözö hibát ir) mikor a mentést betölteném és csak akkor dob ki ha mentést töltenék be. vkinek vmi ötlete??
elõre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )