6739
Command & Conquer III
-
Rusy #4604 ja vertigo bocsi nem firehawk... -
Rusy #4603 csináld meg azt az árnyékoló épületet vagy mit köze a pénzszállítóhoz, és akkor nem látják a tankjai, meg 2-3 fényobeliszk mellé+2-3 avatar, és simán kinyírod őket, oda meg emberekre mellé egy kommandós, én a juggernautokat firehawkal szedtem le, igaz az egyik fázisgenerátort kinyírták a 3 közül, közben csináltam az atomot, addig az idegenek bírják a másik 2-őt védeni, majd atommal legyaktam mind a 2 bázist, firehawkal a megmaradt épületeket, elég könnyű pálya a gdi utolsóhoz képest... -
#4602 minek a vista?:) (igaz én vista ellenes vagyok) de nekem xp-alatt fut minden semmi bajom stb. szal nem tudok neked okosat mondani erre :) -
#4601 Csak hosszan írtam le.Mind2 kivitelezhető,de én így csináltam.Így is volt vagy 28 Mammothom meg 17 Juggernautom meg 25K pénz.
Most az utolsó pályával szopok,állandóan támadnak Predatorokkal,szétlövik a finomítómat meg a harvimat,pénzem meg alig + a juggerek is lövik a fászigenerátorokat,azokat is kezelésbe kell venne 3 Vertigoval. -
#4600 Az ott levő linken levő driver 32 bites Vistához van, a verziószáma 101.41 és béta. Van ott 64 bites Vistához 100.65 verziószámú WHQL driver, azzal van esetleg valakinek tapasztalata a játékkal Vista 64bit alatt? Szeretnék már átállni Vistára, csak félek hogy utána húzhatom újra az egész gépet XP-vel. -
#4599 Ha rámész hogy kipróbáld a prémiumot 1 hónapig akkor fel tudsz menni. -
#4598 túl kapkodós, jobb szeretem a partizánakcókat és a nyugodt körülményeket :)
(és ráadásul nem jobban macerás mint a tied P) -
#4597 állandóan ,,full'' a hamachi grrrrrrr............. -
#4596 most valaki 1.04-el? multi? írjon -
#4595 Ez elég macerás.
Egyszerűbben is meg lehet oldani.Fogod a team-et,és lassan a sziklákhoz közel eloldalogsz a nyugati GDI bázishoz,leszedsz minen katonát,aztán gyorsan aCommandóval felrobbantod a 2 őrtornyot,mielőtt még elkezdenének lőni(mivel a sok hülye bénázik,hogy támadjanak-e vagy ne,addig éehet rombolni).Ha megvan,fogod az engineereket,elfoglalod a War factorykat meg a Barrackokat, és kész.Innen már csak gyártasz 3 Predatort,hogy a refineryt őrző őrtornyokat kiszedjék.Gyártasz egy csomó enginnert,és az egész bázist elfoglalod.Na innen már csak egy adag szerencse kell,hogy az északi GDI bázist ne támadja senki.Közben építs tech centert meg airfieldet,egy darut és sok-sok légvédelmi üteget,mert rohamoz rendesen.Építs 1 Mammoth tankot is sose lehet tudni nem-e támadnak(engem spec 1X támadtak,mikor visszatöltötem már nem jött senki).Szal,ha minden megvan,húzz fel 3 finomítót(1et a bázishoz,amit elfoglaltál és 1et 1et a sajátodhoz délen a 2 tib.mezőhöz.(tehetsz többet is ha akarsz).Ha megvan az északi bázisra irányítsd a figylemed.A legyártott airfieldet pakold meg fele-fele arányban a 2 repülőegységgel,és haladj északnak(Remélhetőleg a bázis erőműinek elfoglalása kiiktatta a védelmirendszereket).Felfele haladva,találkozol 2 rakétás gyalogossal.Firehawkkal szedd le.Ha megvan lesz két pitbull és 1 telepített Rig a bázis.Húzz fel egy másik airfieldet is,gyáts,amit akarasz,és szedd ki őket.Ha megvan gyárts engineer-t hívd a transporter repülőt,és pakold le oda ahol a 3 doboz van,közvetlen a főépület mellet.Foglald el azt és már szinte kész is vagy.Ha 10000 pénzed van építs 5 silót(bőven elég),és csak győzzed gyártani a Mammothot meg a juggernautot. -
#4594 na ez máris egy támpont, vielen dank
Azért elég gáz hogy mennyire random kimenete van az egésznek...egyszer 1 db 3-as szintű tripod nyírta ki GDIéket, máskor meg a mamutok hasítanak be az ufokhoz persze úgy hogy erről EVA egy szót nem szól. -
#4593 nekem a kommandós csaj missionban bejött.. (a nod kampány elején kell vele akciózni..)
rakétás kocsit meg tankokat kinyírtam vele.. 4-5 lövés a járműbe, kicsit odébbszalad,ismét lő, ismét szalad..a szerencsétlen meg mindig a hült helyem lötte...persze 1más ellen nincs ilyenre idő.. -
#4592 Ahogy én csináltam (ugye ez az a pálya, ahol van egy bázis, de csak engit meg shadowt lehet gyártani, és egy commandoval kell rohangászni?):
commandóval magányosan cirkáló vagy hadoszloptól lemaradt walkereket felrobbantottam, elfutottam, ha tiszta volt a terep, akkor egy engivel elfoglaltam.
mikor voltak páran, leálcáztam öket, kiválasztottam egy szimpatikust közülük (egy tripodot), felszedtem a balra lévö csomagokat (így második szintü lett)
zaklattam vele az ellenséget, amíg még1x szintet nem lépett. Utána leírtottam vele és néhány shadowwal az északra lévö scrin bázist, mcv-be engineer, mcv hazakísér, építkezik. majd középen függölegesen hadihajókból záróvonalat húztam, hogy ne írthassák ki egymást, mert mission failed (tapasztalat :( )
utána egyesével végig mentem rajtuk -
VGQ #4591 alap dolog,hogy miután beengedett irkálni kell 1-3 mp-enként, különben kidob a fenébe..ez olyan 90%ban segit megoldani a hibát
a hibák pedig amiatt vannak sztem hogy nem eredeti a gama..másolásvédelem szerüség lehet..egy idö után beenged majd, kicsit szenvedös a dolog:D -
#4590 Az Operation Stilettohoz volna valakinek pár tippje? Ez az egyik a nod utolsó előtti küldetései közül, a végigjátszást írónak is látom komoly gondokat okozott...eddig az összes pálya nagyon egyszerű volt de itt tőlem függetlenül alakulnak az események. -
#4589 kösz:) -
#4588 windows vista grafikus hiba link, esetleg segít olvassad végig -
#4587 ide:
X:\Documents and Settings\xxx\My Documents\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Replays\
-
#4586 replayeket hova rakja a game? -
#4585 egy kérdés, én értek hozzá csaak hogy ne kelljen utánanéznem azokat a portokat engedélyeztétek amiket még 3-4 napja linkeltem ide? -
#4584 antialiasing be van kapcsolva? mert ha jól olvastam itt vki orvosolt vmi grafikai hibát úgy hogy levette off -ra játékban, próbáld meg igy -
#4583 Windows Vista? Mert Vista-n másnál is volt ilyen probléma.
Én tegnap kipróbáltam vista-n és el sem indul ^^ bár lehet azért mer tott nincs feltelepítve. -
#4582 megveszed a boltba:D -
#4581 na valaki segitsen!!! mért irja ki mindig hogy valami eltér és nem csatlakozik hamachin!! -
#4580 ea accountot akarok csinálni és a végén kiírja hogy you have enterd an invaild registation code. honnét tudnék szerezni igazi registration code-t? -
#4579 Na végig vittem a GDI-al -
#4578 Sziasztok! Nálam a GDI-os uccsó pályánál kb. fél óra után ezt a hibaüzit dobta ki:
Szerintetek, mi lehet a gubanc? Legújabb videokártya driver van fenn és a legújabb directx. Köszi! -
lageron #4577 Na mukodik a hamachi amit tegnap csinaltam. Mindenki jojjon, mar 9-en vagyunk.Van meg hely.
Verzio:1.04
Name:cac3free
Pass:cac
Ha ruter bajod van megoldjuk.
-
gyufa333 #4576 ANDREW:: ne haragudj én kérek elnézést!!!! hogy hogy .......-le -
#4575 "az egér mellett" -
#4574 ha jól emléxem az ilyen csíkos kockák videokártya hibák szoktak lenni, mert memoria nem csinál graf hibát csak okos error szövegeket, vagy restartot :) -
#4573 Köszi asszem megbontom az oldalát, lehet az inno3d melegszik, eleve nem tetszett a hűtőventije. Ha tudok mjad nyomok priviben segy fényképet, a fagyásnál az egész mellett egy kb.1x1 cm-es kis csíkos kocka jelenik meg és másodperceken belül meghal az egész gép. -
#4572 tök mind1 hogy milyen alkatrészt mennyiért vett az ember, mindenhol elöfordul gyártási hiba stb. szal ezért ne izguljál, nincs olyan ember aki soha sem futott bele olyanba hogy akár az újonnan összerakott gépe 1 hét alatt kipurcant hardware hiba miatt -
#4571 Csak még azt nem értem, hogy került elő münich pályán ez a hiba, mert előtte simán pörgettem végig a pályákat. Most meg még patch sincs rajta (1.0)
Kicsit bosszantó egy -saját erőből összespórolt- c2duo 6400, p5b, audigy4, inno7600gt, 2gigz ram-os configtól. Nem gyengén vagyok csalódott. -
#4570 szerintem ott vmi nagyon melegszik, tekintettel a mostani jó időre hogy tegnap is 22 fok volt, valószínű vmi érzékeny és ezt a 5-6 fokos környezet melegedést nem bírja már -
#4569 lehet elhaló félben van a memóriád vagy a vid kártyád, próbálj memtest progit futtatni, ha ott jó minden, akkor próbálj vmi 3d markot lenyomni vid kártyán, ha kifagy ott akklor vid kártya lesz a gebasz -
#4568 Hát én teljesen készen vagyok tőle már.
Reinstall vista 32 bit, reinstall game, legújabb driverek se oldották meg, aztán odáig jutottam, hogy orig. HeroesV is kifagy, meg a végén a vistás passziánsz is lefagyott...
Visszaraktam jó öreg XP-t, legújabb drivereket felraktam, kapott egy nod32-t is a rendszer, heroesV szépen futott, jött a c&3 1.0-n egy pályát végignyomtam, majd savegames bemásolása után ugyanúgy kifagy, kifagy a heroes V is most már...pfff nem tom mi lehet...
Hardver hibára gondoltam már a végén, mivel minden game kifagy. Ha hazaérek megint megpróbálom vmi régi nvidia driverrel. Directx is a legújabb, szal ennyi -
#4567 nekem 1.4 után megoldotta dolgot és végig is nyomtam végre az egészet , ufo-k nagyon feelingesek:) -
#4566 gyufa333, donatus13:
ez nem chat, gondoljátok át amit írni akartok, és sürítsétek 1-2 hozzászólásba, vagy beszélgessetek priviben
-
Sampras #4565 Eddig siman fel tudtam lepni online-ba, most meg ezt a hibauzit adja amiota feltettem a legujabb patchet. Van erre megoldas?
Could not connect to the backend server.