Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Be lehet bekapcsolni?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
A bázison csak a 4 ágyú van bekapcsolva.
Légitámadás ellen 4 APC védi a bázist rakétásokkal a 4 kikapcsolt légvédelmi torony mellett.
Gyalogság ellen 4-4 APC gyalogsággal megpakolva védi a bázist.
A 2-2 ágyút, ahogy lehet, megerõsítem tankokkal.
Ezen a védelmen nem tud átjönni, ha az ember odafigyel, vesztesége sem lesz.
Utána lehet egy támadó csapatot összeállítani és kiszedni a bázisokat.
Általában érdemes legalább pár tapasztalt egységet kinevelni, mert ha már megvannak, azok vihetik el a támadásokban a találatokat, a többi pedig nem pusztul meg,, így gyûjti a tapasztalatokat. Nekem a horváth pálya végén volt már kb. 10 csillagos egységem...
Íziben sem megy?
Valaki megtudná mondani hogy verjem meg egyiptomban alexandriába a gépet? mert nem tudom leverni
haverral probáltuk hamachin 2v2ben mediumon hát rendesen kikaptunk
aztán 2v1ben hardon már nyertünk de ott is megizzadtunk mert az elején hatalmas rohamokkal támadott az ellen és csak gyõztük állni a sarat
aztán a tripodjaimra már nem tudott kellõ erõvel válaszolni😛
\"If in doubt, flat out!\"
nekem igen és ott megállt a progi. semmi hibaüzi. szerintem bug, mert mikor újrakezdtem a játékot és figyeltem a barakkra, akkor már továbbment😊
The Matrix has you...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Valaki említette, hogy nem tetszik neki a játék és hogy szar eladná, ha magyar én 5 ezret adnék érte...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
egy érdekesség: Németország az Észak-Európában van. de akkor Dániától északra az már mind odaát van náluk? minket meg jól palira vettek a földrajz tanáraink?
KÖSZ
Elfoglalom a bázist,megcsinálom a 3rifle squad-ot,aztán kész!Nem adja tovább a feladatot!😞
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Számos honosító csomagot láttam az interneten, ám ezek mind kontármunkák. Elõfordul, hogy nem lesz magyar a nyelvezet, illetve az angol vagy a többi nyelvezet fájlait, esetleg a konfigurációs fájlokat piszkálják. Ezek általában egy verzióval kompatibilisak, és körülményes a telepítésük."
Úgy látom, a FAQ-ban belinkelt is egy ilyen 'kontármunka'.
Viszont az, amit most belinkeltél, profi munkának tûnik.
szóval ha a képeknek nincs valami mondanivalója, akkor plíz oda
One Vision. One Purpose.
C&C3 v1.03 Patch HUN
Most neztem bejon az oldal, ha neked nem jonne be, akkor valts bongeszot.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
One Vision. One Purpose.
Most hagytam abba a balkáni harcokat és nagyon tetszik a játék elég pörgõs és szép.
Régen volt alkalmam stratégiával játszani mert nem volt semmi nagy durranás ezért egy kicsit ki is estem a gyakorlatból. Egy idõ után azért sikerült visszarázódni egy kis SC és C&C3 után. 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
The Matrix has you...
A felhők felett mindig süt a nap
ezért van RESTART gomb 😊 nem pedig a SKIP MISSION 😊