Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikiller
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az utolsó GDI zérópontos pályán nálatok is az a vége, ha ledobjátok Tibériumbombát, ha nem , hogy 25 millió ember meghalt stb. és a fõnök legszivesebben lefokozna?Kipróbáltam ledobva is és nem ledobva is és mindig ugyan azt azokat a videokat adja be.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Nekem a Horvát pályán az ott lévõ ágyúk be sem kapcsolódtak, hiába javítottam az erõmûveket és õket is.
Be lehet bekapcsolni?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Csillagos APC-t úgy lehet könnyen kinevelni, ha az ember nem lövi ki az ellenfél barakját, hanem ott hagy egyetlen APC-t. Ahogy gyártja a NOD a gyalogságot, az APC kilövi, általában még sérülést sem szenved és jópár gyalogság után tapasztalt lesz. Ezután lehet odavinni a másik, tapasztalatlan APC-t. ;-))) A bázist védõ APC-k is csillagosok lesznek...
A horváth pályát én másodszorra csináltam meg, a következõ taktikával:
A bázison csak a 4 ágyú van bekapcsolva.
Légitámadás ellen 4 APC védi a bázist rakétásokkal a 4 kikapcsolt légvédelmi torony mellett.
Gyalogság ellen 4-4 APC gyalogsággal megpakolva védi a bázist.
A 2-2 ágyút, ahogy lehet, megerõsítem tankokkal.

Ezen a védelmen nem tud átjönni, ha az ember odafigyel, vesztesége sem lesz.
Utána lehet egy támadó csapatot összeállítani és kiszedni a bázisokat.
A GDI-nál lehet hívni transport-ot, 500 Cr-ért. A horváth pályán az utolsó légierõs bázist érdemes a földrõl kinyírni. Kell hozzá kb. 4 tapasztalt (önjavító) APC rakétásokkal és kb. 4 tapasztalt predátor. Sajnos a Mammoth tankot nem bírja el a transport, úgyhogy azok nem jöhetnek...

Általában érdemes legalább pár tapasztalt egységet kinevelni, mert ha már megvannak, azok vihetik el a támadásokban a találatokat, a többi pedig nem pusztul meg,, így gyûjti a tapasztalatokat. Nekem a horváth pálya végén volt már kb. 10 csillagos egységem...
Én azt csináltam, hogy a bázis elötti kerek platformra felrepítettem a zónakatonákat és a NOD csapatok öket támadták. Persze nem tudták elérni, úgy hogy a végén kismillió nod egység keringet a platform körül. Addig míg ezt játszották, addig kiépítettem a bázisomat, csináltam 5-6 mammutot és utána azt hiszem darálás.
Íziben sem megy?
greenvelvet
Hello!

Valaki megtudná mondani hogy verjem meg egyiptomban alexandriába a gépet? mert nem tudom leverni

maffioso
egészjó a game én is felraktam
haverral probáltuk hamachin 2v2ben mediumon hát rendesen kikaptunk
aztán 2v1ben hardon már nyertünk de ott is megizzadtunk mert az elején hatalmas rohamokkal támadott az ellen és csak gyõztük állni a sarat
aztán a tripodjaimra már nem tudott kellõ erõvel válaszolni😛

\"If in doubt, flat out!\"

bigapó
szerintem nálad is az van, mint nálam volt. nem robbantotta fel véletlenül az öngyilkos terrorista-osztag a barakk-ot?
nekem igen és ott megállt a progi. semmi hibaüzi. szerintem bug, mert mikor újrakezdtem a játékot és figyeltem a barakkra, akkor már továbbment😊

The Matrix has you...

ja pár pitbult is csinálhatsz hátra az jó tankokra..

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Mindenféleképpen elõszõr a bázisokat nyomd le, legfõképpen a tankbázissal kezd jobbfölsõsarok, 2 légvédelmet kapcsolj be mondjuk átlósan, meg egy két géppuskás tornyot, meg 1-2 tankelhárítót, csinálj sok géppuskást apcbe, azzal védd a bal oldalt, 3-3 tankal meg védd a jobb oldalt, meg csinálj még 1 aratót, ha van 15 tankod meg 1-2 apc, akkor mehetsz a tankbázisra, azt lenyomod, akkor kb 5 apc tudja írtani a gyalogosokat addig+ a torony, utána gyártasz még embert, és lenyomod a gyalogos bázist, majd a fõépületért mész, csinálsz repülõbázist és lenyomod ajobb alsõban, a repcsibázist...

Valaki említette, hogy nem tetszik neki a játék és hogy szar eladná, ha magyar én 5 ezret adnék érte...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

a Nod egyik pályáján, nevezetesen az elsõ Dél-Amerikában játszódón, nálam nem volt "háborús köd". ez bug és élvezzem, vagy ez a pálya sajátossága?

egy érdekesség: Németország az Észak-Európában van. de akkor Dániától északra az már mind odaát van náluk? minket meg jól palira vettek a földrajz tanáraink?
HI olyan kérdésem lenne hogy a Horvát pályát hogy lehet meg csinálni mert már több féle képpen is probáltam de mindig lenyomtak.Valaki ha tud adjon tanácsot.Ha lehetne mailben. [email protected]

KÖSZ
én is ott tartok amikor a Nodoknál ott azt a rakétás pályát megcsinálom akkor utánna mek a másik feladatra beszél a pali meg a csaj vége a bejáccásnak és vissza hozza az ablakot :S Mér van ez pls help
Truck Driver001
Estét emberek!Lehet én vagyok nyomi,de már az elsõ küldinél elakadtam!😄
Elfoglalom a bázist,megcsinálom a 3rifle squad-ot,aztán kész!Nem adja tovább a feladatot!😞

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

fsgh
segítsetek plz! Nod küldi Austrália...elfoglalom a rakétás kocsikat de hiába viszem a megadott helyre nem evakuál:S és kinyírják...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Megjegyezném, hogy érdekes módon még az általad belinkelt oldalon is ezt írják:

"Számos honosító csomagot láttam az interneten, ám ezek mind kontármunkák. Elõfordul, hogy nem lesz magyar a nyelvezet, illetve az angol vagy a többi nyelvezet fájlait, esetleg a konfigurációs fájlokat piszkálják. Ezek általában egy verzióval kompatibilisak, és körülményes a telepítésük."

Úgy látom, a FAQ-ban belinkelt is egy ilyen 'kontármunka'.

Viszont az, amit most belinkeltél, profi munkának tûnik.

úgy van! látod másoknak világos volt!
Spaw
Megjegyezném,hogy esetleg körül kéne nézned hátha van másik,ami nálad is mûködik.Egyébként meg gratulálhatsz is a készítõknek,mert munkájuk volt vele,te meg csak fikázod.Tessék itt a sültgalamb.

Megjegyezném, hogy nálam a FAQ-ban írt magyarítás totál tönkretette a gémet, csak az újratelepítés segített. El se indult vele a játék, és a readme-ben leírt módon történõ letörlése sem segített. Gratula a készítõnek!

Shiver
mindenkinek magának kell rájönnie biztos .)

A felhők felett mindig süt a nap

a_n_d_r_e_w
akkor meg mé'nem írod oda? 😄

One Vision. One Purpose.

van mondanivalója
hello! na most münchen-ben járok,eddig nagyon tetszik a játék fõleg a storyja és hogy most támadnak az idegenek,sztem ez minden mostani stratégia játékot lepípál!!ja és az obeliszk benne igazi VÉDELEM😊két lõvés simán meghal a mamuth tank!

a_n_d_r_e_w
spamtopic pont azért jött létre, mert a nép elkezdett képeket linkelgetni 😊
szóval ha a képeknek nincs valami mondanivalója, akkor plíz oda

One Vision. One Purpose.

Promi
Na segitek meg picit.
C&C3 v1.03 Patch HUN
mano1b
az 1.3 nál nem jó a magyarositás kéne segit ség

Promi
En Mozilla alol neztem.
hát haljanak meg, hogy nem jó hozzá az explorer!
Promi
C:\Documents and Settings\NEVED\Dokumentumok\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Profilok\
Promi
C&C3 v1.03 Patch
Most neztem bejon az oldal, ha neked nem jonne be, akkor valts bongeszot.
valaki meg lehetne olyan kedves, és feltehetné valahová az 1.03-as patchet mert nekem az istennek sem akarja frissíteni, és az oldal sem jön be már napok óta.
lehetséges. de ne legyél lusta és szedd le a rendeset is. a clonosat ha szabad javasolnom.
Muki100
nem ártana elolvasni az nfokat mielõtt kérdezel...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

de nem én fogok hülyén meghalni
Shiver
akkor pusztulj 😊

ja, igazad van
az titok. csak én tudom, hogy hogyan kell, és nem mondhatom el senkinek. megígértem Kanenek.
a_n_d_r_e_w
nem szeressem, ha valaki olvasni nem tud, de írni azt bezzeg igen, aztán mikor látja, hogy töröltem, megint beírja.... <#falbav>

One Vision. One Purpose.

És viccbõl Andrew??? 😄
Random work
Az a pálya iszonyat, de kb. egy tucat próbálkozás után nekem is sikerült. Most, hogy elolvasom ki mit csinált elég érdekes, hogy mindenki máshogy oldotta meg.
Most hagytam abba a balkáni harcokat és nagyon tetszik a játék elég pörgõs és szép.
Régen volt alkalmam stratégiával játszani mert nem volt semmi nagy durranás ezért egy kicsit ki is estem a gyakorlatból. Egy idõ után azért sikerült visszarázódni egy kis SC és C&C3 után. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Shiver
van amikor áldozat útján tudsz csak életben maradni😊😊😊

a_n_d_r_e_w
viccböl töröltem ki?

One Vision. One Purpose.

bigapó
én meg úgyérzem, hogy kiöregedtem az rts-bõl, mert nekem már a 4. pálya is gondot okoz (az afrikai 2. pálya egész pontosan). még van variáció, de eddig mindig kevés voltam😊) már azt hittem jól állok, erre jött olyan rush, hogy besz*rtam😊) és persze kinyiffantam.

The Matrix has you...

Shiver
ha valami nem megy, valamit rosszúl csinálsz valószínûleg, nem pedig a játék a hülye😊 próbálgatni, próbálgatni, próbálgatni 😊

Shiver
mellesleg ha valaki nem tud vmi missiont megcsinálni szerintem picit szenvedjen már vele és ne adja fel 2. próbálkozásra és kérdezze be hogy hogy is kell megcsinálni, nekem horvát pálya pl 10.re sikerült kb, és sokkal nagyobb élmény volt mass destructot nyomni 😄 gyûlõletbõl a bázisra a végén amikor végre sikerült 😊
ezért van RESTART gomb 😊 nem pedig a SKIP MISSION 😊

Shiver
mellesleg szerintem iszonyat nagy ez a C&C rész, végre olyan feelingje van mint az elsõ résznek vagy a red allertnek, iszonyat hent, nagyon élvezetes játékmenet, sok variáció, és a grafika is rendben van 😊

Shiver
engem ez az apc-be való több mint egy squad betõltése érdekelne 😊

Meg tudná valaki pontosan mondani, hogy miben különbözik a Kane Edition feltelepített elsõ lemeze a nomális változattól a betöltõ képernyõn kívül? Mintha azt olvastam volna, hogy a kommandós egységek máshogy néznek ki benne, de ez közel sem biztos.