6739
Command & Conquer III
  • BREMBO
    Hogyha nagyon sűrűn írok az spam ? És ha csak kicsit sűrűn de egyszerre sokat ? Ottvan még a kombinált ugy hogy sokat is meg sűrűn, de az már majd logikusan következik...... SEGÍTSETEKPLSSSS márnagyondenagyonszeretnékjátszani
  • BREMBO
    Egyébként türelmes vagyok meg nyugodt és fáradhatatlan. :-s
  • BREMBO
    Francba. Lódítom a gémest és mikor elindul a pálya abbana pillanatban kiisfagy.

Várom a véleményeket, leginkább hozzáértőbbekét, hogy ez miért lehet....

kösze lőre
  • berlinboy6329
    Bazz,tele a szerver. 2v2-ben de kipróbálnám.
  • unknown nick
    Nem, ott pitbullok vannak :) Egy kis építési hiba vagy egyéb figyelem kiesés és bukta van.
  • greenvelvet
    akkor adok nevet

Name:cac3free
    pass:cac

gyere be! már crealtam menta néven
  • donatus13
    ÉN MEGYEKKKK:D
  • donatus13
    Ja és nem tudna valaki olyan hamachi szervert mondani ami nincs tele és vannak akik akarnak is játszani mert ahol eddig voltam felléptek hamachiba aztán mondtam jöjjön játszani azt egyszerse jöttek,kivéve 1 embert a 13 -ból szoval elég szar volt
  • a_n_d_r_e_w
    ha egyszer ment, menni fog mindig. A gond az, hogy az emberek jelentös részénél nem ment/megy. Szóval ha most megvszi, van rá esély, hogy ebbe a kategóriába fog tartozni, és aztán szidhatja az EA-t amíg nem jön rendes patch. Ugyanakkor lehet menni fog nála is minden pöccre
  • greenvelvet
    na most jöjjön valaki hamachira:D
  • donatus13
    Nekünk nem is megy csak ketten hamachival belép a harmadik és vár egy kicsit kiirja ...dropped... és akkor kivágja szerverböl miért azt nem tom patch semmit sem segített
  • rtomo
    Hamachi nekem érdekes, amikor barátom hamachijá vagyunk 2-en akkor megy a game simán, amikor más tömöttebb hamachira megyünk és úgy póbálunk játszani akkor időtúlcsordulás vagy ilyen hibaüzenet szokott lenni: a szerver más verzióra váltott vagy vmi hasonló marhaság :S
    ez mitől lehet?
  • fsgh
    nekem eddig mindig ment...
  • a_n_d_r_e_w
    megnyugtatni nem tudlak, mert az online multi is vagy megy, vagy nem
    ezért jött ki 2 hét alatt 4 patch, de legalább alakulgat
  • Rage47
    hamachival is tök jo sztem, ha nem 8an vagytok:)
  • Muki100
    nálam rendesen megy...a hiba az ön készülékében van (valószínű)
  • fsgh
    nagyon jó a multi része redetivel C&C onlineon:) mondjuk rohadt jók:SSS én eddig 8-ból 1x nyertem...aztán lehet én vok a béna
  • Gerygrey
    Ma újfent szar a Hamachi. Nyugtassatok meg hogy bolti játékkal normálisan fogok tudni multizni, és ellenfél is akad, mert ez így elég silány :(
  • lageron
    Lehet hulyeseg, de nezd meg hogy tud-e hulni a geped (nem torlaszolja el valami reseket szekreny, iroasztal) nekem a gothic 3-nal volt hasonlo bajom volt, amikor egy kis rest nem vettem eszre, es a szekreny oda logott, es elkezdett melegedni.:D
  • unknown nick
    Nektek frissül a statotok a cnc onlineon? Vagy hülye kérdés itt?
  • Antrax #4624
    Tudtok egy szimmetria tengelyt hanyagoló map packot ajánlani?

A régi skirmish mapokban kifejezetten szerettem az elrendezést, pl tibsun-ban
  • nyx
    nahhh, leszedtem a magyarítást és frankón fut, azóta egyszersem fagyott :))
    a GDIutolsó pálya azt hittem zúzósabb lesz, vag ylegalább hosszabb, a végén kiírta hogy 26 perc volt a játékidő, jó mentetten kb 3-t , abból kettő tvisszatöltöttem, de akkor is lehetne 45 perc legalább. egyből az elején szétszedtem az alienek rift generátorát, aztán persze használtam a folyékony tibérium bombát szintén rájuk, ezzel nekik végük is lett, a NOD ot meg közbe egy ion ágyuval legyalultam, Csak a saját épületkre kellt vigyázni mert ez a kék tibérium nagyaon gyorsan eszi őket...
  • a_n_d_r_e_w
    ez sajnos csúnya halál :(
    ha még érvényes a garancia, akkor cseréltesd ki
  • Shiver
    még annyit javasolnék hogy haver vid kártyáját szerezzed meg és tedd bele hogy akkor mit csinál a géped, ha úgy megy jól akkor biztos hog vidkártya
  • Shiver
    videokártya cserét ajánlok :) szerintem behalt, lehet hogy cnc alatt elkezdett melegedni és okoska processzor nem figyelt és túlmelegedett és vmi elszált benne, szal szerintem kezdjél új vid kártyát nézni :((
  • nocomment
    /offtopic
    Szal alig akar elindulni a gépem..alapból 65°C a videokártya, 3dmark sem fut:
    kép1
    kép2
    Ez fogad ha bekapcsolom
  • rtomo
    valaki most egy partit? human vs brutal pc?
  • Rage47
    5 act van nodnál és gdinál.

nekem amúgy a nod campaign jobban tetszett, a gdi laposnak tűnt
  • Prof William
    A NOD all úgy a 4 felvonásnál járok. Sok van még hátra?
  • reaper4
    végignyomtam a nod-dal (természetesen vele először :) ). hát nagyobb outro ra számítottam :(. mind1 jöhet a következő :)
  • Higany
    Szeva! Nem Vista fut a gépemen! Ezért nem vágom, hogy mi a francért csinálta ezt. De azért köszi, hogy segíteni akartatok. Nem valószínű, hogy túl gyenge a videokártyám? Egy 6200 LE-m van.
  • Thanatos
    :DDDD
  • lageron
    Van hely meg a hamachin aki jatszana az jojjon.
    Verzio:1,4
    Name:cac3free
    pass:cac
    Ha valaki nem jatszik parnapon at torolve lesz a hamachirol, barmikor vissza johet, de ez azert szukseges, hogy mindig legyen jatek es ferohely, nem bantasbol.:)
  • rtomo
    benyomtam, h try premium és ígyis full-t ír ki :S
  • rtomo
    amúgy a játéknak akkor mia verziója? mert a retail mappába 1.4 van, de a patch tudtommal az 1.04-es, vki felvilágosítana?
  • Muki100
    prémium accal be tudsz menni a teli networkokbe is.
  • a_n_d_r_e_w
    off:
    biztos minden teliholdkor összegyülnek, és rituálisan elégetnek egy vista ultimate-et :D
  • rtomo
    de miért? kell a prémium vagy mih? :S
  • a_n_d_r_e_w
    azt én 3x kezdtem újra, mindig rossz taktikát választottam, a végén maradt a vertigo spammelés, meg az atom :D
  • Thanatos
    vista ellenes? ez valami új szekta? :)