6739
Command & Conquer III
  • lageron
    Aki szeretne cnc 3-mazni az johet erre a hamachi címre.1\1 vagy 2\2 a celszeru.
    szoval ha tobben vagytok ne egy 4\4-et csinaljatok mer hamachin nem a legtutibb, inkabb ketto 2\2-t.
    -Verzio:1.4
    -Name:cac3free
    -Pass:cac
    A hamachi bovult egy ventrivel sobeknek koszonhetoen.A cac3 szobaba gyertek.
    -ip: 195.56.172.115
    -port:3787
    -pass:nincs
  • Muki100
    foxhole?
  • berlinboy6329
    Sztem Sniperek APC-kben.
  • peeter22
    Mamut tank minden ellen jó de észre veszi a kis rakétás autó meg a védelmi ágyúk persze csak hatótávon belül.
  • donatus13
    Nah megvan a megoldás a networknál amikor mindig kidob valakit A CRACK
    mindenkinek ugyan olyan cracknak kell lennie és akkor jo lesz
  • Sampras
    A shadow team ellen mi a leghatasosabb vedekezes GDI-vel?
  • Still84
    Segííítsetek légyszi :(. Felrakom a játékot, a saját gépemen megy is minden gond nélkül. Fateromnál felrakom, bejön az EA logo, ahogy nő körülötte a tiberium, aztán egy fekete képernyő és onnan sehova. Nem tölt a vinyó, nem csinál semmit. A64 X2 5200+, Sima Windows XP, Nvidia gef 7600GT Pci-e kari, 2x512 800Mhz Ram.
    Csak azt ne írjátok hogy frissítsem a videokártya driverét. Már 3 különböző Nvidia driverrel próbáltam és mindig ugyanaz a helyzet. Az EA logo után fekete kép, még a kurzor sem jelenik meg.
    Nem ír ki hibát, nem csinál semmit, vissza tok lépni feladatkezelőbe ctrl+alt+del-el, ott nem írja még azt sem hogy nem válaszol, siman csak annyit ír hogy fut. Bezarni csak feladatkezelőből tudom :(
  • kisviku
    A bónusz feladatok azért vannak, hogy bemutasson valamit.
    Azaz pl egy fegyvert vagy egy épületet, esetleg bővebb sztoriért.Eztán lehet olvasgatni az adatbázisban róluk.
    Van pl a Nod-nál az egyik küldetés ahol 3 Obelisk-et kell felhúzni.Én kibírtam kettővel is, aztán visszatöltöttem, megcsináltam és lám, teljes infó az Obelisk-ről az adatbázisban...
    Ezek ilyen érdekességek.Csomónál én sem csináltam meg mindet,majd újrajátszom.
  • kisviku
    Asszem a Generals-nál működött valamelyik nekem.
    Legalábbis én ki tudtam szedni a zenéit külön.CNC 3-nál nem próbáltam.
  • Gerygrey
    :)
    Amúgy igaz, néha nekem is hiányzik a SC-féle zoom. Viszont SC-ben meg a scrollozást rühellem, úgyhogy 1:1 :)

Egy kérdés: múltkor egy multi meccs replay-ét visszanézve láttam hogy az egyik scrin játékosnak volt olyanja a bal oldalon hogy tiberium tenyésztés, azt hogyan lehet elérni?
  • Shiver
    megint tankos móka van a deákon?:))))
  • Rusy
    Hát igen engem is érdekelne, hogy minek vannak a melléküldetések, jó az esetek nagy százalékában, ha megcsinálod könyebb a pálya, de vannak tök értelmetlenek is, ja meg az egy kicsit érdekes, hogy ha megcsinász egy kampányt, akkor nem lehet kiválasztani a pályát újra, hogy harodn végignyomd vagy ilyesmi, előlről kell kezdenki csak akkor azt nem értem minek lehet a pályák között állítani a nehézséget, na mindegy úgyis újrajátszom majd csak érdekes
  • Rage47
    7végén...:)
  • lageron
    Van hely, aki szeretne jatszani jojjon.
    Name:cac3free
    pass:cac
  • Rage47
    htx
  • Split
    nem igazán akar működni a stuff, de egy másik módszerrel asszem ki tudom szedni...
    ha meglesz, feltétlen feltöltöm / belinkelem ide
  • Rage47
    ha van hozzá türelmed és megtod csinálni, plz tedd fel vhová vagy küldd el :) én is megnézem majd, csak idöhiányban szenvedek a héten ;)
  • Split
    köszi szépen a segítséget _D
  • kisviku
    Szerintem kell valami tömörítő, amivel ki lehet bontani a méretes fájlokat és ott lesz elrejtve.
    Itt van egy, még nem próbáltam:
    *.big tömörítő

Vagy mégegy: cnc3 big extractor
  • bigapó
    ha jól tudom annyi, hogy a kék több pénzt ad.
  • armageddon666
    Huhh én még az elején vagyok de érdekelne hogy mik ezek a kék meg zöld meg nemtom milyen tibériumok vannak még ^^ eredetileg ezek nem ilyen földből kinőtt füstölgő növényke körötti "gazok" voltak? bár mintha olyat írtak volna egyik intbe hogy mutálódik vagy mi... de a kérdés akkor is áll: kék és zöld közt mi a különbség?
  • Split
    amint leírtam gondoltam h bele lesz kötve :D
    amugy az uccsó küldi egy kicsit izzasztó volt, de tűrhető :)
    Most a NOD erőit fitogtatom az Alieneknek
  • Dénes é
    akkor azért láttam egy mammoth hadosztályt a város központja felé tartani???
  • Balumann
    Az nem lényeg. Az a lényeg, hogy kivitte a számítógépből!
  • Promi #4700
    Hova?
  • Split
    végre... kivittem a GDI-t :P
  • samhun
    Gf MX4 -en nem menne? Azt irja, hogy no supported, nem támogatja. De attól még mehet? Vagy ne próbáljam?
  • Rage47
    jah ez engem is érdekelne:)
  • TomDantes
    Na igen a mamut szinte mindere megoldás.
  • bigapó
    hali!

nekem eddig legjobban az Albán pálya tetszett. na jó, még a horvát is jó volt. tegnap végeztem ki az albán-t és nálam nagyon bejött a battle base-mammoth kombó. rendkívül jól ki lehet használni mindkettőt, védekezésnél megtűzdelve egy-két foxhole-lal, legyőzhetetlen. csak figyelni kell, hogy javítsuk is közben:)
    lezártam a folyosókat, onnantól full gyártás két gyárral, mammoth rush és el van intézve a pálya:)
  • Split
    nem tudja valaki véletlenül honnan szerezhetném meg a menü alatt szóló zenét? :)
  • Rage47
    de xar:) amúgy ez sc topikba való-.-
  • Shiver
    ehhez ajánlom még a kövi linket (bár cnc3 nincs még benne de hasznos lehet)
    port és egyéb help routeren
  • Shiver
    töltsél le memtest progit meg 3dmark progit és teszteld őket
    szerintem 3d marknal ki fog fagyni a program mert szerintem a videokártya lesz a hibás mint a másik playernél lentebb :)
  • Boron Power
    Hi!
    Ezt látnotok kell :)
    http://www.youtube.com/watch?v=rWeekod30wQ&mode=related&search=
  • HeroZs
    leteszteltem a DMZ módot és tényleg segít /igaz dotában próbáltam csak de biztos jó CCnél is/
  • gallardo
    sehonnan se lehet letölteni a hamachi 1.0.2.0-t. mindenhol csak a 1.0.2.1 van fenn. nem tudna vki segíteni?
  • HeroZs
    Itt egy kis segítség azoknak akik nem tudnak játszani a router miatt.
    router-eseknek
    Leír minden fontos dolgot ami ahhoz kell hogy játszhass.
    Mellesleg nekem szinpatikus a demilitarizált zona elve, tehát gyakorlatilag a a tűzfal kikapcsolása /mégha csak a game ideére is/
  • atkaq
    Változó nem mindig ugyazon a pályán és nem nem egyforma időben.Lehagy aztán kilép és minden elsötétedik.Aztán már csak a reset segít.Nem tudnál valami programot ajánlani amivel kideríthetem mi lehet a gond?Amúgy semmi nincs felhúzva a gépemen biost sem bántottam. Még ilyen sosem fordult elő pedig más játékkal is játszom.A gépem:AMD3000+,1024MB RAM,Geforce 6600 256MB.
  • Antrax #4685
    A játék reinstall nem bizt, egy windows újra telepítés többet segíthet