Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem ment délután! Játszottam egy sráccal, igaz egy-kétszer ledobta, de utána elindult, és végjátszottunk két játékot is. Pedig router mögül indítottam a szervert. Késõ este leszek otthon, akkor mehetünk egyet, ha valaki itt lesz!

greenvelvet
sajnos<#rinya>

gabo91
akkor a game ugynézki elmarad <#rinya><#rinya>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

greenvelvet
valami nem jó<#sir>

gabo91
de be se tudok lépni mert valmi idötullépésröl beszél mindig, de anyit látok hogy kiirja fent hogy játékosok 4/4 aztán csökken...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
valaki help...
jo egyáltalán valakinél?

BiG G
ledobálgatja az embereket valamiért... azt kéne hogy egyszerre lép be 4 ember, és akkor gyorsan elkezdeni

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

berlinboy6329
Csak egy patchot szerettem volna feltenni.,De olyan sz*r ma minden,hogy az nem igaz.Elõszõr az istenért se találom az 1.1-es patchot,aztán a Gamershellrõl b*sz*k letölteni az 1.2-eset,most meg az 1.3-asnál azt írja,hogy internal error-patch not available.Mégis mi a p.. van ma mindennel?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sephi
Na nem jon senki ?:D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gabo91
megint nemenged csatlakozni

BiG G
megy ez, zsir^^

BiG G
bennevan az összes elõzõ is, nyugi

BiG G
jaja :) törlés megvolt, lassan megyünk be, csinálok pályát, és még várunk embereket

Sephi: van hozzá crackfix, szedd le és jó lesz

berlinboy6329
De ha leszedem az 1.3-ast,akkor abban benne van a korábbi 2 patch is?Szal azokat is javítja az 1.3 as,amit az 1.1-es meg az 1.2-es?

Iagzából a magyar nyelv miatt kellene,meg az ellen a rohadt k*cs*g.... Devastator Warship ellen!Mi a jó élettel lehet azt lenymoni GDI-al?Az AA Battery sem visz el odáig ahonnan az lõ,a többit meg nem is mondom,mert nevetséges hatótávjuk van(rakétás egységek,apc).Sõt,most vagyok Bernben,ahol elõször jönnek úgy,h pajzs veszi õket körbe.És még az a rohadt fõépülete se pusztul el 1 szép nagy Ion Cannon csapástól+shockwave artillerytõl+orca striketól+Z3 Zone troopertõl és 4 Firehawk bombájától(igaz 2 ha célba ér)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mindjárt 8 óra :)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Sephi
Amiota kijott a 1.03 azota kibax neha az exe...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BiG G
1.3 kell, beteszed a DVD-t, és az autorun-os menüben lesz olyan hogy update, akkor letölti

greenvelvet
minek az? 1.3 at szedd le

berlinboy6329
Honnan lehet az 1.1-es patchot leszedni?

BiG G
na hamarosan kezdõdik a móka :) greg néven vagyok fenn, mindjárt törlünk szépen

greenvelvet
hallod töröld le és tedd fel az 0.1.0.2

erre tud valaki valamit mondani, ezt írja be ha be akarom tölteni az utolsó állást:

fsgh
Updateltem a Hamachit hogy nekem is a legujabb verziom legyen erre miután feltette nem mûködik...ezt írja ki..miért?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Muki100
Várd a kiegészítõt ^^

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sephi
nincs mar semmi tuzfal.

fsgh
valaki vitte már végig teljesen:)? én most artok Scrinek második pályáján:)

a Nod befejezése egy nagy fos:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Balumann
ha routered,vagy tûzfalad van akkor bekell állítani az udp és tcp portot az options-ba (és engedélyezni kell azt a routeren is). Egyébként meg nem kell semmit beállítani, ha megy a hamachi és zöld a pont a nevek elõtt akkor a kapcsolatnak jónak kell legyen.

Sephi
Bazeg en sehogy nem tudok jaccani hamachival... miafax? A gama halozati opciojanal nem kellene allitani semmit nemdE?

TVelvet
Valaki mondja már el nekem, hogy az istenbe lehet az, hogy amikor fellépek hamacihra, a gépem folyamatosan tölt felfelé... és nemtudom mi a francot és miért....
gabo91
De micsináljak ha azt irja ki hogy idötullépés?

BiG G
igen, de nem egy szerveren, hanem mondjuk 2-3-on, így nem fog laggolni, és mindenki tud is játszani.

greenvelvet
és 1xere fogunk jáccani?

berlinboy6329
Hi all!
Bernre(GDI) nem tudtok vmi jó taktikát?

Egyszerûen nem tudom kiníyíni a fõépületet,mert állandó támadás alatt vagyok.A Devastator Warshipektõl meg a falramászok laasan.az 1,03-as patch nem gyengíti/csökkenti a lõtávját?

Vmi taktika a mapra?

BiG G
Nah emberek, ma este úgy fog kinézni a dolog, hogy 7:45-tõl gyülekezünk a hamachi-n, és aki 8-ig nem jelentkezik be, de már addolta magát a szobához, azt kiteszem, hogy beférjen olyan is aki mondjuk akarna játszani.

Így várunk 8:10-ig, közben valaki bennt a játékban hosztolja a játékot, akár többet is (4 fõ felett erõssen laggol, szóval lehet hogy 2-3 játék fog menni egymás mellett), mindenki beáramlik szépen, és jót játszunk :)

gabo91
nehéz pálya, nekapkodd el a dolgokat rengetegmamut kell 50db al meglehet már csinálni talán, és ha mész támadni akkor is hagy otthon legalább 10-15 mamutot, mert különben kinyirnak.
nekem hatalmas védelmem volt de egy mamut se volt othon szétsedtek, kilöték a rakétát az erõmüvekre utána meg jötek minden szaral sé végem volt...

Utolsó pályára zéro pointra valaki írna egy stratégiát, ha nem használom a tibérium bombát? mert a sok hasadék generátor meg atom vaíón...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

gabo91
Valaki megtudná mondani hogy mértnem jo a hamacsi nálam?

peeter22
Épp ott tartok én is még nem kezdem el, majd csak holnap már elég volt a jóból:D Nem volt eccerû az elsõ se. Bár minden game addig nehéz míg az emgber egyszer végig nem játsza azt másodszor már azért megyeget:D

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Rage47
autorun-ban lehet
ski22o
feltettem a morpheusos magyarosítást, de nekem nagyon fura, hogy lehet visszaállítani angolra a játékot?

greenvelvet
rombold le a jobb felsõ sarokban a 2 gyárát és az épületek foglald el engeenerrel és onnantól kezdve tudsz építeni és sima ügy

Balumann
én még mindig az elsõvel szenvedek :D

greenvelvet
<#nyes><#nyes><#nyes> elirtam::D nem kicsit,nagyon<#hehe>

Muki100
horváth :)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

greenvelvet
hallod én horváth 2. küldetést nem tudom megcsinálni:( segithetne vki<#worship><#szomoru1>

Evogordon
Kölnt is megtisztítottam a GDI-al :)

csabarinkoo
Az összes patch fent van már, de az 1.0 és az 1.01 -hez volt magyarositásom. Az 1.02 és az 1.03-hoz viszont nem találok. "Lang-hungarian" könyvtárban 1.0 és az 1.1 található meg. Honnét tudnám beszerezni a maradék kettõt?
CNC3 patch102/103 english.exe települ csak fel a magyar nem. Ugyanazzal a hiábaval mint amit lentebb írtak, de ez azért mert nem magyar verziós a gammám.
help, thx!

Shiver
afk cigi

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
én nem biztos hogy tudok ma lenni de menjetek fel irc.elte.hu serverre ott irjatok be hogy cnc3hunsg és lõn egy szobába lesztek ha többen lesztek persze :)

A felhők felett mindig süt a nap

Sephi
Akko ma 8 utan talaka ott?