6739
Command & Conquer III
  • a_n_d_r_e_w
    nem, mert az EA sátánizmusnak tekint mindent, ami a TS-ben volt
    (csak akkor miért folytatást csináltak?)
  • Rage47
    autorun-ban visszaállitod
  • Hoz_Hun
    Talán a kiegészítőben.
  • Hoz_Hun
    Újratelepíted.
  • M0RN1NGST4R
    szerintetek a későbbiekben lesz olyan mod amiben lesznek föld alatti egységek mint pl a Tiberian Sun-ban?
  • Különc
    Sziasztok!
    Felraktam a magyarositást, de igy nem tetszik annyira ezért visszatenném eredeti angolra a nyelvét a játéknak, azt hogy lehet a legkönyebben?
  • Hoz_Hun
    Meg hát. Ráadásul nem is nehéz. Az a pálya az elején szopatós, amig a visszaszámlálás van, először a Alien szuperfegyver aztán az atom miatt. Kétszer kb 7 perc alatt kell cselekedni.
  • Hoz_Hun
    A Horvátországi GDI pálya sokaknak okoz gondot. Én ott a GDI-os alap védelmi taktikámat alkalmaztam azaz sok gyalogos beásva. Föleg azokhoz a kapukhoz ahova a gyalogosok mennek. Nálam 3 beásott egység kapunként (2 gyalogos és egy rakétás) simán védte úgy hogy mindkét kapunál egy-egy ágyú volt bekapcsolva. A kritikus, hogy jól helyezd el a kisbunkert illetve legyen egy tank aki szétlövi a használhatatlan bunkert (hogy lehessen helyére újat felépíteni). Jó ha van két tisztán csak ásó csapat: velük kiásni a kisbunkert aztán mehetnek be a rakétások vagy gránátosok, vagy aki tetszik.
    Nálam egy önygilkos se jutott be a bázisra és elég nyugissan termeltem le haderőt, amit elküldtem a mobil bázisépítőmhöz. A bonust is teljesítettem azon a pályán.
    De általánossan nagyon jó a bunker ásás.
  • Balumann
    Ventrilo -ban lehet állítani a hang minőségét is, ezáltal csökkenthető a csevegés által okzott lag, de ha van egy studiód ahol van kb. 4 mikrofonod akkor még surround-ba is beszélgethettek egymással jó minőségbe (kurva sok értelme van mondjuk... :D).
    Rengeteget használom én is, és sok tipusu játék közben is (SWAT4, Joint Operations, autós játékok közben is használtuk mint FlatOut2, Toca, stb.), 4-5en ventrin, és 3-4-en játékban, van hogy szervert is én csinálok(vagy csináltam). És szinte semmi lagot nem okoz. CoD 2-be, úgyhogy 5-en beszélgettünk Ventrin 30-as vagy 40-es pingem volt :) Szóval a Ventrit csak ajánlani tudom mindenkinek.
    Ha laggol miatta a játék, akkor próbálja mindenki állítani, csökkenteni a minőséget, stb.
  • kisviku
    Először nem gondoltam volna, de meg lehet csinálni a GDI utolsó küldetését a bomba bevetése nélkül is.
    Lehet, hogy először fáradt voltam és azért nem sikerült,de tegnap megcsináltam.Legalább nem kaptam leba*ást Granger-től, hogy húszmilló halott...
  • TomDantes
    csinálj egy jó kis ütőképes csapatot, és intézd el azt a Nod bázist ami a MCV és közted van. Haez meg van, könnyeb be lehet vini a bázisra az MCV-t, uttánnam meg már egyszerű.
    De ha semmi képpen se megy....bár nem próbáltam így nem tudom működik-e de biztos van ehez a game-hez is valami cheat, vagy trainer.
    mondjuk trainer ez biztos van mer ahonam a crak-et szedtem le ott le lehetett volna tölteni a trainert is. De hogy működik-e, azt nem tudom.
    De inkább próálkozz még néhányszor, ha rá érzel arra hogy milyen rit,musban kell védekezni, akkor meg lehet csinálni.
  • zegner
    Ez egyszerű. Hát gyárts!!!! az MCV (MÉG) a csapatával együtt meg sem mozdul amig oda nem érsz és a nod sem gyűri túlságosan.
  • Disaster24
    Vki nem tudja, hogy a játék melyik fájljaiban vannak a Kane edition bonusz pályái? És, hogy hogy lehetne azokat átmásolni/áttölteni?
  • wid22
    A horvát küldetésnél ahhol véddeni kell a bázist megálltt a tudományom. A bázist még meg védem de a lejárt idö után kiirja hogy küldjek eröditést a városba maradt csapatoknak. Miböl a mikor szinte nincs emberem? Van valami más megoldás? Mert ha nincs számomra ez a vége a játéknak.
    Kösz
  • patyomkin
    Válasz ment.
  • peeter22
    Privi ment itt jegyezném meg, hogy az utána lévő pálya jóval nagyobb kombatot ígér jönnek az álienek ezerrel.
  • patyomkin
    Sziasztok!

A németországi pályákból Mün. és Stut. megvan. De a harmadik pályával nem boldogulok sehogyan sem.Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném!

Köszke!
  • Uvilmos
    Hali, látom swattozol :) Ha kell Hamachi szoba vegyél fell MSN-en, [email protected], és a ventri mellé feltudok ajánlani egy TS (Teamspeak)-szobát: ip: voice.obinet.hu:8777 jelszót nincs
    Üdv all ;)
  • a_n_d_r_e_w
    Rendszeresen karbantartott hamachi szoba kerestetik (egy darab elég)
    privi rám :)
  • Shiwo
    itt találsz a kane edition-hoz magyarítást

még a videók alatt is lesz felirat..
    mondjuk nálam eleinte kicsit balfaszkodott (lehet, mert fentvan a patch)
    de miután az alap cracket meg a patch cracket is újra felpakoltam a magyarítás telepítése után, jó lett a dolog..
  • Lazarus
    Ventrivel mikor WoWban 40en pofáztunk egyszerre sem volt lag, igaz hogy ott nem is annyira mérvadó mint egy FPSben
  • a_n_d_r_e_w
    a ventrit ugyan nem simerem, de itt vki felvetette pl a messengeres beszélgetés ötletét. Azzal csak az a baj, hogy állandóan megy a háttérben, fölyamatos terhelést és lagot okozva. játékon belüli voipet azért preferálom, mert az csak akkor megy, mikor én akarom. (jó példa erre, mikor haverral játszom, elég rossz pinggel, FPS-ek közül is csak a swatot éri meg, mert az lassú. na ott ha beszélgetünk, akkor játszhatatlanul elkezd laggolni, de amint elengedem a beszéd gombot, megy újra, mint a kisangyal :))
  • lageron
    "Ha massal jatszol tudod, ha vannak masok." ha massal jatszol=ha mas jatekkal jatszol;
    tudod ha vannak =tudod ha feljottek cac3-mazni; masok=egy vagy tobb jatekos
    Teny hogy nem egyertelmu, de szerintem ki lehet talani.
    De ha ugy ertelmezed, hogy: ha massal jatszol mint jatekossal akkor hallhatod, hogy kik vannak a jatekon kivul es ok is tudjak, hogy ott vagy, es meg is kerdezhetik hogy meddig jatszotok, igy nem mennek el a hamachirol azt latva ha nincs senki.

A masodikat egyertelmunek talalom.(A hamachin belul.)

A harmadikat, hat mit mondjak a cac3 voip-jat nem hasznaltam, de szamomra mindig jobb volt a ventri (minosegben), mint a jatekokon beluli beszelgetos progik.A ventri jatekon kivul is megy, ha az is akkor nem szoltam.
    Igazatok van irhattam volna pontossabban. Szerintem a ventri jo otlet a cac3-nal is, de ezt nem csak en tartom annak.

• Code92
    leszedtem a demót , és egészen bejön nagyon jól sikerült, van arra v.mi megoldás h. lehessen a demóban menteni, vagy ez direktbe ilyen "szívatás"?
    amúgy olvastam faq-ban h. a kane edititon nem magyar feliratos , ahhoz létezik v.mi magyarítás vagy inkább a sima verziót éri meg beszerezni ha nagyon magyarul akarnám játszani???
  • a_n_d_r_e_w
    "Ha massal jatszol tudod, ha vannak masok."
    ?

"Javitja a kozossegi szellemet, ami szerintem fontos"
    megintcsak: ?

"Taktikailag sokkal gyorsabb, ha beszeltek mint irtok persze ehez hozza tartozik az, hogy en pl: allig veszem eszre ha irnak."
    pont ezért van a VoIP
  • Rage47
    de van a gameben alapból voip.
  • lageron
    A ventri, akkor lenne jo\azert is jo mert:
    -Ha tudni szeretned hogy kik vannak fenn ugy, hogy nem inditod el cac3-mat,
    habar nekem gyors gepem van, megis hosszu ido.
    -Ha massal jatszol tudod, ha vannak masok.
    -Javitja a kozossegi szellemet, ami szerintem fontos
    -Taktikailag sokkal gyorsabb, ha beszeltek mint irtok persze ehez hozza tartozik az, hogy en pl: allig veszem eszre ha irnak.

Amugy tenyleg nem jo ha nem jon senki.
  • Rage47
    az nem lassit be? mondjuk én sem értem minek ventri
  • kisviku
    Az tényleg húzósra sikerült, az egyetlen küldetés, ahol többször kellett visszatöltenem.
    Az eleje annyi, hogy kikapcs-bekapcs védelmi épületek, majd megjön az MCV és onnan arra is kell figyelni.Ha a hídhoz érsz az MCV-vel és a kiséretével jönnek Szabotőrök és megpróbálják megsemmisíteni.Ha átjutottál és megvan a bázis könnyebb dolgod van, de még szakadatlanul jönnek.Én már feladtam a védekezést, csak Mammut tank és Apc+gyalogság.A Harveseterekre figyelj, mert a gép előszeretettel szétlövi Stealth Rush-ok kiséretében.Ha megvan a kellő sereg, lehet indulni megbosszulni...

Bal alsó sarokban van a gyalogsági, jobb alsóban (amit nem tudsz elérni jármúvel, csak transzportokkal) a légierő és jobb felsőben a harckocsi bázis.
  • a_n_d_r_e_w
    van voip a játékban :S
  • Mikiller
    Köszi Muki és Rage. Akkor így a Hamachi-n megy a multi, ezen a Ventrilo-n meg a dumcsi közben.
    MSN mikrofonos kapcsolat nem jó?
  • Disaster24
    Still84: passz, de a videókártyáddal nem hiszem, h gond lenne, nekem is 7600GT-n fut a játék.
  • TomDantes
    azért a Srcin három lábú lépegető akármilye elég jó.
  • Split
    öcsém... de szar a NOD
    nekem eddig a GDI jött be a legjoban... a SCRIN-nek is csak a Légi hadereje olyan nagyon erős
  • TomDantes
    az tényleg jó nehéz, hm, tapasztald ki hogy hogyan tudzs jól védekezni, majd gyűtsd egy kis csaptatot és támadd meg az egyik NOD bázis és pusztísd el, ...
    án előszöt a legközelebb lévőt választottam ahonan gyalogosok jönnek folytan ha azt kiirtdod könnyen a bázisodra viheted majd a erősítést, atól kezdve meg már építkezhetsz szabadon, onnan már nem nehéz.
  • Ceko
    Vagyis igazából csak egy pálya érdekel mégpedig a Hovátországban az első map GDI-val!Azt hogy a fenébe tudom megcsinálni??Mert ezek szerint nagyon béna vagyok mert nekem nem megy.Köszi
  • Muki100
    ventrilo...beszélgetős program.
  • Rage47
    ventrilo nevü mikrofonos progi
  • Mikiller
    "A hamachi bovult egy ventrivel " ezt, hogy kell értelmezni? vagy mi az a ventri? Sry nem tudom.
  • Ceko
    Nem tudjátok hol találhatok egy végigjátszást ami magyarul van és nem angolul??