Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
We are also very close to releasing patch 1.04, what we hope to be the last of our emergency patches until we release the first major bug/balance patch (also heavily in the works).
Patch 1.04 is going to help address the audio-video sync error, further crashes within the lobbies, desyncs related to watching Battlecast matches, and localizing the online multiplayer lobbies.
(véletlenül szétlöték a mamutjaim a másik gdi bázisban lévõ gyárudvart, nemfigyeltem rájuk és szétkapták)
ere kén valami ötlet mert rohadtul megszivatott a gép.
bemásztam a legközelebi gdi bázisra örök melett elsuhantam, elfoglaltam a war faktort meg a melete lévõ barakot, aztán egy reaktort gyorsan tank gyártásba kezdtem meg aknavetös gyártásába, leszedtem a megmaradt pár emberét és az uj bázisom körül kezdtem foglalgatni az épületeket igy nemkell épitenem se harcolnom, elvetem mindenét kiirtotam onan, gyártotam a mamutokat 20-25 per eltelt volt már 20 mamutom szupervegyverem is és mindenem szinte (gdi vel épitkeztem mert csak azal tudtam) ekkor jött a szopatás, a gdi másik bázisrol küldött két repülöt ami leszedte az egyszem nod ápületem azt a barakot, és ezel vége lett a pályának... (mentésem se volt)
és állandóan out of memory üzenettel kidob ha tölteni akarok, feltettem újra(ez sem volt egyszerû, mert nemlehetett uninstallálni, csak shift del+registry pucolás) és hagyatma angolon, simán betöltötte azt amivel a magyar kiakadt. ..😞
törölni nemtudom..meg szerkeszteni sem😞
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
télleg van valami értelme a bonusz feladatoknak??mert azon kivül,hogy nem kapok 1 vonalat a végén nem sok van..vagy nem vettem észre..de tetszik azért hogy 1-2 helyen lehet választani a küldetés befejezési modja között..
bár elég szutyok
SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!
a GDI-nél.. kilövöd a szuperfegyvered..videoban mekkora szutyok a gdi kinyirt 22 millio lakost(ha jol érettem(, parancsnok lecsesz..a nemtom ilyen elnök gratulál 5 perces video..
ha nem lövöd ki..gdi isten..parancsnokság jo munka volt.. video vége 1 perc..na lol..
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
One Vision. One Purpose.
A régi westwoodos gamek sokkal nehezebbek voltak sztem 😊
én legalább 10x mentem neki mire nagynehezen elöretolt védelemmel elcipeltem a még-et..akkor persze sikerült a bonusz quest is már..aztán sima ügy volt minden..
hasonlo volt a NODnál asszem az uccso 2 pálya az is jo játék..föleg az a 4 föépület elfoglalos kinlodos 6x loadolos iszonyat KO pálya..azt is csak azért sikerült megnyernem ,mert a gépnek beraadt a 10 tripoda valamelyik szélsö faluba és nem tudott legyalulni velük😄
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
de azok sem azért nehezek,mert jo a gép hanem,mert szutyok, és nem tud normálisan játszani..
volt olyan,hogy harcoltam 2 nép ellen,még eggyiket sem támadtam meg és én kaptam az elsö atomot (vagy a másikat már nem emléxem..)
azért ennyire nem kellett volna benehezíteni ezt a pályát, majdnem elvette a kedvem az egész játéktól😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár a mamot is megteszi..csak az lassu mint a tetü..
nem értem miért nem tudnak normális átvezetö videokat csinálni.. mint anno a red alert 1ben..én visszasirom azt ,mert azota semelyik cncben nem volt olyan zsir átvezetés..ez a szinészes baromkodás meg unalmas mint a tetü..a vége felé már simán átugrottam,mert semmi lényeg benne..semmi esemély..egyedül a nod-nál van buli oszt hello..
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
kérdésem lenne..tudja valaki hogy hogyan tudom kikapcsolni az EA logot a játék elején?? melyik parancsal lehet, ha lehet egyáltalán?
néhány ea játéknál lehetett azért kérdezem.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
amúgy én a scrin küldetés második pályáján akadtam el:SSSötletem sincs mit csináljak
One Vision. One Purpose.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
vazze nem tudsz olvasni?
alapvetõen a gond az hogy ezt nem ADSL-re, hanem igazi LAN-ra tervezték, így nem csoda ha nem is megy jól... 1v1-ben még el lehet játszogatni, egyébként esélytelen.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux