6739
Command & Conquer III
  • Smithwarden
    Hi all

Nekem sosem jottek be a C&C jatekok az egysegek a futurisztikus stulisa miatt, viszont a grafika es animacio nagyon tetszik,
    Ezert kerdezem meg, hogy tudtok-e esetleg MODokat hozza ami realisztikusabb, korunkbeli modern katonai vagy masodik vilaghaborus vagy hasonlo stilusuak?

Szetneztem MODDB-n a modok kozott, ugy nez ki van par turhetobb, de azert megkerdezem itt is, hatha valaki tud jo tippet adni hogy melyiket erdemes kiprobalni.
  • Narxis
    Én ma kaptam vissza a telepítő DVD-t, úgyhogy megpróbálom felrakni, szólok ha működik.
  • Trantorius
    fura én is irogattam annak akik bent voltak de senkisem irt vissza..:D:S
  • DeviloftheHell
    kane's wrath -t hogy lehet modolni merthogy a kiadott sdk ban nincsenek benne ahoz a fáljlok
  • Kontrakcio
    jaja, megjelenik, hát, én irtam rád a napokban többször is, nekem legközelebb sz-cs lesz alkalmas gémre
  • Trantorius
    Ha hamachin bevan jelentkezve valaki de nincs megnyitva nála a chat és ráirok az megjelenik nála ugy mint pl msn-en?
  • Trantorius
    Nekem most jó lenne.
  • Kontrakcio
    -.-
  • Narxis
    Majd írok!
  • Kontrakcio
    nah, hát, irjatok majd ha tolhatjuk....
  • Kontrakcio
    jaja 1.09 és nekem a 2.0.1.64 van fent
  • Narxis
    Melyiket kéne felraknom? C&C 3 Tiberium Wars 1.09 patchel? És melyik hamachi? Milyen verzió?
  • Kontrakcio
    nah, majd akkor tolunk ma gyerekek_?:D
  • Trantorius
    Mindenkit várunk a Hamachira!

szoba: Tib3rium Wars

jelszó: tiberiumwars
  • Trantorius
    oks
  • Kontrakcio
    este 10ig dolgozom ezen a héten, de csüt este 10töl v péntektöl tolhatjuk orrvérzésiok, ok?
  • Kontrakcio
    én benne vagyok, cseréljük el. Eredeti, alig használt
  • kisAKOSH
    eladó vagy cserélendő (Return to Castle Wolfenstein-re)

c&c3 + kane's wrath

ide írjon akit érdekel: [email protected]

ár: megegyezés alapján
  • Trantorius
    igen 1.09-van fent, ma már nem hiszem de holnap este felé, 7-8 körül talán
  • Kontrakcio
    1.09 felvagy patchelve tw--ben?
  • Kontrakcio
    rendben :) ma meddig érsz rá?
  • Trantorius
    Hello
    Csatlakoztam oda is,benne vagyok gép ellen is de előre szolok nem vagyok profi
  • Kontrakcio
    de ha vkinek van gép ellen tolni benne vagyok
  • Kontrakcio
    rendben, akkor j7en toljuk, igazábol pár nap nem oszt nem zoroz :)
  • Kontrakcio
    értem, hát, mivel nem teljes verzio ezért limitelés van :S szóval csinálok egy szobát

szoba:Tib3rium Wars

jelszó:tiberiumwars
  • Trantorius
    Telepitettem a Hamachit és csatlakozni akartam de azt irja hogy a hálozat tele van.
    Névhez ezt irtam: uvilmosgame
    Jelszóhoz ezt: 553300
  • Trantorius
    Hali
    Én is benne lennék ilyenbe ha nem gond hogy nem eredeti a játékom. Nekem is csak a TW van meg. Letöltöm a Hamachit,csak már rég használtam rákell jönnöm megint a használatára..:D
  • gyonax
    Ja a másik problémám hogy kancsra ment a vid.karim:) Sajna házilag nem lehetett megincsálni, hétfőn megy garanciás szervízbe, teház szerintem én leghamarabb szerdán tudok menni....
  • Kontrakcio
    tw 1enlőre, kw most csurog :) kreáljak szobát?
  • gyonax
    Mennék én is csak sajnos nagyon noob lettem időközben:D TW vagy KW?
  • Kontrakcio
    ugy néz ki csak ketten vagyunk igy :I
  • Narxis
    De.
  • Kontrakcio
    kéne nyomni hamán kis cnc-t, nem?
  • Trantorius
    A Kane Wrath-hoz beszerezhető magyarítás? Letölteni vagy kiszedni egy magyar nyelvü játékból és átmásolni az enyémbe?
  • BaliBoy
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1247142158
  • Trantorius
    6583-> 15mp-et akartam irni..:)
  • Trantorius
    A C&C 4 miről fog szólni? Van már róla kép,videó vagy magyar cikk? Mikorra várható?

Most csináltam meg a NOD küldetését az alap játékba...csalodtam,kevésnek érzem az átvezetők hosszát és a legutólso videó az meg egy vicc szerintem. 2 napig szenvedtem mire sikerült megcsinálnom az utolsó missziot erre meg kapok érte 1mp videot.
    Ugy képzeltem maj mutatják a portál aktiválodását, a belső kört ahogy beülök én is a nagyasztalhoz, ünnepléstz,stb...

• Trantorius
    oh:O
  • gyonax
    A kiegészítő neve Kane's Wrath:) Az alapjáték Collector's Editionje a Kane Edition, de ettől függetlenül az alul leírt módon használható a sima játékkal is:)
  • Trantorius
    Amit belinkeltél az nem a kiegészitőhöz magyarítás? A Kane Editeon-höz?