6739
Command & Conquer III
-
#6619 Hi all
Nekem sosem jottek be a C&C jatekok az egysegek a futurisztikus stulisa miatt, viszont a grafika es animacio nagyon tetszik,
Ezert kerdezem meg, hogy tudtok-e esetleg MODokat hozza ami realisztikusabb, korunkbeli modern katonai vagy masodik vilaghaborus vagy hasonlo stilusuak?
Szetneztem MODDB-n a modok kozott, ugy nez ki van par turhetobb, de azert megkerdezem itt is, hatha valaki tud jo tippet adni hogy melyiket erdemes kiprobalni.
-
#6618 Én ma kaptam vissza a telepítő DVD-t, úgyhogy megpróbálom felrakni, szólok ha működik. -
Trantorius #6617 fura én is irogattam annak akik bent voltak de senkisem irt vissza..:D:S -
DeviloftheHell #6616 kane's wrath -t hogy lehet modolni merthogy a kiadott sdk ban nincsenek benne ahoz a fáljlok -
#6615 jaja, megjelenik, hát, én irtam rád a napokban többször is, nekem legközelebb sz-cs lesz alkalmas gémre -
Trantorius #6614 Ha hamachin bevan jelentkezve valaki de nincs megnyitva nála a chat és ráirok az megjelenik nála ugy mint pl msn-en? -
Trantorius #6613 Nekem most jó lenne. -
#6612 -.- -
#6611 Majd írok! -
#6610 nah, hát, irjatok majd ha tolhatjuk.... -
#6609 jaja 1.09 és nekem a 2.0.1.64 van fent -
#6608 Melyiket kéne felraknom? C&C 3 Tiberium Wars 1.09 patchel? És melyik hamachi? Milyen verzió? -
#6607 nah, majd akkor tolunk ma gyerekek_?:D -
Trantorius #6606 Mindenkit várunk a Hamachira!
szoba: Tib3rium Wars
jelszó: tiberiumwars -
Trantorius #6605 oks -
#6604 este 10ig dolgozom ezen a héten, de csüt este 10töl v péntektöl tolhatjuk orrvérzésiok, ok? -
#6603 én benne vagyok, cseréljük el. Eredeti, alig használt -
kisAKOSH #6602 eladó vagy cserélendő (Return to Castle Wolfenstein-re)
c&c3 + kane's wrath
ide írjon akit érdekel: [email protected]
ár: megegyezés alapján -
Trantorius #6601 igen 1.09-van fent, ma már nem hiszem de holnap este felé, 7-8 körül talán -
#6600 1.09 felvagy patchelve tw--ben? -
#6599 rendben :) ma meddig érsz rá? -
Trantorius #6598 Hello
Csatlakoztam oda is,benne vagyok gép ellen is de előre szolok nem vagyok profi -
#6597 de ha vkinek van gép ellen tolni benne vagyok -
#6596 rendben, akkor j7en toljuk, igazábol pár nap nem oszt nem zoroz :) -
#6595 értem, hát, mivel nem teljes verzio ezért limitelés van :S szóval csinálok egy szobát
szoba:Tib3rium Wars
jelszó:tiberiumwars -
Trantorius #6594 Telepitettem a Hamachit és csatlakozni akartam de azt irja hogy a hálozat tele van.
Névhez ezt irtam: uvilmosgame
Jelszóhoz ezt: 553300 -
Trantorius #6593 Hali
Én is benne lennék ilyenbe ha nem gond hogy nem eredeti a játékom. Nekem is csak a TW van meg. Letöltöm a Hamachit,csak már rég használtam rákell jönnöm megint a használatára..:D -
gyonax #6592 Ja a másik problémám hogy kancsra ment a vid.karim:) Sajna házilag nem lehetett megincsálni, hétfőn megy garanciás szervízbe, teház szerintem én leghamarabb szerdán tudok menni.... -
#6591 tw 1enlőre, kw most csurog :) kreáljak szobát? -
gyonax #6590 Mennék én is csak sajnos nagyon noob lettem időközben:D TW vagy KW? -
#6589 ugy néz ki csak ketten vagyunk igy :I -
#6588 De. -
#6587 kéne nyomni hamán kis cnc-t, nem? -
Trantorius #6586 A Kane Wrath-hoz beszerezhető magyarítás? Letölteni vagy kiszedni egy magyar nyelvü játékból és átmásolni az enyémbe? -
#6585 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1247142158 -
Trantorius #6584 6583-> 15mp-et akartam irni..:) -
Trantorius #6583 A C&C 4 miről fog szólni? Van már róla kép,videó vagy magyar cikk? Mikorra várható?
Most csináltam meg a NOD küldetését az alap játékba...csalodtam,kevésnek érzem az átvezetők hosszát és a legutólso videó az meg egy vicc szerintem. 2 napig szenvedtem mire sikerült megcsinálnom az utolsó missziot erre meg kapok érte 1mp videot.
Ugy képzeltem maj mutatják a portál aktiválodását, a belső kört ahogy beülök én is a nagyasztalhoz, ünnepléstz,stb...
-
Trantorius #6582 oh:O -
gyonax #6581 A kiegészítő neve Kane's Wrath:) Az alapjáték Collector's Editionje a Kane Edition, de ettől függetlenül az alul leírt módon használható a sima játékkal is:) -
Trantorius #6580 Amit belinkeltél az nem a kiegészitőhöz magyarítás? A Kane Editeon-höz?