6739
Command & Conquer III
-
ghostboy #6659 Miután ez is megvan, de nem vagyok napi játékos, nem tűnt fel. Mea culpa. Hova írhatom a kérdésem, ahol tudnak is rá válaszolni?
Egyébként most már nem emlékszem, hogy a Tiberium Wars-ban van-e kém, mert a kérdés ez esetben itt is megállja a helyét, pályától függetlenül. -
#6658 Ez a Command & Conquer 3 topik nem a Red Alert 3. -
ghostboy #6657 Sziasztok,
Valószínű én vagyok a figyelmetlen és a fától nem látom az erdőt, de elakadtam. Oroszokkal szövetkezek jelenleg, a sárgák ellen. Egy olyan vízi erődítménynél vagyok, ahol a hajókat körbe meg kell semmisíteni Tanyával (őt ugye nem én irányítom), valamint a 4 db kémemmel meg kell semmisíteni az erőműveket, hogy a lövegeket Tanya leszedje. De semmit nem tudok csinálni, a kémekkel bármit teszek, közeledek, lelőnek. A leírásban ott van, hogy a speciális tulajdonságát az F billentyűvel lehetne használni, de semmi.
Ötlet? -
gyonax #6656 Magyarítás: link
Ha pacheket is akarsz használni, akkor keress rá a topikban a 'skudef' szóra(idézőjelek nélkül), és olvasd el az általam írt leírást:) -
#6655 de havertól angol verziót vettem meg :S -
#6654 A játék magyar nyelven is megjelent. -
#6653 ami a faq-ban vannak linkek aok nem működnek -
#6652 Hellóhelló!
Tud valaki magyarítást?Magyarítások portálon írják hogy van csak épp letölteni nem lehet.Esetleg ha megvannak valakinak a nyelvi fájlok azis jó... -
#6651 ha majd érdekesl valakit hamachin a játék, én játszanék néhány meccset majd...hamachin irjatok, ha érdekel a multi. -
#6650 ha eredeti a cd-d lesd meg nincs e rajta a kelleténél nagyobb karc,esetleg piszokfolt ami miatt megakadhat a telepítés
-
De8Vent #6649 valaki meg tudja mondani mért áll meg a telepítés úgy a fele körül és semmi sem történik!? -
#6648 azt jól is teszed :-D -
#6647 szívesen:)
lehet felteszem én is a hétvégére megpróbálkozok vele újra
-
#6646 nemtom itt ezen a gépen nem játszottam még ki :-( -
#6645 ohh köszönöm szépen meglett! :-)
c:\Users\[felhasznév]\AppData\Roaming\Command & Conquer 3 Tiberium Wars
nagyon köszönöm mégegyszer. na asszem mostanában sem sokat alszom :-D -
#6644 én viszont a teljes videót szeretném kicsalni a játékból de nem tudom .
Csak a végigjátszom
Valahol ott akadtam el benne annó hogy kane's egy nagy durranásra készül valami tiberium finomító ellen. -
#6643 elvileg win 7 re is megvan a megoldás csak máshol kell keresni az elérési utakat
nekem is eredeti de most sajna nincs fent a gépemen de elvileg ha jól emlékszem valahol ezekben a mappákban kell keresni a megoldást
C:\Users\felhasználói könyvtárad\AppData <=== (rejtett mappa)
elvileg itt kel egy c&c-s mappának lennie. vagy mi
a rejtett mappát a rendszer menü alatt a mappabeállításnál találod.
ha igaz. -
#6642 Sziasztok!
nekem eredeti a játékom, viszont szeretnék még több pályán játszani. csak az a baj, hogy win7 32 biten nem tudom hova kell bemásolni a mások által készített pályákat. amit találtam leírást az csak windows előző verziókra volt igaz. tudtok nekem segíteni? előre is köszönöm! -
hitman090 #6641 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogyan lehet tört játékkal hamacsin játszani 1.09-es patch van fent.
Hamacsiból nem tudom melyik verzió kéne nekem a 1.0.3.0 van.
PLS MINÉL ELÖBB IRJON VALAKI THX!!!! -
B52Yami #6640 Sziasztok! Nincs vmi "bejáratott" hamachi servere valakinek, ahova esetleg járnak páran? Szívesen tolnék pár meccset :)
felléptem erre, de nobody aktív:
© Trantorius
2009. okt. 20. 17:38 | privát | válasz erre | #6606
Mindenkit várunk a Hamachira!
szoba: Tib3rium Wars
jelszó: tiberiumwars -
mrobika84 #6639 Üdv. Fel van rakva 2 gépre ugyanaz a hamachi, ugyanaz a C&C Kanes Wrath. Látjuk egymás szerverét, de időtullépés miatt nem enged csatlakozni. 100 másik játékot kipróbáltunk, mindegyik megy, de ez valamiért nem akar. A C&C beállításokban a hamachis IP cím van megadva, és az általam beírt port. Ez a port van megadva a routerban is, és a hamachiban is. A másik gépnél nincs router, közvetlen adsl kapcsolat van. Őnála a portot üresen hagytuk, majd kipróbáltuk azt a kettőt, amit a hamachi használ. Tüzfal is ki volt kapcsolva mind a 2 gépen. A játokoknál fel van telepítve a legújabb patch is. Ha valakinek van ötlete, kérem írjon. -
#6638 tessék itt a CnC 4 fórum, keresőt néha kéne használni ;) -
Andrejka #6637 üdv, tudom hogy egy kicsit offtopic de mivel másik fórumot nem találtam, ha valaki játszik a cnc4-gyel és meg tudná mondani, hátha van orvosság a problámámra
a probléma az hogy azután a nod küldi után amikor le kell szedni a GST-t, valamiért azonnal áttesz gdi küldetésekre (a puccsos részre), tud vki valami megoldást erre? -
#6636 skacok
Kérdés
Hogyan tudnám a legegyszerűbb módon hozzáférhetővé tenni a Command & Conquer 3 Tiberium Wars és a Command & Conquer™ 3 Kane's Wrath sorozat videójeleneteit?
leszedtem egy save gamet de nem tudom pontossan hova kellene másolnom hogy be tudjam tölteni
Teszem hozzá eredeti a dvd sorozatom.
-
#6635 hali
elképzelhető hogy rossz a dvd olvasód mert nekem is eredeti a dvd és elég nehézkesen másolta fel a játékot (nyik nyek nyik nyek ) hangod adott a másolás során ami a sokk írás védettségre utaló hang.
de nekem hál istennek felmásolta rendesen
-
#6634 Hát akkor konzultálni kell a bolttal ahonnan vetted mert valami gebasz van a CDvel!
De előtte próbáld bele másik gépbe azért
vagy már megy? -
#6633 Nem is szépítettem semmit de képzeld el nem letöltöttem hanem megvettem a
Csak kicsit több idő kellett neki -
#6632 itt nem kell szépíteni nem hibás az olvasód hanem rossz verziót kaptál le torrentről:D -
#6631 Üdv.
Ha letöltöttem valahonnan 1 pályát akkor azt hova kell bemásolni, hogy a játékban is meglegyen ? -
#6630 Rendben kösz. -
#6629 Megmaradnak. -
#6628 Üdv.
Lenne 1 kérdésem, ha felrakom a legújabb patch-et akkor a korábbi mentések megmaradnak vagy elvesznek ? -
#6627 Mért van az hogy a telepítő a telepítés 3/4-énél leáll? Lehet hogy hibás az olvasóm mert elindul leáll. Nagyon köszi. -
qB0B0p #6626 A legegyszerűbb módszer:
Az asztalon a parancsikonon jobb klikk-->Tulajdonságok
És a célnál: a végére a "-jel jután hozzáírod ezt: -xres 1366 -yres 768
Tehát pl.:
"C:\Program Files\Electronic Arts\Red Alert 3\RA3.exe" -xres 1366 -yres 768
Utána OK és kész.
-
#6625 Hogy lehet 1366*768 as felbontásban játszani? 16:9 laptop kijelzőn? de nincs csak 1024 a beáláításoknal max. 1.02 patch, ja és Kane's Wrath -
#6624 Erra a megoldásra mi is rájöttünk, de nem valami kényelmes és fel is adtuk. Fölösleges megadnom a szoba nevét, nem hiszem, hogy fogunk vele játszani. -
#6623 hát, irkáljatok a lobby chatbe folyamatosan, :D lehet semmi jelentősége de igy nem ruftak ki olyan sűrün, amugy, áruld má eé a hama szoba nevét meg jelszavát, én is beszálnék:) -
#6622 Hi!
Haverokkal szeretnénk játszani Hamachin keresztül, de amikor belépek a srácok a Lobbyba, akkor X időn belül kiesnek, de utánna nyugodtan vissza tudnak lépni, csak az a probléma hogy ennyi idő alatt nem igazán tudjuk elinditani.
Az lenne a kérdésem, hogy miért dobálja ki az embereket a lobbyból, a Hamachi legújabb verzióját használjuk (2.0.1.66) a játékból meg az alap. -
#6621 keressél no-cd crack-et -
qB0B0p #6620 Van rá lehetőségem, hogy ne kelljen a DVD-nek a meghatóban lennie mindig ha játszani akarok. Elég zavaró. Ha pl. crackelem tudok online játszani, nem tiltanak ki? Vagy ha beolvasom ISO-ba a DVD-t akkor esetleg müködhet a dolog?
Igen nem sok eredeti játékom volt eddig :)