Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

firehawk-al 😄
viccet félretéve: sehogy
JaSoN HuNTeR
Hogyan lehet kikapcsolni Skirmisbe a tömegpusztitó fegyvereket?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

xxdani
Talán nem kéne csesztetni indítás után a képernyõ beállításokat mert utána visszaállhat ha nyomsz egy "Done"-t.

Oké köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
Sziasztok. Beállítottam a parancsikonnál a hogy szélesvásznú legyen mert laptopon szeretnék játszani. a Menü csodaszépen kitölti a monitort DE a játékban már nem marad szélesvásznú. Mi lehet a baj?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Thx, de ezt már próbáltam, vagyis nálam nincs olyan, h profilok, hanem csak sima replayek, de ugye azzal nem érek semmit.

az egész játékmappát átraktam egyik géprõl a másikra, de így is semmi 😞
Remélem tudtam segíteni.

Dokumentumok/Command & Conquer 3 Tiberium Wars mappa/Profilok,Visszajátszások mappa(k)

Ha vki erre jár, megválaszolná, h hogyan tudom a játék mentését, v profilját megtalálni, v hogyan lehetséges átvinni az eddig állásomat egy másik gépre?
Sziasztok!
Nem olvasgattam vissza ezt a több ezer hozzászólást, ezért nem is tudom, hogy kérdezték-e, De olyan problémám lenne, hogy a hang és kép nincs szinkronba a videók bejátszása alatt. Nm hiszemhogy a gépemmel lenne a gáz mert a játék full grafón megy, egész tûrhetõ...
Processor:
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs)
Memory:
1022MB RAM
Hard Drive:
111 GB
Video Card:
RADEON X850 Series

Kösz elõre is a választ!
Béke!

Rage47
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1247142158
Topikjáról egy linket, esetleg?
Rage47
esetleg a topikjában, vagy itt, bár ide alig járnak már
én sajna nem játszottam vele
Szégyen-szemre, elakadtam egy pályán :-)
Rage47
attól függ, mivel kapcsolatban
Sziasztok, C&C 4 Tiberium Twilight-tal kapcsolatban hol, kinél tudok kérdést feltenni?
Rage47
csak megveszed és kész
Martinez01
Üdv népek!
Ehhez kell valamien alapjáték, vagy valami?
Vagy csak megveszem ezt és kész?
Thx! Elõre is😊

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

mooo
Hali!
Nem tudja valaki,hogy a steames verzióval miért nem mûködik a Gamehunter készítette magyarítás?Vagy mit kellene csinálni,hogy mûködjön?
Hello van egy olyan gondom leszedtük páran a C&C-t de nekem nem engedi átírni az ip-t pedig tûzfal minden fel van oldva. Valaki segítsen pls 😄
Látom, a Kane's Wrath fórum eléggé döglött, úgy hogy itt kérdezném meg, van valakinek trainere az 1.2-es verzióhoz? Sehol sem találok ilyet, csak a cheathappens.com-on, de ott is fizetõs 😞
Aki segít, annak köszi! 😊

Kipróbáltam, amit mondtál, az sem segített, se a biosból mag letiltás.
Patchelve sem lett jobb....
Ha valaki ismer olyan idõ-lassító trükköt, amilyen pl. a Crysisban van (config fájlban meg lehet adni a "sebességet"), vagy volt hasonló problémája új vassal és megoldotta, kérem, írjon! 😊
Elõre is köszi a segítséget!

Lehet, hogy béna is vagyok, és nem tudok játszani...😄
A játék lett gyorsabb, közel a kétszerese a régi gépemen játszottéhoz képest, olyan gyors, hogy nem tudok elég gyorsan reagálni a támadásokra és az építést/gyártást is felügyelni, meg idõben mozgatni az egységeket.
Mondjuk skillem a béka segge alatt, mert nem szoktam multizni, csak szép komótosan tolom végig a SP kampányt, de skillel is gáz lenne így játszani szerintem.
Na akkor kikapcsolom az egyik magot, meglássuk, segít-e... aztán poénból kipróbálom 4 bekapcsolt maggal... 😄😄😄

Rage47
béna vagy, és nem tudsz játszani, vagy a játék lett gyorsabb?
több magos procikkal szokott begyorsulni egy játék, ha nem kezeli rendesen... 1magra kell erõltetni a játékot a feladatkezelõben
Sziasztok!
Felraktam a C&C 3-at az új gépre, minden tök jól megy, de túl gyors a játék, már mint a játékmenet, így elég játszhatatlan, szeretnék rajta lassítani kb. 20-30%-ot.
Tudnátok ebben segíteni? Van erre egyáltalán lehetõség?

Piszkos  Fred
Heló!
Nem találtam Tiberian Twilight topikot, ezért ide írnám:
Eredeti DVD, ma vettem, telepítéskor a következõ hibaüzenetett kapom: "The cabinet file 'LangGe11.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used.
Mi a farok!? Netkapcsolat van, és az olvasóm is jó... vigyem vissza?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Higany
BÚÉK! Akciósan van most a steam-en. Melyiket vegyem meg, ha neten akarok játszani vele és érdemes-e? Köszi!

fery02
Köszi szépen!

Elvileg a Geforce 6600 GT-jéhez jó még a legfrissebb nVidia driver, úgy emlékszem elõtte is ez volt fent neki.
XP-je van, nem hiszem, hogy régebbi Windowsra kellene állítani a kompatibilitást, elõtte nem volt vele gond.
Patch-bõl is fent van a legfrissebb a játékhoz, de majd legfeljebb próbálkozunk még, hogy egyenként patch-elgetjük a játékot a legelsõtõl a legutolsóig.

Csak arra tudok gondolni, hogy valami fent volt az elõzõ Windows-án, ami most nincs és a játék futtatásához kellene.
De szemétség volna, ha így lenne, mert a játéknak elvileg fel kellene telepítenie a szükséges dolgokat a gépre.

Mindenesetre köszi az ötleteket!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hali!

Régebbi illesztõprogrammal, ami már/még kezeli a kártyát?
Kompatibilitás átállítása a felkínáltakból, visszafelé?
Tapasz keresése hozzá (C&C III) a neten, ha a telepített még nem a legfrissebb?

Ezek mentén indulnék el. A játékkal már régóta nem játszom, így mást nem tudok javasolni.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

fery02
Sziasztok!
Havernak olyan gondja van, hogy Régebbi XP-jén gond nélkül futott a játék, de miután feltelepítettem neki a legújabb frissítésekkel megáldott XP-t, a játék olyat csinál, hogy pálya betöltés után pár másodperc után csontra fagy a játék és csak reset segít a gépen.
A kiegészítõje is ezt csinálja, a Kane Wrath. Természetesen mindkét játékot újratelepítettük (újra is kellett, különben nem indultak).

VGA illesztõprogram a legfrissebb, Dx9 is, tanácstalanok vagyunk.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

...úgy látom amúgy, tök mindegy, hogy milyen fórum, választ nem kapok.
Miután ez is megvan, de nem vagyok napi játékos, nem tûnt fel. Mea culpa. Hova írhatom a kérdésem, ahol tudnak is rá válaszolni?

Egyébként most már nem emlékszem, hogy a Tiberium Wars-ban van-e kém, mert a kérdés ez esetben itt is megállja a helyét, pályától függetlenül.
BaliBoy
Ez a Command & Conquer 3 topik nem a Red Alert 3.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Sziasztok,

Valószínû én vagyok a figyelmetlen és a fától nem látom az erdõt, de elakadtam. Oroszokkal szövetkezek jelenleg, a sárgák ellen. Egy olyan vízi erõdítménynél vagyok, ahol a hajókat körbe meg kell semmisíteni Tanyával (õt ugye nem én irányítom), valamint a 4 db kémemmel meg kell semmisíteni az erõmûveket, hogy a lövegeket Tanya leszedje. De semmit nem tudok csinálni, a kémekkel bármit teszek, közeledek, lelõnek. A leírásban ott van, hogy a speciális tulajdonságát az F billentyûvel lehetne használni, de semmi.

Ötlet?
Magyarítás: link
Ha pacheket is akarsz használni, akkor keress rá a topikban a 'skudef' szóra(idézõjelek nélkül), és olvasd el az általam írt leírást😊
alcotb
de havertól angol verziót vettem meg :S

Minden ugyanaz másképpen.

BaliBoy
A játék magyar nyelven is megjelent.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

alcotb
ami a faq-ban vannak linkek aok nem mûködnek<#rinya>

alcotb
Hellóhelló!

Tud valaki magyarítást?Magyarítások portálon írják hogy van csak épp letölteni nem lehet.Esetleg ha megvannak valakinak a nyelvi fájlok azis jó...

DarkSector
ha majd érdekesl valakit hamachin a játék, én játszanék néhány meccset majd...hamachin irjatok, ha érdekel a multi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pusztító_78
ha eredeti a cd-d lesd meg nincs e rajta a kelleténél nagyobb karc,esetleg piszokfolt ami miatt megakadhat a telepítés
valaki meg tudja mondani mért áll meg a telepítés úgy a fele körül és semmi sem történik!?

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

tigerbácsi
azt jól is teszed :-D

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Pusztító_78
szívesen😊
lehet felteszem én is a hétvégére megpróbálkozok vele újra
tigerbácsi
nemtom itt ezen a gépen nem játszottam még ki :-(

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
ohh köszönöm szépen meglett! :-)

c:\Users\\AppData\Roaming\Command & Conquer 3 Tiberium Wars

nagyon köszönöm mégegyszer. na asszem mostanában sem sokat alszom :-D

Pusztító_78
én viszont a teljes videót szeretném kicsalni a játékból de nem tudom .
Csak a végigjátszom
Valahol ott akadtam el benne annó hogy kane's egy nagy durranásra készül valami tiberium finomító ellen.
Pusztító_78
elvileg win 7 re is megvan a megoldás csak máshol kell keresni az elérési utakat
nekem is eredeti de most sajna nincs fent a gépemen de elvileg ha jól emlékszem valahol ezekben a mappákban kell keresni a megoldást
C:\Users\felhasználói könyvtárad\AppData <=== (rejtett mappa)
elvileg itt kel egy c&c-s mappának lennie. vagy mi
a rejtett mappát a rendszer menü alatt a mappabeállításnál találod.
ha igaz.
tigerbácsi
Sziasztok!
nekem eredeti a játékom, viszont szeretnék még több pályán játszani. csak az a baj, hogy win7 32 biten nem tudom hova kell bemásolni a mások által készített pályákat. amit találtam leírást az csak windows elõzõ verziókra volt igaz. tudtok nekem segíteni? elõre is köszönöm!

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogyan lehet tört játékkal hamacsin játszani 1.09-es patch van fent.
Hamacsiból nem tudom melyik verzió kéne nekem a 1.0.3.0 van.
PLS MINÉL ELÖBB IRJON VALAKI THX!!!!

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Sziasztok! Nincs vmi "bejáratott" hamachi servere valakinek, ahova esetleg járnak páran? Szívesen tolnék pár meccset 😊
felléptem erre, de nobody aktív:

© Trantorius
2009. okt. 20. 17:38 | privát | válasz erre | #6606

Mindenkit várunk a Hamachira!

szoba: Tib3rium Wars

jelszó: tiberiumwars