Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viccet félretéve: sehogy
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Oké köszi
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
az egész játékmappát átraktam egyik géprõl a másikra, de így is semmi 😞
Nem olvasgattam vissza ezt a több ezer hozzászólást, ezért nem is tudom, hogy kérdezték-e, De olyan problémám lenne, hogy a hang és kép nincs szinkronba a videók bejátszása alatt. Nm hiszemhogy a gépemmel lenne a gáz mert a játék full grafón megy, egész tûrhetõ...
Processor:
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs)
Memory:
1022MB RAM
Hard Drive:
111 GB
Video Card:
RADEON X850 Series
Kösz elõre is a választ!
Béke!
Ehhez kell valamien alapjáték, vagy valami?
Vagy csak megveszem ezt és kész?
Thx! Elõre is😊
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Nem tudja valaki,hogy a steames verzióval miért nem mûködik a Gamehunter készítette magyarítás?Vagy mit kellene csinálni,hogy mûködjön?
Aki segít, annak köszi! 😊
Patchelve sem lett jobb....
Ha valaki ismer olyan idõ-lassító trükköt, amilyen pl. a Crysisban van (config fájlban meg lehet adni a "sebességet"), vagy volt hasonló problémája új vassal és megoldotta, kérem, írjon! 😊
Elõre is köszi a segítséget!
A játék lett gyorsabb, közel a kétszerese a régi gépemen játszottéhoz képest, olyan gyors, hogy nem tudok elég gyorsan reagálni a támadásokra és az építést/gyártást is felügyelni, meg idõben mozgatni az egységeket.
Mondjuk skillem a béka segge alatt, mert nem szoktam multizni, csak szép komótosan tolom végig a SP kampányt, de skillel is gáz lenne így játszani szerintem.
Na akkor kikapcsolom az egyik magot, meglássuk, segít-e... aztán poénból kipróbálom 4 bekapcsolt maggal... 😄😄😄
több magos procikkal szokott begyorsulni egy játék, ha nem kezeli rendesen... 1magra kell erõltetni a játékot a feladatkezelõben
Felraktam a C&C 3-at az új gépre, minden tök jól megy, de túl gyors a játék, már mint a játékmenet, így elég játszhatatlan, szeretnék rajta lassítani kb. 20-30%-ot.
Tudnátok ebben segíteni? Van erre egyáltalán lehetõség?
Nem találtam Tiberian Twilight topikot, ezért ide írnám:
Eredeti DVD, ma vettem, telepítéskor a következõ hibaüzenetett kapom: "The cabinet file 'LangGe11.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used.
Mi a farok!? Netkapcsolat van, és az olvasóm is jó... vigyem vissza?
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Elvileg a Geforce 6600 GT-jéhez jó még a legfrissebb nVidia driver, úgy emlékszem elõtte is ez volt fent neki.
XP-je van, nem hiszem, hogy régebbi Windowsra kellene állítani a kompatibilitást, elõtte nem volt vele gond.
Patch-bõl is fent van a legfrissebb a játékhoz, de majd legfeljebb próbálkozunk még, hogy egyenként patch-elgetjük a játékot a legelsõtõl a legutolsóig.
Csak arra tudok gondolni, hogy valami fent volt az elõzõ Windows-án, ami most nincs és a játék futtatásához kellene.
De szemétség volna, ha így lenne, mert a játéknak elvileg fel kellene telepítenie a szükséges dolgokat a gépre.
Mindenesetre köszi az ötleteket!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Régebbi illesztõprogrammal, ami már/még kezeli a kártyát?
Kompatibilitás átállítása a felkínáltakból, visszafelé?
Tapasz keresése hozzá (C&C III) a neten, ha a telepített még nem a legfrissebb?
Ezek mentén indulnék el. A játékkal már régóta nem játszom, így mást nem tudok javasolni.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Havernak olyan gondja van, hogy Régebbi XP-jén gond nélkül futott a játék, de miután feltelepítettem neki a legújabb frissítésekkel megáldott XP-t, a játék olyat csinál, hogy pálya betöltés után pár másodperc után csontra fagy a játék és csak reset segít a gépen.
A kiegészítõje is ezt csinálja, a Kane Wrath. Természetesen mindkét játékot újratelepítettük (újra is kellett, különben nem indultak).
VGA illesztõprogram a legfrissebb, Dx9 is, tanácstalanok vagyunk.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Egyébként most már nem emlékszem, hogy a Tiberium Wars-ban van-e kém, mert a kérdés ez esetben itt is megállja a helyét, pályától függetlenül.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Valószínû én vagyok a figyelmetlen és a fától nem látom az erdõt, de elakadtam. Oroszokkal szövetkezek jelenleg, a sárgák ellen. Egy olyan vízi erõdítménynél vagyok, ahol a hajókat körbe meg kell semmisíteni Tanyával (õt ugye nem én irányítom), valamint a 4 db kémemmel meg kell semmisíteni az erõmûveket, hogy a lövegeket Tanya leszedje. De semmit nem tudok csinálni, a kémekkel bármit teszek, közeledek, lelõnek. A leírásban ott van, hogy a speciális tulajdonságát az F billentyûvel lehetne használni, de semmi.
Ötlet?
Ha pacheket is akarsz használni, akkor keress rá a topikban a 'skudef' szóra(idézõjelek nélkül), és olvasd el az általam írt leírást😊
Tud valaki magyarítást?Magyarítások portálon írják hogy van csak épp letölteni nem lehet.Esetleg ha megvannak valakinak a nyelvi fájlok azis jó...
Minden ugyanaz másképpen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
c:\Users\
nagyon köszönöm mégegyszer. na asszem mostanában sem sokat alszom :-D
Csak a végigjátszom
Valahol ott akadtam el benne annó hogy kane's egy nagy durranásra készül valami tiberium finomító ellen.
nekem is eredeti de most sajna nincs fent a gépemen de elvileg ha jól emlékszem valahol ezekben a mappákban kell keresni a megoldást
C:\Users\felhasználói könyvtárad\AppData <=== (rejtett mappa)
elvileg itt kel egy c&c-s mappának lennie. vagy mi
a rejtett mappát a rendszer menü alatt a mappabeállításnál találod.
ha igaz.
nekem eredeti a játékom, viszont szeretnék még több pályán játszani. csak az a baj, hogy win7 32 biten nem tudom hova kell bemásolni a mások által készített pályákat. amit találtam leírást az csak windows elõzõ verziókra volt igaz. tudtok nekem segíteni? elõre is köszönöm!
Azt szeretném megkérdezni hogyan lehet tört játékkal hamacsin játszani 1.09-es patch van fent.
Hamacsiból nem tudom melyik verzió kéne nekem a 1.0.3.0 van.
PLS MINÉL ELÖBB IRJON VALAKI THX!!!!
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
felléptem erre, de nobody aktív:
© Trantorius
2009. okt. 20. 17:38 | privát | válasz erre | #6606
Mindenkit várunk a Hamachira!
szoba: Tib3rium Wars
jelszó: tiberiumwars