Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morfi
Itt érdeklõdjel! Talán jobban értek hozzá mint az itt lévõk. Amúgy tûzfal, router ami megakadályozza. Nézzd meg hogy nálad mi van bekapcsolva vagy nincs engedélyezve.

VAlaki segítsen már! 😊

PS3 ID: hdcsaba

Morfi
Bár én nem értem az utolsó sorod, de müködik ez normálisan. Megy a hadjárat is, a világuradalom és a multi része. Mi kell ennél több? 😊

Prince23
Na most rld megint kamuzik, mint az assassins creeddnél? ez is tuti kilép vmi hibával, még meg se jelent bazz 😛 Ennek ellenére már sokan kiakasztották a Kane kiegészítõt...
na szal... ez tuti a kiegészítõ? és nekem a magyar verzió van meg. Arra jó ez?

Sziasztok, én a sima tiberium wars al szeretnék hamachin játszani.
Felraktam a hamachit csatlakoztam az uvilmosgame -hoz.
Elinditom a játékot kattintok a networkre és nem látok senkit, pedig a hamachin látom hogy a szobában elég sokan vannak.
Mit rontottam al? PLS help

PS3 ID: hdcsaba

BaliBoy
A 8 gigás verziót szedd le.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Nah... én is végig tolta. Kellemes volt =)
Véleményem szerint féléven belül jön a köv kiegészítés. Gondolom ezt abból, hogy az indító fájl neve: cnc3ep1.exe - vagyis episode I. Szerintem hamarosan jön a folytatás ami csak magát a hadjáratot és filmeket fog tartalmazni. És lehet, hogy abban meg csak egy GDI vagy Srcin, esetleg mind2 lesz benne.
Bár az is lehet, hogy a köv. kiegészítésben már a távolabbi események lesznek és minden faj benne lesz. Hiszen Kane elindított most vmit.... 😊

xxdani
Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Feltelepítettem a Command & Conquer 3 Tiberium Wars kane editiont minden frankón megy is csak egy kis hiba van. Amikor játék közbe jobb fent jön egy videó valami információról amit egy nõ közöl velem illetve csak szeretne mert nincs hangja. Ez miért van? Elég zavaró hogy nem hallom. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna valami gyógymódot mert sajna szájról olvasni nem tudok. Jah és ugyanolyan néma amikor az új pálya elõtt egy kis demó van hogy mi várható. Minden más rendben van. Elõre is köszönöm

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Morfi
Remélem jó sok lõpor van <#szeret> Meg egész jó újítás volt a világhódítási rész is.

Shiwo
a folytatást gondolom 1 másik kiegre hagyják vagy a 4. részre.. EA bácsi elõre gondolkodik, s nem szereti egybõl ellõni az összes puskaporát..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

TVelvet
Na végigtoltam, elég jo, csak isszonnyatosan idegesít, hogy nem a történetet folytatták tovább.
A végét meg nemértem😊 Ha vki felfogta, akkor leírhatná spoilerbe
Hali! Nektek nem lépki a kiegészítõ Direct 3d-s hibaüzivel? Nv kártyám van és elvileg a legújabb driver.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Shiwo
így jár aki nem olvas vissza 😊

óó letöltöttem és kell hozzá a tibérium is??
ez szopás. mer nekem nincs<#mf2><#violent>

Vorpal
Istenkém - miért is van az, hogy kiegészitõ és mégsem találják az útjukat az egységek a pályán mikor kijönnek a gyárból - ez elszomorit,(

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Azon én is röhögtem. 😊
Shiwo
spoiler

nekem amik tetszettek, azok a "régi ismerõsök" felbukkanása 😊

titan és wolverine powa 😄

Nagyon nagy poen, hogy a Redeemer azt mondogatja, hogy "Resistance is futile" (ellenallas hasztalan), ami Star Trek borg szoveg! Nagyon rohogtem! :-)
Már leírtam spoilerben. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
13
nekem nem kérdezte a nyelvet meg azt se hogy hova települjön

Morfi
Mivel alapból a magyar nyelv van beállítva nála, ezért telepítésnél át kell állítani.

Rage47
talán mert alapból magyar a game? én felraktam az angol nyelvet is, és semmi gondja...
valaki nem tudja mitöl van az hogy leszedtem az angolnak irt verziot és magyarul van az összes felirat?

és hány pálya?

Ja.
mit nyomtál végig a hadjáratot? amugy én is leszedtem a játékot és nagyon meggyözött a játék.

Na végignyomtam, nagyon tetszett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár egy kicsit rövidnek tartom (13 küldetés). S jó lett volna, ha nem csak NOD-dal lehet nyomulni. Sebaj, van skirmish. 😊
Rage47
amúgy sztem az AI nagyon sokat fejlõdött!
Ejj megnéztem azt a world domination játékodot. Csak a gyak mapot nyomtam végig mert még nem fejeztem be a külidt, de nagyon jó.

BaliBoy
A kiegészítõ alapból magyar.

Shiwo
a magyarosított kane editionnal mennyire kompatibilis a dolog ? angol lesz utána az egész vagy félig magyar vagy mi ? (bár tippem szerint a legelsõ verzió..)

Rage47
annyit tartalmaz, mit általában egy kiegészítés tartalmazni szokott. új pályák, sztori, videók, egységek, stb.
datango
kijott már ez a kiegészítés tudom, de mit tud ez ? 😄 ahogy olvastam az nfo file-t a nod csapat megint ujraegyesul és kitör ujbol a WaR..

Rage47
hát ez a Redeemer nem sokat ér, azt hittem nagyobbat szól majd😄
Ó, már lejött. 😊
Shiwo
nahja..én még el se tudtam kezdeni tölteni, mert nem otthon vagyok -.-

dejó egyeseknek hogy lejött már

BaliBoy
Nálam is bejövõs eddig. Bár még csak a 3. pályánál tartok. 😊

a képekböl gondolod ezt vagy már le is jött a játék?

Egész színvonalas lett ez a kiegészítõ. 😊
Sokkal jobban, bejön, mint az eredeti.
Igen kell.

Rage47
áh elindítottam az alapot és ismét elfogott a c&c3 érzés ^^ (kár h nemsokára vége a szünetemnek, és még csomót kéne tanulnom)
TurboX
ez engem is érdekelne, mert ha jól láttam elég terjedelmes a cucc
Rage47
kell az alap a kieghez?
BaliBoy
De jó. Legalább lesz mit tolni a szünetben. 😊)

a_n_d_r_e_w
nem, és kéretik átfáradni akkor a warez topicba 😉
mostantól törlök 😊

One Vision. One Purpose.

és le is lehet tölteni az nforce-rol?

a_n_d_r_e_w
nforce-on fenn van, úgymond "hivatalos"

One Vision. One Purpose.

hát én nem bízom tulságosan az ienbe. szerintem egy szép csomag vírus van benne.és még ha tényleg az akkor is könyen lehet hogy van valami baja találkoztam már olyan gamemel amit a megjelenés elött lesztek aztán vmien hiba miatt kibasza az embert a játékbol.

a_n_d_r_e_w
Ezt még itthagyom egy ideig, így kevesebb lesz a kérdés, de kérek mindenkit, hogy a warez topicban tárgyalja ki 😉

One Vision. One Purpose.