6739
Command & Conquer III
  • Morfi
    Világhódítás az nagyon jó benne :D de eddig 3ból 2szer a scrin és nod közösen lemorzsolt :D
  • maniac001
    Egyedi csapásmérő erőt úgy értem. Ahol össze tudom külön is válogatni. Nem azt amik alapból is vannak...
  • maniac001
    A világhódításnál ha csinálok egyedi csapásmérő erőt, elmentem azt hogy lehet utána kitörölni? Az istennek se jövök rá. Amúgy nagyon jó ez a világhódítás. először nekem se tetszett de érdemes pár órát szánni rá.
  • TVelvet
    a specter valami iszonyat keményre sikeredett :)
  • fsgh
    normálon nyomom, a védelemmel nem volt gond bevéttem már magam csak voltam olyan naív hogy azt hittem 11scorpion tank 5 lépegeteő meg 1-2 dolog elég ahoz hogy komolyabb kárt tegyek:D hát nem:P
    3 specterrel? ez jól hangzik kiprobálom:P
  • fixpont
    A 7. palya szienrtem a legnehezebb hardon, elsore engem is elsoport a gep, de mondom a nyero taktikat, ne epits war factroyt az elejen csak hand of nodot es a vedelmi gepuletek melle (eleg sok kell beloluk mind eszakre mind keletre nezven, raketasokat es ami nagyon fontos, itt 2 heroic kommandosod lehet, a gyalogsagot veluk kell iratani! Ezzel a 2 segitseggel mar nem lesz nehez. Aztan amikor a vedelem mar onamgaban megallitja a rohamokat es lesz penzed (neha vedeni kell a harvesztereket), akkor lehet gepgyar es utana 3 specterrel mindent le lehet igazni.
  • fsgh
    hú ez a 7. pálya elég kemény...ellen jön dögivel de pénz az meg kevés...majd még neki futok 1x 2x...
  • mistermiskolcz
    Ott én is megakadtam. Azt fogom kipróbálni hogy rögötn az ellenség táborát támadom és csak aztán segítek a bajba jutott csapatnak.
  • a_n_d_r_e_w
    Jelenleg csak Kodiak és Hover MRLS (TS) és ez a mammuth (TW) van
    egy titannak és egy disruptor tanknak tudnék örülni ;)
  • Morfi
    Marv nincs? :D

Ja és maniac001 a custom mapoknál le is volt írva hova kell rakni. De még mielött bárki a tiberium wars-osakat rakja bele a Kanes wrath-ba szólok hogy gondja lesz az MI-nek :D
  • Morfi
    Ha megmondom hol vannak a custom mapok megkapjuk? :D
    c:/Documents and Settings/juser neved/Application Data/Command & Conquer 3 Kane's Wrath/Maps
    Ha nem látszik akkor kapcsold be a rejtett fájlok is látható legyen és látni fogod, mert az Application data az rejtett könyvtár :D
  • a_n_d_r_e_w
    ügyeskezű ráérőknek ;)

(én majd megpróbálkozok egy Kodiakkal, bár elég alacsony felbontású JPG-ket adtak hozzá :( )
  • unknown nick
    Hiába tölti le valaki, a multi feelinget még egy hamachi se pótolja. Mondjuk az elég gáz, hogy a gamespy szerverek csúcs időben nem nagyon bírják a terhelést.
  • maniac001
    csináltam neki egy mappát de akkor se megy
  • aadam
    amugy meg mappaba helyezve raktad be a palyat maniac001?mer csak ugy mükszik aszem
  • aadam
    az lehet hogy az angolok 1%a tölti le de az ö eletszinovaluk meg jatekaraik kicsit massabak mint nalunk
  • SrAta
    Igen ezért exlózív
    láthatatlan XD
  • maniac001
    Nekem megvan eredetiben és egy kóddal egy exkluzív mapot le lehet tölteni. letöltöttem, beraktam ide:
    C:\Documents and Settings\root\Application Data\Command & Conquer 3 Kane's Wrath\Maps
    De sehol nem jelenik meg ez a map. Tud valaki erről valamit?
  • SrAta
    Ebben tévedsz az angoloknak csak pld az 1%-a tölt le a magyaroknak a 97%a
    Szaal csak mi vagyunk ilyenek....
    [spoilerAz etnikumokról meg ne is beszéljünk Azok se veszik se töltik...
    Tisztelet a kivételnek[/spoiler]
    Az alapjátkban elakadtam a Horvát pályán. Nem tudok úgy átérni a hídon, hogy ne zűzzák le az összes egységem :(
  • fsgh
    tőlem aztán lehet vastag bőr az arcukon ha a játékos társadalom 80%-a úgyis letölti:DSADASdasd
  • Myrddraal
    Sőt sztem lesz itt még Scrin-es kieg is! Bőr az van az arcukon, nem gyengén vastag:) Elég csak megnézni az utóbbi évek fifá-it...
  • viizo
    a kieg nálam simán hozta a c&c fílinget, míg az alapjáték nem nagyon...

mérföldekkel jobb a Kane's Wrath, mint az alapjáték, összeszedte magát az EA
  • TurboX
    ha van bőr az arcukon simán
  • fsgh
    Mivel a kiegészítő csak Nod-os lehet majd számítani egy GDI-is re is?
  • unknown nick
    Nektek látszik KW automatchingnál, hogy milyen pálya jön miközben tölt?
  • fixpont
    Rusy: mondok, az elejen tamad a gep orcavla de kesobb mar nem, szoval oda felnyomsz egy legvedelmet, lelovi aztan el is adhatod, innentol kezdve csak raketasokkal jon a gep, de abbol gecisokkal es minden iranybol. A gep bazisa eszak-nyugatra van toled, igy nyugatrol, es eszak-nyugatrol Shredder Turrettel veded a bazis, jo sok kell neki, azok mindent elinteznek kozben pedig a harvesterre picit figyelni kell. De neha eszak-keletrol jon a gep, meg a tiberium tusket is tamadja, oda mindig ki kell vezenyelni jopar Militant Infantry egyseget, tiberum infusion fejlesztessel. A tavolabbi tiberium tuskeket is jo elfoglalni azt a gep nem bantja es biztos bevetel. Ez igy ment nekem jo fel oraig, mire kicsit ossze tudtam szedni magam. Csinalj egy 10 venomot es lodd ki eszakon a gep 2 tiberium tuskejet, akkor picit csokkeni fog a tamadas intenzitas. Ezutan egy 30 Militant Infantry csapattal eljutottam a bazisaig, ott pedig 30 Scorpion Tankkal szetlottem a War Factoryt
    , a Construction Yardot es a Barracksot. Ennyi. Hardon nagyon sok olyan palya lesz a kesobbiekben is, amikor fel oraig csak vedekezni kenyszerulsz, mozdulni nem tudsz. Okosan kell a vedelmet feltenni es fokozatosan epitkezni.
  • Rusy
    Nekem a második pályára mondhatna valaki valami taktikát hardon, mert úgy özönlenek hogy hihetetlen, az alapjátékba szinte minden pálya ment hardon, itt is az első sima úgy de a második már gázabb
  • Morfi
    Kane's Wrath-nak nincs még patch. Vagy lemaradtam róla? :)
  • SrAta
    bocs elírtam
    MSN: [email protected]
  • SrAta
    Én szívesen és megis van
    Patch nélkül meg minden nélkül
    MSN-em: [email protected]
    Ha gondolod felveszel és játszhatnánk
  • Doom 4
    ÉN szíversen csak nincs meg
  • Morfi
    Az én megfigyelésem meg hogy ha van hely a gépnek a terjeszkedéshez, akkor akár easy gép is "viszonylag" jó ellenfél lenne. De ha nincs helye, vagy nem tud úgy építkezni ahogy azt őneki eltervezték akkor akár egy brutál gép is kikaphat. Ma 3 v 3-at nyomtunk haverokkal gépek ellen. 2 nehéz gép úthengermódban nagyon gyengének tünt. A brutál MI az már más tészta. Hiába állítjuk be hogy teknős, az max plusz 5 perc haladékot ad a halál előtt :D De mi próbálkozunk, nem adjuk fel.
  • viizo
    nekem úgy jön le, az MI-n sok tekintetben fejlesztettek (vagy csak jobban csal :o), ugyanis skirmish-ben közepes kiegyensúlyozott ellenfél bizonyos pályákon úgy elpicsáz hogy csak pislogok... (le-rushol, épít vagy 3-4 albázist, a gyenge pontokat szemeli ki, stb)

wow
  • aadam
    valaki kw-zik velem hamachin vagy mond egy olyan szobat ahol vannak is mer én olyat talaltam ahol nincs senki fenn
  • Morfi
    Szinkron hibával? Mert a hiba az lehet sok, de ha ide írod, hogy mivel akkor könnyebb lenne válaszolni :)
  • sonka18
    Valaki tud segíteni hamachival kapcsolatban??? Elindítottuk a játékot de 6 perc utána vmi hibával kivágott mindenkit :S!
  • a_n_d_r_e_w
    Redeemer + lángszórós + rakétás ;)
    Majd addig császkálni vele a pályán míg heroic nem lesz, aztán mehet egyedül takarítani :D AI ellen jó, ember ellen kétlem hogy addig tartana bármi is míg a redeemer heroic lesz :D

De szerintem a leginkább OP egység skirmishben és world domination (?)-ben a MARVester ;) Teljes, kiépített Nod bázis ellen, ahol alapból volt egy temple of Nod én egy Marvesterrel, 2 harvesterrel és egy MCV-vel támadtam. Habár a visszaszámlálást rögtön elkezdte amint beléptem, de ideje már nem volt ellőni az atomot ;)
  • Morfi
    A normál is visszafoglalja ha jól tudom.
    Tegnap 2en megpróbáltuk multiban egy brutális gépet lenyomni. Úthenger taktikával 15 per sem kellett és kiirtott minket :D Teknősnél meg szinkronhibával kidobott, aztán abba maradt a játék. Majd talán ma :D
  • fixpont
    Nehezen egyebkent mernokokkel visszafoglalja a tuskeket ha nem figyel ra az ember. :-)