Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsii, nem vagyok kötekedõs egyébként, csak a RA széria talán túlságosan is a szívem csücskében van, még a C&C-k között is <#vigyor>

mérges is vagyok picit hogy nem a RA3-at hozták ki hamarabb, fõleg hogy a Generals után mindenki RA3-at rebesgetett az EA-nél
Tuvok
hát hmm

Tigristank
Szerintem is igaza van, mert ugye a Red Alert sorozat is nagyon népszerû és kedvelt volt.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Zsolo007
OKé, igazad van 😊

másról beszélsz...

nem arról van szó hogy mi lett beharangozva vagy mi nem, hanem hogy egy RA3-ra is legalább annyian várnak mint egy új 'sima' C&C-re. Amit írtál elõször, az írod, hogy azért készítik a most Tiberium Wars-t, mert azt ezerszer jobban el lehet adni, mint egy RA3-at... nah most ez nem feltétlenül igaz, mert egy új Red Alert is legalább annyira kaszálna a piacon, mint amennyire ez fog.
Zsolo007
Igen? Az RA is elõre be lett harangozva mint trilógia? Szerintem nem...

ez igen nagy hülyeség, mert legalább annyian várnak egy RA3-ra mint egy új tibériumos epizódra 😉
6napja kérdeztem<#idiota>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

jah csak kb két hete kéred ezt..., mond nyugottan hogy neke dkell azért se haarpják le a fejed 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

este én már fáradt vok angolozni

olvasd el angolul és meséld el neki...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hogy én hogy szerettem anno a westwoodot...

Van vmi oldal amin le van írva a tiberium sorozat sztorija? haveromnak kell de angolul nem tud <#idiota>

berlinboy6329
Sajna ez van. :/ Szegény WW.Most biztosan méltó folytatást kapnánk,ha nem vette volna meg EA-sama.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zsolo007
De õket nem érdekli a méltó befejezés, csak a mani, és egy tiberium-os játékot jobban el lehet adni, mert sokkal többen várják, mint mondjuk egy RA3-at...

a_n_d_r_e_w
ne is számíts a twilightra. Ezt és éppen azért nem nevezték el arra, mert hogy az milyen végleges lenne, és õk azt nem akarják. (ezt így konkrétan meg is mondták)
Habár a WW 6 részesre (3fõ+3kieg) tervezte a sorozatot, ez õket legkevésbé sem érdekli. És ez szomorít el engem. A tiberium sorozat ugye mindig is a történetet helyezte elõtérbe, nem kellene szappanoperává nyújtani, de fogják.
Egyetlen kérdésem maradt: a WW kitalált egy játékot, ami direkt úgy készült hogy fast-fluid-fun, története se sok volt, pont azért hogy a végtelenségig lehessen nyújtani, és elérje azokata játékosokat is, akiknek a tiberium vonal túl vontatott. Ez volt ugye a RA. Akkor most, hamár úgyis pörgõs játékot akartak, miért nme RA-t csináltak? Senki sem zúgolódna, mindenki örülne, õk ugyanúgy degeszre tömhetnék a zsebeiket, és a tiberium vonal meg pihenhetne addig amíg valaki egy méltó befejezést csinál neki.

One Vision. One Purpose.

sajnos lesz rengeteg gond az újakkal akik azt sem tudják mi fán terem a tiberium

ea-t ismerve ha anyagi siker elssz akkor elssz it még c&c 56. rész is...

Shiwo
az a kérdés, hogy az EA hány rókabõrt fog róla lehúzni..nem akarom temetni a sorozatot, de sztem egy jól sikerült Tiberium Wars majd egy hozzá kiadott kiegészítõ (aminek igazán lehetne Tiberium Twilight a címe) méltóan zárná le a sorozatot..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a_n_d_r_e_w
<#hehe>

One Vision. One Purpose.

Mondanám, hogy elvállalom a házigazda szerepét, elvégre is napjában több órát lógok itt, viszont korántsam vagyok naprakész a témában, hiszen csak a magyar "médiát" olvasom nah meg erre vannak nálam rátermettebbek is!
Tigristank
Mondasz valamit, mert ha kijön a játék, akkor itt is el fognak szaporodni a fölösleges, már többször megtárgyalt kérdesek is és a sok hozzászólás közül nehéz lesz kibogozni az értelmeseket. A jelenlegi társaság pont megfelelõ lenne a késõbbi idõkre is, és akkor a leendõ házigazdának se lenne sok feladata. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tévedés, õk nagyo n jól tudják menyit ér a játék, az hogy mit modnanak róla megint csak marketing 😊

a_n_d_r_e_w
Belerakom majd a FAQ-ba, az eszesebbje elolvassa, a kevésbé eszesebbjét meg majd házigazda kitörli szépen.

plíz vállalja el valaki, aki érez magában elég lelki erõt 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
"amugy ha ea-nak valamije jó az a marketignje 😛"

Akkor erre most igyekszik rácáfolni. Amilyen erõsen indított, felkeltette a nagy hype-ot, most ülnek szépen és nem csinálnak semmit.
A demo dolog meg tényleg csak akkor válik be, ha jó a játék. De õk meg vannak róla gyõzõdve, hogy ez igaz. (lásd pl Verdu benyögését a legutóbb linkelt videóban asszem, hogy milyen jó, hogy egy átlag multimeccs 15-20 perc. Könyörgöm, ennél még egy HL deathmatch is tovább tart, de még egy igényesebb BF móka is) Viszont ha tényleg ilyen jó dolog, akkor meg bizonyítsák 😄

One Vision. One Purpose.

De a sok NooB tényleg fel fog idegesíteni a warezzal és a hogy kell elindítanival
<#unalmas>

Fenrir
Én szívesebben szenvednék inkább már a warez verzió beüzemelésével minthogy itt kommentáljak 1-2 képet 😛

A halál csupán a kezdet...

Nah nem mellesleg meg örüljünk mert ha kijön úgyis lesz itt "warez áradat" meg "miért nem megy" meg "hogy kell elindítani"... Örüljünk a csöndnek szerintem! <#vigyor3><#hehe>
a demo béta csak akkor müködik marketingfogásként ha jó is a game, innen kezdve sejted hogy értelmetlen ez ea-nak (amugy ha ea-nak valamije jó az a marketignje 😛)

a_n_d_r_e_w
Mert nem történik semmi új 😊
A véleményét meg már mindenki elmondta, akkor mirõl beszéljünk? 😄
Egy-két kiadott kép ugyanazokról a helyszínekrõl, egységekrõl, más-más szögben, nem épp a legjobb marketing szerintem. Ennél mostanra kicsit elõbbre kellene lépnie az EA-nak szvsz. Demo, béta, akármi

One Vision. One Purpose.

A nagy várakozás... Mindenki gubbaszt a Tiberium szentély elõtt, és imákat mormol hogy: "Csak ezt az egyet ne qrják el csak ezt az egyet!"
Bsszus de kihalt ez a topik

NOD rulez <#mf1>

Fenrir
Sajnálom, de ez az egyetlen olyan játék ahol kvázi a "jó" oldalt szeretem 😊

a_n_d_r_e_w
Gaz áruló, nem követed szellemi vezetõnk szavait? 😛

One Vision. One Purpose.

Fenrir
Nod-ot nem olvastam végig, én GDI beállítottságú vagyok 😛

a_n_d_r_e_w
jaja, érdekes lesz. Bár a kapukért még mindig nagyon fáj a szívem.
viszont kiderül belõle, hogy a GDI fõegység nem a mammut, hanem a juggernaut, és már látom is magamelõtt GDI védelmem magját, a juggernautokat és sniper squadokat 😊
Tetszik még a jelentõs számû védelmi épület, a Nod arti spec tulajdonságai (nem is tudom ezt miért nem idézted, messze a legérdekesebb szvsz 😊)

"When two <...> Beam Artillery are attacking the same target, they will shoot their beams together, the beams combine and then go lancing at the target. Sort of like a Y with the two artillery at the top. <...> They have some special abilities too; They can target on the Obelisk of Light to give it increased damage and range, like the Tesla Trooper from RA2. Their last ability is that they can interact somehow with Venoms."

most a mérleg + irányba billent, demo kellene már nagyon 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
mikor megvette az EA 😊)
komolyra fordítva '98-ban vette meg, és 2003-ban zárta be tudtommal

One Vision. One Purpose.

A Westwood mikor zárta be kapuit?

Fenrir
Érdekességek:

GDI oldal

Engineers:

They can take over dead Annihilator Tripods, Avatar Mechs, or Juggernauts. After one of those is destroyed, get an engineer in quickly and you'll have yourself a cool mech to play with!

Sniper Team:

A sniper and a spotter. The spotter can call in an artillery strike from any of your Juggernauts on the map to a smallish radius around him.

Ez a játék szerintem ütni fog, méghozzá nem is kicsit.

a_n_d_r_e_w
nem azt mondom, hogy bíztató infók, de talán egy kicsit pozitív irányba befolyásolták a véleményemet

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
tripod teccik, ötletes, használható, szép
nagypotrohú kis bogarak szintén tetszenek, valamiért bejönnek
de azok a tankok.... mintha valami 10 éves B kategórás FPS-bõl lennének

One Vision. One Purpose.

Fenrir
Kövezzetek meg, de nekem ez a Csillagközi Invázió/Világok harca bogarak tetszenek 😊

VKiller
Nekem a "bogarak" nem igazán jönnek be...

Tigristank
Új képek láttak napvilágot, itt megnézhetitek õket.

Én mindkettõt nagyon szeressem C&C and Blizzard games 4ever!!!<#worship>

bocsi a nosztalgia rész inkább datango-nak ment, mammuth tank 😊

Érdekes, én érzem a feelinget mind a generalsokban, mind a régi nagy c&c nevekben, de azért nekem is hiányzik már az a régi szép idõk játékélmyénye (kösz, most miattad sulyos nosztalgiába estem 😄), viszont akkor is ha megkövezel érte, szeretnék egy c&c generals 2-t IS.

De ahogy Fenrir is mondta, teljesen más a 2 game, szinte csak az bennük a közös, hogy a nevük elött van egy ilyen c&c izé, felesleges vitatkozni meik a jobb, meg meiknek jobb a feelingje, izlések és pofonok...

Nah tud vki olyan oldalt aminn össze ven foglalva sztori?
Tudom a gugli a barátom blablabla <#taps><#taps>

A GENERALS AZ EGYIK KEDVENCEM!!!! Csak a képeket elnézve hasonló lesz a fíling és azt nagyon nem szeretném mert azért valljuk be nem lenne jó ha egy Generals klónt kapnánk. És én szerintem sem kellene elé a C&C jelzés mert a Red Alertek és a tiberian sunnalk teljesen más feelingje van a Westwood anno nagyon értett hozzá!!!<#eljen><#eljen>