6739
Command & Conquer III
  • Antrax #1977
    Andrew küldte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • reaper4
    "Andrew küldte nekünk ezt a delikát infómozsát, egyenest Kane szupertitkos NOD bázisáról. A Mediafeet nevű lap belső információi szerint az Electronic Arts Los Angeles-i (EALA) stúdiójában február 23-án tartott értekezleten tudatták az összes projekt vezetővel, hogy a Crysis motor a közeljövőben bevonul az óriáskiadó kiaknázható technikai kelléktárába. Azaz vettek egy szép kövér licenszet a Crytek-től.

Egy szintén szupertitkos EALA alkalmazott szerint nagy valószínűséggel készülni fog egy C&C világban játszódó FPS a közeljövőben. Arról azonban egyelőre nem esett szó, hogy az óriásit bukott Renegade folytatásaként, netán egy teljesen új név alatt dobják majd piacra a Crysis motorjával hajtott lövöldözős játékot. Mindenesetre az EA keresi a módját, hogyan tudná minél jobban kiaknázni a motor nyújtotta lehetőségeket a rendelkezésre álló brandekkel."

forrás: Hardwired

nem lesz ez rossz :)
  • YMan
    Skacok szerintem ez az árnyék dolog a videókártya memória méretétől függ..
  • ayden
    Valaki próbálta G945ös integrált laptop vga-val? Mert nekem állandóan bezárja magát a skirmish, single jóformán azonnal betöltés után, viszont a tutorial megy mint a diszno:) csakhát azzal nem igazán tudok mit kezdeni.
  • a_n_d_r_e_w
    akkor a hangokat bennehagyták volna szvsz, de a nod EVA nem müxik
  • Thanatos
    szvsz tényleg direkt volt... :) +1 marketing fogás és a sok geek érezheti ugy hogy ő hüdefasza volt megint :P
  • a_n_d_r_e_w
    ááá, kimagyarázzák ezt is, eddig mit nem magyaráztak ki? :D
    majd jönnek, hogy ez direkt volt, ez egy meglepetés a közösségnek, egy kis figyelmesség, stb ;)
  • Kontrakcio
    azt mondjátok h a véletlen müve az h NOD is van?
  • a_n_d_r_e_w
    hogy halnál ketté

1. ha kéred a mod topicban, kibannolnak
    2. ha beszélgetsza mod topicban, kapsz büntipontot
    3. csinálhattad volna olyan topicban aminek van házigazdája

reélem perm bant kapsz, meg a következö nickeidre is wazz
  • Muki100
    szerintem nem hatotta meg őket különösebben, legfeljebb kapott egy dádát az aki bennfelejtette a menüben a hotkeyeket, de sztem semmi különös
  • Antrax #1967
    Sztetek az EA mit szólt amikor rá jött hogy a demoban lehet NOD-dal lenni??????
  • Kontrakcio
    attya jó ég!!! brutal gerrilán egy kibaszott állat a gép... városbol nem marad semmi, kb azért ment a harc vagy 1h-n keresztül és még egy orát tudtam tartani de esélyem nem volt ellentámadásra... annak örültem h a városban tudtam tartani az állásomat, de azt is megsemmisitette...
  • Thanatos
    és akkor azt is bannolják... é s a következőt is, és majd csak megunod...
  • SpiritFire
    sztem nem mert ha végleges BAN-t kapok akkor holnapra regelek egy másikat, de ha egy heteset akkor viszont lesz 1 hét nyugitok XD
  • Thanatos
    végleges ban jobb lenne...
  • EmThor
    gratulálok megvan a 4. büntipontod :D
  • ColdFire
    ez beteg vazzeg
  • Zenty
    hülye vagyok :DDD turtle volt! Most probálom steamrollert :D
  • Truck Driver001
    Nem csak tevagy így.Engem Hardon,és Mediumon is szarrá ver a gép!:D
    Iszonyat hogy milyen támadásokat tud indítani az ai..
  • Antrax #1955
    turtle steamroller
  • Zenty
    Jah megvan "steamroller"
    A gép beállitása: brutal ,turtle,steamroller volt nálam hát hajrá :D
  • fsgh
    ilyen velem is volt...ott hagyam 2 tankomat csak úgy mire visszanéze egymást lövik...pfff

#1951: szerintem meg tudtam volna csinálni azt a nagy védelmet mert pénz az volt rá...kérdés hogy el tudtam volna foglalni a timberium mezőt... de majd kiprobálom vmikor...:)
  • Zenty
    fél óra ... :D
  • Zenty
    De érdemes azért megprobálnmi ,mert lehet én voltam lame ,hogy nem akkora védelmet csináltam mint a tiéd háromszorosa...( mert legaláb annyi kellet volna szerintem :D

Meg filinges is ,olyan gyorsan történek a dolgok ,hogy letörik az újad :D
  • ajem kisa
    Megint volt olyan, hogy a gyalogosokat leszedtem az én embereimmel, és utána saját magukat lötték halomra, aztán elfoglaltam az ő épületeit, és volt valamilyen halucinogén cucc kémcsőben opció, lehet amiatt voltak ilyen "jófejek"?
  • fsgh
    és meddig bírtad?
  • Zenty
    Nem elpicsázott...

Egyébként persze ,hogy elfoglalom sőt a második is egy darabig az enyém volt! ( lehet ezért hergelt be rám ,mert akkora offenzivát nyomott le ellenem hirtelen minden oldalról ,hogy csak néztem mivan? :D

Pedig állandoan jött minden szir sz@ral.
    Azt hittem elfogyott a pénze és mentem volna ütni egy nagyott rá (a bázisa körül se mutattott óriás sereget vagy valami?
    Nemtudom ,hogy ez a legjobb gerrila után ai ilyen jó lenne ,hogy direkt akarta elhitettni velem ,hogy looser azt mégse..De inkább szerintem egy büdös csiter! :D
  • fsgh
    és végül nyertél? vagy annyira letámadott hogy nem bírtad?

amúgy te elfoglalod az egyik tibérium mezőt?? mert akkor könnyebb mert megoszlik a támadás a 2 bázisod közt...
  • Zenty
    kicsivel lejebbi hsz
    Egyébként szereintem brutalon nemhagyná ,hogy ilyen atom biztos védelmed legyen ! Legalábis még turtle modba is támad rendesen mint a disznó egy 1 secet se hagyott nyugton..
  • fsgh
    :DDD semmit nem bíztam a véletlenre:P amúgy az utolsó előtti kép az igazi...amin több van azokat már csak úgy csinálgattam tudtam hogy nem kell parázni...

(egy ilyen védelem ellen a Brutál Ai se tudott volna semmit se csinálni...)

tényleg valaki probálta már Brutál ellen?
  • a_n_d_r_e_w
    jesszum azt a védelmet, te tényleg nagyon féltél :))
  • a_n_d_r_e_w
    Jah, köszönjük, oda is én linkeltem, akárcsak ide (#1838), de tényleg kösz a fáradozást :PP
  • Zenty
    Pontosabban legjobb ai-val! Azt hittem nyerésre állok ment vagy fél órájg a mecs ide oda alapon! Végre ugy éreztem nah most jöhet a nagy offenziva erre természetesen hip hopra ő jött mint állat ... :D
  • Zenty
    brutal/turtle/és a legfelső ai

Nemazért ,de egy büdös csiter a gép ennyire nem lehet köcsögösen szivatos :D!
  • Antrax #1940
    LOÁL XD

Már van is topikja...

Itten
  • Antrax #1939
    Én eddig egyszer kaptam ki egy brutal ellen :)
  • markastor
    Hö-hö. :D
  • fsgh
    milyen szinten? Easy?Hard?Normal?

én eddig 2x kaptam ki Normaltól...GDIvel voltm mind 2x... velük valahogy nem megy...
  • Antrax #1936
    LOL XD
  • EmThor
    megvan a kapcsolat