6739
Command & Conquer III
-
Antrax #1977 Andrew küldte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1976 "Andrew küldte nekünk ezt a delikát infómozsát, egyenest Kane szupertitkos NOD bázisáról. A Mediafeet nevű lap belső információi szerint az Electronic Arts Los Angeles-i (EALA) stúdiójában február 23-án tartott értekezleten tudatták az összes projekt vezetővel, hogy a Crysis motor a közeljövőben bevonul az óriáskiadó kiaknázható technikai kelléktárába. Azaz vettek egy szép kövér licenszet a Crytek-től.
Egy szintén szupertitkos EALA alkalmazott szerint nagy valószínűséggel készülni fog egy C&C világban játszódó FPS a közeljövőben. Arról azonban egyelőre nem esett szó, hogy az óriásit bukott Renegade folytatásaként, netán egy teljesen új név alatt dobják majd piacra a Crysis motorjával hajtott lövöldözős játékot. Mindenesetre az EA keresi a módját, hogyan tudná minél jobban kiaknázni a motor nyújtotta lehetőségeket a rendelkezésre álló brandekkel."
forrás: Hardwired
nem lesz ez rossz :) -
YMan #1975 Skacok szerintem ez az árnyék dolog a videókártya memória méretétől függ.. -
#1974 Valaki próbálta G945ös integrált laptop vga-val? Mert nekem állandóan bezárja magát a skirmish, single jóformán azonnal betöltés után, viszont a tutorial megy mint a diszno:) csakhát azzal nem igazán tudok mit kezdeni. -
#1973 akkor a hangokat bennehagyták volna szvsz, de a nod EVA nem müxik -
Thanatos #1972 szvsz tényleg direkt volt... :) +1 marketing fogás és a sok geek érezheti ugy hogy ő hüdefasza volt megint :P -
#1971 ááá, kimagyarázzák ezt is, eddig mit nem magyaráztak ki? :D
majd jönnek, hogy ez direkt volt, ez egy meglepetés a közösségnek, egy kis figyelmesség, stb ;) -
#1970 azt mondjátok h a véletlen müve az h NOD is van? -
#1969 hogy halnál ketté
1. ha kéred a mod topicban, kibannolnak
2. ha beszélgetsza mod topicban, kapsz büntipontot
3. csinálhattad volna olyan topicban aminek van házigazdája
reélem perm bant kapsz, meg a következö nickeidre is wazz -
#1968 szerintem nem hatotta meg őket különösebben, legfeljebb kapott egy dádát az aki bennfelejtette a menüben a hotkeyeket, de sztem semmi különös -
Antrax #1967 Sztetek az EA mit szólt amikor rá jött hogy a demoban lehet NOD-dal lenni?????? -
#1966 attya jó ég!!! brutal gerrilán egy kibaszott állat a gép... városbol nem marad semmi, kb azért ment a harc vagy 1h-n keresztül és még egy orát tudtam tartani de esélyem nem volt ellentámadásra... annak örültem h a városban tudtam tartani az állásomat, de azt is megsemmisitette... -
Thanatos #1965 és akkor azt is bannolják... é s a következőt is, és majd csak megunod... -
#1964 sztem nem mert ha végleges BAN-t kapok akkor holnapra regelek egy másikat, de ha egy heteset akkor viszont lesz 1 hét nyugitok XD -
Thanatos #1963 végleges ban jobb lenne... -
#1961 gratulálok megvan a 4. büntipontod :D -
#1959 ez beteg vazzeg -
Zenty #1957 hülye vagyok :DDD turtle volt! Most probálom steamrollert :D -
#1956 Nem csak tevagy így.Engem Hardon,és Mediumon is szarrá ver a gép!:D
Iszonyat hogy milyen támadásokat tud indítani az ai.. -
Antrax #1955 turtle steamroller -
Zenty #1954 Jah megvan "steamroller"
A gép beállitása: brutal ,turtle,steamroller volt nálam hát hajrá :D -
#1953 ilyen velem is volt...ott hagyam 2 tankomat csak úgy mire visszanéze egymást lövik...pfff
#1951: szerintem meg tudtam volna csinálni azt a nagy védelmet mert pénz az volt rá...kérdés hogy el tudtam volna foglalni a timberium mezőt... de majd kiprobálom vmikor...:) -
Zenty #1952 fél óra ... :D -
Zenty #1951 De érdemes azért megprobálnmi ,mert lehet én voltam lame ,hogy nem akkora védelmet csináltam mint a tiéd háromszorosa...( mert legaláb annyi kellet volna szerintem :D
Meg filinges is ,olyan gyorsan történek a dolgok ,hogy letörik az újad :D -
#1950 Megint volt olyan, hogy a gyalogosokat leszedtem az én embereimmel, és utána saját magukat lötték halomra, aztán elfoglaltam az ő épületeit, és volt valamilyen halucinogén cucc kémcsőben opció, lehet amiatt voltak ilyen "jófejek"? -
#1949 és meddig bírtad? -
Zenty #1948 Nem elpicsázott...
Egyébként persze ,hogy elfoglalom sőt a második is egy darabig az enyém volt! ( lehet ezért hergelt be rám ,mert akkora offenzivát nyomott le ellenem hirtelen minden oldalról ,hogy csak néztem mivan? :D
Pedig állandoan jött minden szir sz@ral.
Azt hittem elfogyott a pénze és mentem volna ütni egy nagyott rá (a bázisa körül se mutattott óriás sereget vagy valami?
Nemtudom ,hogy ez a legjobb gerrila után ai ilyen jó lenne ,hogy direkt akarta elhitettni velem ,hogy looser azt mégse..De inkább szerintem egy büdös csiter! :D -
#1947 és végül nyertél? vagy annyira letámadott hogy nem bírtad?
amúgy te elfoglalod az egyik tibérium mezőt?? mert akkor könnyebb mert megoszlik a támadás a 2 bázisod közt... -
Zenty #1946 kicsivel lejebbi hsz
Egyébként szereintem brutalon nemhagyná ,hogy ilyen atom biztos védelmed legyen ! Legalábis még turtle modba is támad rendesen mint a disznó egy 1 secet se hagyott nyugton.. -
#1945 :DDD semmit nem bíztam a véletlenre:P amúgy az utolsó előtti kép az igazi...amin több van azokat már csak úgy csinálgattam tudtam hogy nem kell parázni...
(egy ilyen védelem ellen a Brutál Ai se tudott volna semmit se csinálni...)
tényleg valaki probálta már Brutál ellen? -
#1944 jesszum azt a védelmet, te tényleg nagyon féltél :)) -
#1943 Jah, köszönjük, oda is én linkeltem, akárcsak ide (#1838), de tényleg kösz a fáradozást :PP -
Zenty #1942 Pontosabban legjobb ai-val! Azt hittem nyerésre állok ment vagy fél órájg a mecs ide oda alapon! Végre ugy éreztem nah most jöhet a nagy offenziva erre természetesen hip hopra ő jött mint állat ... :D -
Zenty #1941 brutal/turtle/és a legfelső ai
Nemazért ,de egy büdös csiter a gép ennyire nem lehet köcsögösen szivatos :D! -
Antrax #1940 LOÁL XD
Már van is topikja...
Itten -
Antrax #1939 Én eddig egyszer kaptam ki egy brutal ellen :) -
markastor #1938 Hö-hö. :D -
#1937 milyen szinten? Easy?Hard?Normal?
én eddig 2x kaptam ki Normaltól...GDIvel voltm mind 2x... velük valahogy nem megy... -
Antrax #1936 LOL XD -
#1935 megvan a kapcsolat