Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mérges is vagyok picit hogy nem a RA3-at hozták ki hamarabb, fõleg hogy a Generals után mindenki RA3-at rebesgetett az EA-nél
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
nem arról van szó hogy mi lett beharangozva vagy mi nem, hanem hogy egy RA3-ra is legalább annyian várnak mint egy új 'sima' C&C-re. Amit írtál elõször, az írod, hogy azért készítik a most Tiberium Wars-t, mert azt ezerszer jobban el lehet adni, mint egy RA3-at... nah most ez nem feltétlenül igaz, mert egy új Red Alert is legalább annyira kaszálna a piacon, mint amennyire ez fog.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Van vmi oldal amin le van írva a tiberium sorozat sztorija? haveromnak kell de angolul nem tud <#idiota>#idiota>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Habár a WW 6 részesre (3fõ+3kieg) tervezte a sorozatot, ez õket legkevésbé sem érdekli. És ez szomorít el engem. A tiberium sorozat ugye mindig is a történetet helyezte elõtérbe, nem kellene szappanoperává nyújtani, de fogják.
Egyetlen kérdésem maradt: a WW kitalált egy játékot, ami direkt úgy készült hogy fast-fluid-fun, története se sok volt, pont azért hogy a végtelenségig lehessen nyújtani, és elérje azokata játékosokat is, akiknek a tiberium vonal túl vontatott. Ez volt ugye a RA. Akkor most, hamár úgyis pörgõs játékot akartak, miért nme RA-t csináltak? Senki sem zúgolódna, mindenki örülne, õk ugyanúgy degeszre tömhetnék a zsebeiket, és a tiberium vonal meg pihenhetne addig amíg valaki egy méltó befejezést csinál neki.
One Vision. One Purpose.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
plíz vállalja el valaki, aki érez magában elég lelki erõt 😊
One Vision. One Purpose.
Akkor erre most igyekszik rácáfolni. Amilyen erõsen indított, felkeltette a nagy hype-ot, most ülnek szépen és nem csinálnak semmit.
A demo dolog meg tényleg csak akkor válik be, ha jó a játék. De õk meg vannak róla gyõzõdve, hogy ez igaz. (lásd pl Verdu benyögését a legutóbb linkelt videóban asszem, hogy milyen jó, hogy egy átlag multimeccs 15-20 perc. Könyörgöm, ennél még egy HL deathmatch is tovább tart, de még egy igényesebb BF móka is) Viszont ha tényleg ilyen jó dolog, akkor meg bizonyítsák 😄
One Vision. One Purpose.
<#unalmas>#unalmas>
A halál csupán a kezdet...
A véleményét meg már mindenki elmondta, akkor mirõl beszéljünk? 😄
Egy-két kiadott kép ugyanazokról a helyszínekrõl, egységekrõl, más-más szögben, nem épp a legjobb marketing szerintem. Ennél mostanra kicsit elõbbre kellene lépnie az EA-nak szvsz. Demo, béta, akármi
One Vision. One Purpose.
viszont kiderül belõle, hogy a GDI fõegység nem a mammut, hanem a juggernaut, és már látom is magamelõtt GDI védelmem magját, a juggernautokat és sniper squadokat 😊
Tetszik még a jelentõs számû védelmi épület, a Nod arti spec tulajdonságai (nem is tudom ezt miért nem idézted, messze a legérdekesebb szvsz 😊)
"When two <...> Beam Artillery are attacking the same target, they will shoot their beams together, the beams combine and then go lancing at the target. Sort of like a Y with the two artillery at the top. <...> They have some special abilities too; They can target on the Obelisk of Light to give it increased damage and range, like the Tesla Trooper from RA2. Their last ability is that they can interact somehow with Venoms."
most a mérleg + irányba billent, demo kellene már nagyon 😊
One Vision. One Purpose.
komolyra fordítva '98-ban vette meg, és 2003-ban zárta be tudtommal
One Vision. One Purpose.
GDI oldal
Engineers:
They can take over dead Annihilator Tripods, Avatar Mechs, or Juggernauts. After one of those is destroyed, get an engineer in quickly and you'll have yourself a cool mech to play with!
Sniper Team:
A sniper and a spotter. The spotter can call in an artillery strike from any of your Juggernauts on the map to a smallish radius around him.
Ez a játék szerintem ütni fog, méghozzá nem is kicsit.
One Vision. One Purpose.
nagypotrohú kis bogarak szintén tetszenek, valamiért bejönnek
de azok a tankok.... mintha valami 10 éves B kategórás FPS-bõl lennének
One Vision. One Purpose.
De ahogy Fenrir is mondta, teljesen más a 2 game, szinte csak az bennük a közös, hogy a nevük elött van egy ilyen c&c izé, felesleges vitatkozni meik a jobb, meg meiknek jobb a feelingje, izlések és pofonok...
Tudom a gugli a barátom blablabla <#taps>#taps><#taps>#taps>