Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
Hamár bogarak

Ezek az FMV-k kéremszépen bûntetnek 😊
Könyörgöm csak el ne rontsák... 😄

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Nekem tetszett, nagyon pihent 😊)

One Vision. One Purpose.

A csillagközi invázió az bugosabb volt <#idiota>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Fenrir
Ez nagyon xar volt, dolgozz még rajta :]

A halál csupán a kezdet...

Rettenthető
Már nem azért, de sztm elég bug-os lesz... egy külön fajt képeznek benne:-)
Tudom, szar poén volt.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

a_n_d_r_e_w
aham, értem, és március egybõl 26-ával kezdõdik <#idiota><#bee1>

One Vision. One Purpose.

fsgh
húúú már márciusban kijön a teljes játék?😊))

az király lenne😊 remélem jó lesz😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

"Már csak egy hónap C&C nélkül!"

Már csak a februárt kell kibírni mert márciusban jelenik meg = 1 hónap

a_n_d_r_e_w
Nem hiszem hogy bugos lenne. Azért nem az alapokról kellett kezdeni.

#842: az 1 hónap honnan jött? Legjobb tudomásom szerint USA megjelenés vagy március 13, 26 vagy 28 (ahány link annyi féle, preorder 26-ot ír) , Európa meg 30-a. Az kicsit messzebb van még 😞 Demo viszont jöhetne 😄

One Vision. One Purpose.

Tigristank
Legjobb esetben. Bár inkább adják ki késõbb, csak ne legyen bugos. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Már csak egy hónap C&C nélkül!

lol, és ezekkel mi volt a célod?, mer munka és szórakozás kizárva 😄DD

És hogy ne legyen ezis totális off, ki tud valami ujat C&C 3 - TW-ról?

a_n_d_r_e_w
kibeszélt itt vistáról? 😊
egyébként beállítás kérdése 😊 raktam fel xp-t p2-350+128SD-re is és hasított vele 😊
sõt vistát is sikeresen mûködtettünk már p3-500+256SD-n bár az kétségtelen, hogy lassú volt mint a dög 😊

/jajj de nagyon off voltam 😊/

One Vision. One Purpose.

vista + 1G (vagy kevesebb) rencermemória + 60 gigás vinyó, nemjó kombó 😄, de fogadnék még xp-nél is gázos lenne...

Antrax: civsen <#idiota>

már ha van elegendõ memória, és nem kell swappelni állandóan 😉
a_n_d_r_e_w
De azokat csak egyszer kell betölteni, és van egy tippem, hogy azt még pálya elején. Aztán meg memóriából megy a dolog.

One Vision. One Purpose.

nah jó 20k ide vagy oda veszek neki egy új vinyót <#idiota>

Fenrir
Isten ez a videó, a tripodok nagyon büntetnek <#eljen>

Nagyon jó volt hallani a klasszikus zenéket is, kicsit nagy volt a gamespeed, de ha ez visszavehetõ egy normális szintre akkor lehet, hogy ezt a játékot is megveszem mert eddig nagyon tetszik.

A halál csupán a kezdet...

Azért a játék pörgõsségét elnézve, elég sok adatot mozgathat, régi vinyók pedig inkább komótosabban bánnak a bitekkel 😊

A vinyót nem sürgetem az FPS-t nem annyira befolyásolja idõm meg van bõven...

"#823 mit?"

A két vinyód meg a videokártyád 😊
Ha csak ezeket lecseréled nem lesz sok gondod az fps-el szvsz
Mondjuk az x1650xt-rõl nemsokat tudok, de elméletileg jobb mint egy 7600gt, ugyhogy jó választás.
Vinyó meg nemártana egy 200giga feletti, sea, hita, vagy wd, bár ez inkább a töltési/telepitési idõknél számit fõként

a_n_d_r_e_w
*bulldog=pitbull, sry 😊
egykutya 😊

One Vision. One Purpose.

Addiga még beszerzek egy Radeon X1650XT-t

a_n_d_r_e_w
akkor nincs mitõl félned

One Vision. One Purpose.

A BFME2 ment max graf mellett is 30FPS körül

#823 mit?

a_n_d_r_e_w
mindenhol azt javasolják, hogy próbáld ki a bfme2-t, úgyhogy én is csak ezt tudom javasolni. Kb ugyanúgy fog futni mint az.

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Az a bajom a TS-sel (máig a kedvenc játékom, és hála az égnek van egy ismerõsöm, akinek színtén, szal multi meg lenne oldva), hogy a netkódja egyszerûen csapnivaló. Még ha az ember megoldja IPx-en keresztül, akkor se sikerült befejeznünk egyetlen egy játékot sem, mert állandóan szétesett sajnos (reménykedtem, hogy a first decade-ben megoldják, de hát EA, több vele a gond mint az eredeti játékkal). Viszont a generals/bfme motor ebbõl a szempontból sokkalta stabilabb, ezért várom vagy ezt vagy a tiberian sun risingot (ez is jónak ígérkezik, már csak egy kevés fenntartásom van😊)
ezek egyike volt a sebesség, valahogy nekem nem jön be hogy pl a bulldog olyan gyorsan mozog, hogy rákattintani sem lehet.

One Vision. One Purpose.

Tigristank
Ha nem is teljes grafikai részletesség mellett, de szerintem menni fog. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

mooo
szerintem dobd ki...
Nem félek tõle hogy túl pörgõs lesz...

Szerintetek egy ilyen gépen hogy fog menni?

Asrock dualSATA2
AMD Athlon 64 3500+
2*512 DDR400 Kingmax
Asus GeForce 6600GT
60GB+40GB maxtor

sztem tetû lassú lesz...

"fõleg, ha az EA-s játék 😄"
itt a lényeg kérlek 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Az a baj, hogy szerintem ez nem fogja megoldani a problémát, mivel az animációk az alapsebességen fognak kinézni jól. Képzeld el pl. a gyalogos katona mozgását fele sebességen... Szóval eze gy elég rossz megoldás... Egyébként érdekes. Ha annyira szereted a lassú játékmenetet, minek várod ezt a játékot? Ott van a TS. Nem kell hozzá erõs hardver...minden benne va ami kell. Nem kell mindíg a legújabbal játszani, fõleg, ha az EA-s játék 😄

a_n_d_r_e_w
kösz szépen
visszahoztad a reményem 😊

One Vision. One Purpose.

Shiwo
én attól félek, hogy el se megy az én gépemen..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Én attól félek hogy szaggatni fog <#szomoru1>

berlinboy6329
Na ez kell nekem!Nem kell a gyorsított felvételt nézni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mooo
mooo
A Generalsban ilyen volt :
a_n_d_r_e_w
"Szerintem meg ott van a game speed csúszka"
na ez az én kérdésem, hogy ott van-e? generals túl régen volt hogy emlékezzem (rossz memória rulez 😊), BFME-ben meg nem emlékszem ilyesmire. Az emperorban tuti volt, de azután a SAGE idevonatkozó részét teljesen átírták, szóval az nem jelent semmit.

One Vision. One Purpose.

De inkább gyors legyen mint lassú

Szerintem meg ott van a game speed csúszka amit mindenki úgy állít be ahogy neki tetszik... Bár itt inkább az a kérdés hogy multiplayerben mi lesz az alapértelmezett sebesség...
XenHai
Mongyuk a sebességet lehetne ellensujozni baromi nagy mapokal
Nem hiszem hogy ez annyira gyors lesz

a_n_d_r_e_w
egyéni ízlés kérdése, nekem sok, mintha gyorsított felvételt néznék 😊
ezért mondom egy ilyen pörgést RA-ban imádnék, de nekem lassú, vontatott CnC kell 😊

One Vision. One Purpose.

jaj..., az iylenek miatt fogják elkurni ezt a gamet 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a túl sok sebesség a jó!

a_n_d_r_e_w
alien attack!!! 😊

egyre jobban elfogadom az idegeneket, velük nincs is gondom. Viszont pályaméret+sebesség még mindig aggaszt (elõbbibõl túl kevés, utóbbiból túl sok 😊)

One Vision. One Purpose.

Zsolo007
Semmi gond, nekem spec a red alert 2 sokkal jobban bejött, mint a c&c. Egyébként én örülök neki, hogy nem azt csinálják. Remélem nem is fogják, mert akkor garantáltan el lesz baszva. Úgy ahogy ez is (legalábbis nagyon úgy néz ki)