6739
Command & Conquer III
-
Árnyvadász #2017 OFF:
Nem egészen ide vág, de mégis adok egy linket, hátha vkinek örömet szerzek ezzel: C&C95 Star Wars mod
Ahogy a neve is mutatja, ez egy total conversation c&c: tiberium dawn alá.
FÉLIG-OFF: Tiberium Sun-al elég jól haladtam, már majdnem végeztem a GDI és a NOD oldallal is. Amint végzek, már indulhat is a Red Alert 2 :)
ON: Ne veszekedjetek holmi árnyékok miatt! -
Antrax #2016 Nekem csak egy mezei 6600Gt-m van :S -
maniac001 #2015 Egyébként megnéztem a te képeidet, nálam sokkal rosszabb a helyzet. Lehet hogy kipróbálok egy régebbi drivert. vagy egy ATI kártyát. -
maniac001 #2014 Sokakat zavar, és szeretnénk tudni hogy mi erre a megoldás. Ne törj már ki ezen bazzeg. Ez a fórum arra (is) van, hogy a problémákat megbeszéljük. És senki nem mondta hogy szar a játék. Olvass mielőtt támadsz valakit. Ez nagyon rossz hozzáállás koma... -
Antrax #2013 nem lehet a demoban -
alakulat #2012 hi
a skirmist nem lehet menteni, vagy csak én nem tom?
más tud menteni? -
Antrax #2011 Onnan indult hogy berakta a képeit FSGH én meg mondtam hogy neki nem pixeles az árnyékja... Ennyi... -
#2010 Hát ehhez képest elég nagy feneket kerítesz a dolognak.. -
Antrax #2009 Én mondtam egy szóval is hogy xar a játék???
Én csak megjegyeztem hogy pixeles az árnyék...
Nem kell rögtön pattogni!!! -
#2008 Úristen, mekkora katasztrófa. Azonnal dobd ki a játékot. Nemis, várj. Az egész géped dobd ki! Egy stratégia játszhatatlan ha pixeles a kép. Abszolút igazad van. Egyszerűen képtelenség gondolkodni a pixeles kép miatt.
Micsoda probléma... -
#2007 Nnnna pixeles árnyékokra ... én is megnéztem ... bizonyos nagyításnál pixles, bizonyosnál nem ... szóval akinek pixeles az zoomoljon tovább :) -
Antrax #2006 Nálam is kivan kapcsolva csak most a demonstráció miatt bekapcsoltam :)
#2005 LOL -
#2005 lehetek a baratod? :o -
Antrax #2004 -
#2003 Irigylem az árnyék gondjaitokat :)
Az elsö dolog volt amit ikapcsoltam :)))
Ha viszont minden ugyanolyan, akkor csak tipp, de lehet ö Vistát használ? Vagy esetleg jóval régebbi driver, ... -
Antrax #2002 pedig nem -
#2001 izé...szerintem ezen a képen ugyanolyan az árnyékod mint az én képemen... -
Antrax #2000 TÉK!!!! -
Antrax #1999 Jah vmi megoldás tutira van -
Antrax #1998 Pixeles
-
maniac001 #1997 Valami megoldás csak van ha nála jó... -
Antrax #1996 Mindent kipróbáltam ezer féle képpen variáltam de csak pixeles...
Pill csinálok egy screenshotot
-
maniac001 #1995 Nem hinném. Párat kipróbáltam eredménytelenül. Neked mi a helyzet ezen a téren? -
Antrax #1994 Talán driver??? :S
-
maniac001 #1993 Hogy a francba lehet hogy FSGH-nak ilyen szépek az árnyékok... Pedig ugyanazok a beállításai mint nekem, és a konfigja is hasonló. Csak neki 3700+, nekem 3000+. A VGA neki 7600GT, nekem 7800GT. Hol lehet a megoldás? Nem értem. -
maniac001 #1992 Privi ment. -
#1991 az alap beállitás tehát normál -
#1990 amugy nekem is eszembejutott, de ott a válasz beatz-nál :) -
#1989 ja, értem, agyafúrt :)) -
#1988 *amiket legyártasz -
#1987 mert, ha engineerrel "legálisan" elfoglalod a nod bázist, akkor azoknak kell beszélni -
#1986 De ha szándékos,hogy nincs NOD EVA hang,akkor az egységek miért beszélnek? -
#1985 az szándékos hogy nincsenek NOD Eva hangok, akkor levágós lett volna hogy szándékosan hagyták benne, így pedig sokan azt hihetik hogy véletlenül.
ez a duplacsavar kérem :) -
Thanatos #1984 lehet még kész sincsenek azok a hangok, vagy olyan szarok hogy nem égették magukat... :D -
#1983 "[email protected] már mindegy..." -
#1982 bocs nem láttam , h belinkelték már. szimplán jót akartam... -
Antrax #1981 Jah nem tom minek linkelik ennyien -
Antrax #1980 XD -
#1979 én meg linkeltem :D -
#1978 neked is csak azt tudom mondani, amit #1943-ban írtam
kíváncsi vagyok hányan fogják még beszúrni ide...