6739
Command & Conquer III
-
Imter #2217 Map editor az milyen lesz? -
Caterpillar #2216 Megerősítem! -
viizo #2215 azért is bízom egyébként benne hogy ehhez most jó lesz majd a soundtrack, mert aki pl. látta a Szigetet, az tudja hogy Steve Jablonsky milyen félelmetesen jó zenéket képes készíteni ;) -
#2214 Nem sok ez. :) -
Vucli #2213 kicsit sok lett a szerintem ... ehh -
Vucli #2212 Szerintem pedig nagyon jó lesz a játék, bár azt remélem GDI-al nem a tömeges mammoth tank gyártás lesz a legjobb tactic.Szerintem a mammothok egyébként is túl olcsók ahhoz képest hogy milyen tűzerejük van, míg a fejletebb gyalogsági egységeket elég drágák ahhoz képest hogy elég könnyen elhullanak(legtöbben egyszerűen áttapos az ember). A Nod oldal pont emiatt jobban is tetszik egyenlőre, több stratégiai lehetőséget lehet náluk használni.Sztem a graf abszolult ok, a gépem nem egy erőgép mégis reccenés nélkül fut a game, A Nod férfi "bemondójának" a hangja nagyon feelinges szerintem(youtube)
A videókkal nem is lenne baj ha történne is bennük vmi nem csak a kamárába bámulva mondanák a magukét , hanem lenne vmi akció, robbanások stb. -
Antrax #2211 Sztem nincs semmi gond, ennek a topiknak ugyanúgy megmaradt a forgalma...
Csak mostmár nem itt elemezgetjük a meccseinket és nem a képek töltenek ki egy oldalt. Sztem ha vki elakad vagy vmi problémája van a játékkal nem hiszem hogy ő a Pistike vs AI meccsekre és egyéb témákra lenne kíváncsi -
Árnyvadász #2210 Most, hogy RA2, TS van a gépemen és aktívan játszok velük, valahogy nekem sem hiányzik annyira ez a mostani C&C... (AI viszont fejlődött)
2D-s grafikával jobb lenne... és megint túl közel van a kamera... idegesítő az egész... mind1, szar az egész úgy ahogy van...
No kicsit objektíven visszatérve a dologhoz: annyit biztos nyújtani fog, mint az elődei... Talán történetben is lesz némi csavar az idegeneknek köszönhetően...
Majd kiderül, meg remélem kiderül már kint is, mert kurvára pocsék ez a ködös-nyálkás fostalicska időjárás... Napot akarok! -
#2209 Hát ez van ha nem a Klepácski csinálja :( -
viizo #2208 a zenét én is nagyon remélem hogy a teljesben jó lesz, mert a demóban tényleg nulla :///
az eddigi C&C-knek hihetetlenül atmoszferikus zenéje volt, nem is beszélve a Generals fajonként eltérő és eszmléletlen hangulatos soundtrackjeiról.
-
#2207 nem minimum grafra optimalizálták, és nem arra csinálták a grafikát sem. -
#2206 Kb. ugyanaz a AI színvonal ami a CC1-ben
esetleg próbálj ki más AI módokat is...
Egység balance semmi, gyártod a nagyobbat-drágábbat és kész
próbáld ki ezt nodnál, úgyse fog menni
Gyárt, küld, harcol, újragyárt, küld, harcol.
mondjuk általában ez a lényege a stratégiai játékoknak ;)
de viccet félretéve ott cseszték el, hogy egyszerüen túl sok eröforrást adtak az ember kezébe és nem kell gondolkodjon, ebben egyetértünk
Átvezetővideók semmilyenek, bár technikailag viszonylag jól meg vannak csinálva, többé kevésbé ismert B kategóriás színészekkel
A GDI videók sajnos igen gyengék és hangulattalanok, a Nod videók viszont rendkívül jól néznek ki a trailerek alapján, azt mondom várjuk meg
Az EA hülyesége, hogy miért pont ilyen demót adott ki....
Engem sokkal inkább zavar a zene. Az hogy nincs. Valami kis zaj van a háttérben, de nem nevezném zenének. Hol van az összes C&C-re jellemzö, fantasztikus zenevilág?
na de ezt is megoldom majd, egy winamp kell hozzá :) -
Isegrim #2205
hát, megnéztem a demót, ritka nagy fos ez a cucc.. Kb. ugyanaz a AI színvonal ami a CC1-ben, majd mindent nekem kell állítgatni + csicsa grafika. Egység balance semmi, gyártod a nagyobbat-drágábbat és kész. Taktika, stratégia nulla. Gyárt, küld, harcol, újragyárt, küld, harcol.
Átvezetővideók semmilyenek, bár technikailag viszonylag jól meg vannak csinálva, többé kevésbé ismert B kategóriás színészekkel. Nem is ez a baj. Ettől 1996-ban hanyattvágódott az ember. Ma nem.
Összességében szerintem a CCs srácok nem vették észre milyen évet is írnak. Klasszikus, mondhatni ortodox RTS, annak tényleg nagyon is jó lehet meg szórakoztató, lehet h csak én nőttem ki ebből a műfajból. -
#2204 na ezt nem értettem soha. ha kijön egy új játék (nem ez), ami nem fut jól nálam, akkor nekiesek lebutítani. nade mire leszedem a grafikát, hogy jól fusson, addigra már úgy néz ki mint egy 7 évvel ezelötti cucc, és még akkor sem fut rendesen. Csak ott a gond, hogyha egy valóban 7 évvel ezelötti cuccot használok, az hasít, és képes 1000-en felüli framerate-t is produkálni :S -
#2203 Épp veszem észre, hogy már olyan is van . -
Caterpillar #2202 + a Spam Topic 86 üzenettel! -
#2201 Command & Conquer III
(250 új üzenet)
-
viizo #2200 így van, písz ;)
mindenki nyomuljon a játékkal sokat, helyettem is ;)
sajnos nekem nem elég a jelenlegi vasam ahhoz hogy megfelelő szépségben futtassam ezt a gyöngyszemet, és nem akarom alábbadni egy max részletességnél :)
egyébként az engine valóban egészen jól optimalizált, de pl. míg nekem max felbontáson max részletességgel a Generals sebességét igencsak vissza kell fognom a menüben mert rettenetesen gyors lenne, addig ennél
úgy sikerült aránylag élvezhető sebességet kicsikarnom, hogy jóval csúnyább mint a generals. :( -
Caterpillar #2199 A lényegen nem változtat...
Nem mellesleg nekem tök nyolc hol olvasom a témában a hozzászólásokat elköltözhet a holdra is a topic úgyis olvasni fogom!
Pííísz! -
viizo #2198 ezzazz, mondd meg keményen ;)
aztán mutass még egy játéktopikot amiben mindenki belinkelgeti az összes játékképet, hogy épp mit művelt...
neked is gratula.
-
#2197 jah, aztán minenki meccsel és majd lehal ez, megy tovább a spamtopic :) -
Antrax #2196 Ha megjelenik a game akkor kb ugyanúgy újraindul -
Antrax #2195 Mert a játékról semmi új fejlemény... A meccsekről beszélgetünk... -
Caterpillar #2194 Kihalt a topig köszönhetően annak hogy 1-2 ember nem bírt elviselni pár képet... Gratula! -
#2193 Tényleg marha jól néz ki sztem is a spam topik... De nehogy már a fő topik maradjon ilyen semleges kinézetű, ha már a másik ilyen... Tudom a fórumban a fórum a lényeg, de azért mégis jobb ha "csicsás" egy kicsit :) -
Antrax #2192 A scrin "bug" kijavítva :) -
#2191 szerintem ne, te topicod :)
de nem biztos hogy ennek a "hivatalos - jajj de komolyak vagyunk ide ne spammeljetek" topicnak jót tenne :) -
viizo #2190 nekem tetszik, olyan tibérium fíling ;) -
Antrax #2189 túl csicsás? hátteret kivegyem? -
#2188 szvsz kicsit túl csicsás, de ide is jó lenne valami optikai tuning, visszafogottab zöldes-fekete háttér, ilyesmi -
Imter #2187 amúgy ha Kampányt akarok kezdeni akkor miért dob ki a Demo? -
Imter #2186 Nekem jobbanak tűnik a szpem topik
Nem lehet vhogy megcserélni? Az tetszetősebb -
#2185 jah mehetnek a visszajátszás mentések is mosmár a spam tápigba -
#2184 Ejj a spam topik milyen igényes!CSerélni kéne.Ide azt ezt meg oda.Mégiscsak 1 Spam topik. -
#2183 váó:) jó:) -
Antrax #2182 Be lett rakva a Banner alá :) -
#2181 visszajátszás megnézése:
parancsikonnál a target mezöbe -spectatort írni a végére
pl:
"C:\Program Files\Electronic Arts\Command & Conquer 3 Tiberium Wars Demo\CNC3Demo.exe" -spectator
és még lehet kommentálni is, meg rajzolgatni is :DDD -
Newfronter #2180 Régebben mintha 23-at is láttam volna na mind1. -
Antrax #2179 jaja sztem is mondani kell -
#2178 eddig is 26 volt a legkorábbi :S