6739
Command & Conquer III
-
Antrax #2257 a spam topikhoz ki van rakva!!!! -
#2256 Skirmish játékokat sajnos nem lehet menteni.
Valaki tetesse már ki az oldal linkjét ide, ne nekem kelljen intézkedni, ritkán járok ide. -
#2255 Azt nem lehet valahogy megoldani,hogy ne a C meghajtóra csomagolja ki? -
Dns5000 #2254 Eleg jo lett szerintem a demo alapjan legabb is.
Nem olyan gepgyilkos mint a supreme commander es megis nagyon szep. -
#2253 beatz, sztem te a replay-ra értetted -
Der Wahnsinn #2252 Kösz, de ezt egyik hírben sem látom. Az első hack-lecke a NOD berakása, a második a replayek, és ennyi. Hol a save game? :) -
#2251 "Kissé Generals-os de azért megvan szrencsére a C&C feeling."
HW forumrol bekopes :DDDDDDD
Annyira semmi Generalsz fiiling sincs benne hogy az mar fajdalmas :D -
#2250 Ja ja eszontam en is. -
#2249 http://www.cnctw.hu/
fooldalon kint van a hirek kozott -
Der Wahnsinn #2248 Most, h már aranylemezen van sztem pár napon belül fenn lesz a neten, ez attól függ, mikor kezdik el szortírozgatni a cuccot.
Viszont azt tudja vki, h a demoban hogy lehet megoldani a mentés/visszatöltést skirmishben? -
#2247 én ugyis megvárom a hó végét:) én megveszem:P -
#2246 Demo hack letölthető innen akit érdekel. Az összes menü unlocked. A multiplayerben még csatlakozni is lehet persze játékot nem lehet indítani (nagy kár) :). Replay alapból elérhető. S mintha a GDI mission játszható lenne NOD szemszögből? bár ez korántsem biztos de, sajna nem igazán tudok németül úgyhogy valaki aki ért e nyelvül az lökhetne kicsit több infót :). -
#2245 jaja, valószínü, úgyis lesz olyan bolt(os), ami nem bírja kivárni az idöt :))
lehet tippelni, szerintem 1 hét :) -
#2244 Elkészült a Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Egymillióan töltötték le a demót. Március 30-án indul a nép bevásárolni. Hollywood mozijelenetek mellett multiban élvezhetjük az EA által beadott Spectator sportközvetítés injekciót. Demó.
Ime. Par nap mulva mar fent lesz :D -
#2243 HOPPA!
Eppen ma volt szo rola hogy hamrabb jelenik meg a "piacon" a jatek mint az eredeti lancs date! Szal figyelni az nforce-ot!
(nem tuti, szal nem kell anyazni ha nem igaz!) -
Antrax #2242 addigra lesz új gép (Y) -
#2241 Man csak 2 het kb.... ARRGHH -
#2240 scrinek egyik egysége képes átváltoztatni az embereket visceroiddá, de hogy a tiberiumnál ez müködik-e az majd kiderül 2 hét múlva -
Caterpillar #2239 Jól mondod... "Demo"
Aztán lehet hogy majd csak a kék tiberium tud ilyesmit előidézni...
[találgat] -
#2238 de a demóban nincs ilyen:S -
Caterpillar #2237 Tudod a mutáns ami akkor "jön létre" mikor egy egységed elhalálozik a tiberium mezőn... Szépen tudtak növekedni és elég nagyot oda tudtak csapni az ellennek! TS ben asszem a Ghost Stalker tudta is őket irányítani meg volt hozzájuk küldetés is ha jól rémlik... -
#2236 visceroid? -
#2235 kár :( pedig arra szerettem rácsalni a nod egységeit a hower tankommal :) -
#2234 nem, amit átjött a mutálódott földböl a TS-böl az a zöld és a kék tiberium, nameg a visceroid
-
Antrax #2233 A hivatalos screenshotokon nem látom azt a barna tiberium gazt :S
Az nem lesz a full verzióban? -
Antrax #2232 FAQ -
#2231 Demoban csak ez az egy pálya van? Vagy a többi népel is lehet valahogy menni? -
Realtibi #2230 miért van az ha elinditom a játékot újraindul a gép? -
Antrax #2229 Szerencsére nekem nem volt semmilyen jellegű gondom :D -
#2228 ez géptől függ...én kétszer szedtem le és rossz volt...aztán anyám gépén meg jó...(ugyanazanetünk..) -
#2227 Nem tudom mi a gond a videókkal... Én még a demóban is elég sok robbanást láttam bennük... -
#2226 torrenten keress rá, az csinál hash ellenörzést -
#2225 köszi próbálom
-
Caterpillar #2224 Hardwired?
Egyébként tuti nincs és nem is attól függ honnan szeded! Sajnos a saját netedtől is nagyban függ! :( -
#2223 ó ne ! :(
és mi az a tuti forrás ahonnan jó lesz ?
mert másodjára 1,3 GB ot nem szeretnék puszira leszedni :( -
Caterpillar #2222 Hát azt hiszem nincs más mint újra leseznvedni! :( -
#2221 jaj-jaj tud segíteni valaki kéremszépen ?
leszenvedtem a demót de azt írja ki hogy a "zip file is damaged..." :(((((
helpme
mit tegyek ? -
#2220 lesz
nem tudni milyen de lesz
azt emlegetik olyan lesz mint a bfme-s world editor (builder?) (aztat bevallom nem ismerem) -
Antrax #2219 Egyáltalán lesz? -
#2218 lesz? :)