Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Ép 2mb-al szedem a demót fasza ez a upc 😄

Rage47
azért az atom is ott van😄
DummyBoy
Hogy szalad az Avatar a sarokban 😊

Meg ez azért kicsit overpowered ... GDI tud ION cannon-al NOD bázist varázsolni? <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

EmThor
<#taps>

DummyBoy
Nekem enemynek eddig még csak NOD repülõk jöttek, GDI inkább Juggerre és Mamutra gyúrt ... De pl: én pont azt akartam kideriteni melyik eri meg jobban ... a SAM vagy a kismotor ... Alkalmam még nem volt rá ...

Bizom benne, hogy teljesben kicsit gyúrnak még az ini-ken, kis erõsités ráférne, mert a GDI egységek kicsit erõsebbek ...

Csak egyszerûen nem voltál elég türelmes...

Letöltöd elindítod és elmész megiszol egy teát, megebédelsz ilyesmi... Majd ha visszatértél láthatod hogy neked is elindult a kicsomagolás majd a telepítés! 😉
Hello!

Volna egy problémám. Többször is, több helyrõl leszedtem a demot, de nem tudom felrakni, ahányszor csak elindítom lefagy a gépem (nem rendesen, egér van és ablakok közt is tudok váltani, de semmire sem reagál). Öcsém gépén is probáltam, ott hosszas gondolkodoás után elindít valami kicsomagolás (?) majd telepíteni kezdene és kiad valami hibát. 3 oldalról szedtem le a játékot tehát az nem lehet gond, mi lehetne még talán?

Elõre is köszi!

http://csiri.blog.hu

Bár sztem fölösleges még fikázni a NOD-ot

Ha a teljesben is ilyan marad akkor... PF

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

berlinboy6329
Szerintem ige.Tegnap toltam medium Ballanced GDI ellen,és egyszercsak jöttek a nehézbombázok.Kellett is csinálnom légvédelmet.Lepakoltam 4 KP-t,s mivel minden központból 3 löveg ágazik szét,így lett 12.És nem bírták elintézni a nehézbombázót!!Csak akkor,mikor már fordult vissz.Piros/sárga határig leviszik az életét.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

jaja a SAM elég gyenge... a bombázok már rég ledobják a cuccot mire az elsõ rocket betalál

Shiwo
hát..nekem volt vagy 4-5 légelhárító-egység 1 kupacon (ami ügye nodnál 12-15 üteg) és az ellenfél (szintén nod) simán szétbombázott többször is..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Rage47
kicsit féltem attól, h generals feeling lesz a játékból, de ma jáccottam vele többet is, és egyszer sem jutott eszembe a generals, szal tetszik 😊)
Rage47
sztem elég jó a légelhárítás
ColdFire
asszem én is kane-t veszem ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Shiwo
amúgy szerintetek is gyenge a nod légelhárítása ?

Cserébe elég jól látható hogy nem egyértelmûen kristály ez Tiberium... Meg tud fertõzni élõlényeket, föld alatti szövevényes hálózat útján terjed, és mindent átalakít a saját "képére"...

Elvielg volt róla egy hosszabb leírás de lusta voltam elolvasni... <#vigyor3>
DummyBoy
Hmmm ... szvsz erõsebb jelenleg a a GDI, de csak azért mert nincs a gép ellen taktikám normális + még szoknom kell ...

DE ... azért meg kell hagyni a láthatalan tankok, avatar, helik meglepetés szerûen nagyot oda tudnak csapni ... a fanatikusok, ha besurrannak és pont valaki az energia szélén laviroz, annak 1-2 generator kiütésével ki lehet lõni az egész védelmét, stb ...

Védelem terén vagy a Nod a gyengébb , vagy a GDI támadó egységei erõsebbek ... de az tény hogy a GDI Sonic Emitterek + Grid + 1-2 mortaros buggy + Jagger azért elég hatékony védelem 😊

Ez ellen az Obeliszk + láthatatlanság + Avatar + láthatatlan tank lenne ... de a láthatatlanság ellen elég 1 orca ... a támadó nehézfegyverei legyúrják ... ráadásul a gépi ellenfélnek nem láthatatlan a láthatatlan (Ahogy néztem 😊 ) ...

Szvsz 1:1-ben fésztufész a GDI az erõsebb, de ha sikerül normálisan kihazsnálni a NOD-ban rejlõ lehetõségeket, annyira nem gyenge az 😊

Shiwo
ezt már láttuk itten..

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

fsgh
én nem vagyok jártas online játszásban de én is szívsen nyomnám neten😊))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Én csak az avatarban 😊

MaYDaN
Igen, valahogy sejtettem, hogy ez lesz 😊. Köszi azért!
A Scrin nagyon foglalkoztat engem már, hogy milyen lesz. Mert valahogy úgy érzem nekem õk leszenek a favorit. Nem tudom megmondani miért, de szimpik 😊. Csak attól félek, hogy az egységeik gyengék lesznek szal valami másféle módon lesznek ütõsek, ha lesznek 😊.

Viszont olyasvalaki aki a Nod-ot tartja jobbnak a GDI-nál az elmagyarázhtaná, hogy miért. Mert véleményem szerint a GDI alázza bármelyik Nod egységet. Talán ez az álcázás és a stealth tank trükkös ezen az oldalon.
Nem kötekedés csak tényleg érdekel miben látják a Nod-ok erõségét. Hátha tudok profitálni belõle 😊.

Nem láttam üres foltokat így több mint valószínû hogy a Scrin lesz a legnagyobb meglepetés!
MaYDaN
Tudom a választ, de mégis azért kicsit bizakodva kérdezem, hátha nem így van és nem tudok valamirõl 😊. Mégpedig a kérdésem, hogy a demóban ugye a kis trükknek köszönhetõen a Nod-ot is kipróbálhatjuk skirmish-ben s így két oldalt is kivesézhetünk. De vajon mindent ki tudunk fejleszteni vagy maradnak még meglepik a full játékra 😊?

DummyBoy
Mekkõ nyomni a Turbo gombot 😊

(essemavót 😊 )

Pheaper
igaz 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

ha gyenge a géped akkor könnyen 😊

MaYDaN
Azt a demóban nem lehet. Majd csak a full játékban.

Giovanni Gatto
Valaki említette, hogy ajánlatos levenni a játék sebességét, mert egyébként túl gyors. Hogyan lehet csökkenteni a sebességet? Semmi ilyen beállítást nem találtam.

Sir Quno Jedi
Csak éppen máshogy ejtik és úgy már nem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pheaper
akkor Kane 😛 Keane ugy jobban hangzik ^^ 😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Sir Quno Jedi
Ilyen nevût nem ismerünk! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez nagyon igényes! Megyek is vissza olvasni 😊
Pheaper
elõ rendeltem a keane editiont 😊

nagyon fasza (Y)

GeneralsHungary
www.cnctw.hu

Sok szeretettel várunk mindenkit.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

ColdFire

Jaja jó lesz hamachin 😊

(addig még edzek) XD

ColdFire
nem tudom a scrinrol ki mit tud, itt egy lépegetõ, 3000$

http://www.commandconquer3.com/

ColdFire
huh én már teljesen be vagyok zizgulva veletek online gémre ^^
ha ea-n keresztul nem, akkor hamachin, zsír lesz, 4-4 ellen 😄

ColdFire

szinte minden high, pár dolgot lentebb vettem

Ez a pálya nem brutál enemy ellen van

16percig bírtam.. 😊

7 AI, 8-ik az én vagyok 😊 Amúgy Generals mediumba nem vészes, de hardon azért már el kell gondolkodni, hogy akkor most merre van az arra. Viszont C&C3-ba a mediumot kb. a Generals medium-hardja köztre tenném. Brutalról meg felesleges egyenlõre beszélni, az nem embernek való 😊
Na az valóban oda fog baszajtani! Generalsban is imádtam a nagy csatákat, de így hogy az AI-t is belehet lõni, eszméletlen jó lesz... Asszem esti programom a következõ: TS NOD hadjárat folytatása 12-es pálya immáron, Generals 8 AI-val 😊 és C&C3 levezetésként...
ööö... 6 percet adok neked 😊
Nah kipróbálom brutal rusherrel kíváncsi vok mennyi idõ alatt... gyõzöm le XD

Jó neked <#idiota>

Sir Quno Jedi
Engem normalon a sima balanced is legyalult szégyenszemre. Ott tinglitanglizok, építgetek, imerkedek az egységekkel, dúrván beásom magamat, hegyekben állnak a fix védelmi tornyok, mammutok, miegymás, erre befigyel a légiereje és hiába fosom a légvédelmet beépítettet és egységet egyaránt, szó szerint legyalulta a bázisomat!!! Hohha!

Na mondom ez így nem van jól, restart, elfoglal mindhárom tiberium mezõ és viszontlegyalul Nod. Mert csakazértmár! 😄

Shiwo
a rusher jött..nem is egyel..egyszerre vagy 4-5 darabbal...másik oldalról meg gyalogosok és könnyebb jármûvek...mindezt médiumon..örültem nagyon 😊