Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg ez azért kicsit overpowered ... GDI tud ION cannon-al NOD bázist varázsolni? <#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Bizom benne, hogy teljesben kicsit gyúrnak még az ini-ken, kis erõsités ráférne, mert a GDI egységek kicsit erõsebbek ...
Letöltöd elindítod és elmész megiszol egy teát, megebédelsz ilyesmi... Majd ha visszatértél láthatod hogy neked is elindult a kicsomagolás majd a telepítés! 😉
Volna egy problémám. Többször is, több helyrõl leszedtem a demot, de nem tudom felrakni, ahányszor csak elindítom lefagy a gépem (nem rendesen, egér van és ablakok közt is tudok váltani, de semmire sem reagál). Öcsém gépén is probáltam, ott hosszas gondolkodoás után elindít valami kicsomagolás (?) majd telepíteni kezdene és kiad valami hibát. 3 oldalról szedtem le a játékot tehát az nem lehet gond, mi lehetne még talán?
Elõre is köszi!
http://csiri.blog.hu
Ha a teljesben is ilyan marad akkor... PF
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Elvielg volt róla egy hosszabb leírás de lusta voltam elolvasni... <#vigyor3>#vigyor3>
DE ... azért meg kell hagyni a láthatalan tankok, avatar, helik meglepetés szerûen nagyot oda tudnak csapni ... a fanatikusok, ha besurrannak és pont valaki az energia szélén laviroz, annak 1-2 generator kiütésével ki lehet lõni az egész védelmét, stb ...
Védelem terén vagy a Nod a gyengébb , vagy a GDI támadó egységei erõsebbek ... de az tény hogy a GDI Sonic Emitterek + Grid + 1-2 mortaros buggy + Jagger azért elég hatékony védelem 😊
Ez ellen az Obeliszk + láthatatlanság + Avatar + láthatatlan tank lenne ... de a láthatatlanság ellen elég 1 orca ... a támadó nehézfegyverei legyúrják ... ráadásul a gépi ellenfélnek nem láthatatlan a láthatatlan (Ahogy néztem 😊 ) ...
Szvsz 1:1-ben fésztufész a GDI az erõsebb, de ha sikerül normálisan kihazsnálni a NOD-ban rejlõ lehetõségeket, annyira nem gyenge az 😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A Scrin nagyon foglalkoztat engem már, hogy milyen lesz. Mert valahogy úgy érzem nekem õk leszenek a favorit. Nem tudom megmondani miért, de szimpik 😊. Csak attól félek, hogy az egységeik gyengék lesznek szal valami másféle módon lesznek ütõsek, ha lesznek 😊.
Viszont olyasvalaki aki a Nod-ot tartja jobbnak a GDI-nál az elmagyarázhtaná, hogy miért. Mert véleményem szerint a GDI alázza bármelyik Nod egységet. Talán ez az álcázás és a stealth tank trükkös ezen az oldalon.
Nem kötekedés csak tényleg érdekel miben látják a Nod-ok erõségét. Hátha tudok profitálni belõle 😊.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
(addig még edzek) XD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ha ea-n keresztul nem, akkor hamachin, zsír lesz, 4-4 ellen 😄
szinte minden high, pár dolgot lentebb vettem
Na mondom ez így nem van jól, restart, elfoglal mindhárom tiberium mezõ és viszontlegyalul Nod. Mert csakazértmár! 😄