6739
Command & Conquer III
  • ski22o
    hosszú éjszakám lesz...
  • fsgh
    az már csak 3...:)
  • Sephi
    Na mar csak 5 ora es hivatalosan is meg van jelenve.
  • beatz
    nem kifejezetten az unleashed verziokkal van a bajom, magaval a csapattal, reszben lopjak a kodokat, erre bizonyitekok is vannak, es amugy se nagyon toleraljak oket az eljarasaik miatt (emu programok hasznalata nem tartozik a warez scene kellekei koze vedelmi eljarasok megkerulese erdekeben)
    unleashed releasek
    nezd meg mennyi nuke, fokent a lopkodasok miatt
    ha van idod es angoltudasod, ezt bongeszd at
    unleashed
    asszem mara eleg a wareztalkbol =D akit ez tovabbra se elegitett ki pmben irjon =)
  • Newfronter
    Ennyire útálod az Unleashed-et? De miért? Az a legjobb clone csapat, a crackeket rég nem komálom.
  • Caterpillar
    Egyébként mi baj az Unleashed verziókkal? Nekem még soha semmi bajom nem volt velük elsőre futott minden...
  • Nortai
    Akkor törjék fel ha StarForce-os lesz :D
  • beatz
    nem azt mondtam h a reloaded lesz az elso aki kihozza, de ha az unleashed tori fel elsonek valszeg nukeolva lesz vagy valaki biztos hoz ki ra crackfixet elobb utobb. vitality ftw ^^
  • ski22o
    reloaded már régóta "belassult", a vitality meg most a STALKERnél és a Test Drivenál nagyon pedálozott és nem hiába
  • beatz
    unleashednek jo supplierei vannak de crackelesben benak ^^
    hatred szinten, utolso2 releaseuk is nukeolva lett =S igazabol reloaded vagy vitality meg akikre szamitok =D
  • Sephi
    Na kerem alasan. Ma erkezik meg a rakomany hogy holnap reggelre polcon legyenek a peldanyok. Azaz vagy ma ejszaka (nekunk) vagy holnap napkozben lesz elerheto.

A kerdes csak az , ugye , hogy milyen gyorsan torik fel.

Es mar latom hogy vagy 3 grp fogja egymast PROPER-ezni :D
  • ski22o
    igen, ha van elővételi kártyád vagymid és akkor Kane hónaljszőrétől egy marék tiberiumig mindenféle extrát kapsz hozzá (amíg a készlet tart) ha éjfél után rohansz beváltani. Jó kis marketing egyébként...itthon a WoW kiegnél is bejött
  • ski22o
    pénteken én megyek NiN-re Bécsbe, nekem addig végig kéne vinnem
  • Rage47
    úgy tűnik :)
    pénteken diáknap, lehet h nem megyek suliba egyéb elfoglaltság miatt.. :D
  • fsgh
    5 óra és kijön amerikában vagy mi?:)
  • Rage47
    jah.. én is elfogadnám :))
  • ski22o
    nekem kell az a NOD egérpad
  • Rage47
    most látom, ott egy visszaszámláló, már csak 5 óra:)
  • Gabrielle
    Én is elolvastam a GS bemelegítő leírást. Végűlis szerintem semmi gond sincs vele, mivel nem játszotta végig ezért nem is todott sokkal többet írni róla... Gondolom ott kezd izgisebb lenni az egész ha a protos/zerg népség is bekapcsolódik a képbe - remélem annyira nem koppintás, bár rég starcraftoztam:). Annak örűltem hogy a videókat nem húzta le mint a Pcguru, mert nagyon szeressük az élő szereplős C&C-t, szerintem ettől az igazi. A multi meg elvileg rendesen ellett találva, de ezt a Pcguru tesztverziójánál írták, annyit tettek csak hozzá hogy 1-re Scrinek kicsit erősebbnek tűnnek.
    Már várom hogy végre mi is saját szemünkkel lássuk. Csak jönne már ki végre...
  • dudiomsz
    http://www.ea.com.sg/tiberiumwars/?email_click=171
  • LegionarR
    Engem szintén csak a Skismish érdekel... Mert a Singe kampány úgyis végetér egyszer, akár fordulatos, akár nem...
  • beatz
    csak a multit oldjak meg rendesen, es legyen egy emesztheto sztori, en nem varok oriasi fordulatokat a tortenetben, csak ne legyen _unalmas_
    a masik resz meg a multira nagyon oda kene figyelni..manapsag ha egy jateknak nincs megfelelo tamogatottsaga (gyarto oldalrol) multiplayerben a csalok kiszuresere akkor annak annyi, ha a single sem kot le nagyon.
  • viizo
    Bad Sectorban én nem bízok a GS-ben, jópár játékot lehúzott már teljesen alaptalanul :S
  • Newfronter
    De mi sem az előoldalt nézzük, hanem a fórumát, az gyorsabb mindennél...

Hát tényleg lehúzta a srác. :( Nem baj ha annyira nem lesz jó a single, lesz akkor skirmish. :D
  • fsgh
    jól lehúzta a játékot...
  • a_n_d_r_e_w
    no warez, de ha én ilyesmit keresek, mindig az SG-t nézem :DDD
    ha valahol valami feltünik, tuti itt jelenik meg leghamarabb :DD
  • Sephi
    Azt en mar nem lesem. Sajnos van hogy 5-6 oras kessesel jelenik meg a cucc az nforcon es masok mar toljak a gamat. Jo az isonews on meg utso updet 2 hetes :DDD

Szal nem igzan tudom hol kene megnezni hogy tuti legyen. Privi FTP-eken es privi torrent oldalakon mindig hamarabb jelenik meg.

Node warez off.
  • urbijoe
    akkor azt fogom megszerezni
  • kovecses
    Azt olvastama neten hogy holnap jelenik meg!

De még sehol semmi!
  • Tigristank
    Igen, igaz.
  • urbijoe
    valahol olvastam,hogy magyar felirattal lesz,ez igaz?
  • Tigristank
    A gamestarosok is tiberium lázban égnek? :)
  • refo
    Némi előzetes...
  • beatz
    olvass visszabb..sztem ugyanarrol beszeltek, es ne gondold mar, h nem legalabb egy dvd-nyi lenne a merete ;>
  • heringer
    Ezt most találtam szerintetek.
    http://isohunt.com/torrents/?ihq=command+and+conquer+3
  • Blekk Síp
    Reménykedtem, hogy mire felkelek már húzhatom is
    Na, majd holnap...
  • raymond01
    Sztem lesz zene! remélem
  • fsgh
    ha nem lesz benne zene a winampba beteszem a Red Alert 2 zenéit:DDD:P
  • Newfronter
    Miért? Pont az a jó hogy ha ők csinálják. Szeretem azt a csapatot.
    Amúgy meg még nincs semmi, lehet tényleg hétfő este lesz csak valami. :(
    Ja és egy kis ON:
    Video
    Ott alul van egy jó kis videó, nem tudom látta-e már valaki, ja és remélem, hogy ami háttérben megy zene benne lesz vagy hasonló zenék lesznek a játékban, kár lenne ha zene nélkül maradna.
  • beatz
    na en mentem aludni remelem mire jovok, kint lesz egy release^^
    (csak ne unleashed csapat csinalja :S)