6739
Command & Conquer III
-
#2657 hosszú éjszakám lesz... -
#2656 az már csak 3...:) -
#2655 Na mar csak 5 ora es hivatalosan is meg van jelenve. -
#2654 nem kifejezetten az unleashed verziokkal van a bajom, magaval a csapattal, reszben lopjak a kodokat, erre bizonyitekok is vannak, es amugy se nagyon toleraljak oket az eljarasaik miatt (emu programok hasznalata nem tartozik a warez scene kellekei koze vedelmi eljarasok megkerulese erdekeben)
unleashed releasek
nezd meg mennyi nuke, fokent a lopkodasok miatt
ha van idod es angoltudasod, ezt bongeszd at
unleashed
asszem mara eleg a wareztalkbol =D akit ez tovabbra se elegitett ki pmben irjon =) -
Newfronter #2653 Ennyire útálod az Unleashed-et? De miért? Az a legjobb clone csapat, a crackeket rég nem komálom. -
Caterpillar #2652 Egyébként mi baj az Unleashed verziókkal? Nekem még soha semmi bajom nem volt velük elsőre futott minden... -
#2651 Akkor törjék fel ha StarForce-os lesz :D -
#2650 nem azt mondtam h a reloaded lesz az elso aki kihozza, de ha az unleashed tori fel elsonek valszeg nukeolva lesz vagy valaki biztos hoz ki ra crackfixet elobb utobb. vitality ftw ^^ -
#2649 reloaded már régóta "belassult", a vitality meg most a STALKERnél és a Test Drivenál nagyon pedálozott és nem hiába -
#2648 unleashednek jo supplierei vannak de crackelesben benak ^^
hatred szinten, utolso2 releaseuk is nukeolva lett =S igazabol reloaded vagy vitality meg akikre szamitok =D -
#2647 Na kerem alasan. Ma erkezik meg a rakomany hogy holnap reggelre polcon legyenek a peldanyok. Azaz vagy ma ejszaka (nekunk) vagy holnap napkozben lesz elerheto.
A kerdes csak az , ugye , hogy milyen gyorsan torik fel.
Es mar latom hogy vagy 3 grp fogja egymast PROPER-ezni :D -
#2646 igen, ha van elővételi kártyád vagymid és akkor Kane hónaljszőrétől egy marék tiberiumig mindenféle extrát kapsz hozzá (amíg a készlet tart) ha éjfél után rohansz beváltani. Jó kis marketing egyébként...itthon a WoW kiegnél is bejött -
#2645 pénteken én megyek NiN-re Bécsbe, nekem addig végig kéne vinnem -
#2644 úgy tűnik :)
pénteken diáknap, lehet h nem megyek suliba egyéb elfoglaltság miatt.. :D -
#2643 5 óra és kijön amerikában vagy mi?:) -
#2642 jah.. én is elfogadnám :)) -
#2641 nekem kell az a NOD egérpad -
#2640 most látom, ott egy visszaszámláló, már csak 5 óra:) -
Gabrielle #2639 Én is elolvastam a GS bemelegítő leírást. Végűlis szerintem semmi gond sincs vele, mivel nem játszotta végig ezért nem is todott sokkal többet írni róla... Gondolom ott kezd izgisebb lenni az egész ha a protos/zerg népség is bekapcsolódik a képbe - remélem annyira nem koppintás, bár rég starcraftoztam:). Annak örűltem hogy a videókat nem húzta le mint a Pcguru, mert nagyon szeressük az élő szereplős C&C-t, szerintem ettől az igazi. A multi meg elvileg rendesen ellett találva, de ezt a Pcguru tesztverziójánál írták, annyit tettek csak hozzá hogy 1-re Scrinek kicsit erősebbnek tűnnek.
Már várom hogy végre mi is saját szemünkkel lássuk. Csak jönne már ki végre... -
dudiomsz #2638 http://www.ea.com.sg/tiberiumwars/?email_click=171 -
#2637 Engem szintén csak a Skismish érdekel... Mert a Singe kampány úgyis végetér egyszer, akár fordulatos, akár nem... -
#2636 csak a multit oldjak meg rendesen, es legyen egy emesztheto sztori, en nem varok oriasi fordulatokat a tortenetben, csak ne legyen _unalmas_
a masik resz meg a multira nagyon oda kene figyelni..manapsag ha egy jateknak nincs megfelelo tamogatottsaga (gyarto oldalrol) multiplayerben a csalok kiszuresere akkor annak annyi, ha a single sem kot le nagyon. -
viizo #2635 Bad Sectorban én nem bízok a GS-ben, jópár játékot lehúzott már teljesen alaptalanul :S -
Newfronter #2634 De mi sem az előoldalt nézzük, hanem a fórumát, az gyorsabb mindennél...
Hát tényleg lehúzta a srác. :( Nem baj ha annyira nem lesz jó a single, lesz akkor skirmish. :D -
#2633 jól lehúzta a játékot... -
#2632 no warez, de ha én ilyesmit keresek, mindig az SG-t nézem :DDD
ha valahol valami feltünik, tuti itt jelenik meg leghamarabb :DD -
#2631 Azt en mar nem lesem. Sajnos van hogy 5-6 oras kessesel jelenik meg a cucc az nforcon es masok mar toljak a gamat. Jo az isonews on meg utso updet 2 hetes :DDD
Szal nem igzan tudom hol kene megnezni hogy tuti legyen. Privi FTP-eken es privi torrent oldalakon mindig hamarabb jelenik meg.
Node warez off. -
#2630 akkor azt fogom megszerezni -
#2629 Azt olvastama neten hogy holnap jelenik meg!
De még sehol semmi! -
#2628 Igen, igaz. -
#2627 valahol olvastam,hogy magyar felirattal lesz,ez igaz? -
#2626 A gamestarosok is tiberium lázban égnek? :) -
refo #2625 Némi előzetes... -
#2624 olvass visszabb..sztem ugyanarrol beszeltek, es ne gondold mar, h nem legalabb egy dvd-nyi lenne a merete ;> -
heringer #2623 Ezt most találtam szerintetek.
http://isohunt.com/torrents/?ihq=command+and+conquer+3 -
#2622 Reménykedtem, hogy mire felkelek már húzhatom is
Na, majd holnap... -
raymond01 #2621 Sztem lesz zene! remélem -
#2620 ha nem lesz benne zene a winampba beteszem a Red Alert 2 zenéit:DDD:P -
Newfronter #2619 Miért? Pont az a jó hogy ha ők csinálják. Szeretem azt a csapatot.
Amúgy meg még nincs semmi, lehet tényleg hétfő este lesz csak valami. :(
Ja és egy kis ON:
Video
Ott alul van egy jó kis videó, nem tudom látta-e már valaki, ja és remélem, hogy ami háttérben megy zene benne lesz vagy hasonló zenék lesznek a játékban, kár lenne ha zene nélkül maradna. -
#2618 na en mentem aludni remelem mire jovok, kint lesz egy release^^
(csak ne unleashed csapat csinalja :S)