Jó netes játékok

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Croano
ROBLOX

rrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooooobbbbbbbbbbbloooooooooooooooooooooooooooooxxxxxxxxxxxxxxx

ROBLOX.COM

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Novus Mundus – A Vadiúj magyar vadnyugat!

Szereted a vadnyugatot? Szeretnéd megismerni, átélni a telepesek és az indiánok mindennapjait? Itt a remek lehetõség! A napokban megnyitja kapuit a nagyérdemû elõtt is a Novus Mundus BÉTA világa, mely Amerika felfedezésének korába repíti el Téged!

Miért próbáld ki?

A legfontosabb, és ami messze a többi játék fölé emeli, hogy a játék teljesen valósidõben zajlik, így láthatod karaktered mozgását és óriási tûzpárbajokat vívhatsz ellenségeiddel! Csak egy kattintás és karaktered a kívánt pont felé veszi az irányt!

Emellett a bejárható világ óriási, akár több évbe is beletelik, míg egyik pontjából a másikba érsz! Hegyek, síkságok, folyók, sivatagok, indián telepek, ellenséges nemzetek és még megannyi veszély keresztezi az utazók útját!

Kiket keresünk?

Indián harcosokat, akik megvédik a földjeiket a sápadtarcúak ellen!

Telepeseket, kik az új élet reményében érkeztek az ismeretlenbe!

Kereskedõket, akik számára a pénz többet jelent, mint bármi más ebben a világban!

Gazfickókat, banditákat, akik mindent elpusztítatnak, felégetnek, ami az útjukba kerül!

Misszionáriusokat, kik az indiánok barátságát keresik!

Neked megvannak már a céljaid?

Egy kis videó a játékról:
http://www.youtube.com/watch?v=1t3Y3RsvpCI

Béta belépés:

A www.novusmundus.eu oldalról lehet július 28-án az esti órákban regisztrálni, majd belépni a béta tesztbe.

A béta tesztet követõen, azaz már augusztus elején a világ teljesen átalakul, azaz az addigi ténykedések törlõdnek!

www.republiknet.hu

Legyél az új világ, és az emagyar vezetõ nagyhatalom polgára!
Regisztrálj a linkemen keresztül, játssz, és ingyen gifteket adok idõrõl-idõre.

erepublik. com/en/referrer/Auryn15
Találtam egy nagyon érdekes gengszteres játékot
Elfoglalhatsz utcákat ami pénzt hoz neked. Harcolhatsz más gengszterek ellen. Bandát alapíthatsz más játékosokkal. Sokféle fegyverek, autók és kutyák vannak amivel felfegyverkezhetsz. Regisztrálj: Itt

Találtam egy nagyon érdekes gengszteres játékot <a href='http://gengszteronline.hu/land/fight/71295'>http://gengszteronline.hu/land/fight/71295</a>
Elfoglalhatsz utcákat ami pénzt hoz neked. Harcolhatsz más gengszterek ellen. Bandát alapíthatsz más játékosokkal. Sokféle fegyverek, autók és kutyák vannak amivel felfegyverkezhetsz. Regisztrálj: <a href='http://gengszteronline.hu/land/fight/71295'>http://gengszteronline.hu/land/fight/71295</a>

Ger0121
Internetes Game. Aranyos, kicsit pihent.
PC-hez értõ embereknek ajánlom.
Üdv.

---Ger----

Marvi
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=sonny63699www.maffiozok.hu

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

koloncos
Ajánlom figyelmetek be az egyik legjobb netes játékot, Nem tudom h ki menyire ismeri.. Egy Virtuális helységbe kell a saját teremtményedet létrehozni! s majd ezzel a növekedés során, harcolni s élni! nagyon jooo probáljátok ki szeptembertõl a boltokba! :

Elkezdtük az éles játékot.

www.republiknet.hu

Aki nem tudja mi az a Republik:
Ingyenes, magyar nyelvû stratégia.

www.republiknet.hu

Szerintem a Republik...de haza beszélek. :)

www.republiknet.hu

John Cena
CoD2,Warcraft 3:Frozen Throne,World of Warcraft,MOHAA

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

zaki
cod 2? az egy rakás kaki <#shakehead><#levele>

WarRock-ot nem nyomja senki? Esetleg egy SG-s szerver nem lesz? :) Ingyenes, FREE FPS, ingyenességéhez mérten nagyon jó játékmenettel és grafikával. CSak hát... külföldi servereken nagy a ping és akad nagyon... :(

ATi - The Ultimate Visual Experience

_Atti_
ez tetszik!:D kár hogy ilyen rövid<#eljen>

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Nba Live meg Lineage 2 tört szervereken asszem ezeket tudom ajánlani.
Csuhai G
Jah bocsi! Azt hittem, hogy ilyen netes játékra gondoltok! :D
Multis játékok között a legjobbak a CoD 2, BF2, CS:Source

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Szerintem ez a világ 2 legjobb netes játéka! Kár, hogy a második résznek a 2. része fizetõs! :(
Samorost
Samorost 2

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Borg87
Muonline van topik is :)ellehet vele játszani aki szereti ingyenes mmorpg www.muonline.com

..::Borg::..

Par napja a Duna Plaza melletti Tescoban lattam Tribes 2-t 990Ft-ert.

nem inkább: WW2 Online

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Joxy
magus
ha van idod ra...

jatszhatsz custom mapokat, de eleg ioigenyes, repeket nezni, gyakorolni

Rage47
Joint Operation nagyon jóó
z0ty
ja meg operation flashpoint + nwn. de ezt már nem is neked mondom :D

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

z0ty
ja telleg far cryal és painkiller hogylehet lanon jáccani ?!?!!? (persze nem eredetivel. természetesen nem én kérdezem, hanem az egyik haverom, nekem mindenbõl minden eredeti :D)

z0ty
stronghold crusader

Lacc
Én most fogok újra elkezdeni swg-ni. Meg most van ez a Tribes is, ez is tetszik.
Jonny87
Én ilyen divatgamekat :) prefaralom, szal cszek, diozok, war3, bar 1ik sem tud igazan lekotni mar. Most a warlords battlecry3 volt nagyon jo, thief, painkiller is csak addig volt jo, mig 1szer vegigment rajta az ember. MMORPG kene, csakhat penz, penz, es penz :\

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

áhh. ennyiért inkább amradok jelenlegi játékaimnál. van egy pár.

DoD, CS, TRD2.
De ha nagyon unatkozom: NFSU, Railroad Tycoon II, Age of Empires II LAN ban, Screamer 4x4, ToCA 1, 2, Sega Rallye 2, cmr rallye 1, 2, 4. ittvanmég a Painkiller is amit memóriazavaraim miatt nem futtatok nagyon, a Viper Racing, ami egy tötyörgõs, autóépítõs.

de ha ez sem volna elég, ösrégiek közül: AoE I, ill Rise of Rome (ez is marha jó játék), Fifa 99, Transport tycoon magyarban, Midtown Madness, Quake III Arena,
még kisebb gémek, alig ismertek, Enoid, amikor egy labdát kell egy ütõvel visszapattogtatni, és leszedni az összes kis téglalapot, persze mindenféle extrákkal, és akadályozó dolgokkal, ...

szal el tudom magam foglalni.
: )
több játékom lehet nincs is.

felétek? milyen gémek a nyerõk? : )
DOGMAN
Anno (holnap lesz asszem 3 éve:)) az elsõ lemez volt 13 ezer, most már az alap+két küldetéslemezt megkapod 6000 Ft körül egyben.
Media-markt, és társainál nézz körül.
Ha találsz neten crack-elt ISO-t, az is okés (egy próbát megér) de aztán ha beleszeretsz, úgyis megveszed:D
Márcsak az egyedi serial miatt is...
DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Én az Armyt reklámoztam nem a CS-t :)

és mibe kerül ez a dolog?
nemolyan jó a CS. már rég meguntam. ritkán 1.6 ozok már.
Day of Defeat tök állat, az nagyon jó gém, csak már kevesen vannak, és csak 1 szerver van, ami csak esténként telik meg.
már 1.2 es verzió van belõle : )
csak sajna most bannolva vagyok : (((
helo mindenki. !Sudden Strike 2!

: ) az tök jó.

meg a ToCA RD2 is nagyon jó neten : )
Jonny87
Warcraftot mar unom :)

Akkor mar inkabb StarCraft. WC3 nekem nagyon nem jott be, tulzottan rusholos a jatek.

RangeR
Miért nem Warcraft III-The Frozen Throne-al játszol? Az leköt egy évig lazán! És ingyenes a netes játék. A beszerzése sem macerás, meg kell venni, kb: 5000Ft lehet most a két rész egyben, de nem annyit ér, hanem 1milliót, és csak ez az egy játék a világon!

repro
Little Fighters RULLLA

N0 TXT TLK PLZ!4!

Az Americas Army tök jó taltikai FPS és ingyenes is.(jobb mint a CS, mert sokkal élethûbb, bár a CS-ek ezzel nem értenek egyet:))

Lacc
Hogy lehet pénzt szerezni az Entropiában?
Sephi
Szerintem ennel jobb jatek nincs! :)))

LITTLE FIGHTER

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Természetesen Project Entropia! Bár ez inkább csak részben ingyenes MMORPG. Ingyen letöltheted, ingyen felmehetsz a szerverre, de pénz nélkül csak nehezen lehet boldogulni. Ugyanakkor lehet a játékban is pénzt szerezni, bár nem egyszerû. Mindenesetre a közösség jó, pláne, hogy van egy 75 fõs magyar society (társaság/klán). Ha valakit érdekel, itt mindent megtalál: PE-magyar oldal

magus
hogy a hawerral ezt a nyarat a kockukásnak akarjuk szentelni

Úristen...

Jonny87
Opf-ben a coop megoldhato egyszerüen?, és hat valahonnan le is kell szedni :P

DOGMAN
Operation Flashpoint 1985
magyar szerver, itt megtalálsz mindent ami kell a gaméhoz
Több 1000 négyzetkilométeres terület (loading nélkül bejárható, gyalog akár egy napig is eltart:))), erdõk mezõk, falvak kis városok, több mint 40 féle kézifegyver, 40 féle jármû, ezek közt a trabanttól a hummerig a T80-tól az M1A1-ig, rengeteg repülõ járgány: Su-25, apache, CH-47 chinook, cessna, hajók motorcsónakok, gránátok, aknák, csapatszállító-, szerviz-, tanker teherautók, jeepek, bicikli, motor, távirányítható bombák, bunkerek, õrtornyok....
áhh csak az editor kezelõjének a kreativitása szab határt a küldetések (single, multi,coop, ctf, dm, meg amit még akarsz) változatosságának.
valós idejû ballisztikus lövedékszimuláció, valós idejû idõjárás, valós idejû csillagmozgás, gondold el mikor egy iránytû nélkül kell a csillagok, ésegy karóra segítségével eljutnod A-pontból B-be.
Parancsnokként egyszerre 11 embert irányíthacc, egyiket elküldheted lõszerért, egy taharautóval másik kettõt belöksz egy helibe és kiküldöd járõrbe, a többivel meg elindulsz cserkészni a bokrok közé:D
Franc tudja leírni a sok lehetõséget ami a progiban bennevan még.
Ja az amerikai haditengerészet a game egy speciális változatával tart csapatkiképzéseket.VBS1 page

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

ranGer2
olyan kell ami ingyenes?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
Call of Duty Rulz!!!!!

EOX
MotoGP2

Retteketet

Oldal 1 / 2Következő →