83
avagy mivel lehetne hosszú távon eljátszani ?
  • Lacc
    Hogy lehet pénzt szerezni az Entropiában?
  • Sephi
    Szerintem ennel jobb jatek nincs! :)))

LITTLE FIGHTER
  • donpedro
    Természetesen Project Entropia! Bár ez inkább csak részben ingyenes MMORPG. Ingyen letöltheted, ingyen felmehetsz a szerverre, de pénz nélkül csak nehezen lehet boldogulni. Ugyanakkor lehet a játékban is pénzt szerezni, bár nem egyszerű. Mindenesetre a közösség jó, pláne, hogy van egy 75 fős magyar society (társaság/klán). Ha valakit érdekel, itt mindent megtalál: PE-magyar oldal
  • magus
    hogy a hawerral ezt a nyarat a kockukásnak akarjuk szentelni

Úristen...
  • Jonny87
    Opf-ben a coop megoldhato egyszerüen?, és hat valahonnan le is kell szedni :P
  • DOGMAN
    Operation Flashpoint 1985
    magyar szerver, itt megtalálsz mindent ami kell a gaméhoz
    Több 1000 négyzetkilométeres terület (loading nélkül bejárható, gyalog akár egy napig is eltart:))), erdők mezők, falvak kis városok, több mint 40 féle kézifegyver, 40 féle jármű, ezek közt a trabanttól a hummerig a T80-tól az M1A1-ig, rengeteg repülő járgány: Su-25, apache, CH-47 chinook, cessna, hajók motorcsónakok, gránátok, aknák, csapatszállító-, szerviz-, tanker teherautók, jeepek, bicikli, motor, távirányítható bombák, bunkerek, őrtornyok....
    áhh csak az editor kezelőjének a kreativitása szab határt a küldetések (single, multi,coop, ctf, dm, meg amit még akarsz) változatosságának.
    valós idejű ballisztikus lövedékszimuláció, valós idejű időjárás, valós idejű csillagmozgás, gondold el mikor egy iránytű nélkül kell a csillagok, ésegy karóra segítségével eljutnod A-pontból B-be.
    Parancsnokként egyszerre 11 embert irányíthacc, egyiket elküldheted lőszerért, egy taharautóval másik kettőt belöksz egy helibe és kiküldöd járőrbe, a többivel meg elindulsz cserkészni a bokrok közé:D
    Franc tudja leírni a sok lehetőséget ami a progiban bennevan még.
    Ja az amerikai haditengerészet a game egy speciális változatával tart csapatkiképzéseket.VBS1 page
  • ranGer2
    olyan kell ami ingyenes?
  • DJ Skyline
    Call of Duty Rulz!!!!!
  • EOX
    MotoGP2
  • Chaos Mad
  • Lacc
    Ki kéne nekem is próbálni a 2. részét :)
  • Devla
    En hallottam rola, leszedtem a warezt hogy megnezzem milyen a botmatch, beleszerettem es meg aznap megrendeltem :) Egyik legjobb jatekkal kapcsolatos befektetesem volt, tobb ezer orat jatszhattam vele par ev alatt.
  • BBird
    Engem ez a veszély nem fenyeget, régen nagyon akciósan árulták, így rácsaptam. S most sem kerül túl sokba.
    Szerintem simán megérte.
  • Factor_007
    nekem is megvan :)
  • Devids Pro
    Én a Soldatot ajánlom nektek! Ez egy nagyon jó 2d-s lövöldözős játék! Nem a grafikája a lényeg, hanem a hangulat amit ad, el lehet vele játszani, ökörködni is:)
    egy-két kép:

• Devla
    A Tribes2 letoltheto barmilyen ingyenes regisztracioval a fileplanetrol, de elfogyott a szetosztott cdkey szoval sokra nem mesz vele :) Lanozni meg singlezni lehet vele key nelkul is, csak az online jatekhoz kell.
  • Lacc
    Azért ingyenes a Tribes 1-2 mert mert most fog jönni a 3. rész és ezzel reklámozzák. A Fileplaneten lehetett kapni ingyen a 2.-hoz kulcsot, de most kifogytak szóval egy ideig most várni kell amíg megint nem lesz. Az első résszel lehet játszani kulcs nélkül is.
  • BBird
    Tribes 2 csak akkor ingyenes szerintem, ha olyan a loginod a fileplaneten. Vagy tévedek? Az első rész ingyenes.
  • Jonny87
    Látom ez a Tribes 2 ingyenes. Hogyhogy, nincs ebben valami turpisság ? :)
  • Jonny87
    Thx, jonak tünnek, megnezzük. Valaki még az elején írta, hogy mmoprg ? Hat jo lenne, de nekem nem igazán telik havidijra a net mellett sajnos, mivel még tanuló vagyok:\
  • BBird
    Megvenni vaze!! Kevesebb, mint 2e FT a boltokban! Max nem veszel majd ÖKM-t ebben a hónapban.
  • Tom3 #22
    A Tribes 1-ben hogy lehet külsőnézetre váltani?
    És a 2-t honnan tudom letölteni?
  • [Rush]
    pfff
  • joebacsi
    hat ha net, fps, és jarmuvek akkor csak egy dolog jöhet szóba: Battlefield!
    bf.hu
    és egy kis segitseg a netes gammához...
    dc-n fennt van egy csomo helyen, de most ugy kb 3-4ezer buznyák az ara, és ezert a penzert akarmilyen szerverre felmehetsz, az osszes modjaval jatszhatsz...(van kb 5-6 ami szinte egy teljesen uj jateknak felel meg,ingyen!)
    szoval ha kedvet kaptál hozzá, és esetleg elakadtál kérdezz nyugodtan a bf.hu-n...
    jah és egy-ket dolog igy elsore: ez egy CSAPATJATEK, lehetoleg probalj ugy is viselkedni benne...ha az elejen betartasz egy-ket iratlan szabalyt garantaltan elvezni fogod a jatekot...szoval viszlat a csatateren!
  • 0ppika
  • BBird
    Másra semmire, de ha már felhoztad Tiger Woods-t, akkor megemlíteném az egyik ős régi Golf játékot is, azt is lehetett akár négyen játszani. Ismerősök amikor átugrottak, beraktuk, aztán játszottunk. A címe pontosan már nem ugrik be, de rendes pc speakeren szólt a taps, meg a komment, ha ügyes voltál.

Ha Snooker, akkor meg egymás ellen mi az 1990-es Sharkey 3D Pool-t nyomtuk. Az is sirály volt.
  • K.András
    Az egy jo játék lehet ahol gyalog 100-120-al lehet menni :DDD
    Mi van ha beülsz a verdába,hangsebesség rulez?:)))
  • Devla
    A BZ2 teljesen mas, szerintem tul lassu es allohaboru az egesz. A T2nek nagyon gyors a jatekmenete, foleg a jarmuvekkel. Meg gyalog is atlag 100-120 km/h sebesseggel lehet haladni (gyalog=jarmu nelkul, jetpack es lejtok kihasznalasaval), vadaszgepbol kiugorva, 250km/h sebesseg mellett elkapni a zaszlot meg csak siman csodalatos erzes :).

Iiigen, vannak jarmuvek, szinte az egesz jatek arra epul, nem tudom hogy nem sikerult kiszurni, a palyak haromnegyedenel kozvetlen a bazis mellett van a vehicle pad.
  • K.András
    Ott a fülénél az csak egy délibáb :D
    A szövegben pedig el vannak rejtve a következö heti lotto 5-ös nyeröszámai(ha az összes betüt jol teszed egymás mellé kiolvashatod :DDD).Mire vagy még kiváncsi?
  • BBird
    Van jármű a Tribes 2-ben? Megvan kb. 1-2éve, s egyszer nem találtam benne hasonlót. A Jetpack viszont nagyon feldobja!

Viszont ha már jármű, meg FPS, akkor: FPS/RTS - BattleZone 2? :-)
  • Gabe18
    Ja,épp most töltik a fülébe a "bogarakat"... :-)
  • BBird
    Mi ez a rondaság? Mik ezek a times new roman szövegek a képen? Kifagyott a játék, mert a háttérben futott a word? ;-))
    Vagy miért világít a csóka feje a felső képen? Szentjános bogár bújt el a fülében? ;-))
  • Devla
    Tribes2! Kb 2001es a jatek, de meg mindig rendszeresen jatszok vele. CSt meguntam kb mikor elhagyta a beta nevet, es azota a T2 elegeti ki minden FPS-szuksegletem. Ugyan mar kevesebb a server mint regebben, de azert meg most is van mindig nehany teli, ahol vannak vagy 40-50en. Alapvetoen taktikai FPS: CTF ket bazissal, jarmuvekkel, tokeletesen kiegyensulyozott fegyverekkel. Csalasok kizarva, mert osszesen ket fegyver van aminek a lovese "azonnal odaer", ebbol 1 csak ket meteren belul, hatulrol hatasos. Alapfelszereles a jetpack, tehat a jatek negyede a levegoben zajlik.
  • Gabe18
    Aha,hát lehet jó volt.Azért én inkább ezt ajánlom,Call of Duty:

• Eye-scream
    Hát nem egészen ide illik, de hotseat mód a Gish-ben.
    Baromi jó szvsz :)
  • BBird
    Én azért szerettem. Jó irányítása volt, és változatos pályái. Úszó hajók, amiket ki lehetett lőni, stb... :-)
    Volt benne computer ellenfél is, aki ellen lehetett akciózni. Házak között, erdő fölött. Sierra mű! :-))
  • Gabe18
    Hát ez gyönyörű,még 87-ben is alsókategóriás lehetett... :-)

Ezen a képen a másik helit láthatjuk,vagy épül valami a domboldalon,nem tudom eldönteni...

• zaki
    Call of Duty
  • BBird
    3-D Helicopter Simulator!!! :-))

1987-es, hálózaton lehetett vele ökörködni. :-)))

Képek
  • Mr.Macho
    Live for Speed demo, ha szeretitek a verseny szimulátorokat
    www.liveforspeed.com
    vagy: hálózaton nagyon király és neten is a revolt
    neten nagyon kira az Age2 meg gondolom a mythology is