Jó netes játékok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Ki kéne nekem is próbálni a 2. részét 😊
En hallottam rola, leszedtem a warezt hogy megnezzem milyen a botmatch, beleszerettem es meg aznap megrendeltem 😊 Egyik legjobb jatekkal kapcsolatos befektetesem volt, tobb ezer orat jatszhattam vele par ev alatt.

BBird
Engem ez a veszély nem fenyeget, régen nagyon akciósan árulták, így rácsaptam. S most sem kerül túl sokba.
Szerintem simán megérte.
Factor_007
nekem is megvan 😊

Devids Pro
Én a Soldatot ajánlom nektek! Ez egy nagyon jó 2d-s lövöldözõs játék! Nem a grafikája a lényeg, hanem a hangulat amit ad, el lehet vele játszani, ökörködni is😊
egy-két kép:

A Tribes2 letoltheto barmilyen ingyenes regisztracioval a fileplanetrol, de elfogyott a szetosztott cdkey szoval sokra nem mesz vele 😊 Lanozni meg singlezni lehet vele key nelkul is, csak az online jatekhoz kell.

Lacc
Azért ingyenes a Tribes 1-2 mert mert most fog jönni a 3. rész és ezzel reklámozzák. A Fileplaneten lehetett kapni ingyen a 2.-hoz kulcsot, de most kifogytak szóval egy ideig most várni kell amíg megint nem lesz. Az elsõ résszel lehet játszani kulcs nélkül is.
BBird
Tribes 2 csak akkor ingyenes szerintem, ha olyan a loginod a fileplaneten. Vagy tévedek? Az elsõ rész ingyenes.
Jonny87
Látom ez a Tribes 2 ingyenes. Hogyhogy, nincs ebben valami turpisság ? 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Jonny87
Thx, jonak tünnek, megnezzük. Valaki még az elején írta, hogy mmoprg ? Hat jo lenne, de nekem nem igazán telik havidijra a net mellett sajnos, mivel még tanuló vagyok:\

BBird
Megvenni vaze!! Kevesebb, mint 2e FT a boltokban! Max nem veszel majd ÖKM-t ebben a hónapban.
Tom3
A Tribes 1-ben hogy lehet külsõnézetre váltani?
És a 2-t honnan tudom letölteni?
[Rush]
pfff

hTTp://ror.hu/

joebacsi
hat ha net, fps, és jarmuvek akkor csak egy dolog jöhet szóba: Battlefield!
bf.hu
és egy kis segitseg a netes gammához...
dc-n fennt van egy csomo helyen, de most ugy kb 3-4ezer buznyák az ara, és ezert a penzert akarmilyen szerverre felmehetsz, az osszes modjaval jatszhatsz...(van kb 5-6 ami szinte egy teljesen uj jateknak felel meg,ingyen!)
szoval ha kedvet kaptál hozzá, és esetleg elakadtál kérdezz nyugodtan a bf.hu-n...
jah és egy-ket dolog igy elsore: ez egy CSAPATJATEK, lehetoleg probalj ugy is viselkedni benne...ha az elejen betartasz egy-ket iratlan szabalyt garantaltan elvezni fogod a jatekot...szoval viszlat a csatateren!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0ppika

http://epica.nl

BBird
Másra semmire, de ha már felhoztad Tiger Woods-t, akkor megemlíteném az egyik õs régi Golf játékot is, azt is lehetett akár négyen játszani. Ismerõsök amikor átugrottak, beraktuk, aztán játszottunk. A címe pontosan már nem ugrik be, de rendes pc speakeren szólt a taps, meg a komment, ha ügyes voltál.

Ha Snooker, akkor meg egymás ellen mi az 1990-es Sharkey 3D Pool-t nyomtuk. Az is sirály volt.
K.András
Az egy jo játék lehet ahol gyalog 100-120-al lehet menni 😄DD
Mi van ha beülsz a verdába,hangsebesség rulez?😊))

http://druglord.buzz.hu/ ;)

A BZ2 teljesen mas, szerintem tul lassu es allohaboru az egesz. A T2nek nagyon gyors a jatekmenete, foleg a jarmuvekkel. Meg gyalog is atlag 100-120 km/h sebesseggel lehet haladni (gyalog=jarmu nelkul, jetpack es lejtok kihasznalasaval), vadaszgepbol kiugorva, 250km/h sebesseg mellett elkapni a zaszlot meg csak siman csodalatos erzes 😊.

Iiigen, vannak jarmuvek, szinte az egesz jatek arra epul, nem tudom hogy nem sikerult kiszurni, a palyak haromnegyedenel kozvetlen a bazis mellett van a vehicle pad.

K.András
Ott a fülénél az csak egy délibáb 😄
A szövegben pedig el vannak rejtve a következö heti lotto 5-ös nyeröszámai(ha az összes betüt jol teszed egymás mellé kiolvashatod 😄DD).Mire vagy még kiváncsi?

BBird
Van jármû a Tribes 2-ben? Megvan kb. 1-2éve, s egyszer nem találtam benne hasonlót. A Jetpack viszont nagyon feldobja!

Viszont ha már jármû, meg FPS, akkor: FPS/RTS - BattleZone 2? :-)
Ja,épp most töltik a fülébe a "bogarakat"... :-)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

BBird
Mi ez a rondaság? Mik ezek a times new roman szövegek a képen? Kifagyott a játék, mert a háttérben futott a word? ;-))
Vagy miért világít a csóka feje a felsõ képen? Szentjános bogár bújt el a fülében? ;-))
Tribes2! Kb 2001es a jatek, de meg mindig rendszeresen jatszok vele. CSt meguntam kb mikor elhagyta a beta nevet, es azota a T2 elegeti ki minden FPS-szuksegletem. Ugyan mar kevesebb a server mint regebben, de azert meg most is van mindig nehany teli, ahol vannak vagy 40-50en. Alapvetoen taktikai FPS: CTF ket bazissal, jarmuvekkel, tokeletesen kiegyensulyozott fegyverekkel. Csalasok kizarva, mert osszesen ket fegyver van aminek a lovese "azonnal odaer", ebbol 1 csak ket meteren belul, hatulrol hatasos. Alapfelszereles a jetpack, tehat a jatek negyede a levegoben zajlik.

Aha,hát lehet jó volt.Azért én inkább ezt ajánlom,Call of Duty:

Eye-scream
Hát nem egészen ide illik, de hotseat mód a Gish-ben.
Baromi jó szvsz 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

BBird
Én azért szerettem. Jó irányítása volt, és változatos pályái. Úszó hajók, amiket ki lehetett lõni, stb... :-)
Volt benne computer ellenfél is, aki ellen lehetett akciózni. Házak között, erdõ fölött. Sierra mû! :-))
Hát ez gyönyörû,még 87-ben is alsókategóriás lehetett... :-)

Ezen a képen a másik helit láthatjuk,vagy épül valami a domboldalon,nem tudom eldönteni...

zaki
Call of Duty

BBird
3-D Helicopter Simulator!!! :-))

1987-es, hálózaton lehetett vele ökörködni. :-)))

Képek
Mr.Macho
Live for Speed demo, ha szeretitek a verseny szimulátorokat
www.liveforspeed.com
vagy: hálózaton nagyon király és neten is a revolt
neten nagyon kira az Age2 meg gondolom a mythology is
phalanx
valamilyen mmorpg?

K.András
Nemtom szeretitek e,de a tiger woods 2004 nagyon jo!Én haverral ezzel szoktam nyomni,na meg ha jönnek hozzám akkor is vagy golfozunk vagy snooker,ez két olyan alapjáték nálam ami fentvan a gépen mindig(persze az autos játékokon kivül)...

Jonny87
Üdv!
Nézegettem a topicokat, de igazán ilyet nem találtam, úgyhogy gondoltam nem gáz, ha nyitok. Tehát arról lenne szó, hogy a hawerral ezt a nyarat a kockukásnak akarjuk szentelni. Cst, Diablot már unjuk, max 1 órára tud lekötni, viszont valamivel játszani kéne. Kipróbáltuk pl a Warlords BattlecryIII -t, 2 hétig le is kötött, de tovább nem. Ebben kérném a segítségeteket, hogy mondjatok légyszi ilyen gamekat, amik hosszabb távon le tudnának kötni 2 embert, ingyenesek neten, és lehetöleg ne legyen macerás beszerezni(letölteni). Elöre is thx, üdv.

← ElőzőOldal 2 / 2