6215
A warez rossz
-
#2413 Ööööööö tudtommal a rákos sejtek aránya ha már minimális (1%) a szervezetben neked már annyi (100 kg-ból 1 kg rákos te már rég alulról szagolod az Ibolyát).
Többségbe kerülnek a rákos sejtek ??? Na most megbuktál bioszból Aby koma :PP -
#2412 Rákból is van többféle. Van amelyik terjed, van amelyik nem, van amelyiket kiműtik és létezik kemoterápia is.
Szóval most hülyeséget írtál. -
#2411 Azé aAby-ból jó propagandista lenne:
warezesek -> rákos sejtek
warezesek -> bűnözők
warezesek -> geek IT-sek
warezesek -> ki tudja mi jön még! :DDD
-
#2410 > Bizony te vagy a kisebbség, ők a többség. Nehogymá a te kedvedért változtassanak a többiek
Egy beteg ember testében rákból is előbb-utóbb többség lesz. Mégsem nevezhető egészséges működésnek. -
#2409 De ez az utsó segítség, ha így sem tanulsz meg nipponiul, akkor leszerepeltél előttünk ricsőkard ide-, vagy oda! -
#2408 Tanuljon Japánt Otthon (ELO) -
#2407 Inkább járjunk együtt a tanfolyamra, szünetben meg Májiózunk wifin! -
#2406 LÓFASZT! _:D -
#2405 Megveszem a Tanulj Japóul Otthon c. könyveket.
Voltak ilyen tankönyveim angolból is réges-régen. Nem voltak valami jók, de talán egyszerűbb, mint eljárogatni. -
#2404 Japán tanfolyam engem is érdekelne.. =) -
#2403 WAREZOLÓ! :DDDDDDDD
Mennyé szépen hivatalos tanfolyásra és vedd meg szépen a hivatalos tankönyveket, mer ha ezt nem teszed, akkor kihal a japáni nyelv és az ő oktatása! Punktum! Légy férfi! Gondolj bele mások hogy fognak akkor japáni nyelvet tanulni legálisan... Áhhhh... [borzong] -
#2402 Ezért kell lícskedni. :D -
#2401 Talán itt jön az hogy a jó öreg Spock-ot kezdem el ismét idézni:
A TÖBBSÉG ÉRDEKE A KEVESEKÉ FELETT
Bizony te vagy a kisebbség, ők a többség. Nehogymá a te kedvedért változtassanak a többiek -
#2400 FélLegális, de warez (merthogy általában P2P szóval fel is megy) -
#2399 Munkanélkülinek mi köze van a warez-hez?!?
Hát az hogy nem tud fizetni a cumóért, ezért warezol ... egyértelmű
Képezze magát, keressen munkát, törekedjen valamire!
Nagyonelvárosiasodtál-e? Nem úgy megyen az vidéken. Vagy költözzön mindenki BP-re?
-
#2398 OFF
Nincs valami tanulj japóul otthon megoldás? -
#2397 Itt jelentkezhetsz, 35.4 rugó és élvezheted a gyümölcseit!
Japán NYelvtanulás -
#2396 ÉS mivel minden kopiban saját audiovizuáliscentrume vanik, így az asszony nem tudná előle elhappolni a divájszokat és aAby kedvére nyomathatná éjfélkor is a májijóját! -
#2395 1 év az alap. Van barátom aki szintén nipponbuziak, ő tanul(t). -
#2394 Ha tudnék nipponul importálnám ide a japó kiadásokat. Talán még olcsóbban is jönnék ki.
...
Mennyi idő alatt lehet megtanulni kevéske nipponul? -
#2393 Nők asszem nem mehetnek a koporsószállókba (vagy csak külön szárny van nekik?). Mindenesetre a terv jó! :D -
#2392 Egy dolgot tehetel! Elmész japánba és a nincsendó édzskjú-val szemben kiveszel egy faja kis koporsószállóban egy kopit magadnak (meg egyet asszonynak)! OTT nem fognak neked warezolni és mindent láncskor kapol és élvezheted is, már ha tudsz nipponiul... -
#2391 megélhetőségi = megélhetési -
#2390 Amiért ma felindultan újra tüzet gyújtottam az az volt, hogy bementem a globalizációs boltba, venni DS, GBA játékot. Megkérdeztem, hogy "miért csak az a kettő van ott dísznek, szereznek-e majd be többet", amire azt a választ kaptam, hogy "nem valószínű, mert nincs rá kereslet".
Közben pedig azt látom, hogy Cheap készlethiánnyal küszködik, és a DS topik ég attól, hogy ki, hogyan, melyik kínai site-ról rendeljen memóriakártyát, meg kulcsfeltörőt.
Lesz*rnám én, hogy ki warez-el, és ki nem, ha nem rontanák az én megítélésemet is.
Azt le is sz*rom, ha valaki úgy néz meg moziban egy filmet, hogy belopózik és leül a lépcsőre. Mivel a filmek nem érdekelnek. De az, hogy nem jutok játékhoz azért, mert itt mindenki megélhetőségi bűnöző...
-
#2389 " több filmet töltenek le"
Film letöltése nem warez Mo-on, az legális. =) -
#2388 Szvsz nálunk pécén minenki warezol, viszont konzolon csomó casual, akit ismerek inkább eredetivel nyomja, nincs is igényük annyi játékra, hogy megérje csippeltetni... vesz a Tescoban 4 rugóért valami régi platinum WRC-t, vagy olcsó filmfrencsájz broáfságot és jól elvan vele. :P -
#2387 Munkanélkülinek mi köze van a warez-hez?!? Képezze magát, keressen munkát, törekedjen valamire!
Vagy nem akar dolgozni? Az nem baj. Nem kötelező. Sokan vannak, akik nem akarnak dolgozni - köztük én is. De a játék sem kötelező. -
#2386 Azok meg több filmet töltenek le .. aziswarez (bár mivel tv-ben szar sincs vidéken is megy a game 1000-el) -
#2385 Hát, én ezt nem így látom.
Az infósok azok akik általában játékaddiktak. Az az autószerelő, aki vesz egy gépet, és pár ökörséget kipróbál rajta SZVSZ elenyésző azokhoz képest, akiknek intravénásan van szükségük a cuccra. -
#2384 Ezt mond annak a 1-1,5 millió munkanélkülinek aki nem tudja a párjának/gyerekének megvenni (merthogy azért közel sem 100%-os Mo-on hogy mindkét szülő keres pölö) -
#2383 Azzamá nem tanya, hanem villa vagy réncs :P -
#2382 Hát, HATALMAS tévedésben vagy
1) volt egyetemen is cellatársam, szomszéd, szakkörtárs hungarocowboy, gép hitelre és warezelt mind
De beszélhetnénk az egyéb nem szellemi foglalkoztatásúakról, pölö ahány biztonsági orkot ismerek mind warezol (azza szar píz mellett nem csoda), bolti eladó és katona szintén
2) éppenhogy infós ismerőseim akik nagyobb részt megveszik a gamekat -
#2381 Én pl. tök szívesen kiköltöznék egy tanyára, főleg ha lenne halastó is hozzá. ^.^
Mondjuk pék az nem lennék semmi pénzért! :P -
#2380 BTW az én anyagi helyzetemnek semmi köze ehhez.
Amikor még régen az "írós gyerektől" rendelgettem a cuccot párom mondta, hogy ne csináljak ilyeneket, inkább megveszi nekem ő - a közalkalmazotti(!) fizetéséből! -
#2379 Hát igen. De mennyi is ennek az esélye?
1:1000000000000000000000000000000000.....000000
Sztem lényesegesen több lottónyertes van :PP -
#2378 1.
Tehénpásztor nem warez-el. Nem játszik. Maximum tévét néz. Az is sok neki - és igaza van. Tök rossz példa.
2.
Az a sok informatika közelben tevékenykedő, többi réteghez képest egyáltalán nem olyan alulfizetett geek warez-el. -
#2377 "ki a fax fogja neked megsütni a kenyeret meg megfejni a teheten?"
Aki már annyira szétkereste magát plusz szétjátszotta magát az eredeti Harvest Moon-nal, hogy rájön, ezt szeretné csinálni a valóságban is. :D -
#2376 Ha nem jutna hozzá és nem is venné azzal nekem nem lenne jobb, de rajta sokat segítene, mert ez a helyzet kb. annyira jó, mintha drogozna, alkoholista volna. Talán még ember is lehetne belőle. -
#2375 Bivalybasznádon olvasson könyveket? (nem is lehet kapni:P) Legyen művelt? Minek?
Hogy a tehenésznőt méltságos téesasszonynak szólítsa, vagy mi? Ugyanmá.
Vagy mindenki legyen überokos és überjólfizetett szellemi munkás, de akkor mégis ki a fax fogja neked megsütni a kenyeret meg megfejni a teheten?
Álomvilág -
#2374 De az ilyen végignemjátszós divatmajom úgysenem venne semmit, mert arra sajnálná a pénzt, ami valójában nem kell neki.