A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Draga baratom ezt mar 1001X letisztaztuk. Nem erzem magam kotelesnek nekd meg hzx-nek akarmit is bebizonyitani. Azt hisztek amit akartok mar leirtam nemegyszer. Van egy ket dolog az eletben amit nem lehet leirni. Arrol nem is beszelve hogy ez egy internetes forum. Megis hogy kepzeled?

En mar megtanultam hogy ratok kell hagyni az ilyen dolgokat 😄

Es most ha nem haragudol megyek mert fel kell toltsem a HP-es patronba a tintat mert az is erdekesebb mint veled beszelgetni!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nekem egyikõtökkel sincs bajom, ugyhogy objektív nézõpontból azt kell mondanom, hogy te igencsak beszólogatsz neki. 😊
Erre persze hogy visszaszól és/vagy megsértõdik, te szónélkül hagynád?
persze ennek biztos van vmi régi oka. egyébként a helyesírés cikizét kb olyannak sziontûnek tartom, mint az oviba, azt hogy "énapukámerõsebb".
ugy vettem észre hogy ezt egyébként végsõ fegyvernek tartjátok sephinél, mer tudjátok, hogy ugrik, rá és elkezd elõjönni azzal, hogy õ soknyelv, d emagyar nem stb, szóval poénos-szivatós, én nemtom eldönteni menynire komoly.

na jól kielemeztem. 😄

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

UNREG
1. Nem a helyesírása miatt "cikizzük", az csak másodlagosan merült fel.
2. Abból a pár nyelvbõl, amit felsorolt, szerinted mennyi igaz?
Emlékezz, Sephi már jópárszor felsült a nagyotmondásával.
3. Senki sem fikázza Sephit, maximum õ érzi így a mimózalelkével. Roppant hatásosan tudja elõadni az ártatlan báránykát, akit mindenki csak bánt és támad, miközben õ "csak szórakoztat".

Sephi
Itt totalisan masrol volt szo... es ez lett belole. Szokasos! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hát ha már egymás helyesírását figyelik egy fórumon, akkor régen rossz bakker...

Sephi
Felreertes ne essek en csak szorakoztatom a fiukat mert kell nekik neha okoskodni es mostanaban nincs kin kiejee'k a belekotos hajlamaikat. Jobban erzik magukat ettol na! 😄

Mar latom a valaszt 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

(raer mert most Baratok Koszt-et nezem videon az ismetlest mert annyira jo volt a ma esti hogy ezt nem lehet egyszer nezni csak)

Lammer
NE Sephit cikizzetek... azert durva, ha nem tudnatok o erdelyi magyar, szerintetek mennyire volt eselye helyesen magyart tanulni egy oylan rezsimben?
az meg plane tiszteletre melto, hogy par nyelvet tud, kivancsi lennek a fikazora, hany nyelven lenne kepes elbeszelgetni Sephivel...
(ugye Sephi, akkor most adod oda a lovet?, vagy holnap raer? <#idiota>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Termeszetesen mindakettore vannak exkluziv jatekok de a Ps2 erosebb mint a X ebben a temaban.

De azt olvastam hogy tobb japan RPG mester fog dolgozni a MS-nek a jovoben tehat mar nem lesz hianycikk X-re a RPG jatek.
Viszont en jobban orulnek ha nem letezne Ps2 es csak X-re jonne ki minden 😄

Sokkaltam szimpatikusabb nekem az X... es ezt csak azota alitom amiuta megvan mert elotte en is ellenes voltam naon.Ha nem kene akkor a Ps2-ot be sem kapcsolnam addig amig valami tenyleg eros exkluziv nem jelenne meg ra.

Skynet
Ez szépis meg jóis igazad van ebben a dologban de én arról beszélek hogy összességében (tehát beleértve azt is ami csak x-en jön ki és aztis ami csak ps2-n) azért azt nem mondanám hogy a box minõségibb😊
torrente
Én a helyedben azt írnám, hogy ez már neo-magyar. És akkor még irigyelnének is Téged.

Sephi
Nem volt soha alkalmam magyar helyesirast tanulni 😞

Sephi
Hihe 😄

De tudod mikor? Amikor haver vett egyet maganak. Ahogy meglatam hogy nezek ki a jatekok es mennyire gyszeru minden benne azonnal szo nelkul!

Na, mi a szösz, lúzer xbox fanboy lett a kis Sephinkbõl? Ja, a "spanyolul", mint melléknév, nem nagy kezdõbetûs. Nem kellene erõltetni ezt a magyar nyelvet, ha ennyire nem megy.

.hzx

Banyapapa
Akkor Magyart nem? 😄

Sephi
Akkor mas Tv-en neztuk a dolgokat mert nalunk az volt. Mondom mi 100-as Sony-kon figyeltuk es meg a Ps2-nek RBG kabele volt mig a X-nek sima. De elni szeretnek az egyik kollega hsz-val :

"A GameSpot a kicsit jobb grafikán (nagyobb felbontású, részletesebb textúrák) kívül még a rövidebb töltési idõkkel, meg a ritkább, gyengébb fps visszaesésekkel szokott jönni."

Magyarul kb errol beszeltem en is!

De mar lassan ugye elveszited a fonalat mert hirtelen a helyesirasom lett a vita targya 😄

U.I. :

Es meg annyit hogy szeretnem megragadni az alkalmat es megkoszonni a reszletes helyesirasi lecket es ezuttal fel szeretnem ajanlani a francia , nemet , nagol , olasz es spanyol helyesirasi tudasaim megosztasat veled mert azokat volt szerencsem tanulni. Viszont meg vagyok rola gyozodve hogy te csodalatosan tudnal irni pl Spanyol-ul.

Es most ha nem haragszol mennek Baratok Koztet nezni mert azt valahogy 1000x erdekesebnek talalom mint ezt a tarsalgast veled 😄D

Hua'!

PISZ!

UNREG
Igen, én is láttam mindkettõt. Az X-es változatban másmilyen volt az árnyék és a textúrák egy leheletnyit részletesebbek, ezen kívül semmi különbség nincs.
Ha ez neked "ég és föld", akkor komoly bajok lehetnek az értékítéleteddel.

Ja és a "külömbséget" különbségnek írjuk, csak hogy tudd.

Sephi
Most van az a pont hogy nem ertem mnek vitakozunk. Beraktuk egy TV-re a Ps2 POP TWW. Beraktuk XBOX-ra a PO TWW masik TV-re.
Kulombseg eg is fold.

Soroljam meg az ilyen aprobb teszteket?

UNREG
"Eg is fold a Xbox grafikai kulombseg a Ps2-jehez kepest"

Most van az a pont, hogy kezdesz átesni a ló túloldalára, de nagyon.

Sephi
Kicsit jobb grafika? Te jo eg... probaltal mar Ps2 jateko 100mhz-es TV-en es aztan ugyanazon Xbox-ot? 😄

A GameSpot a kicsit jobb grafikán (nagyobb felbontású, részletesebb textúrák) kívül még a rövidebb töltési idõkkel, meg a ritkább, gyengébb fps visszaesésekkel szokott jönni.

[HUN]Kami*, kiskami*

Sephi
Igaz de akkor is minosegibb (grafikai es informacios szemszogbol is). Vegyuk a POP TWW-et. Eg is fold a Xbox grafikai kulombseg a Ps2-jehez kepest. Es had ne soroljam.

Sephi
"PS2 -höz is van mindig demo, az OPS2 magazinhoz minden hónapban jár vagy 10, "

Te elolvastad hogy en mirol irtam vagy csak gondoltal egyet es beirtal? En a DVD-eken levokrol beszeltem nem holmi magazinkrol 😄

UNREG ez mar szanalmasan regi duma! Mond nem unod? 😄

mb66
A trélereknek meg demokhoz viszont semmi közük az amugy a lemezen található gamehez(max a kiadó) attól még maga a játék nem lesz jobb.
Akkor már mondd inkább a töltési idõt, ami ps2n néha igen hosszúra sikeredik...

www.hordamusic.hu

UNREG
"mintha direkt figyelne mibe lehetne megint belekotni"

Annyira nem figyelem, de ha mondasz egy butaságot, akkor kijavítalak. Nem kell rögtön belekötésre gyanakodni, azt hagyd meg az üldözési mániákusoknak.

Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy a demoknak és trélereknek mi közük egy játék minõségi szintjéhez?

Sephi: PS2 -höz is van mindig demo, az OPS2 magazinhoz minden hónapban jár vagy 10, neked tudnod kell, írsz abba a magazinba is, nem?

Skynet: ja, ismerem a pecsát, van 1-2 Xbox játékokat is seftelõ csóka ott.

Aby: tanulságos történet, építsetek be bele kis callhome rutint, ami visszaküld egy e-mailt nektek a nem CRC hibátlan (aka warez) verziót használó IP címérõl, gépérõl, stb. Legalább fel tudjátok mérni, mennyien használják.

.hzx

torrente
Ennyi az egész. Igazad van RRROKA Úr!

Sephi
Erre csak azert nem reagalok mert nem szeretlek. Erted mintha direkt figyelne mibe lehetne megint belekotni 😄D

Ugyertem "vaze" hogy hat a X-es verzional vannak trailerek es nehol meg jacchato demok is amiket sajnosa Ps2-eseknel NAGYON ritkan talhatunk meg.

UNREG
Én azt kérdezem, hogy mi az az "is". Vagyis grafikán kívül még mi?

hát ha mindkettõre megjelenik akkor grafikán kívül máskülönbség nem lesz... ergo ha xen szebb akkor lehet minõségibbnek nevezni.

UNREG
"Ezallat a grafikai szintet is ertem."

Mi az, hogy IS? Csak azt értheted, mást nem, mivel a textúrákon és egy-két effekten kívül nem találsz más különbséget.

Sephi
Olvasd el amit irok azutan filozofaja'.

Tisztan leirtam hogy azok a jatekok amik mindaketorre jelennek meg azok X-en minosegebiek mint Ps2-n. Ezallat a grafikai szintet is ertem.

Hogyezvanmahua'!

UNREG
Szeretném megérni azt az idõt, hogy ha valakinek nem tetszik egy játék (film, könyv, nõ), akkor ne az legyen az elsõ reakciója, hogy szar fos hulladék, hanem vállaja be azt, hogy neki nem tetszik és ezzel esetleg az ízlésével is baj van.

Anubys
De nincs benne zombi, tehát esélytelen a játék Lammernél... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Skynet
B3 mint fos meg hulladék?😊
Azu egyik legjobb arcade játék....
Skynet
Nem a grafikáról van szó Sephi..😊
Xboxon és ps2-n megjelent játékok (mármint ami mindkettõn kijött) megmutatja hogy a bxnak jobba grafija....
De a grafikán kívül van más is....😊)))
És nekem a minõség nem a grafikát jelenti...
PS3
Mi a bajod vele? Szerintem állat az a játék! És hogy lehet a Crash módban továbblépni, hogy ne csak az elsõ feladattal lehessen játszani?

Lammer
aaaaaaaa velem?
ijjjjj kirazott a hideg a börnáut trí szótol is, akkor fostalicska az a jatek... <#idiota>
ne ijeszgess, es ne sarozd be lecci a nevemet ilyen megahulladek szoftverrel <#idiota>
szerk: bocs evvel gondolom sarbatiportam sok embert, de konyorgom eletem talan leggagyibb jateka... 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

"külföldi ps magazinokban rendszeresen jelennek meg teljes játékok (1-2 évesek max) kb 1500Ft-os áron (újság+játék)....."

pár címet mondanál, hátha be lehet szerezni régebbi számokat neten...

Anubys
gondolja=gondolj

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Nem a rohadt nagy kivétel vagy, hanem benne vagy abba a kb. 15%-ba... Amúgy Asszem Lammer-nek van eredeti Burnout 3-a (Lammer jól emlékszem?), vele talán el tudod boltolni...

Anubys
Ismerõs story, bár én amit kiadtam, az elég speciális cucc (biztonsági kamerás+beléptetõ rendszer), szal nem fogom viszontlátni DC-n, de átérzem a dolgot. Ettõl függetlenül mondom, hogy ez sokkal jobb ingyenreklám, mint bármi más, és ha valaki ezzel csinál egy fizetõs munkát, tuti megveszi. Én sem egybõl csengettem 100e-t a Corell Gfx Suite-ért, elõbb én is kipróbáltam warezban 4-5 grafiaki programot, megtanultam használni õket, és utána eldöntöttem, hogy ez kell, meg a Photoshop ugyan 3x drágább, de annyival nem jobb...
Most lehet, hogy anyázol, de abba is gondolja bele, hogy esetleg minden harmadik vásárlótok elõször letöltötte a cuccot, úgy ismerte meg, és az gyõzte meg arról, hogy neki ez kell...
Amúgy kérhetek egy linket? Akár magánba is jöhet...

aabyssx
Egy kis sztori. Nem játékokkal kapcsolatos, de talán érdekes.

Pénzkeresõs munkaidõ után audio témában hangszer/effekt szoftvereket készítünk (hobbiból indult, de szerintünk nagyon profi lett). Kb. 3 év hétvégés és fõmunkaidõn kívüli fejlesztés után eljutottunk oda, hogy kettõ termékünket meg tudjuk jelentetni és felraktuk a honlapra. A felrakás után nem egészen 1 nappal, amikor még szinte senki sem tudott rólunk semmit, semmilyen hír nem jelent még meg rólunk néhány fórum post-on kívül, már fájlcsere hálózatokon megjelent a tört változat...

www.youtube.com/aabyssx

Bogyi007
Akkor én rohadt nagy kivétel vagyok, nincs pc-m, teleházba járok be betezni, és akarok venni dobozos játékot, pl a Burnout3 8e forint a Médiában, azt meg fogom venni hamarosan....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Sephi
En mar multhet oda pont azzal buszkelkedem hogy mar egyetlen egy masolt jatekom sincs sem Ps2-re sem X-box-ra. (elajandekoztam valakit az utolsokat😄)

Csak annyit tennek hozza az itt elhangzottakhoz hogy a 3 PS2-es ismerosomnek egyetlen egy eredeti jateka sincs, mind masolt. Ugyanugy megy a warez PS2-n is orba-szajba.
Rincewind
Van egy olyan erzesem, hogy neked ugyis felesleges lenne magyarazni, igy aztan inkabb nem is faradok vele. ^.^
Sephi
Ezt fejsd ki bovebben.

Itt azokrol a jatekokrol van szo amik mindaketore megjelentek. Es ha itt probalod szorni a ertelmet hogy a Ps2 gamak minosegben verik a X gamakat akkor bele se kezdjel rendben?

Skynet
X minõségileg ps2 fölött? pfffffff😊)))))))))))
Skynet
Bocs én azért nem veszek mert bár õskonzolos vagyok (nes,gameboy,gamegear,snes,megadrive1-2,32x,playstation,ps2) de kicsit túlzás 16-17ezer forint de még 10ezer forint is egy kibaszott dobozért...😊
5-6ezer ft bontatlan gyárilag csomagoláshibás ps2 játék....AC5-öt így szerváltuk....De még ha ez nem is lenne külföldi ps magazinokban rendszeresen jelennek meg teljes játékok (1-2 évesek max) kb 1500Ft-os áron (újság+játék).....Plusssz kicsit jóval olcsóbbak ezek a játékok a szlovákoknál (a legkomolyabb ár átszámítva van vagy 12ezer de az a maximum).....
Arról pedig ne is beszéljünk hogy a legtöbb játék pár óra alatt kivégezhetõ és félredobható (egyszer végig lehet vinni)....
1-2 játék van amit érdemes megvenni eredetiben (GT-k,MGS-ek,stb) de kb ennyi.....

Hzx ajánlom a haverodnak a pecsát vagy tudok adni egy rakás cserélõhely címet....Tömvevannak boxos használt játékokkal (adásvételcsere)....

Na ennyit a warezfikázásról😊)))
Sephi
Holott ugye ha mar a minosegnel tartunk akkor az X anagy elonnyel veri a Ps2-ot.