A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En mar megtanultam hogy ratok kell hagyni az ilyen dolgokat 😄
Es most ha nem haragudol megyek mert fel kell toltsem a HP-es patronba a tintat mert az is erdekesebb mint veled beszelgetni!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Erre persze hogy visszaszól és/vagy megsértõdik, te szónélkül hagynád?
persze ennek biztos van vmi régi oka. egyébként a helyesírés cikizét kb olyannak sziontûnek tartom, mint az oviba, azt hogy "énapukámerõsebb".
ugy vettem észre hogy ezt egyébként végsõ fegyvernek tartjátok sephinél, mer tudjátok, hogy ugrik, rá és elkezd elõjönni azzal, hogy õ soknyelv, d emagyar nem stb, szóval poénos-szivatós, én nemtom eldönteni menynire komoly.
na jól kielemeztem. 😄
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
2. Abból a pár nyelvbõl, amit felsorolt, szerinted mennyi igaz?
Emlékezz, Sephi már jópárszor felsült a nagyotmondásával.
3. Senki sem fikázza Sephit, maximum õ érzi így a mimózalelkével. Roppant hatásosan tudja elõadni az ártatlan báránykát, akit mindenki csak bánt és támad, miközben õ "csak szórakoztat".
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mar latom a valaszt 😄DDDDDDDDDDDDDDDD
(raer mert most Baratok Koszt-et nezem videon az ismetlest mert annyira jo volt a ma esti hogy ezt nem lehet egyszer nezni csak)
az meg plane tiszteletre melto, hogy par nyelvet tud, kivancsi lennek a fikazora, hany nyelven lenne kepes elbeszelgetni Sephivel...
(ugye Sephi, akkor most adod oda a lovet?, vagy holnap raer? <#idiota>#idiota>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De azt olvastam hogy tobb japan RPG mester fog dolgozni a MS-nek a jovoben tehat mar nem lesz hianycikk X-re a RPG jatek.
Viszont en jobban orulnek ha nem letezne Ps2 es csak X-re jonne ki minden 😄
Sokkaltam szimpatikusabb nekem az X... es ezt csak azota alitom amiuta megvan mert elotte en is ellenes voltam naon.Ha nem kene akkor a Ps2-ot be sem kapcsolnam addig amig valami tenyleg eros exkluziv nem jelenne meg ra.
De tudod mikor? Amikor haver vett egyet maganak. Ahogy meglatam hogy nezek ki a jatekok es mennyire gyszeru minden benne azonnal szo nelkul!
.hzx
"A GameSpot a kicsit jobb grafikán (nagyobb felbontású, részletesebb textúrák) kívül még a rövidebb töltési idõkkel, meg a ritkább, gyengébb fps visszaesésekkel szokott jönni."
Magyarul kb errol beszeltem en is!
De mar lassan ugye elveszited a fonalat mert hirtelen a helyesirasom lett a vita targya 😄
U.I. :
Es meg annyit hogy szeretnem megragadni az alkalmat es megkoszonni a reszletes helyesirasi lecket es ezuttal fel szeretnem ajanlani a francia , nemet , nagol , olasz es spanyol helyesirasi tudasaim megosztasat veled mert azokat volt szerencsem tanulni. Viszont meg vagyok rola gyozodve hogy te csodalatosan tudnal irni pl Spanyol-ul.
Es most ha nem haragszol mennek Baratok Koztet nezni mert azt valahogy 1000x erdekesebnek talalom mint ezt a tarsalgast veled 😄D
Hua'!
PISZ!
Ha ez neked "ég és föld", akkor komoly bajok lehetnek az értékítéleteddel.
Ja és a "külömbséget" különbségnek írjuk, csak hogy tudd.
Kulombseg eg is fold.
Soroljam meg az ilyen aprobb teszteket?
Most van az a pont, hogy kezdesz átesni a ló túloldalára, de nagyon.
[HUN]Kami*, kiskami*
Te elolvastad hogy en mirol irtam vagy csak gondoltal egyet es beirtal? En a DVD-eken levokrol beszeltem nem holmi magazinkrol 😄
UNREG ez mar szanalmasan regi duma! Mond nem unod? 😄
Akkor már mondd inkább a töltési idõt, ami ps2n néha igen hosszúra sikeredik...
www.hordamusic.hu
Annyira nem figyelem, de ha mondasz egy butaságot, akkor kijavítalak. Nem kell rögtön belekötésre gyanakodni, azt hagyd meg az üldözési mániákusoknak.
Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy a demoknak és trélereknek mi közük egy játék minõségi szintjéhez?
Skynet: ja, ismerem a pecsát, van 1-2 Xbox játékokat is seftelõ csóka ott.
Aby: tanulságos történet, építsetek be bele kis callhome rutint, ami visszaküld egy e-mailt nektek a nem CRC hibátlan (aka warez) verziót használó IP címérõl, gépérõl, stb. Legalább fel tudjátok mérni, mennyien használják.
.hzx
Ugyertem "vaze" hogy hat a X-es verzional vannak trailerek es nehol meg jacchato demok is amiket sajnosa Ps2-eseknel NAGYON ritkan talhatunk meg.
Mi az, hogy IS? Csak azt értheted, mást nem, mivel a textúrákon és egy-két effekten kívül nem találsz más különbséget.
Tisztan leirtam hogy azok a jatekok amik mindaketorre jelennek meg azok X-en minosegebiek mint Ps2-n. Ezallat a grafikai szintet is ertem.
Hogyezvanmahua'!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Xboxon és ps2-n megjelent játékok (mármint ami mindkettõn kijött) megmutatja hogy a bxnak jobba grafija....
De a grafikán kívül van más is....😊)))
És nekem a minõség nem a grafikát jelenti...
ijjjjj kirazott a hideg a börnáut trí szótol is, akkor fostalicska az a jatek... <#idiota>#idiota>
ne ijeszgess, es ne sarozd be lecci a nevemet ilyen megahulladek szoftverrel <#idiota>#idiota>
szerk: bocs evvel gondolom sarbatiportam sok embert, de konyorgom eletem talan leggagyibb jateka... 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
pár címet mondanál, hátha be lehet szerezni régebbi számokat neten...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Most lehet, hogy anyázol, de abba is gondolja bele, hogy esetleg minden harmadik vásárlótok elõször letöltötte a cuccot, úgy ismerte meg, és az gyõzte meg arról, hogy neki ez kell...
Amúgy kérhetek egy linket? Akár magánba is jöhet...
Pénzkeresõs munkaidõ után audio témában hangszer/effekt szoftvereket készítünk (hobbiból indult, de szerintünk nagyon profi lett). Kb. 3 év hétvégés és fõmunkaidõn kívüli fejlesztés után eljutottunk oda, hogy kettõ termékünket meg tudjuk jelentetni és felraktuk a honlapra. A felrakás után nem egészen 1 nappal, amikor még szinte senki sem tudott rólunk semmit, semmilyen hír nem jelent még meg rólunk néhány fórum post-on kívül, már fájlcsere hálózatokon megjelent a tört változat...
www.youtube.com/aabyssx
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Itt azokrol a jatekokrol van szo amik mindaketore megjelentek. Es ha itt probalod szorni a ertelmet hogy a Ps2 gamak minosegben verik a X gamakat akkor bele se kezdjel rendben?
5-6ezer ft bontatlan gyárilag csomagoláshibás ps2 játék....AC5-öt így szerváltuk....De még ha ez nem is lenne külföldi ps magazinokban rendszeresen jelennek meg teljes játékok (1-2 évesek max) kb 1500Ft-os áron (újság+játék).....Plusssz kicsit jóval olcsóbbak ezek a játékok a szlovákoknál (a legkomolyabb ár átszámítva van vagy 12ezer de az a maximum).....
Arról pedig ne is beszéljünk hogy a legtöbb játék pár óra alatt kivégezhetõ és félredobható (egyszer végig lehet vinni)....
1-2 játék van amit érdemes megvenni eredetiben (GT-k,MGS-ek,stb) de kb ennyi.....
Hzx ajánlom a haverodnak a pecsát vagy tudok adni egy rakás cserélõhely címet....Tömvevannak boxos használt játékokkal (adásvételcsere)....
Na ennyit a warezfikázásról😊)))