6215
A warez rossz
-
#2493 csak ennyi: GG
-
#2492 Régen én is vettem az írós gyerektől - ungabunga médián, max-on írva.
Nekem nem volt íróm, se net-em. Honnan szereztem volna játékot? Boltból? Ne má'! -
#2491 Ezeket végképp nem értem... Az, hogy magának letölti, oké, megértem, hogy nincs pénze az eredetire vagy ki akarja próbálni, mielőtt megveszi (én is azt teszem), de mi a p*csáért FIZET A WAREZÉRT?! Akkor inkább abból a 6ezerből vegyen 6 régebbi játékot, azokkal evan addig, amíg a hőn áhitott 6k-s játékát is leértékelik... :D -
#2490 / paste
© Prince of Máté tegnap 20:30 | Privát | Válasz | #235
Minek vegyem meg hatezerért mikor abból hat másolt játékot tudok venni
-
#2489 Az ICO nem sleeping hit, hanem gazdasági csőd. -
#2488 nem zavar az egesz marketinges klóngame-gyártás; amennyiben vannak olyan sleeping hit-ek; mint az ICO... :-P -
#2487 / hasára üt
Szerintem lottóznak a befektetők. A nagy zsét a biztonságos vonalban tartják, de van elkülönített keretük a zavaros vízű próbálkozásokra.
Ha véletlenül 8 kisprojektből 1 nagyobbat durran, akkor lehet, hogy van egy pénznyomtató frencsájz. -
#2486 Ezt értem, de ha csak 15% egyáltalán nullszaldó, mi a rákért vágnak bele? =) -
#2485 A nagyoknál nem olyan gáz, mert SZVSZ eladja a név, meg van keret reklámhadjáratra. Ami ugye olyan, hogy minél többet költenek rá, annál többet hoz - mert az emberek egyszerűen ilyen birkák.
De hogy kicsiből hogyan lehet naggyá válni, vagy egyáltalán jól keresni, arról fogalmam sincs.
Pár hónapja néztünk utána, hogy 20 ezer példányszámos magazinokba fél oldalas reklám kb. 600 rugó per megjelenés. És az csak egy nyomorult hírdetés, amin átsuhan egy olvasó - az már szerencsés ha egyáltalán észreveszi. Ha minden helyi magazin-ba kell világszerte 2-3 hónapon keresztül hírdetni az kész csőd egy kis költségvetésben.
Egyszerűen nem tudom. Mert az, hogy pár neves újság ír egy review-t, önmagában sz*rt sem ér eladásokat tekintve - saját tapasztalat.
Visszatérve, hogy miért özönlik a sok broáf? Az olcsó, gagyi klónokat azért érdemes csinálni, mert így lehet részesedni egy már sikeres játék népszerűségéből. Ha Pistike a címből, vagy a dobozról, vagy a screenshot-okból egy már bejött játékra asszociál - ha egyáltalán eljut hozzá -, akkor jóval nagyobb esély van a vásárlásra, mint az ismeretlenséget megvenni. -
#2484 Azt nem értem, hogy ha tényleg csak a játékok ilyen kis százaléka nullszaldós, miért özönlik a sok broáf? :P OK, megpróbálják kurvaolcsón megcsinálni, hogy kevés és budget áron történő eladással is kaszáljanak. De ezek szerint kevés sikerrel... -
#2483 "gamers with pirated copies of Emergence requesting support outnumbered gamers with legitimate copies of Emergence requesting support by a ratio of nearly five to one"
Pfff! -
#2482 Érdekes olvasmány
Sok faszláma a kalóz változathoz kér tech supportot. :P
-
#2481 Hát...
...ja. -
#2480 Rossz a link vazeg! -
#2479 fastest(tudod a vegtelenpenzes baromsagok!) nem er!
mert ugy nekem is megvolt asszem :P sima melee!!! jahes a legujabb patchel! :P emlexem az 1.0tol 1.11ig piszok sokat fejlodott az ai ! :DD:D:D -
#2478 Ezen az oldalon találsz címeket. Oda írd meg a nevedet, állandó lakcímedet és szándékodat! Ne zavarjon a vallomás szó sem. -
#2477 Netről -
#2476 honnan lehet xbox-os játékokat letölteni? -
#2475 1 vs 7(egy csapatban!) megvót már ;)
Mi coop szeretünk gép ellen, az minden csak nem uncsi -
#2474 1v3an is verem a gepeket... nem nagy cucc :P (van rola valahol repem is )
de ki jatszik a gep ellen??? jah? ennyi :P -
#2473 Vagy a bilentyütyüt vernéd idegességedben, hogy téged überscgamert hogy a halál faxába tudott leverni 2 gép :PPP
Meg az első tankrushodnál nőnél fel hirtelen, hogy hiába van 100 tankod, meg 100 rakétás, 20 sem éri el még csak az ellenség védvonalát sem -
#2472 tevedsz(majdnem rahibaztal!)... azert nem tudnek massal jatszani scn kivul rts styleban, mert a foldon porognek rohogogorcsben, hogy milyen nyomiag nullszaldos moslek rts utanzatokkal kene osszemernem tudasomat a tobbiek ellen-e! schez fel kell noni, az rts magasabb dimenzioja, ember! -
#2471 Meggondoltam magam!
Nem megyek tolvaj warezesek közé! Kizárólag akkor, ha mindenki viszi a saját, eredeti példányát a teljesen tiszta gépével.
;) -
#2470 Téged meg azér nem hívunk mer a SC-n kívül más nem megy neked. Ha bármi más elé odaültetnek, csak simán lefagy a OP szoftvered és csendben szopikálod az ujjacskádat, közben magad elé dünnyögve. :DDD -
#2469 Mié, meghaladná az értelmi képességeit
[elfut] -
#2468 hehe abby akkor ulne le rtsezni, amikor en elkezdenek jatszani az ubermegaokadekgigafoshulladekanegyzetenmarnemakaroktobbrosszjelzothasznalnimertigyisdurva Marioval...
(ez jolesett ) -
#2467 Tudod, várunk. Helyed rezerválva (főleg hogy egyik srác kimegy külföldre) -
#2466 Majd egyszer elmegyek. ;)
-
#2465 Ja, még mindig nem tudtam rávenni egy kis RTS Lanpartyra.
Biztos fél hogy kikap -
#2464 akkor ne broafozz a "fo" topikban, es tessekcsak szepen jatszani az osszes casual jatekkal, keremsziiipen tudod: hl2, doom3, ea jatekok stb... hisz te casual akarsz lenni -
#2463 Azt megoldotta a polcról leverés harcművészetével :D
De akkor sem tudtam haragudni a macsekra -
#2462 BTW az is durva macska lehet, amelyik átjut a tokon. -
#2461 Sajna még egy lemezen sincs automata macskariasztó hiperkernyinátor -
#2460 A DVD nem macskajáték. Ugyan nincs ráírva, de akkor sem. Vagy amcsi-e vagy? -
#2459 Hát nekem volt eredeti DVD film ami nem élt túl egy macskatámadást szülőknél (a kutyus jólnevelt :D)
Ha besz*rik, akkor mi van? Nulla pénzért újraveszem
Ööööööö ... jólfizetett-e vagy?
Én ha b-szarna egy 12.000 Ft-os DVD-m ezért nem menne a gamém, asszem enyhén dühös lennék -
#2458 BTW kicsit túlértékelt dolog ez a biztonsági másolat az audio CD-ről, film-ről, játékról, nem. Vagy csak ok amibe lehet kapaszkodni?
Még régen, amikor először lett CD író a közelemben én is elkezdtem másolatokat gyártani az audio CD-imről. Aztán leszöktam róla. Minek?!? Ha besz*rik, akkor mi van? Nulla pénzért újraveszem, de aztán lehet, hogy észre sem veszem az elromlását, mert ezeknek a nagyrésze időszakos, múló dolog.
BTW még egyetlen gyári adathordozóm - sőt, magnós C64 óta semmilyen adathordozóm - sem romlott el. Még a 10 éves mágneslemezek is olvashatók. -
#2457 Én szeretnék casual lenni. -
#2456 Én nem CSAK PS2 gamekról írtam, hanem általánosan.
Mert PC-n is ugyanez az igényem
/ jóccakát -
#2455 hat nezd ez valahol okes, de erre nem adnak supportot, szal ezt old meg, vagy mondjam ugy, hogy egyeni szoc. problem :D en megoldottam... ennyi :D:D
jah es ez nem pécé! vazzeg :D:D:D ez erre lett kitalalva, hogy berakod a jatekot es gamulsz vele evekig... semmi gond nem lesz, hidd el... ha megfeleloen hasznalod a geped, meghalalja(meg a ps2 is ^^)
a nagy atlag casual fogyasztokat ez nem erdekli... csak max mi vagyunk ilyen szuk reteg, akik erre vergodnek :D (Abby akkor most te is casual vagy? >:} )
szal ezt szokd meg, vagy butan berakod a lemezt es jatszol(like Abby >:}) vagy elkezdesz legozni es utanajarni a dolgoknak melyebben es megoldod sufniba... deccoll... fogadd el :D
/ elment aludni, mert mar osszeesik xD -
#2454 Nem te vagy az ork aki(k)ről írogatok, ősrégi barátaim :)
Mellesleg az én vásárlói igényem, hogy megveszem, berakom, felmásolom/installálom, megy, megy, .... már a DVD is elrohadt, de még mindig megy ... mert megvettem, tehát az enyém az idők végezetéig és nem egy karcolásig