A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit leírtam, azt vállalom. Csak sok-sok pénzzel vagy külföldi kapcsolatokkal lehet normálisan egy idegen nyelvet megtanulni (ha "normál iskolákat" jártál ki). Normális alatt a felsõfokút értem.
Fõsulin úgy kaptam 2*2 kreditpontot, hogy lényegében 2 félév alatt meg sem szólaltam angolul (akkor kezdtem az angolt, úgyhogy meg sem tudtam volna). Felsõoktatás=<#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
A hallás utáni értésre meg ott a dvd-n az angol hangsáv, felirattal....
Alapvetõen azon kaptam fel a vizet, hogy
"Apukádnak volt pénze magántanárhoz járatni? Vagy volt lehetõséged felnõtt fejjel hosszabb távra kijutnod külföldre?
Olvasással, írással, chateléssel nem igazán fejlõdik a hallás utáni értés. Feliratos játékot én is értek; felirat nélkül viszont nem igazán megy. Jó, igaz, hogy 0-ról középfokra 8 hónap alatt értem el.
Tizenévesek nyilvánvalóan nem néznek CNN-t, BBC-t, mert nem köti le õket. MTV, Viva a nyerõ náluk. Nálunk pl 5 éve még nem volt egy angol nyelvû csatorna sem, csak a töménytelen német.
Igaz, hogy még a fõsulin is iszonyat a nyelvoktatás, de mégis sikerül embereknek megtanulni egy másik nyelvet.....
Bírom az ilyen nagyszájú embereket mint te is vagy. Mintha nem is itt élnél. Tudod milyen szintû a nyelvtanítás az általános- és középiskolában? TRAGÉDIA
Magyarul nem tudnak írni-olvasni-beszélni, akkor hogy várható el, hogy egy világnyelven tudjanak?
A legjobb lenne egy "nyelv-választás" opció, és kész.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Fejlõdsz.... <#eljen>#eljen>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Érdekes, amikor én decemberben ugyanennyiért megvettem ugyanezt a díszdobozos kiadást, akkor közölted, hogy a Manhunt gagyi... 😊
sajnos igazad van... a vilagnyelves gondolatodhoz, meg foleg tamogatom, hisz a tudas nemesit!!! 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
.hzx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
pl: MAnhunt pcre, rendes diszdoboz, tehat a kazettas dobozban 1490!!! (CD galalxis-galaxisnet)
aki ennyit nem szan egy eredeti stuffra, haaat...
en sem uszkalok loveban, de eldontottem, minden honapban egy 10est kipreselek-raszanok az origi stuffokra(sajnos csak PC meg, mivel az akcios gamek 2-3E be kerulnek, a konzolos stuffokat meg nem eroltetnem) <#idiota>#idiota>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
<#nyes>#nyes>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Régebben volt pár másolt cuccom, de tisztában voltam vele, hogy az értékeltulajdonítás, nem gondolkodtam úgy, hogy ez okés, mert ha lemásolom, attól még megmarad.
.hzx
.hzx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
bar tegnapelott vettem megint vagy 6 eredeti szoftvert... <#idiota>#idiota>
akkor is tartom magam... 😉
.hzx
mivel homebrew= irsz otthon egy tetrist ps2re... AZ HOMEBREW progi!!!
mivel a warez scenerek nem ok irjak a progit, hanem ok RELEASE-lik(SOT van olyan, hogy bele sem nyulnak, hanem egy tok Clone-t dobnak fel a netre=eredeti progi!!!)... khmmm
ezt pont neked kell magyarazni? <#buck>#buck>
>😊
www.youtube.com/aabyssx
- férevezettek az újságcikkek, mivel kevés pártatlan lap létezik
- férevezettek a forumózók (nem biztos hogy szándékosan, izlések és pofonok ugye)
- férevezettem magamat.....isten tudja miért
na és itt jönne az hogy visszaviszem a boltba és visszaveszik.
De így ki a ráknak van "kedve" megvenni minden szart, hogy aztán meg ott figyeljen a polcon.
PS4 PSN: angyisz
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Asszem ebbe minden nem vásárolt izé belefér (mivel ezek általában free jellegüktõl függetlenül tök illegálisak).
www.youtube.com/aabyssx
Nézd meg, hogy milyen szóbeszédek mennek a Gran Turismo 4 kelet-európai eladásairól, amirõl asszem' még mindíg nincs homebrew verzió!
www.youtube.com/aabyssx
Az pedig végképp vicces, hogy a háromnegyedük megvenné, ha nem lehetne másolni... 😊 Jó, az USA-ban igen, de ott nincs is akkora piracy, mint itthon mondjuk.
Én pölö marha sokáig nem vettem GC-t, mivel akkoriban baromi drága volt a játék rá, és másolni sem lehetett. Aztán 2003-ban karácsony körül vettem egyet Cheap-tõl, mert láttam, hogy a Pecsában árulnak relatíve óccsjé programokat hozzá -ott vettem meg Bloody Roar-t 2500-ért-. Ellenpélda a Dreamcast-em -amire ugye minden modolás nélkül lehet másolni-, már szinte másolt játékom sincs rá, csak az a pár, ami nem jelent meg itthon (vagy úgy egyáltalán hivatalosan, pl Half Life) vagy még nem tudtam beszerezni (valakinek van eladó Zombie Revenge-e vagy Mortal Gold-ja??). Ja, és most akarok venni ps2-t, chip nélkül, mert végre reltaíve olcsón be tudok szerezni eredeti ps2-es játékokat (Castlevania 4e, Resident Outbreak 5e, etc). Az xbox-ot azt hagyjuk, arra még nincs eredeti játékom, bár nincs is nagyon olyan xbox only stuff, ami érdekelne (talán az Obscure, ha nem jön ki pc-re).
Nézz körbe itt... Ez is érdekes. <#vigyor2>#vigyor2>
Ez a kultúrált fórumozáshoz hozzátartozó egyik legegyszerûbb szabály: offtopik lenni nem jó!
www.youtube.com/aabyssx
Vaze' ne legyen már jó szemetelve, össze-vissza fórumozni!
www.youtube.com/aabyssx
Minek vannak topikok, ha egyszer senki sem a címrõl ír?
www.youtube.com/aabyssx
Aby: tanulságos történet, építsetek be bele kis callhome rutint, ami visszaküld egy e-mailt nektek a nem CRC hibátlan (aka warez) verziót használó IP címérõl, gépérõl, stb. Legalább fel tudjátok mérni, mennyien használják.
Az már spyware. Ilyeneket nem csinálok.
De nincs nagy gond, mert ezzel nem tudunk mit tenni és beleszámoltuk elõre. A védelem sem túl extra, hiszen bármilyen szoftveres védelembe fektet valaki pénzt és energiát, csak azt éri el, hogy a cracker 1 óra helyett 4-et pöcsöl vele.
Csak azért említettem meg, hogy ezek mekkora barmok. Semmi extra termékrõl van szó, egyelõre a népszerûsége is a nulla körül jár (még csak pár hír van róla), még azok sem tudnak róla, akik esetleg megvennék de ennek ellenére a crackerek már elkapták és pillanatok alatt feltörték.
www.youtube.com/aabyssx