6215
A warez rossz
-
#2533 én meg most vettem meg a warcraft 3-at a kieg-el együtt...4e-ft volt...szerintem megérte...(igaz már végignyomtam pár évvel ezelőtt(wrz), de ennek a polcon van a helye!!!!) -
#2532 Ma vettem egy Phoenix Wright-ot a hülye nem vagyok helyen. Csak 1 rugóval volt drágább, mint az az ár, amiért Ebay-en jutottam volna hozzá. Az alatt a pár perc alatt, amíg válogattam, többen is vettek le a polcról játékot. -
#2531 Megéri lopni, mert amit ellopsz azt nem kell kifizetni!
-
Code92 #2530 -
tom235 #2529 "a warez rossz". persze a multiknak biztos. -
Code92 #2528 hehe ja visszatérve ha Magyarországnak nem importálnának eredeti "dobozos" játékokat akkor sem nagyon izgatna attól még van warez és akkor ti is rájönnétek h. a warez mégsem "rossz" -
maruzst25 #2527 És ha mondjuk valakit más is érdekel a konzolozáson kívül??És nem költheti az összes fizetését konzolokra???Az ne legyen konzolos??? Furcsa mód nekem van kb 100db ps2-es játékom ami másolt és semmi gond vele. Ugyanolyan jó mint az eredeti. Tudom van akit a díszdoboz meg a kibontás varázsa érdekel. Ez nem is baj. Az vegye meg. De én szarok a dobozra. Tőlem lehet micimackós dobozban is a Metal Gear solid 3 attól még imádni fogom.És egy kedves hozzászóló írta hogy ha mindeki warezolna akkor nem lenne PAL megjelenés.Erre 4 válaszom van:
1-mint már mondtam aki megteheti anyagilag a havi 2-3 játékot az vegye meg.Nincs ezzel semmi gond.DE ISMÉTLEM:nem mindenki keres úgy.Másrészt pedig én sem vagyok OTAKU hogy csak a konzolozás érdekeljen. Nem csak arra költök.Van barátnőm,szeretek moziba járni.És imádok konzolozni.DE NEM CSAK AZT.És nem költeném minden pénzem arra.Én úgy gondolom hogy az én felfogásom a követendő.Isteni a konzolozás,de vannak azon kívül más dolgok is.Nem vagyok OTAKU.
2-Eddig is szarul bántak velünk a játékforgalmazók,ugyanis egy csomó jó játék vagy nem jelenik meg európában vagy pedig 1-2 éves késéssel. Pedig az eladási adatokat nézve elég jó a vásárlóközönség olaszban,spanyolban és franciaországban.Magyarul szarnak ránk.Ha minden magyar ember 2db eredeti játékot venne hetente akkor sem változna ez a helyzet.
3-Ne mi magyarok akarjuk megnövelni az európai eladásokat. A gazdag nyugati országok átlagkeresetei jobban illenek a vásárláshoz. Majd ők elviszik a hátukon a PAL piacot.
4-Nem fog eredeti játék érkezni Magyarországra???Így is alig érkezik. Ami meg bejön az is hónapos késéssel.Tapasztalatból mondom hogy a magyar nem warezolós konzoltársadalom 40%-a angliából rendeli a programokat eredetiben.Vagy amcsiból.
De száz szónak is egy a vége:aki warezol az warezol,aki pedig megteheti,vagy semmi más nem érdekli a kozolozáson kívül az vegyen havi 2 játékot eredetiben.
Ha nem lenne warez akkor a picsában sem lenne ebben az országban a konzol elterjedése.Magyarul:a warezoló emberek is népszerűsítik a konzolokat.
Szükség van warezoló és nem warezoló emberekre is. Így mindekihez eljuthat a konzolozás élménye!!
ÁMEN!!! -
#2526 jaja! warezt fel lehet fogni full demonak is :D enis mar koppantam demo utan, igy marad a warez... kiprobalom. ugyis letorlom a 'cibe... en mar nem irok ki egy dvdt sem :D szal mindenfelekepp letorlom, max utana megveszem :D -
virs lee #2525 Nem a faszt nem, nekem is megvolt minden eredeti game előbb warezban. Kipróbálás nélkül nem adok ki pénzt, hulladék demókkal meg nem foglalkozok, nekem ne a legjobb 3 percet mutassák be, a többi kimaradt rész meg szarfos, aztán utólag derüljön ki hogy nem ezt akartam. -
#2524 kinek mi a hobbija...
nekem kb:
- 6egynehany pcs jatekom van eredeti...
- kb 30 konzolos...
- kb. 40 origi DVD film kb.
- kb 30-40 audicocd
ES NINCS illegalis jatekom es kepzeld egyedul tartom el magamat(tehat nem apuci fizeti a rezsit meg a kajat!) kb 110-130Kbol(attol fugg, hany oram van egy honapban) :o
na ezt hozd ossze!
nincs anyu! nincs apu!
gégé... -
#2523 Meg hát, 23 -
Code92 #2522 húú ez nagyszöveg volt taps taps csak tudod nincs fél millás gépem örülnék is mint majom a farkának.épp hogy mennek rajta normálisan a mai gammák egyébként megkérdezném h. neked az összes gammád eredeti??Amúgymeg nem mindenkinek van marhagazdag szülei akik hetente tuszkolnak a zsebedbe 15 rugót de nekem például nem ilyenek vannak persze sok játékot veszek így is eredetiben olyanokat is amiket akár az eredeti ár töredékéért is megszerezhetnék. -
#2521 A csúnya hekker csapatok a hibások, amiért a pistikék ezen nőnek fel... van net meg warez oldal, küldök smst és megvan minden és örülök, de csak azér mer mire az a gém megjelenik addig végigtolom és majd akkor megveszem ( ez a legjobb duma, mer nemfogja megvenni... mer letörli azt szedi a következőt :D ) Pcs gémet neméri meg venni ( multit leszámítva )... kivételek vannak de kevés... azér a pár óra hentelés miatt? ami meg megérné az vagy akadna mint a disznó és mellé gépet is kéne venni :D, vagy nem olyan amit kedvel az ember...
"Nem miattam fognak tönkremmenni" duma is jó, csak az a baj hogy ha nem miattad akkor a többiek miatt akik mind ezt mondják:))).
De a legszebb az egészben hogy a 14 éves gyerkőcök mondják ezt, persze mer nincs rá pénze, de a fél millás gépe ott figyel előtte :)))
Csak egy fél ére lenne az hogy nem lehetne a gémeket feltörni, nem lehetne futtatni, pl Vista.. de ugyis feltörik, mer amit ember ir azt fel is törik... de kiváncsi lennék a pécés gémer társadalom mit tenne az alatt az idő alatt :DDDD jönne a sírás az biztos:)))) -
#2520 LOL -
Code92 #2519 hehe magyar x-box ez jóó:DDD poén nahde téémára térve nem tudnák megtenni h. megszűntetik a konzolos játékgyártás mert magukat keverték akkora monopol helyzetbe hiogy az kissé ciki a májkrémszafet pedig jó nagy pénzeket fektetett az x-boxba mivel kiépített rá rndszert előre megvett egy csomó licenszet ha most hagyná abba töbet veszítene mint amennyit warez mellett nyer szal...
ha a pc-s játékgyártást hagynák aba akkor meg töb mint a kiadók bevételeiknek töb mint a 4negyedét szúrnák el mivel jóval töb pc-s él a világon mint konzolos. és mint már mondtam mindenki el kell döntse hogy hasznéáálja vagy nem a warezt nem magyarország miatt fog összedőlni a konzol és pc játékok piaca. -
Bazijoe 2 #2518 Azzal amit elmondtál azzal csak egy baj van.
Ha nem lennének olyanok mint például én aki eredetibe megveszi a játékokat akkor neked nem lenne mit lewarezolni.
PC-re például már a COD3-se fog megjelenni többeközött a warezolás miatt ami a PC-n már szinte ipari üzemekben zajlik.
Most November 3-án megjelenik végre hivatalosan is Magyarország-on az XBOX 360 MAGYAR NYELVEN és MAGYAR LIVE-al és MAGYAR feliratos játékokkal,de meddig ??
Tudod mikor fognak bajlódni a játékok magyarosításával a Microsoft-nál amikor azt látják,hogy alig-alig fogynak a játékok !!
És tudod mi lesz a szégyen?
Az,ha kiderül,hogy Kelet Európán belül nállunk a legnagyobb a warezolás aránya !!!
Messze nem vagyok gazdag,de nekem a konzolozás a hobbim,és havi 1 játékot bárki megtud venni aki dolgozik !!!
havi 15.000.-ft-ot csak cigire,disco-ra elkölt az ember,sőt talán a dupláját is. -
Code92 #2517 húú mintha én montam volna teljesen igazad van.
A warezt pedig szerintem mindenki magában kéne eldöntse h. neki hogy fekszik. -
maruzst25 #2516 Én sem itélem el azt ha valakinek eredeti játéka van. Nem erről van szó. Csak az a fasz aki lenézi azokat akik warezolnak. Azért nézi le mert nem gazdag és nem vehet meg havonta 2 játékot 15-15 ezerért?? Aki pedig úgy tartja hogy az igazi konzolos beéri éve 2-3 játékkal az nem igazi konzolos. Én még a warezzal sem tudom néha követni a megjelenéseket annyi jó játék érkezik. Havonta legalább 3-4db. Az is nagyon szánalmas,hogy az 576 fórumán minden gyerkőc úgy tartja hogy ha chippet tesznek a gépükbe akkor elcsesződik tőle a gépük. Ez a nevetséges. Ha valaki az 576 stábból ezt állítja akkor az nem ért hozzá. Ugyanis a chipp abszolút semmit nem árt a gépnek. Sőt. Ha valaki tesz a gépébe egy 200gigás winchestert akkor akár örökéletű is lehet a gépük. Úgyhogy pont ezek az emberek akik a chippelés és winyó ellen vannak azok szopják majd meg. Ugyanis pont az ő gépük fog majd elcsesződni,mégha nem warezolnak akkor is. Elég ha csak bevágják a gépükbe az eredeti Dragon quest8-at és kipörgetik 100órával. Utánna dobhatják ki a szemétre a gépüket. De mondhatnám a San Andreast is.
Megértem én az 576-ot is. ők azt szeretnék ha minél több eredeti játék fogyna. Nincs is ezzel gond. Csak nem kellene átbaszni a könnyen befolyásolható 10-15 éves gyerkőcöket. -
Code92 #2515 és mellékesen énsem nézem le azokat akik eredetiben veszik meg a játékaikat. -
Code92 #2514 hát épp ez az és nem képes senki felfogni hogy ha nem lennne warez akkor ma a konzolos játéktársdalom kihalt lenne mert nem sok embernek van pénze havonta 2 15ezres gammára ez szerintem durva ár egy játékért.Én nem támogatom a warezt de nem is vagyok ellene mindenki döntse el hogy hasznéálja evagy ne és nem kell azért ócsárolni másokat mert ők így szerzik meg a játékaikat lehet hogy nektek a gazdag anyuci-apuci megveszi 15 rugóért de van akinek nem. -
maruzst25 #2513 Aki szerint a warez rossz dolog a magyar emberek körében az egy fasz.
Ezer fórumban leírtam már hogy ne mi birka csori magyarok tartsuk el a nagy fejlesztőket és forgalmazókat.Erre ott vannak azok az országok ahol a kisgyerkőcök a napi zsebpénzből nem ebédet vesznek hanem egy 80 márkás játékprogramot. -
Code92 #2512 indokold meg! -
Code92 #2511 nem MARHÁRA NEM ÉRTEM!!!!!! -
#2510 Mer rossz azé, éééted?! :DDD -
#2509 Olvass vissza egy kicsit, aztán köss bele valamibe! -
Code92 #2508 "A warez rossz" meg is indokolnád h. miért??? -
#2507 NEeem nem úgy értettem ugyanis nincs DVD íróm!!
Egyik munkatársamtól szerzem be,de úgy drága lenne ha én csinálnám mert nyomtató,gyors net(nekem lassú)DVD író... -
deadeb #2506 Na barret akkor most szívhatod a fogat, mert én nem veszek fel a tv-ből semmit, nincs. A divx-et meg amiket kiírok, azt legálisan teszem. Akár hiszed, akár nem, én hallgatok mp3-at, rádió rulez. A játékaim meg a windows-om ereedeti. Akkor most megszoptad, vagy megszoptad okostojás? -
Ersiman #2505 Vannak örök dolgok :) -
#2504 Hmmm.... 2eve is nevetseges volt ez a topic, de latom a helyzet maig nem valtozott ! Csak igy tovabb,legalabb meg 2 evig!!! ;] -
Ersiman #2503 Látod, látod hülyeséget beszlsz és ráadásul rossz következtetéseket vonsz le. -
#2502 > Voltaképp nem értem miből szűrted le azt a következtetést hogy én valami Mániákus Másoló vagyok?
Azzal érveltél, hogy a játékra való jog feltétlen, természetes szükséglet. Izé "alapfunkció". Én meg arra akartam utalni, hogy nem. -
#2501 Hat peszze! Ezek az emberek sosem toltottek le mp3-akat,es sosem rogzitettek televiziobol filmeket dvd-re! -
Ersiman #2500 Rendben, akkor Te ne csinálj Nekem játékot! Bogyógyüjtés jó ötlet, bár gyüjtögetés helyett inkább az előírt időben be kellene venned az adagod :)))
Egyébként a GC-m nincs csipelve, a PS2-m nincs csipelve sőt még a pc-men is csak jogtiszta játékok vannak. Voltaképp nem értem miből szűrted le azt a következtetést hogy én valami Mániákus Másoló vagyok? -
#2499 Akkor itt mindenkinek eredeti DVD, audio cd, Windows...stb je van? és persze itt senki nem dolgozott feketén vagy nem blicelt soha??????????????? Nekem van vagy 13 eredeti játékom de amit nem lehet itthon kapni vagy nem találom sokáig azt leirom és nem érzem magam tolvajnak. -
#2498 De én nem fogok Neked játékot csinálni, ha nem fizetsz meg érte. Azzal az energiával, amit a játékba fektetnék gyűjthetnék mondjuk bogyókat. Előrébb lennék, mintha megcsinálom Neked(!), és Te meg csak lemásolod és sz*rsz rám. -
#2497 Én már akkor is a haverokkal cserélgettem... Klub-fíling... :)
"Adok egy Time Commando-t egy Alien Trilogy-ért"... Életem legszarabb cseréje volt. Nincs valakinek eredeti Time Commando-ja? :D -
Ersiman #2496 Ez viszont tévedés, a játék az ember egyik alapfunkciója születéstől kezdve. -
deadeb #2495 szerintem meg akinek nincs pénze eredetire, ez nem akarjon játszani, mert a játékhoz való jog, nincs az alap emberi jogok között. -
#2494 ezt a topicot kicsit feleslegesnek tartom...Ha valakinek van rá pénze hogy játékot vegyen belőle akkor vegyen de akinek nincs az kénytelen másoltan beszereznie vagy letölteniw