A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kiadók nem fognak falnak menni azért, mert itt nem tudnak annyit eladni egy RE4-bõl, mint mondjuk nyugatabbra.
Akkor meg ne tépjék a szájukat hogy így warez, úgy warez! Nem mindegy az nekik? Hamár úgyis leszarnak minket...
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ha fontos piac lennénk, akkor biztosan lépnének, de így én sem tenném a helyükben!
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Persze hogy munka a fordítás, de hát mindenért meg kell dolgozni. Nekem is ugyanolyan munkába kerül megkeresnem a szoftverre való pénzt, nehogymár megsajnájam a "szegény" kiadókat. Ha én meg tudok dolgozni érte, õk is meg tudnak. Ha nem dolgozom, én se kapok érte pénzt.
/tokre elvezi a helyezetet, egy kis 7vegi fleeeem... <#hehe>#hehe>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
A fordító munka elég sok hercehurcával jár (csináltam), Mo pedig kis piac, bárki bármit mond. Nagyon elvetemülten kell akarni a magyar piacot, ha valaki belevágja a fordításba a fejszéjét!
Szoftvert meg itt vesz az amcsi/angol?? Angliából rendeltem a RE4-et, ott 10k vadonatújonnan, itt jó esetben 14k!
Tudom hogyan kell videot lejátszani tisztelt zsurnaliszta úr, de azt is tudom, hogy egy elfüstölt fej mennyibe fog majd kerülni, hát még egy elfüstölt alaplap!
A derékszíj parcellák meg tényleg röhejesek, mindent lehet rajta csinálni, csak rendesen termelni nem.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Masodszor pedig ha ennyit nem tudsz hogy kell videot lejaccani egy Playstation konzolon hat ne komentajal hiaba! Eskuszom neha nem ertem meg az embereket hogy tudnak ennyire vakok lenni!
KURVA ELET!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez pont olyan mint a trakeszos gazdatûntetés. Szétverték a TSZ-eket, aztán csodálkozik mind hogy zsebkendõnyi parcellákon nem lehet megélni. Persze hogy nem, nem véletlenül akkora területen gazdálkodik egy amcsi vagy eu-s paraszt, amekkorán. Megnézel egyet a tv-ben, akkora birtoka van hogy nem látod a végét, és nekik is sír a szájuk hogy kevés a zsé. Egyszerûen ennyit (se) bír eltartani a föld. Ugyanez van szoftverrel / filmmel is. Minél többen markolnak ugyanabból, annál kevesebb jut egynek. Ez is közgáz.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
én személy szerint magyar vagyok és magyarul is beszélek ok.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Hozzáteszem, a másolástól függetlenül is azt gondolom, hiba lefordítani a játékokat és a filmeket. A holland példát ismerem: csak a legfiatalabbaknak szóló mûsorokat szinkronizálják, egyébként minden angolul megy a TV-ben (nyilván a saját készítésû mûsorok nem), de beszél is a lakosság 99% -a angolul, méghozzá igen jól. Népnevelés.
.hzx
Ezt most nem értem, kicsifiú. Mi köze a világnyelvek számának ahhoz, hogy hányat illene beszélni, és mi pontosan a baromság?
.hzx
A pstwo nem alkalmas filmnézésre, mert hülyére hevíti magát 2 óra filmezés alatt lazán!
Esetleg olvass te utána vazze!!
Ahhoz, hogy lejjebb menjenek az árak, kell egy kereslet, ami itthon nincs.
Így a kevés vásárlón próbálnak minél nagyobbat szakítani. Ha több biztos vásárló van, akkor lejjebb viszik az árat, hiszen több vásárlóból még alacsonyabb haszonkulcs mellett is könnyebben behozzák a költségeiket.
Egy nagyobb, stabil vásárlói tömeg kellene itthon, akivel számolhatnak a kiadók. (ami a dvd filmeknél már kialakult)
Amíg nincsen ez a tömeg jelen, addig magasak lesznek az árak.
Viszont az sem elhanyagolható gondolat, hogy a disztribútor ide normális áron hozza a portékát, de a jó magyar kisker rádobja a saját orbitálisan magas haszonkulcsát, hogy ezzel jól lehúzzon minket, és gátolja a fogyasztók bõvülését.
Itt és most szeretném ezt a vitát befejezni, mert nem érek rá közgázórát tartani teljes mélységében...
Tan kicsit informalodj mielott hulyesegeket beszelsz ok?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A dvds filmek gyorsan elterjedtek, hiszen ki ne szeretné otthon mozi szinten nézni a filmeket??
Ellenben a játékos társadalom meglehetõsen szûk.
Új játék: 16000
Pedig eleinte a filmek is drágák voltak (a mi pénztárcánkhoz) mégis lett rá kereslet.
Félreértés ne essék, én is nagyon szeretném, ha jobban figyelnének ránk, de ez pont a 22-es csapdája: amíg nem vásárolnak itthon többen szoftvert, addig nem is fognak ránk figyelni, vagy egyéb kedvezményeket tenni irányunkban, viszont míg nem tesz engedményt vmilyen szinten a kiadó, addig meg nem fog a fogyasztá növekedni...szar szitu.
Az intonáció nem jön át írásban!
Peace!
Szerintem te vegyel be nyugatot! Jaj de felizeltel megyek is lenyugodni! Nem birom a feszultseget!
Amíg a fõ topicban arról szól a diskurzus, hogy a magyar milyen logikátlan nyelv, és hogy vers ilyen meg olyan a véleménye miatt, addig kéretik leszállni a két hozzászólásomról itt, rendben?
Öregem, mibõl szûrted le, hogy nagyszájú vagyok? Csak mert szerintem jó lenne, ha mindenki beszélne egy világnyelvet? Gáborhoz csatlakozva: önszorgalomból, általános és középiskolában tanultam meg angolul és németül. Teljesen normális iskolában. Az egyetem alatt is tanulhattam volna még egy nyelvet, de akkor és ott már nem volt hozzá megfelelõ szorgalmam - ezt most felnõttként pótolom, munka után, szabadidõben.
.hzx
Mindegy, amiért ezt beírtam, az az, hogy elsõ munkahelyemen feladatom volt a külföldi partnerekkel a szakmai kapcsolattartás is. És a gyakorlati nyelvértésemhez erõsen hozzájátszottak a játékokban (és rajzfilmekben) olvasott/hallott szövegek is. Nem a pécés FPS/RTS (nulla kommunikációs) akció sz*rságokra, hanem szellemes, mesés, erõs sztoris játékokra. Régi pécés point & click játékok, konzolos JRPG-k.
Megvan az elõnye is az idegen (konform) nyelvû játékoknak is.
www.youtube.com/aabyssx
Elrontjatok itt ennek a remek topiknak a hangulatat!
De nem bírom, mikor mások anyagi körülményeire fogja valaki saját tehetetlenségét! Itt most nem rád gondolok, hanem úgy általában ezen a fórumon így szokott elõfordulni ez a gondolat.
Amúgy harmadévesként most kezdtem németet alapról, a franciát nem akartam tovább vinni, és tanfolyamra kell járjak külön, mert az iskola nem biztosítja az alapfokú tudást 😞(
Na, a továbbiakban ne offoljuk szét a topicot! 😊