A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2005. júl. 28. 12:53 | Privát | Válasz | #25490
Feketén mennyi most egy ilyen gép?
www.youtube.com/aabyssx
tegnap 18:35 | Privát | Galéria | Válasz | #754
gondolom a Sony csak egy mocsok huzást csinál avval hogy az UMDt nem lehet irni se másolni igy mindent eredetibe kell megvenni 😞
www.youtube.com/aabyssx
.hzx
[HUN]Kami*, kiskami*
.hzx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
😊
.hzx
X
X
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
www.youtube.com/aabyssx
X
.hzx
(hint: alkoholos befolyásoltság alatt nehéz ilyen mondatokat összehozni 😊))))
Na, ez a magyar sajátosság 😊
.hzx
.hzx
Amit nem értek, az hogy lehet piacgazdaságban egy profitorientált vállalaton számonkérni, hogy pénzt akar csinálni??!
ez igaz csak 1 példa volt ugyebár az is a pénzrõl szól, (csökken a kiadók bevétele) töltök valamit az meg ugye "lopás" ne mond má hogy a lopást nem büntetik ugy mint a gyilkosságot (multkor néztem TV-t pali sikkaszt 700.M-ot kapott élet fogyot,(na ez már lopás) gyilkos kaphat többet? gondolom ezt is példa értékünek tartod.
> mert ha SENKI nem venné meg õket, hamarosan nem lenne mit nézned, mit hallgatnod és mivel játszanod. Többnyire.
vagy elgondolkodnának, hogy lassan is meg gazdagodnak és akkor nem is ülnének a pénzükön, és perszen nem a szemetet adnák el, mostanában igen csak futószalag jön a szemét és van pofájuk érte 10-15k kérni. naiv emberek meg veszik kiadó jókat röhög én meg azon röhögök aki meg vette
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mo-on nincs minden sarkon GameStop, itt a warez az elegáns, kényelmes megoldás, eredetivel az ember szívja a fogát. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A másik meg az, hogy ne képzeld azt, hogy szalámis kenyeren élnek a fejlesztõk. Ezt honnan vetted? Azért megfizetik õket szépen, de a lényeg az, hogy ÕK csinálják a játékokat, és (most még általában) a KIADÓ adja ki õket, hogy TE játszhass vele. Talán nem véletlen, hogy neked fizetned KELLENE azért, hogy szórakozz, míg õk talán azért kapják a pénzt, és gazdagodnak meg, mert a, DOLGOZTAK b, megfelelõ tõkével és disztribúciós hálózattal,stb rendelkeztek, hogy a munka végeredménye a boltkoba kerüljön.
Ez ilyen egyszerû, ez a dolgok rendje. Te meg örülj, hogy vannak "BARMOK" akik fizetnek a játékokért, filmekért, zenékét, mert ha SENKI nem venné meg õket, hamarosan nem lenne mit nézned, mit hallgatnod és mivel játszanod. Többnyire.
najo azert a diszdoboz, meg a szep origi media(CD-DVD) az szep, okok szep, neha en is elmerengek az itthoni eredeti gameimon, aztan odafordulok a monitorhoz,eloveszem a daemon tools-t mountalom a felisosott origi gamet, es jaccok
<#idiota>#idiota>
na én pont ezt teszem igy sokkal jobban érzem magam. "bûnös vagyok"
kb ott tartunk megölsz 1 embert kapsz 30-40 évet jomaga viseletért elengednek 10-et. van 1 szervered ami illegális cumokkal van tele megfognak kapsz 30 évet. akkor hol itt a becsület és a 2 közül ki a bünös?
sajnos az emberek naivak: legyen 1 kiadó már már a fejét vakargatja, hogy mit is vegyen "talán 1 sziget jó lesz az asszonynak na meg persze még kéne egy új merci is a többi melett elfér...."
a fejlesztõk meg megint mit kaptak talán szalámis kenyérre futni fogja
a kiadó meg jókat röhög a markába, milyen jól át b*sztunk már megint mindenkit. felesleges a becsületrõl beszélni a pénz beszél és nem a becsület
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A 80 éves Mari néni lehet, hogy jobb eséllyel beszél német, vagy orosz nyelvet, mint a mai ultra-gagyi oktatáson átesett ifjú titán.
Az erõs magyar oktatás is csak legenda már.
www.youtube.com/aabyssx
.hzx
Hm, egyébként a letöltött mp3 -ért vagy filmért is fizetnek az emberek: minden összeesküvéselmélettel szemben ugyanis ennek az ára a nyers CD és a memóriakártya árában lévõ jogdíj.
.hzx
.hzx
Pedig nincs kiadó közöttünk és a felhasználók között. De még lemez elõállítási költség sem rakódik rá, mivel mail-en megy a license key. Az áron sincs más, mint fejlesztési ktg., adók mint az állat és SZVSZ ésszerû profit. Mégis inkább másolják. 😞
Lehet szobrot formázni a sz*rból, hátha egy kicsit jobban néz ki, de az akkor is az marad.
www.youtube.com/aabyssx
Ismerosi koromben akik jobbosok, szinte mind kivetel nelkul vagnak egy idegen nyelvet, vagy tobbet...
NA amugy ON:
ezt lattatok???
erdekes, tudom mar megragtuk soxor, de egy uj cikk:
>>>CIKK<<<
Ne haragudj, félreértettelek - a "magyar vagyok és magyarul beszélek" kivagyiság mögött gyakran az idegennyelv ismeret hiánya húzódik meg - de úgy tûnik, nem minden esetben.
.hzx
VÉGIG, CSAK PS2-rõl ILL PSTWO-ról VOLT SZÓ!
De, ha ennyire gyenge a felfogóképességed, akkor mostantól soha nem fogom a ps2-t csak ps-nek titulálni, ami lassan három éve nincs piacon, nem tudom mi kavarhat be ennyire.
Fogod a Ps (tokmindegy hogy sima Psx vagy PsOne) majd rarakol akarmilyen video lejaccot es berakol egy kazettat!
Mi ennyire nehez?
A másik, hogy a kiadó letett egy szellemi terméket az asztalra, aminek fizette az elõállítását, így még szép, hogy tépi a száját, ha azt eltulajdonítják! És nem mindegy nekik, hiszen minden warezoló játékos egyben potenciális vásárlójuk is!
és ezt ki mondta neked, én biztos, hogy nem. a mai napig tanulok angolt és latint
Azért arra ne legyél már büszke, hogy egy szerencsétlen idegen nyelvet sem beszélsz 😊
.hzx