A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Kb. 1 éves játékokat veszek és kb. 6-8 ezer forint/darab áron vagyok átlagosan.
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
És a) Sims2-bõl mennyi fogyott? b) WoW-ból?
a) EA-nek van magyar nyelvû oldala, reklámoz, terjeszt, az MS is megtehetné.
b) Próbáljanak meg mindent megtenni a warez ellen.
Nekem biztos ez lenne a kámpeni poliszim, nem a hülyewarezolómagyarokrohaggyanak meg, Sonynál mûködik, EA-nél is.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
.hzx
Persze ha az M$-nek többet ér, hogy ezzel a flegma PR-os arccal tovább csökkentse a cég amúgy sem túl acélos imidzsét, lelkük rajta.
Ez az eredeti játék dolog eléggé ördögi kör szindróma, én eredetivel játszom, de nyilván nem "hivatalos" magyar forrásból jönnek a játékaim, mivel itt nincsenek igazán jó akciók, és általában röhejesen drágák a játékok.. ez akkor változna meg, ha visszajelzést kapnának tõlem is pl., hogy itthon lenne igény az eredeti játékra, amit nyilván nem fognak megkapni.
Mellesleg az is érdekes, hogy gyakorlatilag ezzel elõre elkönyvelik, hogy az X360 egy warezolható platform lesz. =)
.hzx
Xboxon szerintem olyan 85-90% lehet jóindulattal. =)
Mindenesetre az M$-nek is a ....... -t ezzel a struccpolitikával.
nekik még 1000 forint is sok 😄
Minek mindíg a legújabbakkal játszani?
Pont tegnap vettem meg végre a WRC4 et Ps2 re, pedig a megjelenés óta csorgott rá a nyálam. Demost megvan és szétjátszahtom vele magam, és 6000ft ba került, ami mégsem 16000.
www.hordamusic.hu
.hzx
.hzx
Ennek ellentmondani látszik a nem-warezolható játékok sikere. World of Warcraft mindjárt elsõ példának (tudom, van warez szerver, de még így is nagyon sokan tolják itthon), pedig 11e a játék és 3e havonta, ami az elsõ évben majd 50e forint. Szerintem nyugodtan kijelenethetjük, hogy a warezolók legnagyobb része megvenné az eredetit, ha nem lenne lehetõség a másolásra, természetesen nem olyan volumenben, mint ahogyan például letölt. Évi 4-6 játék, gondosan kiválasztva és végigjátszva/100% kilockolva/stb. Talán a régebbi játékok is nagyobb becsben lennének ekkor, mert 2-3e pénzért egy SoF vagy egy PS1 -es játék ma is kitûnõ szórakozás.
.hzx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
a magánszféra se különb, kishazánkban a rabló gazdaság mûködik, minden drága, csak a munkaerõ olcsó.
ebbõl, a warez rossz, de az az ember aki warezol, valószínûlg soha nem adna ki eredeti példányért pénz addig, amig számára az illegal stuff elérhetõ.
ha megszûnne a forrása, akkor se adna ki pénzt, mert vélhetõleg nincs neki. ebbõl a primitiv eszmefuttatásból kiderül, hogy a csóró ember nem potenciális vásárló/piac, ha warezol ha nem elviekben kárt nem okoz, hacsak nem azzal, hogy a kevéske pénzével amit a nyepperekbe feccöl, fenntarta e piacot.
akinek most is van pénze, mégis a warez-t imádja, attól meg végképp ne várjanak el semmit.
warez = pénztelenség = magyarország
és ameddig itt minimálbéres bejelentésen szopik@l a fél ország, kormányunk meg banbán nézi ezt, addig ne is számítsanak jobbra.
A szocializmus óta tudjuk, hogy az állam rossz tulajdonos.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Nézd meg a Cheapy-t. Õ sem olcsó, de olcsóbb, mint a nagyok itthon. Egészen szépen kinõtte magát! Szvsz aki most megalapozza a hírnevét a vásárlók körében, az a közeljövõben nagyot tud szakítani ezen a piacon!
www.youtube.com/aabyssx
De, ha elõbb csökkenne az ár egy európai színvonalra, akkor biztos vagyok benne, hogy több eladott példány lenne Mo-on!
www.youtube.com/aabyssx
Ha drágább, akkoris másolják, ha olcsóbb, akkoris. De a különbség ott van, hogy olcsóbban lehet így többen veszik meg, mégha ugyanannyian másolják is.
Megváltok másokat vagy az agyukra megyek?
www.youtube.com/aabyssx
Ezért jók a szemelvények. Ha beszúrom az egészet, akkor elolvasod (ha egyáltalán veszed a fáradságot), gyorsan ítélkezel és el is felejted. Így viszont zavar és körbejárod, átgondolod a lehetõségeket.
www.youtube.com/aabyssx
De nem látom, tehát kételkedem... Látod, ezért gáz, ha csak kiragadott mondatokkal dobálózol... 😄
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Óh, ha látnád a "szövegkörnyezetet", akkor nem kételkednél. 😄DD
BTW ez egy ilyen megvezetett topik. Manipulálni - javítani - próbálom a társadalmat azzal, hogy kiemelem a hibát. 😄DD
www.youtube.com/aabyssx
Akkor még a satin silveres válasz is megállja a helyét... 😊
Amúgy itthon csak "feketén" tudsz venni PSP-t, mivel boltban nem árulják, ennek sztem semmi köze a warezhoz (nézd meg, Cheap-nél is az itthon megjelenés elõtt jóval tudtál venni NDS-t, az õ árlistáját miért nem copy/paste-elted be ide?)
"BTW SZVSZ a "szemelvények" jók ha az embert gondolkozásra, távolbanézésre akarod késztetni."
Jónak jók, csak nem biztos (sõt, legtöbb esetben biztos nem), hogy a valós jelentést hordozzák, amit a teljes mondat is. Tipikus példája a politikai újságírás, minden médium azt a pár szót emeli ki, amivel a saját "nézeteit" tudja alátámasztani, és így lehet kicsavarni, teljesen átértelmezni más által mondottakat.
BTW SZVSZ a "szemelvények" jók ha az embert gondolkozásra, távolbanézésre akarod késztetni.
www.youtube.com/aabyssx
Pár ezerrel olcsóbb, mint a Satin Silver... 😊
Amúgy viccet félretéve, milyen gép mennyi feketén? Jó, hogy ideb*szod a warez topic-ba, mivel már régen írtak ide, ezért gyorsan fel kell hozni valamivel, elvégre te nyitottad, de azért ilyen félsoros kiragadott idézetekkel szerintem ostobaság dobálózni.
Ami a másik csókát illeti, istenem, hülye. Azt hiszi, hogy a Sony-ék csak g*ciségbõl akarják, hogy eredetiben vegyék a stuffokat a népek. Gondolom newbie a gyerek, vagy max. 12éves...