A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Aki kipengette az uccsó fillérét drága hw-re annak ritkán marad k. drága sw-re is."
"Az emberek megtanultak nyujtozkodni. Igenis megtanultak, azt hogy van warez es miert fizetnenek addig, amig a jatekgyartok csilivili dobozokkal beetetik oket, hogy milyen jo is az a szar jatek amit raakarnak sozni."
"Ha mindenki mindig jogkövetõ lenne, sose lett volna forradalom, mert az elnyomó szerint az törvénytelen. Amennyire Kossuthot érdekelte az osztrák császár, annyira érdekli a felhasználókat a riaa + bsa. Pénzt adjanak, ne bilincset."
"A warez a piacgazdaság fõ motorja."
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
"Nem a játékfejlesztõnek kell hogy haszna legyen hanem a júzernek, ilyen értelemben a warez is pénzt termel. Kevesebbet dobsz ki az ablakon, több marad a zsebedben."
Mondjuk a használt konzolos boltokban néha csak nézek milyen ramaty állapotban vannak lemezek/dobozok, nem is értem hogy lehet ennyira leélni õket...
www.hordamusic.hu
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
(na jó, ez most talán annak tûnhet, de most lelépek. Majd este jövök. Addig nézz utána az MCP-nek 😛 )
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Én nem mondom hogy akkor mekkora köcsög, pedig nekem se a GC se a PS2 Se a DS😊 nem warezos gép...
Szóval csak látni kéne hogy azért nem csak warez van a világon.
Szvsz elég szegényes hozzáállás (nem anyagiakra gondolok😊
www.hordamusic.hu
"Meg arra sem lennetek kepesek, hogy elerjetek es megirjatok a warezt, mert ahhoz is szamitogep kell vagy szamitogepes periferia, viszont mehetnetek a boltba vasarolni a jatekokat, ami sokszorosan megnovelne a konzol arat.
Igy aztan a suxolasotok sem mas, mint egyszeru ketszinuseg.
Inkabb ilyenkor a konzolt kene szidni, hogy egy rohadt warezhoz is egy PC-re van szuksegem, mert a konzol akkora egy fos, hogy nem alkalmas egyszeruen a warez megirasara sem." - Yakuza
www.hordamusic.hu
.hzx
Pl. a Shenmue2 ég-és föld vinyóról játszva.
Remélem 360-ra is lesz HDD loader (esetleg gyárilag.. mint PC-n, csak eredeti lemezrõl indulna a gém, viszont vinyóról futna).
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ott a pont!... neki remelem elhiszitek... mert ha enmondom, meg vagyok kovezve <#rolleyes>#rolleyes>
most szkenneljem be az eredeti gameimat??? lecci nem kell a gonoszkodo szoveg...
en vinyorol szeretek jatszani es igenis nem szeretem ha kopik a lemez es pont, hogy nektek nem kopik, az legyen arrol az oldalrol bemagyarazas, mert en nem hiszem el, en annyira haklis vagyok, hogy nalam szamitanak a "parszor" hasznalt cumok is... kosz a bizalmat
Szerk: PS2-vel én se tapasztaltam ilyet.
Viszont a Box vinyójára felmásolom az eredeti játékaimat, mert úgy sokkal gyorsabban tölt. =)
Eh, a naiv fiatalság... Az "utálom hogy kopik a korong" magyarul azt jelent: "warez". Vágod? 😊
.hzx
Szal' én ki merem mondani, hogy nem kopik a lemez normális használat közben.
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
(ha meg igen, akkor ott valami gond van a fejjel^^)
sorry<#vigyor5>#vigyor5>
A bolti ár aljára céloztam, keves Olcsi barátom! 😊
.hzx
wz mind szep es jo, de en azert maradnek a moddolt boxnal meg akkor is, ha minden jatekom eredeti lenne, en mar 738957398573Xer elmondtam, hogy utalom, ha kopik az eredeti korong... vinyorol jatszanam azokat is(xbox meg PS2rol sem mondanek le igy)... nomeg ugye ne feledkezzunk meg Petyus altal vazolt legalis cumokrol amiket csak moddolt boxon elvezhetunk, ala xbmc(jojojo tudom az xbmcnek a forras letoltese szamit legalisnak, azhogy nekunk mar buildkent kerul fel a doboz vinyojara, hat istenem, tudunk compilerkedni 😉😛 ) peldaul, de meg vannak jo 3rd party softik is szepszammal...
btw, kerdesem a kovetkezo... Olaszhonban meg Spanyolhonban TUdtommal(javitsatok, ha tevedek) legalis a box meg ps2 moddolasa, ott milyenek az eladasok??? csak kerdezem...
Apropo, 2000ert nem kell senkinek a vadiuj Prince of Persia-m, pedig arrol sokmindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy az alja volna akarminek... 😊) Nemtom, ez vicces vagy szomoru.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
www.youtube.com/aabyssx
Dreampage is gameseek-rõl rendel ha jól emlékszem, az õ kirohanásai általában csak egységfrontba tömörítik a felháborodott "kispénzû warez-huszárokat" a hangzatos érveikkel, tehát õ a UK eladásokat növeli, a magyar morált meg rontja. =)
"Természetesen nem állítom hogy az MS Hungary minden tõle telhetõt megtesz az anyacég egyik termékének itthoni népszerûsítése érdekében, de tökéletesen meg tudom érteni az indokaikat: a gépeladások játékeladások nélkül csak a veszteséget termelik a cégnek."
Az indok érthetõ, viszont ez szvsz egy struccpolitika: a gépek árán bukott pénzt nem tudják kivédeni, úgyis be fogják hozni a konzoljaikat az országba.
BTW kár ezen vitatkozni, szerintem mindkettõnknek igaza van. =)
> Frappáns, de szerintem az eladásokat is növelhetné a reklám, mint teszi azt feltehetõleg az EA/Sony játékai esetében.
Természetesen nem állítom hogy az MS Hungary minden tõle telhetõt megtesz az anyacég egyik termékének itthoni népszerûsítése érdekében, de tökéletesen meg tudom érteni az indokaikat: a gépeladások játékeladások nélkül csak a veszteséget termelik a cégnek.
.hzx
.hzx
Na ja.. de én nem hiszem, hogy minden Tescoban lenne polcon a Boxos Riddickbõl, ahogy van a Simsbõl. A PC-s játékok normális terjesztését is azért kezdték el, mert jól fogytak a PC-s játékok?
"Azért, mert a többi 49.900 Xbox tulajdonos letölti/megíratja/megveszi a PeCsában."
PS2-re is van warez.. talán akkor a 360-nal harcba kellene szállni a nagyobb konzolszámért, amelybõl esetleg vennének a nem-warezolók is.
"A reklám célja ez eladások növelése, nem a letöltéseké..."
Frappáns, de szerintem az eladásokat is növelhetné a reklám, mint teszi azt feltehetõleg az EA/Sony játékai esetében.
"A plusz szolgáltatásokkal abszolúte egyetértek, de megfelelõ védelem szerintem nincs. Mit nem törtek fel eddig?"
PSP 2-es firmware-t még tudtommal nem törték fel (lehet, hogy azóta igen). =)
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Az tényleg szép kiadás volt, de azért szórták mindenhol 2e forintokért, mert a teljes árkategóriában (mondjuk 10-16e) nem kellett a kutyának se. Így viszont nem termelt nyereséget a kiadónak/forgalmazónak, azaz kicsi az esélye még egy ilyen szép munkának. Sajnos.
.hzx
A tojás. Talán a reklám helyett a magyarítást vagy az egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat (pl. Sims honlap) kellett volna felhoznom. Ezek csak azután lettek, hogy eladtak a játékból elég sokat.
> De miért fogy 100?
Azért, mert a többi 49.900 Xbox tulajdonos letölti/megíratja/megveszi a PeCsában.
> Miért van az, hogy az országban mindenki tudja mi az a Playstation?
Azért, mert a PlayStation videojáték-legenda, az Xbox meg csak simán egy jó konzol. Ez természetesen nem csökkenti az értékeit.
> Nálunk nem kellene ezt tenniük kicsiben?
A reklám célja ez eladások növelése, nem a letöltéseké...
> megfelelõ védelemmel + az eredeti játékkal járó olyan plusz szolgáltatásokkal
A plusz szolgáltatásokkal abszolúte egyetértek, de megfelelõ védelem szerintem nincs. Mit nem törtek fel eddig?
> Én az államnak dolgozom vazze.
Jó, én is, azt a megjegyzést amolyan retorikai elemnek szántam 😊))
.hzx
Mi volt elõbb, a tyúk vagy a tojás..?
"Xboxos címekbõl elmegy 100, ebbõl nem futja semmire"
De miért fogy 100? Miért van az, hogy az országban mindenki tudja mi az a Playstation, sok nagyon nem core gamer ismerõsömnek van PS2-je, amihez van 5-6 eredeti játéka, és játszogat vele néha.
Xbox-ot USÁban mindenki vette mint a cukrot, ezért lehetett megfinanszírozni a mesztörcsíf reklámkampányt? Vagy reklámmal próbáltak hatni a vevõkre? Nálunk nem kellene ezt tenniük kicsiben?
Warez ellen természetesen nem büntetõjogi eszközökkel ill. ezekkel fenyegetéssel kellene tenni, hanem megfelelõ védelemmel + az eredeti játékkal járó olyan plusz szolgáltatásokkal (nagyon kézenfekvõ az ánlájn géming), ami vonzóvá teszi a vásárlást.
"A ti gazdasági társaságotokban ez nem így van?"
Én az államnak dolgozom vazze. <#vigyor1>#vigyor1>
> Próbáljanak meg mindent megtenni a warez ellen.
De mit? Amikor a BSA bilincsel riogatott, mindenki õket anyázta. Amikor kijött a StarForce -os Toca, ezrével jöttek a hozzászólások, hogy geci kiadó, geci fejlesztõ.
> Sony megengedheti magának az olcsóbb játékokat mert törõdik a vásárlóival és ha fogy egy game...
Igen. Ha fogy egy game. A budget ugyanis azért lehetséges, mert teljes áron elment már annyi, hogy átfusson a break-even -en és az elvárt hasznot behozza. A Sony -nál is csak a legjobban fogyó címekbõl van. Egyébként tuti hogy a Bond jobban megy mint a Burnout, mert az ismert licensz a B3 meg hardcore rétegjáték. Ennyi.
.hzx