A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, szégyen hogy a kiadók büszkék arra hogy kifosztják az embereket.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

aabyssx
"Nézz magadba!"

www.youtube.com/aabyssx

Az én munkám költsége is magas, mégis csak annyit fizetnek érte amennyit. Nekem is sokat kell dolgozni azért a pénzért amit elkölthetek, nem fogom megsajnálni a kiadókat, õk se sajnálnak engem. Ez üzlet, nem szociális terápia. Van egy kínálat, meg egy kereslet. Ha találkoznak az érdekek, létrejön az üzlet, ha nem, nem. Ráadásul az az úr akinél a pénz van. Ez itt a vásárló. Az õ seggét kell kinyalnia az eladónak (kiadók). Bemész egy autószalonba, vagy teszkóba, ott ez megy. Mibõl gondolják a kiadók hogy õrájuk nem vonatkoznak a szabályok? Ha nem veszik meg 100 rongyért a cuccot, akkor olcsóbban kell adni, annyiért amennyiért hajlandó az ember megvenni. És ez az amit õk nem hajlandóak tudomásul venni. Rázzák a bilincset ha valami nem a vágyálmaiknak megfelelõen történik. Én is rázzam a bilincset, ha nem az általam elképzelt áron vehetem meg a szoftverüket?

Te lehet. Mi nem.

aabyssx
Én lopom az idõt a munkában. Idõtolvaj vagyok. Nem szép dolog, nem tagadom és nem vagyok büszke rá.
Az a gond, hogy van aki büszke az ~ilyen dolgokra.

www.youtube.com/aabyssx

Luiprima
Ok elfogadva. Azért mer nem egyezik a véleményünk nem muszáj sértegetni egymást szerintem.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Ja, de azóta meggondoltam magam 😊 Egyébként, ja, ráérek. Idõszakosan, de elõfordul meló közben. Bocs a 'pöcs' jelzõért egyébként.

.hzx

Luiprima
Az 1775-ben még az voltam drágaságom de ugy látszik már nem szeretsz 😞(
S ugy látom te is nagyon ráérsz a fórum elõtt üldögélni nagyon gyorsan jött a válasz.

> Na mi az már nem vagyok az édesed?

Soha nem is voltál az. Kis pöcs vagy, akinek nehéz leképzelni, hogy más nem ül egész nap a fórum elõtt, így nem tud azonnal válaszolni a baromságaidra.

.hzx

Nézd Macros, kezdjük elõrõl? A múltkor nem hitted el, hogy a játékfejlesztés költsége relatíve magas. Elmagyaráztam, hogy mennek a dolgok, akkor sem hitted el. Hoztam példát - kiadó nélkül, neten terjesztett minõségi játék, 5000 forint magasságában átszámolva, ekkor sem hitted el. Ha nagyon akarod, beprotezsállak magyar fejlesztõkhöz és saját szemeddel is megláthatod: fiatal, tehetséges srácok, akik albérletben laknak és hónapról hónapra élnek. Ott, ha úgy érzed, a szemükbe mondhatod hogy milliomos naplopók és a warez élteti a piacot, de a helyedben nem tenném. Sõt, ha van vér a pucádban magad kezdesz játékfejlesztésbe vagy kiadásba - ha tényleg milliomos mind, te is az leszel gyorsan.

.hzx

Luiprima
Na mi az már nem vagyok az édesed? Talán ideges vagy nyuszikám? Az olcsi bácsi becsületes kereskedõ meg majd reagál a feltevésemre és akkor lesz néhány érdekes kérdésem néhány érdekes ajánlatáról és ha azokat meg tudja magyarázni akkor én ismerem a bocsánatkérést is. Addig is nekem nem tûnik vakon szúrkálódásnak a dolog.

aabyssx
Volt, amikor én is tolvaj voltam.

www.youtube.com/aabyssx

Jaj szegény milliomosok...

<#eljen>

Luiprima
Igazad van megértem amit mondasz és el is fogadom. Lehet érvelni tolvajozás és a másik földbe döngölése nélkül is emberi szóval ezt jó látni. Respect.

Te így szoktad? Lopós vagy?

Inkább arra a felárra, amivel drágább a game, mivel oly sokan lemásolják.

.hzx

"amit én fizetek ki helyette"
Arra a be nem fizetett / "leírt" adóra gondolsz, amit a dolgozó emberek fizetnek ki a "vállalkozók" helyett?

Én viszont nem értem meg a tolvajokat aki kilopná a csóró ember zsebébõl az utolsó fillérjét is. Nemtom ezek a rosszabbak vagy a pedofilok.

Ryo san
Kedves Luiprima én nem akarlak megbántani,csak annyit tennék hozzá hogy én 34 évesen rokkant vagyok sajnos,és a konzolozás volt mindig is a hobbim.Rokkantságom ellenére mégis eredeti játékokkal játszom,és rám nem mondhatod hogy újgazdag a 21 ezres nyugdíjammal.Különben pedig az a dolog idegesít a legjobban hogy a warez miatt olyannyira esik egy már megvásárolt játék ára ha be akarom cserélni,vagy eladni, hogy az döbbenetes.És akkor pl ha hirdetek egy játékot eladásra jön a sok okostóni hogy mit akarsz ennyiért, a francnak sem kell ,hiszen másoltan tizet veszek az árán!Ezen gondolkozz el kérlek és ha már másoltan játszol legalább ne szólj be nekünk embereknek!

Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN

Nézd már, ideges a kis tolvaj Luiprima, pedig nincs itt senki újgazdag - tisztességes magyar emberek, akik fizetnek azért, amit igénybe vesznek. Olcsi Bácsi pedig tisztességes kereskedõ, de látom, inkább vakon szúrkálsz, semhogy szembenézz azzal, ami vagy.

.hzx

> mert nem vettél el semmit a tulajtól

A megélhetését kivéve 😊

.hzx

Luiprima
Neked pedig csak annyit hogy látom amint elég sûrûn hirdetsz itt bizonytalan eredetû softwareket eladásra remélem ezeket mind könyvélésedbe szerepelteted és fizeted az áfát is utánnuk rendesen mert ha nem akkor tolvaj vagy lopod az ország pénzét így az enyémet is és remélem ezt is természetesnek veszed hogy aki nem lop sem kiflit sem softot de meglopja az álamot az is tolvaj.

Luiprima
Tehát soha életembe nem loptam még gyermek koromba sem mert ugy voltam nevelve.
S valószínûleg hátralevõ életemben sem fogok ehhez folyamodni.Igy elvárom hogy egy egy senkiházi kis újgazdag akárki aki ne nenevezzen tolvajnak mert néhanapján nem vagyok hajlandó tízezreket kifizetni arra hogy bétás teszteletlen programokat megvásároljak ezért elkövetem a szerzõi jogok megsértését bár ha az adott anyag beváltja hozzáfûzött reményeimet igyekszem megvásárolni ha pedig nem akkor a kukában végzi.

Bogyi007
Ott a pont!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

aabyssx
Lóf*szt! Külön energiát fektetsz abba, hogy ne kelljen attól venni, aki lehetõvé tette a játékot/szoftvert számodra (író, ultra-szélessáv, fizetõs warez site-ok, nyers adathordozó). Nem csak elveszed, mert ott volt, hanem befektetsz és direkt lesed, hogy mikor mit lehet feketézni.

Lesed az árust és alig várod, hogy odébb menjen, hogy rátehessd a kezedet.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nincs ám nekem nagy gondom a tolvajokkal. Megértem én a szerencsétlent, aki inkább ellop egy kiló kenyeret (nem cigarettát és piát), minthogy éhenhaljon. De az, hogy erre még büszke is és kikéri magának a kiérdemelt jelzõt az má' felháborító!

Húzza meg magát csendben és inkább örüljön, hogy sikerült drogot elcsennie a szenvedéllyé vált kényszerlövéséhez (amit én fizetek ki helyette), mer' különben fejbeb*szom egy hólapáttal! Nekem sem könnyû.

www.youtube.com/aabyssx

Ha már tolvajokat akar keresni, akkor kezdheti mondjuk itt.

Csak a bsa magán"köz"nyelvében szeretne lopásként szerepelni. A köznyelvben az a lopás hogy egy 10 fillért nem érõ szoftverért 10-100 rongyokat akarnak ellopni a vásárlótól. Na az valóban lopás.

Ha a boltból elemeled a polcról a dobozos szoftvert, akkor tolvaj vagy. Mert elvetted a más tulajdonát. Ha csak lemásolod, akkor másoló vagy, mert nem vettél el semmit a tulajtól. Csak a magyar nyelvet kell ismerni.

Meg ha tett is volna ilyesmiket... ez itt nem az "Adocsalas - tippek es trukkok" topik, de nem is a "Tizparancsolat - szegjuk meg egyenkent". Itt arrol beszelgetnek a hozzaszolok, hogy szellemi tulajdont lopni nem szep dolog, aki megis ugy dont, hogy ezt teszi, az tolvaj. Irja mindezt valaki, aki nehanapjan rabamul egyik-masik felebaratja asszonyara es a paraznalkodas sem teljesen idegen tole, de egyik konzoljaban sincs chip es termeszetesnek veszi, hogy nemcsak kiflit, de jatekokat sem lop.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Ja, és mielõtt a nyelvmûvelõink megérkeznek: igen, a warez jogilag nem lopás hanem szerzõi jogok megsértése. Csak a köznyelvben lopás, mint idegen 'valami' jogosulatlan elvétele. Hasonló analógia, mikor valakinek kirámolták a lakását és azt mondja, kiraboltak, holott az nem rablás, hanem csak lopás, még ha minõsített eset is.

.hzx

Ehhez nem kell önvizsgálat - gyorsan hajtottam, nevezz gyorshajtónak. Nem mondtam igazat, nevezz hazugnak. Loptál softot, tolvaj vagy. Mire a felháborodás?

.hzx

Luiprima
Rád is az vonatkozik mint a 1772-re. Nézz magadba azután tolvajozzál drágám.

Újabb piti tolvaj érkezett körünkbe? Te ki vagy édesem?

.hzx

Lehet hogy te nagyobb tolvaj vagy. Papi-mami adót csal, feketemunkásokat dolgoztat, abból telik mindenre eredetiben, aztán itt magyarázol.

Luiprima
Mi vagy te isten vagy bíró hogy letolvajozod a másikat? Nézz már magadba, te soha nem tettél semmit ami megkérdõjelezhetõ? Soha nem parkoltál tilosban,nem mentél országúton 90-nél többel? Az adódat mindig igen pontosan kiszámoltad semmi susmus? Feleberátod asszonyát s más egyéb jószágát nem kivántad ,nem paráználkodtál? Mert akkor te vagy Mr TÖKÉLETES "de szar lehet neked". Ha igy van akkor csak tolvajozzál másokat de ha nem akkor vegyél vissza.

aabyssx
Büszke tolvaj. Gyönyörû!

www.youtube.com/aabyssx

Vissza a témához! A warez jó. 😄

aabyssx
> 14 hozzaszolasert erdemes volt.

Legalább nem troubleshooting a 99%-a. >😊

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Ez se rossz.

"Mivel a Japanon beluli jatekeladasok teszik ki a vilag eladasainak nagy reszet.
Amikor a suttyok ott fekszenek a bolt elott a konzol vagy jatek kiadas elott, hogy hozzajuthassanak.
Idiota barmok."

Lammer
ugylaccik nem, igaz? 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Feltéve hogy nem szart még be a rizsporos dvd olvasó benne. 😊

Lammer
mert lehet nem kell properfixek 32 verziojat kunyeralni a bena tomegnek, meg a rizsporos osszetakolt acorp meg ECS atletak kinjainak hadat hallgatni, hogy miert dob egy kover asztalost a jatek, meg ilyen LOL dolgok... Ps2be beteszed a jatekot es jatszol... ennyi, semmi tobb... 😛 vagod? errol mi a f*szt lehet diskuralni annyit??? kerdem en? mert Pcs jateknal a fentebb felsoroltak miatt meg megertelek, hogy kover a forum... 😄

"14 hozzaszolasert erdemes volt.
Csak gratulalni tudok.
Azok a kozkedvelt konzolos jatekok. LOL"

Ja, már ott tartunk, hogy kinek hány hozzászólásos a topikja?

Én ezek után kussban maradnék.

[Jakuza]
Gihihi a morbid humorokat linkelik ide az idiota konzolosok.
LOL
Mindegy Cian az a lenyeg, hogy az a jatek ami neked olyan nagyon tetszik 14 hozzaszolassal arvalkodik a konzolosok forumaban.

Lassuk melyik a morbidabb.
Colin McRae Rally 04

"Szóval végre egy méltó folytatás, ami megér egy topikot."

14 hozzaszolasert erdemes volt.
Csak gratulalni tudok.
Azok a kozkedvelt konzolos jatekok. LOL

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lammer
jezusom... <#buck>

Lammer
legujabb jatekot-videokartyat akart lenni

simán 😊

Lammer
LOÁÁÁL ez teccik: "Aki kipengette az uccsó fillérét drága hw-re annak ritkán marad k. drága sw-re is."
ehhh megveszi kiloer a legujabb jatekot, de a 7-8Ks gamera mar nicns penze... LOOOL, hat igen ha a videokartyat is le lehetne tolteni, letoltenek azt is... 😄DDDD