A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hol folytatja utána a warezellenes kereszteshadjáratát ? <#zavart1>#zavart1>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
És mit is írtam utána: Majd ha interneten tudod rendelni, letölteni (ocsóbban mert se szállítás, se DVD készítés, se borító, ....)
Tehát nem a postagalamb hozza esetleg (ha el nem lopták) a cumót, hanem ahogy fizettél letöltöd olcsóbban.
Olvasni, bizony azt ám kéne tudni
Az utolsó bekezdésedre meg max az anyukád ronda képe jut eszembe <#ticking>#ticking>
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Remelem, csak a kereskedelem ujitasait ignoralod ilyen latvanyosan es otthon azert mar attertetek falevelrol WC papirra 😉. (ne sertodj, szmajlis megjegyzes, de kicsit felnyomja az agyam, ha valaki igy leszolja az internetes vasarlast anelkul, hogy - legyen az barmilyen egyszeru, kezenfekvo es olcso -valaha probalta volna)
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Csak hát ahhoz, hogy cukorkából is dobjanak ide egyet-kettõt elég nagy sz*revõ vásárlói erõ is kellene.
www.youtube.com/aabyssx
ujabban erzek egy rohadtnagy szakadekot(igaz, nem arcade hanem sim. inkabb...) GT sorozat és NFS között; term. nem az uj NFS-ek javara...
A masik: nem feltetlen annak köszönhetö NFS sikere, meee' annyira jo... EA tele van lével; tellik még oylan extrem reklamokra is, minthogy goyrshajtok gémet kapnak, stb.; amire volt példa... lehet tamadni, fikazodni, de én NFS:U sorozatnal is értetlenül tekertem a fejem; és nem azééé' mert nem szeretem az autos gémeket; hanem azert; mert azon agyaltam, h. oylan gémek utan; mint High Stakes+Hot pursuit2+porsche(amikdurvajok!) hogy örülhetnek az emberek az utana következö szerves hulladekoknak?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
.hzx
.hzx
/ironia on
eeeeh lesz megtobb ENEFESMOSZTVÁNTID, meg nemeteket lelovoldozos efpéés
ejjjjenejjjjen vagy inkabb <#wilting>#wilting>
/ironia off
<#hehe>#hehe>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
.hzx
Hm? A szegény Magyarországon azért viszik az X360 játékokat, mint a cukrot, mert nincs megtörve a gép.
.hzx
Talán éppen errõl írtam elõzõ x hozzászólásomban 😄
Beszélgessünk inkább arról, hogy miként lehet az, hogy a jelenleg warezments X360 hazai játékeladásai szárnyalnak 😊
.hzx
Majd ha interneten tudod rendelni, letölteni (ocsóbban mert se szállítás, se DVD készítés, se borító, ....)
Kulcsszavak: Lik-Sang, internetes rendelés, UPS/DHL.
.hzx
.hzx
Japók még USA-t sem tekintik annyira NAGY piacnak, hogy egyszerre adják ki mindkét helyen a cumót.
De most komolyan, ha ma megjelenik a japóknál valami, ami téged piszkosul érdekel, már utána olvastál ezer cikket (meg hát a hype), szóval mikor is fogod tudni te azt hivatalosan megvenni itt kelet/közép európában (szóval bármely szomszédunknál) ?
BTW megteszik azt, amivel már most is túlteljesítenek. Telepakolják a hülye nem vagyok hely és a nagyobb bevásárlóközpontok polcait. Jön a herripotõr, meg a többi jól menõ sz*r tömegével, még a nálunk hivatalosan nem forgalmazott Xbox-ra is. Megteremtik annak a lehetõségét, hogy a magyarok is hozzászokjanak a játékhoz. De én azt akarom, hogy gyorsabb legyen a piac kialakulásának, kiforrásának folyamata nálunk, hogy azok a címek is rákerüljenek a polcokra, amiket csak kis példányszámban hoznak ki, vagy nem olyan blokkbászteresek - mert én inkább azokat szeretem.
www.youtube.com/aabyssx
Kizárt, már csak a méretébõl adódóan is.
Viszint akkor nem hozzák ide a gányukat.
Viszont akkor nem is tudjuk megvenni
Viszont akkor szemrebbenés nélkül warez
Szerintem egyértelmû az ok-okozati viszonylat, tehát ha idehoznák idõbe, azzal már visszaszorítanák a warezt.
Ha erre nem képesek, viseljék a következményét.
.hzx
.hzx
- a cég folyamatos, felhasználóbarát módon történõ frissítést garantált hozzá
- két játékok kapok egy áráért (CS)
- ingyenes bõvítések
- modok
Szóval itt jóval többet kaptam a pénzemért, mint egy szimpla, egyszer végigtolható játék. És azóta megvettem a steam-en a Day of Defeat modot, és nincs kizárva, hogy a jövõben még mást is beszerzek (pl visszamenõleg a HL1 + kiegészítõk, a Blue Shift úgyis kimaradt). A Valve is boldog lehet, én is elégedett vagyok, és mindez csak egy újszerû kiadói mentalitáson múlt, amit remélem másoki is magukévá tesznek.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ezt utálom én is, és ez egy valós probléma. De SZVSZ az egyetlen módszer, ami ezen javíthat, hogy nagyobb piac leszünk. Egyik kiadó sem fogja idedobálni szociális segélyként a játékokat, csak mer' a magyarok nem szeretnek szellemi terméket vásárolni. Amíg nem változik a nép hozzáállása, addig kimaradunk egy rakás dologból.
www.youtube.com/aabyssx
játék warez: nos, ha egy jó, kiforrot, kitesztelt game-t tesznek le elém, (amit elõzõleg ki tudtam próbálni, hogy megy-e a gépemen) akkor megveszem. Ezért majdnem egyetértek aaby-val, hogy PS2 esetén nem szép dolog a warez (PC bughegy szarokról inkább ne beszéljünk). Egyetlen dolog ami miatt ott is van, és kell is hogy legyen, mégpedig a bantu néger effekt.
Akármilyen fasza dolgot is csináltak, ha itt én nem tudom megvenni a japókkal egy napon, akkor letöltés és nyasgem (mert amit nem lehet kapni, azt nem lehet ellopni ugyebár, a rendeldmeginnenonnan hogyapostalopjael hülyéskedés az nem kereskedelem)
.hzx
Persze kimenö, ill. low-bugdet gémekböl nekem is van pár, 1-2000 ft-os "ezt vödd mög"-öket jo ötletnek tartom...
Persze; khmm... :-D jartam mar ugy ezt vedd meg-gémmel; h. tök örültem, h. vettem egy eredeti gémet (örültem, hogy nem warezolok, ez jellemfejlödes!!! :-D), nahszoval, jo erzes volt egy original cd+doboz...de... betettem meghajtoba; minden megvolt gémhez, de az inditofile nem!!!! )...mit ad isten; le kellett szednem 1 crack-elt exe-t, h. menjen a gém... :-DDDD
A warez nem rossz, a warez népakarat, a warez a felvilágosult emberek csendes ellenállása a rablókapitalizmussal szemben <#eplus2>#eplus2>
Arról nem is beszélve, hogy több filmet néznél (a jobb filmeknek/sorozatoknak nevelõ/szórakoztató/kikapcsoló hatása van, mellesleg szorosabbá teszi a párkapcsolatot, ha az asszonnyal közösen lecsücsültök filmetnézni, ráadásul frissen tartja az angoltudát), több zenét hallgatnál (ami ugyebár nemesít, és nem a mai szarokra gondolok, hanem inkább a régi nehezen beszerezhetõekre), újabb játékokkal játszanál (mint teszik azt sokan, merthogy nem várnak 2-3 évet rá, hogy legyenek szívesek végre EU-ban is kiadni a bantu négereknek)
És még lehetne sorolni 😊)