A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1 játék 1-2 havi törlesztõrészlet nekie.
1 játék a fizetésének 1/5-e (mert BP-en kívül azért a nagyátlag nem sokkal kap többet a minimálbérnél)
Te tényleg elvárnád hogy ezzzza szerencsétlen átlagmagyar kifizesse a game, film, sorozatot amit letölt?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
www.youtube.com/aabyssx
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
www.youtube.com/aabyssx
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Én ismerek egy pár olyan embert aki tök gazdag(szó szerint az) és mégis nincs egy eredeti film-je,vagy egy eredeti játéka mert mindent warez-ol.
Pedig-õ aztán bõven megtehetné,hogy mindent eredetiben vegyen meg.
Fõleg nem bírom azt, aki anyagiakra meg életminõségre hivatkozik, és mellette számítógép-, vagy videojátékokkal játszik, ami még warez-elve is luxus. Nem beszélve arról, hogy idõmilliomosnak is kell lenni ahhoz, valaki warez-mennyiségben tömje a cuccot, és ne csak évi 6-8 játékot próbáljon.
<#vomit>#vomit>
www.youtube.com/aabyssx
De mindegy. Tegyük fel, hogy télleg itten talátak fõ sokmindent a putriban. Akkó ha nem löttek vóna azok az õtönyös köcsögök, akkó nem kerût vóna el innen a teknó, hanem ment vóna az emésztõbe.
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Helyesbítek, nem lenne aki elõteremtse és átutalja nekik az állami /EU-s/ lóvékat. <#mf2>#mf2>
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
viszont ezt meg te nezted be, mert igen, ebbol a ciganyputribol indult el az egesz... NEumann, koszi... es ez a "ciganyputri" adta orszag/lakossagra kivetitve a legtobb nobel dijast, tudost, talalmanyt esatobbi...
csak ennyi, a tobbi reszint stimm <#papakacsint>#papakacsint>
Azok, akik a búzát termelik és a tehenet tenyésztik ott rohadnának meg a betakarításukkal együtt az öltönyös kis k*csögök nélkül, mert nincs, aki elviszi tõlük és szétszórja olyan mennyiségben és szervezettséggel, ahogy most megy. Azért mert Te nem ismered az különbözõ ipari területek bonyolultságát és költségeit (beleértve az öltönyös kis k*csöket) nem azt jelenti, hogy nincs rájuk szükség. Kb. ugyanolyan erõs szerepük van az egészben, mint annak, aki a kézzelfogható részét megtermeli. Azért mert szegényes elmével a nem fizikai részt nem bírja valaki felfogni nem jelenti azt, hogy nincs az a rész.
Sõt, Te itt a ~~~Balkánon lehet, hogy nem is tudnál számítógéprõl, konzolról meg játékokról, ha nem léteztek volna az öltönyös kis k*csögök, akik idehozták eléd a c*gányputriba - ahol amúgy én is lakok, mielõtt már megint nem a lényeget sikerülne kiolvasni az írásból.
www.youtube.com/aabyssx
Úristen, bazeg', az egy hamburger ára! <#wilting>#wilting>
www.youtube.com/aabyssx
Ez az én véleményem hogy ez jó e vagy nem azt mindenki döntse el saját maga.
3) Az általában a csippelt gépeknél jelentkezik és nem az eredeti gyártó hibája.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2) nekem aztán nem kõ 😛
3) csak néha nem kapja be elsõre eredetit sem 😛
4) mégis ki akar x év lemaradással valami lowres izével jáccani? Ugyanmá 😛P
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
2) Hmmm.. pedig nincs is jobb a fóliás játékot feltépni, kinyitni a tokot és beleszaglászni. 😄 Kár, hogy már nincsenek überbrutál papírdobozos játékok, azokat volt igazán jó gyûjtögetni!
3) Viszont konzolnál nincs olyan másolásvédelem, ami az eredeti játék futtatását gátolná. 😛
4) Elõbb-utóbb ezek is ideérnek. Lásd Final Fantasy III. =)
2) szép ... minek, hogy ott porosodjon a polcon? Nyomok a screenshotokból egy photoshoppolt egyveleget az szebb ... és nagyobb 😛
3) konzolnál beépített, aztán valahogy mégis megszokták körni ... a konzolos játékoknak leáldozott 😛
4) megveheted? most mégis hány olyat is ismerünk ami b-szott megjelenni (nem Mo-on, EU-ban)
Majd akkor válik gazdaságossá, amikor a folyamatosan megjelenõ címek azon jönnek ki. Egyelõre összedobni egy olyan rendszert, ami évi 3 megjelenést rendez le baromi költséges.
Ugyanis a sávszélesség rendelkezésreállás, meg mindenféle tömeges fizetést bonyolító infrastruktúra általában csak megjelenéskor van teljesen terhelve. A fennmaradó idõben üresjáratban van, de az infrastruktúrát fennt kell tartani, és a költsége akkor is magas.
Így én még azt is el tudom képzelni, hogy drágább az online disztrib egyelõre, mint a dobozolásos szállítás.
www.youtube.com/aabyssx
Demók, erre szakosodott rengeteg magazin/internetes oldal... mellesleg a "kipróbálás" mit jelent? Játszol vele 8-10 órát, és megunod? Esetleg annyira jó, hogy hopp, végig is nyomtam, és utána megveszed, polcra rakod? =)
"2) felesleges CD, DVD-zés (Steam még egyedi)"
A CD/DVD nem felesleges, hanem szép, nagyban növeli a játék birtoklásánek örömét. =) A Steam is jó ötlet lenne persze, ha nem egy dobozos játék áráért kínálnák a letöltést...
"3) felesleges másolásvédelmek, amivel éppen a tulajt gátolják meg abban, hogy az általa megvett legális játékkal játszon, vagy bizonsági másolatot tudjon készíteni belõle"
A PC-s játékoknak leáldozott! 😛
"És talán említhetném még, hogy (mint a filmekbõl is) kultusz lehet (ami a világörökség része), tehát nem lehet valakit csak azért mert szegény megfosztani tõle"
Ja, de ha nem nézed meg moziban/nem veszed meg a DVD-t, akkor elvileg csak tévében láthatod késõbb. A kultuszjátékokat is megveheted elõbb-utóbb Platunim/magazin lemezmelléklet stb. formában...
1) nagyrészt zsákbamacska egy játék vásárlás, szóval kipróbálás miatt szükséges a warez
2) felesleges CD, DVD-zés (Steam még egyedi)
3) felesleges másolásvédelmek, amivel éppen a tulajt gátolják meg abban, hogy az általa megvett legális játékkal játszon, vagy bizonsági másolatot tudjon készíteni belõle
És talán említhetném még, hogy (mint a filmekbõl is) kultusz lehet (ami a világörökség része), tehát nem lehet valakit csak azért mert szegény megfosztani tõle
Én továbbra is egy NAGY WWT-ben (world wide (legal) torrent-ben) és általánydíjban látom az egyetlen igazságos megoldást a jogdíj problémára
Nem kell ahhoz sok diploma hogy meg tudd állapítani: a sok pénz az sok, a kevés meg kevés. Ha számolni nem tudsz, azt már egy álatlános iskola is emgoldja. 😄
Pelda,mert latom onallo gondolkodas zero!
Minden tudasod es penzed beleolve csinalsz egy rovidfilmet,amit bemutatsz es oriasi sikere van.
Elkezded arulni,az emberek meg meg is vennek,de valaki elkezd masolatokat csinalni rola es terjeszti,senki sem veszi toled,mert olcsobban/ingyen hozza lehet ferni!
Akkor te hogy erezned meged? Mondjuk mint akit megloptak?
A svedek elen jarnak a warezolasban,kina a nagyuzemi hamisitott cd/dvdben ne keverd a kettot!
Fizetesek:Mint mondtam sem te sem en nem vagyunk gazdasagi szakemberek,szoval kusti legyen😊
Amugy koszonom,nem szivgyogyszerre koltom a PENZEM!
Es azert fizetek a jatekokert,amiket megveszek,mert ugy erzem, hogy a programozok/keszitok megerdemlik a munkajukert jaro megbecsules ilyen formaju megnyilvanulasat(es mert megtehetem,hogy megvegyem)
Tetszik vagy sem a warezolas lopas,fuggetlenul attol,hogy miert csinalod(az kenyeret lopo ehezo gyerek is LOP,fuggetlenul attol,hogy nagysagrendekkel jogosabb az ok)Az,hogy nem engedheted meg magadnak a vasarlast,az nem ok(a gepet is megvetted valahogy,ugyebar! (ha kilog a seggem a gatyabol,mert csoro vagyok,akkor nem akarok luxusautot venni,legalabbis ha van egy csepp eszem)
A fizetesek merteket inkabb hagyjuk(hogy miert annyi amennyi)nem vagyok sem penzugyi,sem gazdasagi szakember,de ahogy elnezem ti sem😄 Ennyi erovel a kvantumfizikarol is beszelhetnetek!
Ja,amugy amikor meg Mo.-n eltem en is warezoltam,de attol meg nem ereztem jol magamat(nem penzert),most mar mindent megveszek eredetiben(kivetel a microsoft,toluk semmit)!
Tanulsag:eloszor hozzd rendbe az eleted es akkor foglalkozz szamitogeppel ha MEGENGEDHETED magadnak(ha nem munkara hasznalod,akkor bizony luxuscikk)!
Többszörös tévedés, mert ha mindenki gazdag lenne, akkor többet warezolna (mindent leíratnának, azt is ami nem is kell), ahogy a mostani magyar gazdagok jó része teszi. És képzeld el a Cseheknél meg, ami talán picit kisebb ország, 7-10x annyi fogy DVD-bõl, CD-bõl és játékból, pedig NEM milliomosok õk sem. És ezzel õk vannak akkora piac, hogy a játékok jó része lokalizáva van, a magyarországon kapható cucokkal ellentétben! Mondjuk konzol játékokban még ott is ritka, de akkor is.
www.youtube.com/aabyssx
Virs Lee:helybol olyan hulye vagy,mint mas nekifutasbol! Osszevissza beszelsz okorsegeket es meg csak fel sem tunik neked,meg utolag sem! Mentsegedre szolgaljon,hogy "vitapartnereid" sem jobbak!
Remelem ti vagytok a jovo nemzedeke, mert akkor ez meg egy erv az mellett,hogy miert joi elhagyni az orszagot es kulfodre menni..😄
www.youtube.com/aabyssx
ufff 😄
A multis beszolasod meg roppant mod idegel meg mindig, mert nalam jobban kevesen utaljak a multikat... :$
oke?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
nem akarok tenyleg belefolyni a pol. temaba; ne off-oljunk...
...Konzolok sajna legolcsobban is 3-4e ft körül vannak, ami NEKEM szemely szerint sok...