6215
A warez rossz
-
#3173 nyugi lewarezoljuk majd a gamet amin dolgozol -
#3172 Hozzáírhatjátok a statisztikához: 7 éve warezolok. Nincs egy darab eredeti játékom se, még amit a legjobban szeretek és több éve nyomom az se. Saját készítésű DvD tok már elég a "megvettem" feelinghez :) Ja télleg van egy eredeti játékom, spanyolban vettem hazaúton hogy elköltsem a megmaradt euróim, enter the matrix. Spanyolul volt otthon minden + szar játék = 50 euro :) Ez is sokat tett a latba. -
(figyelem warezbeismeres kovetkezik a 16 ev alattiak csak szuloi felugyelet mellett olvasanak tovabb)
filmet meg mindig lewarezolgatok mert sok filmet nem jatszanak hazai mozikban...(mert azert hetente egyszer szoktam oda is menni)
megrendelni meg nem fogom dvd-n mert nincs otletem hol adhatnam el a megnezes utan ugy hogy egy vagy ket mozijegy arat "bukjam" csak
(aki tud egy helyet ahol hasznalt dvd filmet vesznek az irjon nyugodtan) -
#3170 Nyugodjal meg! Megbeszelem veled ezt szivesen a lajvon. Kommented egyebkent kisse rasszistara sikeredett. -
#3169 Na kezdődik a nick fikázás, úgy látom hamar kifulladtál. A piacgazdaságról egyébként halvány lila fingod sincs, az ugyanis nem arról szól, hogy ami csak mozdítható, azt lopom, ez ugyanis legalja komcsi cigány mentalitás. -
#3168 Kicsi vagy meg, keves tapasztalattal, probalsz nagynak tunni, de elnezem neked. Mar maga a nicked is erre vall. "Istencsaszar" Nevetseges. -
#3167 Ide már nem kellenek érvek, ti csak vergődök a száni kis téveszméitekkel, s ugy tesztek mint ha nem tudnátok felfogni az alap gondolatot ami a ne warezolj mert az rossz címszó alatt megy. -
#3166 "Hogy en miert veszek eredeti jatekokat? Egyszeru. Mert ra lettem kenyszeritve. Bannoltak a live-rol tavaly majusban, igy kenytelen voltam venni egy masik boxot, plusz amivel addig nyomultam, meg kellett vennem"
Ezesetben én ennek örülök, gratulálok, és most jót nevetek rajtad, amugy ez is szánalmas, de megkaptad a méltó büntetésedet:)))))))) -
#3165 Hogy en miert veszek eredeti jatekokat? Egyszeru. Mert ra lettem kenyszeritve. Bannoltak a live-rol tavaly majusban, igy kenytelen voltam venni egy masik boxot, plusz amivel addig nyomultam, meg kellett vennem. A PS3 eseteben eleve mas a helyzet, aki azt vett tisztaban volt azzal, hogy no warez. Cserebe minoseget kapott. Szoval nem azert allok ugymond a masik oldalon, mert jogkoveto magatartast akartam tanusitani, hanem mert ra lettem kenyszeritve. Ettol fuggetlenul nem allitom, hogy a warezolas aldasos tevekenyseg lenne, de ugye csaknem husz eve a piacgazdasagra szavazott ez a kis orszag. Ergo, ha valamit megkaphatok egy forintert, miert adjak tizet erte? Plane ha a retorzio egyenlo a nullaval. Ertem en azt is aki a szemelyes erintettseg miatt (szoftwereket ir, probal ebbol megelni) fel van haborodva. Az internet konkurrencia szamara. Dehat ez van kerem. Ahogy tudomasul kell vennunk, hogy a konzolos topikokban uldozendo a warez hozzaszolas, ugyanigy el kell fogadni azt, hogy amig a warezra igeny lesz es lehetoseg (akar 20 megabites net), addig ez a jelenseg elni fog. Mi az, hogy? Nagyon is! -
#3164 A szanalmas az, amikor valaki kifogy az ervekbol es egy jelzos szerkezetet hasznal. -
#3163 Ettől a hsztől inkább csak szánalmas lettél, amugy nemgond. -
#3162 Ja, na jo akkor én is azt mondom amit itt illik mondani és én is jo fiu leszek.: A warez rossz ne csináljátok mostmár én sem csinálom mert megkárositom a szoftcégeket. Vegyen mindenki üzletböl programot!
Na ezzel letudtam én is az itteni kötelezöt. Aztán hogy otthon tovább folytatom a warezt, az már más tészta. Lényeg hogy bort igyak és vizet prédikáljak Ettöl leszek fasa gyerek nemde?! Tiszta megborult "elmék" vagytok komoly.
-
#3161 Most idióta leszek -igen GH, ahogy mindig :-D.
Szóval: Ha adott hónapban veszek 4 játékot, és csak 2 db-ot warezolok le, amit végigvitel után törlök, akkor már mehetek audenciára Jeruzsálembe? -
#3160 -
#3159 A MÉRTÉK! azzal van gondom nem pedig azzal hogy le mer tolteni valamit!
(megy konyvet olvasni) -
#3158 Tölteni és venni, semmi több;
S VR álmok által élvézni mind
A szellem termékét, az elme eredendő,
Természetes megnyilvánulásait:
Jó cél, minőt óhajtok serényen.
-
#3157 Magadból indultál ki. Egy ezer éve játszogató, terepfelmérő emberből. Nem ez a jellemző. -
#3156 Ti meg azzal, hogy ki mert letöltni valamit... sokkal jobb, mondhatom.
-
#3155 Félreértettél.
Kihangsúlyoztam, hogy ezek az emberek játszani akarnak WAREZZAL.
Érted... baxni azt akarok, de nincs farkam ^^
Aki megveszi eredetiben annak azért nem sokat kell szívnia, mert le van írva, Valve kivételével még a support is segíteni fog, tehát igen, még egy előny az eredeti játékoknál.
De aki warezol, ami egyre komolyabb technikai tudást igényel a Word elindításához képest, az elég fárasztó egy idő után.
-
#3154 Nem mondtam, hogy javultak a körülmények (bár valójában javultak, EU tagok lettünk, vámmentesen lehet EU-ból játékot rendelni, működik már a paypal is nálunk, pécéfronton meg még csökkentek is a hazai árak), de mint négy éve is írtam: "bölcsen hallgassunk, igyekezzünk jó irányba változtatni a mentalitásunkon", ha már másra nem futja... -
#3153 Szerintem erősen korlátolt gondolkodásra vall, ha szerinted azért nem játszanak pécén az emberek, mert "nem értenek hozzá". A pécé alapvetően szar játékplatform, és szar rá fejleszteni is. Ettől függetlenül lenne igény pécés játékokra, de a warez kinyírta az ipart. Ezen nincs mit ragozni, meg "szittya rendszerdazdák sind die übermensch" elméleteket gyártani, olyan emberek mondták meg nem egyszer, akiknek "csöppet" nagyobb rálátásuk van erre a bizniszre, mind neked (még ha nem egy közülök hájas amcsi is, ami ugye a leépült agy biztos jele ) -
Neoncsoves #3152 A warez jó. ÉS hogy miért? Azért, mert egy játékot én nem tudok megítélni egy DEMOból... Vagy akár review-ból. Pedig rendesen utánanézek 1 játéknak ami tetszik és kell...Nos, van a Battlefield 2, Call of Duty 1-UO-2, CS Source, Test Drive Unlimited, Codename Panzers PHase One-Two,Operation Flashpoint... stb... ami megvan origiben. És miért? Mert tetszik... (igaz a Codename Panzers nem annyira jó, de ha magyar a készítő 1-2 ezer forintot már megért...) BF2-t anno 12ért vettem, másnap meg a Special Forces-t mert TETSZETT! De ha nem tudom kipróbálni TELJESEN, akkor nem veszem meg. CoD-dal is több éven át törttel nyomtam, de megvettem... 1. Kellett 2. Tetszett, ennyit megérdemelnek a készítők. Test Drive Unlimited meg jó, csak a server nem lenne ilyen...Ha valaki megteheti hogy megvegye akármelyik játékot, az tegye. Csak ha összehasonlítod a fizetést külföldön és kedves hazánkban, észreveheted hogy van olyan játék vagy akármilyen cucc ami olcsóbb Amerikában mint Magyarországon, pedig nagyobb ott a fizetés... vagy akár Németországban... Azért ez se mindegy, mert a pénz fele kb a (tudjátok kiknek a zsebébe csuszik) ... Főleg hogy mostanában lett divat az ilyen-olyan videokártya. Ami megint egy olyan árucikk (vidkari: 40-50-60-70-80-90-100k) vehetek 20ezerért is vidkarit, de azzal meg max grafon nem tudok játszani 1 játékkal, lowon meg olyan mint a régi vidkarival majdnem... Na meg RAM-ot, Procit, Vidkarit,stb... venni évente nem is kevés pénzért (100ezer) + origi oprendszer,játékok az szerintem sok a magyaroknak... Röviden ennyi... Akinek nem tetszik olthat, de ez a színtiszta igazság én ezt már most látom 14 évesen. Ezért is nem gépezek mert már lassan 1 új játék sem megy a gépemen... A többi játékkal meg olyan szinten bekockultam magam hogy uncsi... ennyi -
#3151 4 eve ezt szajkozza csak te nem igy mered az embereket hanem az eredetijatekok szamaval....
ami egy kicsit vicces...
ugyanis ez a topik nem arrol szol hogy kinek nagyobb a fark...a gyujtemenye... hanem arrol hogy a warez rossz-e vagy sem...
-
Zóanagyvarázsló #3150 Nem áll szándékomban midnen mondatomat magyaráznom, de csak az elmúlt egy-két oldal azt tanúsítja, hogy többen úgy élik meg ezt a topikot (és annak konkrét címét, témáját), mintha sértené őket. -
#3149 Tőteni, vagy venni: AZ itt A kérdés
Akkor nemesb-e a lélek, ha tőti
Torrentje minden release-ét s ISOfile-jait;
Vagy ha kiszáll tenger WAREZe ellen,
S tárcát ragadva véget vet neki? -
mallamut #3148 warez jó -
amodent67 #3147 Aha. És ha mondjuk Madonna legújabb albumát töltöm le egy ftp -ről, akkor az már illegális lenne? Csak mert a jelenlegi jogi szabályozás szerint nem az, így nem tudom eldönteni, hogy akkor most a 4. pontod alapján hozzászólhatok-e avagy sem... -
Xtian #3146 Rossz embert választottál kötekedéshez! :)
Ha nem érted, hogy kizárólag az illegális tartalmakról van szó, akkor nincs miröl vitáznunk! Ha meg érted, csak játszod, hogy mégsem... na akkor sincs! :) -
Xtian #3145
"személyes sértettségtől fűtve nyit be a topikba"
tényleg azt gondolod, hogy van ilyen? -
amodent67 #3144 Tűzszítás?
"Aki ezt megtette az oszthatja itt az észt! A többiek inkább maradjanak csöndben!
4, SOHA többet nem hallgat netröl letöltött zenét, nem néz filmet a gépén amiért nem adott pénzt!"
Mint írtam, most töltöm a lent említett zenét a hivatalos honlapról, melyet a zeneszerző ingyen megosztásra kínált az interneten. Azaz 1.) letöltöm és 2.) nem fizetek érte. A feltételeid szerint csöndben kellene maradnom. Ha ezt nem így érzed a fentiek alapján, akkor gondold át újra, hogy mit írtál. -
Zóanagyvarázsló #3143 Igen, az a helyes, ha mindenki teszi a dolgát. Én azonban nem tartom mellverésnek, ha valaki kissé határozattabban mutat rá problémákra. Ha az ember higgadtabban értelmezi a leírt véleményeket, és nem mintegy személyes sértettségtől fűtve nyit be a topikba. -
Xtian #3142 Látom a tüzszítás az nagyon megy! :)))
Tőlem aztán hozzászólhatsz vagy akár "kussolhatsz" is! -
amodent67 #3141 Most töltöm a Nine Inch Nails Ghost albumának első 9 számát. Az NNN CC licensz alatt adta ki tegnap, ingyen letölthető. Akkor én már hozzószólhatok vagy a 4. pontod alapján kussoljak? -
Xtian #3140 csak akkor egy igazi prosztó lettél volna, de hát nem akarsz az lenni! :)
hidd el magadnak tettél jót! -
Xtian #3139 akkor pont ugyanott tartunk mindannyian, át akarunk állni, ki több ki kevesebb sikerrel!
A különbség csak annyi, hogy van a ki a mellét veri, és van aki csak saját magáért teszi! -
#3138 Irhattam volna szebben is ( értsd még sértőbben ). -
#3137 de még azt sem értem,hogy ez miért baj?
akkor a nők nagy százalékának elvennéd a jogsiját,mert nyilván fogalma sincs a benzin égésű motorokhoz?
tisztelem a szakmád,de nehogy már azt hidd,hogy az a világ teteje
a te szakmád pontosan az általad light usernek titulált emberekből él
szal egy kicsit sztem vegyél vissza és ne azokat hibáztasd,akik nem szeretnének mélyebben belemenni,mint,hogy használják a pc-jüket vagy konzoljukat
kíváncsi vagyok hány olyan dolog van,amiről neked fingod nincs,azt mégis csinálod/használod
szal a példád über gyenge volt -
Xtian #3136 " nemigaz hogy nem lehet agyilag megérteni " vegyél vissza :) -
#3135 "SZTEM, egyszerüen csak magábol csinál hülyét az az ember akinek tele van a gépe wrezzal és itt meg észt oszt a warez ellen!"
Ember nem erről van szó, nemigaz hogy nem lehet agyilag megérteni hogy a warezolás mérdéklése is már félsiker... senki sem állítja senkiről hogy a patyola tisztság... énse, mert most is warezolok, de már játékokat nem!!! tök mind1 mennyire csábító a dolog, nemteszem semmilyen szinten, sem pécén sem konzolon.
-
Zóanagyvarázsló #3134 Nem ezt írtad abban a hozzászólásban, és az nem derült ki, hogy mit is jelent az észosztás. Elég sok mindent bele lehet magyarázni ebbe a kategóriába, egyesek az egész topikban folyó eszmecserét annak tartják, így talán érthető, ha erősek a fenntartásaim.