A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Sõt, ha a gondolatmenetedet követem, akkor éppen hogy te vagy egy rákos sejt aki megöli a warez LEGALIZÁLÁS nevû szervezetet <#eplus2>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Ööööööö tudtommal a rákos sejtek aránya ha már minimális (1%) a szervezetben neked már annyi (100 kg-ból 1 kg rákos te már rég alulról szagolod az Ibolyát).
Többségbe kerülnek a rákos sejtek ??? Na most megbuktál bioszból Aby koma 😛P

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

torrente
Rákból is van többféle. Van amelyik terjed, van amelyik nem, van amelyiket kimûtik és létezik kemoterápia is.
Szóval most hülyeséget írtál.

Sir Quno Jedi
Azé aAby-ból jó propagandista lenne:

warezesek -> rákos sejtek
warezesek -> bûnözõk
warezesek -> geek IT-sek
warezesek -> ki tudja mi jön még! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
> Bizony te vagy a kisebbség, õk a többség. Nehogymá a te kedvedért változtassanak a többiek

Egy beteg ember testében rákból is elõbb-utóbb többség lesz. Mégsem nevezhetõ egészséges mûködésnek.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
De ez az utsó segítség, ha így sem tanulsz meg nipponiul, akkor leszerepeltél elõttünk ricsõkard ide-, vagy oda!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi

Petyus_
Inkább járjunk együtt a tanfolyamra, szünetben meg Májiózunk wifin!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sir Quno Jedi
LÓFASZT! _😄

aabyssx
Megveszem a Tanulj Japóul Otthon c. könyveket.

Voltak ilyen tankönyveim angolból is réges-régen. Nem voltak valami jók, de talán egyszerûbb, mint eljárogatni.

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Japán tanfolyam engem is érdekelne.. =)

Sir Quno Jedi
WAREZOLÓ! 😄DDDDDDD

Mennyé szépen hivatalos tanfolyásra és vedd meg szépen a hivatalos tankönyveket, mer ha ezt nem teszed, akkor kihal a japáni nyelv és az õ oktatása! Punktum! Légy férfi! Gondolj bele mások hogy fognak akkor japáni nyelvet tanulni legálisan... Áhhhh...

Petyus_
Ezért kell lícskedni. 😄

mrzed001
Talán itt jön az hogy a jó öreg Spock-ot kezdem el ismét idézni:
A TÖBBSÉG ÉRDEKE A KEVESEKÉ FELETT

Bizony te vagy a kisebbség, õk a többség. Nehogymá a te kedvedért változtassanak a többiek <#idiota>

mrzed001
FélLegális, de warez (merthogy általában P2P szóval fel is megy)

mrzed001
Munkanélkülinek mi köze van a warez-hez?!?
Hát az hogy nem tud fizetni a cumóért, ezért warezol ... egyértelmû

Képezze magát, keressen munkát, törekedjen valamire!
Nagyonelvárosiasodtál-e? Nem úgy megyen az vidéken. Vagy költözzön mindenki BP-re?

aabyssx
OFF

Nincs valami tanulj japóul otthon megoldás?

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Itt jelentkezhetsz, 35.4 rugó és élvezheted a gyümölcseit!
Japán NYelvtanulás

Sir Quno Jedi
ÉS mivel minden kopiban saját audiovizuáliscentrume vanik, így az asszony nem tudná elõle elhappolni a divájszokat és aAby kedvére nyomathatná éjfélkor is a májijóját!

Sir Quno Jedi
1 év az alap. Van barátom aki szintén nipponbuziak, õ tanul(t).

aabyssx
Ha tudnék nipponul importálnám ide a japó kiadásokat. Talán még olcsóbban is jönnék ki.

...

Mennyi idõ alatt lehet megtanulni kevéske nipponul?

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Nõk asszem nem mehetnek a koporsószállókba (vagy csak külön szárny van nekik?). Mindenesetre a terv jó! 😄

Sir Quno Jedi
Egy dolgot tehetel! Elmész japánba és a nincsendó édzskjú-val szemben kiveszel egy faja kis koporsószállóban egy kopit magadnak (meg egyet asszonynak)! OTT nem fognak neked warezolni és mindent láncskor kapol és élvezheted is, már ha tudsz nipponiul...

aabyssx
megélhetõségi = megélhetési

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Amiért ma felindultan újra tüzet gyújtottam az az volt, hogy bementem a globalizációs boltba, venni DS, GBA játékot. Megkérdeztem, hogy "miért csak az a kettõ van ott dísznek, szereznek-e majd be többet", amire azt a választ kaptam, hogy "nem valószínû, mert nincs rá kereslet".

Közben pedig azt látom, hogy Cheap készlethiánnyal küszködik, és a DS topik ég attól, hogy ki, hogyan, melyik kínai site-ról rendeljen memóriakártyát, meg kulcsfeltörõt.

Lesz*rnám én, hogy ki warez-el, és ki nem, ha nem rontanák az én megítélésemet is.
Azt le is sz*rom, ha valaki úgy néz meg moziban egy filmet, hogy belopózik és leül a lépcsõre. Mivel a filmek nem érdekelnek. De az, hogy nem jutok játékhoz azért, mert itt mindenki megélhetõségi bûnözõ...

<#levele>

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
" több filmet töltenek le"

Film letöltése nem warez Mo-on, az legális. =)

Petyus_
Szvsz nálunk pécén minenki warezol, viszont konzolon csomó casual, akit ismerek inkább eredetivel nyomja, nincs is igényük annyi játékra, hogy megérje csippeltetni... vesz a Tescoban 4 rugóért valami régi platinum WRC-t, vagy olcsó filmfrencsájz broáfságot és jól elvan vele. 😛

aabyssx
Munkanélkülinek mi köze van a warez-hez?!? Képezze magát, keressen munkát, törekedjen valamire!

Vagy nem akar dolgozni? Az nem baj. Nem kötelezõ. Sokan vannak, akik nem akarnak dolgozni - köztük én is. De a játék sem kötelezõ.

www.youtube.com/aabyssx

mrzed001
Azok meg több filmet töltenek le .. aziswarez (bár mivel tv-ben szar sincs vidéken is megy a game 1000-el)

aabyssx
Hát, én ezt nem így látom.

Az infósok azok akik általában játékaddiktak. Az az autószerelõ, aki vesz egy gépet, és pár ökörséget kipróbál rajta SZVSZ elenyészõ azokhoz képest, akiknek intravénásan van szükségük a cuccra.

www.youtube.com/aabyssx

mrzed001
Ezt mond annak a 1-1,5 millió munkanélkülinek aki nem tudja a párjának/gyerekének megvenni (merthogy azért közel sem 100%-os Mo-on hogy mindkét szülõ keres pölö)

mrzed001
Azzamá nem tanya, hanem villa vagy réncs 😛

mrzed001
Hát, HATALMAS tévedésben vagy
1) volt egyetemen is cellatársam, szomszéd, szakkörtárs hungarocowboy, gép hitelre és warezelt mind
De beszélhetnénk az egyéb nem szellemi foglalkoztatásúakról, pölö ahány biztonsági orkot ismerek mind warezol (azza szar píz mellett nem csoda), bolti eladó és katona szintén
2) éppenhogy infós ismerõseim akik nagyobb részt megveszik a gamekat

Petyus_
Én pl. tök szívesen kiköltöznék egy tanyára, fõleg ha lenne halastó is hozzá. ^.^

Mondjuk pék az nem lennék semmi pénzért! 😛

aabyssx
BTW az én anyagi helyzetemnek semmi köze ehhez.

Amikor még régen az "írós gyerektõl" rendelgettem a cuccot párom mondta, hogy ne csináljak ilyeneket, inkább megveszi nekem õ - a közalkalmazotti(!) fizetésébõl!

www.youtube.com/aabyssx

mrzed001
Hát igen. De mennyi is ennek az esélye?
1:1000000000000000000000000000000000.....000000
Sztem lényesegesen több lottónyertes van 😛P

aabyssx
1.
Tehénpásztor nem warez-el. Nem játszik. Maximum tévét néz. Az is sok neki - és igaza van. Tök rossz példa.

2.
Az a sok informatika közelben tevékenykedõ, többi réteghez képest egyáltalán nem olyan alulfizetett geek warez-el.

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
"ki a fax fogja neked megsütni a kenyeret meg megfejni a teheten?"

Aki már annyira szétkereste magát plusz szétjátszotta magát az eredeti Harvest Moon-nal, hogy rájön, ezt szeretné csinálni a valóságban is. 😄

aabyssx
Ha nem jutna hozzá és nem is venné azzal nekem nem lenne jobb, de rajta sokat segítene, mert ez a helyzet kb. annyira jó, mintha drogozna, alkoholista volna. Talán még ember is lehetne belõle.

www.youtube.com/aabyssx

mrzed001
Bivalybasznádon olvasson könyveket? (nem is lehet kapni😛) Legyen mûvelt? Minek?
Hogy a tehenésznõt méltságos téesasszonynak szólítsa, vagy mi? Ugyanmá.

Vagy mindenki legyen überokos és überjólfizetett szellemi munkás, de akkor mégis ki a fax fogja neked megsütni a kenyeret meg megfejni a teheten?
Álomvilág

Sir Quno Jedi
De az ilyen végignemjátszós divatmajom úgysenem venne semmit, mert arra sajnálná a pénzt, ami valójában nem kell neki.

aabyssx
Nem hát! A legalja nép tagjai csak letöltik, mert a fórumon, chat-en megy a hype, kiírják, kipróbálják, és akkor már van beszédtéma. Lehet éljenezni, fikázni, versengni stb.
Ahogy elmúlik az újdonság hatása kidobja a kukába, vagy polcra rakja porosodni, vagy újraírja, mert eleve RW-re rakta.

www.youtube.com/aabyssx

mrzed001
Há igen, úgy tudjuk hogy könnyûe 😛P

Sir Quno Jedi
A replay value egy markecing bullshit. Sok gammát elsõre is csak nagy jóindulattal lehet végignyomni. Egy kezemen meg tudom számolni hány gammám van amit többször végigtoltam, de azok különlegesek is.

Petyus_
És ezeket se szokták végignyomni. =)

aabyssx
Igen ez így van.
A legtöbb játék elsõ végigvitelét 16-20 órára lövik be - nagyrészt azért is mert egyre kevesebb az ideje és türelme a játékosoknak.

Kis extrákkal és replay value-val - ezt a warez-esek nem ismerik - pedig ki lehet hozni akár 30-40 órát egy átlagos, közepes, broáf játékból is.

Az egy munkahétnyi idõ! Eszméletlenül sok!

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Sok játékstílus van amit egy nap alatt BÕVEN ki lehet végezni. Nem mindenki 150+órás JRPG buzi, mint mi!

Sir Quno Jedi
Erre kíváncsi vagyok, hogy hogyan folytod el csírájában?! A cégek is ezt keresik már évtizedek óta, nekik nem jött össze, lehet most megválthatod a világot! Elõ vele, halljuk, halljuk! 😄

Petyus_
És méginkább ha nem lenne warez, lenne nagy használtpiac/csere, ahol szinte warez-áron el lehetne lavírozgatni...

BTW nem az embereket kell szerintem megnevelni (úgysem lehet), hanem a warez lehetõségét kellene csírájában elfojtani.

aabyssx
Józsika olvasgasson inkább könyvet! Azzal kevésbé butítja magát, mûvelt lesz, sikeres is talán, és akkor majd veheti ezeket a drága agysejtírtókat.

BTW nem kell, hogy minden hónapban vegyen játékot. Vegyen 2-3-4 havonta!
Nem elég neki, mert 1 hét alatt kivégzi? Akkor valami húzós probléma van az életével és sürgõsen át kellene rendeznie.

www.youtube.com/aabyssx