A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ma 23:05 | privát | galéria | válasz erre | #91814
amugymeg hja... warez!!! meg ancsiban is..
ne hulyeskedj.. fizetnem kell az automat azt hogy elek a kajamat es vegyek 3 konzolt es mindegyiket lassam el jatekkal?
emellett tuningoljam az automat is?a sok dolog kozul egyedul a konzoloknal lehet csalni...
www.youtube.com/aabyssx
Mert nagyon nem mindegy hogy véres veriték árán keresett 200-300 ezres fizetésbõl pengetsz ki havi 10-20 ezret játékra,vagy havi 100 ezerbõl.
Én nem magyarázok semmilyen bizonyitványt,nem akarom én magam "jó fiunak" feltüntetni.Amig lesz warez kihasználom.
Volt olyan játék ami nekem is megérte a megjelenés napján a 10.000 forinot (PES5 pc-re),amivel azóta is nap mint nap játszok,és ha kijön a 6 valószinû azt is megveszem.De ez is csak a multiplayer rész miatt.
Egyébként szerintem pontossan a játékok on-line multi része,és az ottani szolgáltatások az ahol a warezt meg lehetne fogni leginkább.
Ehhez képest az Xbox360-on másolt játékal játszol Xbox LIVE-on gond nélkül,már pedig nem hiszem hogy ez ellen a MS nem tudott volna tenni valamit ha akar.Ez is elgondolkodtató...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
lehet igy is gondolkodni... nemde?
magyarazod te is a bukott bizonyitvanyt, ahogy enis tettem azt korabban(igen megkovezem magamat, es igyezek minden szaromat legalizalni szepen sorban, es nem a bilincsesek miatt, mert a pofajukba rohogok...)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ingyenes játék?Hát max pc-re.Konzolon én nem tudok.
És pc-n is ingyes játék?Americas Army,vagy a FEAR Combat ami valóban szinvonal.Esetleg valami MMORPG,azokat nem ismerem.Lehet ezekkel az alternativ lehetõségeel jönni,csak vajon ki kiváncsi ezekre,amig a warez él és virul.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
namostakkor helyetesids be a zoldsegest a gazdaval...
igy ok?
amugy meg van ingyenes jatek dogivel... etc...
tegyuk fel te zoldseges vagy... nah??? miertnem osztogatod el a paradicsomot meg a paprikat... jajjhat de szemet vagy...
OMAJGAD! <#wilting>#wilting>
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Ember vállogatja, ki mit vesz meg. Én nagyon fukar vagyok ezen a téren, mert sajna talán ha 100 játékból van 1, ami megéri a 16 ezer forintot. Nekem például a burnout 4 megérte. De sajna egy párszor mellé nyúltam, mert a demó király volt a teljes meg uncsi lett.
Egy filmet tartalmazó lemez árát soha de soha ne hasonlítsd egy játék árához. Egy egyszerû filmet (nem a diszdobozost, limitált, stb filmek) soha nem adnak drágábban 5-7 ezer forintnál. Míg egy játék (még a cd-ek is) átlag induló ára 10 ezer forint. A filmeknél ott van még a mozibevételek, kölcsönzési díjak, televíziós jogdíjak is. Játékoknál ilyen nincs.
De ezen értelmetlen vitatkozni. Warez volt, van és lesz is.
A játékok készítésének költségeit meg nem szabad összehasonlítani. Azért közben emelkedtek az energiaárak, nõttek a fizuk, az életszínvonal. Olyan, mintha a Ben-Hur film költségvetését összehasonlítanád mondjuk a mostani Titanicéval. vagy a 10 évvel ezelõtti kenyérárakat a mostaniéval.
BTW erõforrásigényben sincs egy szépen, részletesen megrajzolt 2D-s játék és egy 3 polygonból álló 3D-s játék között nagy különbség. Viszont amikor már tolni kell az a 3 polygonos limit-et, akkor egyre több fejlesztõi, mûvészi idõ és egyre több tesztelõi idõ kell.
Hiába emelkedik a léc csak egy kicsit élményben, erõforrásból sokkal-sokkal több kell hozzá.
www.youtube.com/aabyssx
Vagyis nem növekszik a költség líneárisan a hardever erõsödésével, egészen mostanáig.
Aztán a nextgeneknél ugrik egy óriásit, ami viszont egyáltalán nem látszik a játékokon, ez paradoxon.
www.youtube.com/aabyssx
És még egy érdekes dolgot az árakról. Jön a PS3-m, annak játékai Blue-Ray lemezeken. Egy üres lemez elõállítása jelenleg 10000-12000 forint között mozog majd. Mennyi lesz szerintetek egy játék rá? Majd mikor megjelenik a gép, akkor mondjátok azt, hogy "nem a warez miatt vesznek gépeket nálunk.".
(576-ról)
www.youtube.com/aabyssx
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
PS 2 for ever!!!!!
http://pspfilez.extra.hu/
www.youtube.com/aabyssx
<#bdead>#bdead>
1-mint már mondtam aki megteheti anyagilag a havi 2-3 játékot az vegye meg.Nincs ezzel semmi gond.DE ISMÉTLEM:nem mindenki keres úgy.Másrészt pedig én sem vagyok OTAKU hogy csak a konzolozás érdekeljen. Nem csak arra költök.Van barátnõm,szeretek moziba járni.És imádok konzolozni.DE NEM CSAK AZT.És nem költeném minden pénzem arra.Én úgy gondolom hogy az én felfogásom a követendõ.Isteni a konzolozás,de vannak azon kívül más dolgok is.Nem vagyok OTAKU.
2-Eddig is szarul bántak velünk a játékforgalmazók,ugyanis egy csomó jó játék vagy nem jelenik meg európában vagy pedig 1-2 éves késéssel. Pedig az eladási adatokat nézve elég jó a vásárlóközönség olaszban,spanyolban és franciaországban.Magyarul szarnak ránk.Ha minden magyar ember 2db eredeti játékot venne hetente akkor sem változna ez a helyzet.
3-Ne mi magyarok akarjuk megnövelni az európai eladásokat. A gazdag nyugati országok átlagkeresetei jobban illenek a vásárláshoz. Majd õk elviszik a hátukon a PAL piacot.
4-Nem fog eredeti játék érkezni Magyarországra???Így is alig érkezik. Ami meg bejön az is hónapos késéssel.Tapasztalatból mondom hogy a magyar nem warezolós konzoltársadalom 40%-a angliából rendeli a programokat eredetiben.Vagy amcsiból.
De száz szónak is egy a vége:aki warezol az warezol,aki pedig megteheti,vagy semmi más nem érdekli a kozolozáson kívül az vegyen havi 2 játékot eredetiben.
Ha nem lenne warez akkor a picsában sem lenne ebben az országban a konzol elterjedése.Magyarul:a warezoló emberek is népszerûsítik a konzolokat.
Szükség van warezoló és nem warezoló emberekre is. Így mindekihez eljuthat a konzolozás élménye!!
ÁMEN!!!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
nekem kb:
- 6egynehany pcs jatekom van eredeti...
- kb 30 konzolos...
- kb. 40 origi DVD film kb.
- kb 30-40 audicocd
ES NINCS illegalis jatekom es kepzeld egyedul tartom el magamat(tehat nem apuci fizeti a rezsit meg a kajat!) kb 110-130Kbol(attol fugg, hany oram van egy honapban) :o
na ezt hozd ossze!
nincs anyu! nincs apu!
gégé...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Nem miattam fognak tönkremmenni" duma is jó, csak az a baj hogy ha nem miattad akkor a többiek miatt akik mind ezt mondják😊)).
De a legszebb az egészben hogy a 14 éves gyerkõcök mondják ezt, persze mer nincs rá pénze, de a fél millás gépe ott figyel elõtte 😊))
Csak egy fél ére lenne az hogy nem lehetne a gémeket feltörni, nem lehetne futtatni, pl Vista.. de ugyis feltörik, mer amit ember ir azt fel is törik... de kiváncsi lennék a pécés gémer társadalom mit tenne az alatt az idõ alatt 😄DDD jönne a sírás az biztos😊)))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ha a pc-s játékgyártást hagynák aba akkor meg töb mint a kiadók bevételeiknek töb mint a 4negyedét szúrnák el mivel jóval töb pc-s él a világon mint konzolos. és mint már mondtam mindenki el kell döntse hogy hasznéáálja vagy nem a warezt nem magyarország miatt fog összedõlni a konzol és pc játékok piaca.
Ha nem lennének olyanok mint például én aki eredetibe megveszi a játékokat akkor neked nem lenne mit lewarezolni.
PC-re például már a COD3-se fog megjelenni többeközött a warezolás miatt ami a PC-n már szinte ipari üzemekben zajlik.
Most November 3-án megjelenik végre hivatalosan is Magyarország-on az XBOX 360 MAGYAR NYELVEN és MAGYAR LIVE-al és MAGYAR feliratos játékokkal,de meddig ??
Tudod mikor fognak bajlódni a játékok magyarosításával a Microsoft-nál amikor azt látják,hogy alig-alig fogynak a játékok !!
És tudod mi lesz a szégyen?
Az,ha kiderül,hogy Kelet Európán belül nállunk a legnagyobb a warezolás aránya !!!
Messze nem vagyok gazdag,de nekem a konzolozás a hobbim,és havi 1 játékot bárki megtud venni aki dolgozik !!!
havi 15.000.-ft-ot csak cigire,disco-ra elkölt az ember,sõt talán a dupláját is.
A warezt pedig szerintem mindenki magában kéne eldöntse h. neki hogy fekszik.
Megértem én az 576-ot is. õk azt szeretnék ha minél több eredeti játék fogyna. Nincs is ezzel gond. Csak nem kellene átbaszni a könnyen befolyásolható 10-15 éves gyerkõcöket.